Τόνια και ο οικοδόμος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θέλω και εγώ να μοιραστώ κάποιες από τις ιστορίες μου με τους αναγνώστες σου. Όλες είναι αληθινές φάσεις και για αυτό δεν θα ήθελα να φανεί το e-mail μου.

Με λένε Τόνια, μένω Αθήνα, είμαι 24 ετών, 1, 69 εκ. , 58 κιλά, στήθος Νο2, με πεταχτό ωραίο κωλαράκι. Όλοι, όσοι με ξέρουν, λένε ότι είμαι μια πολύ ελκυστική αλλά και σέξι γυναίκα. Επίσης δεν φοβάμαι να προκαλέσω αλλά και να δοκιμάζω καινούργια πράγματα γύρω από το θέμα του σεξ. Μένω σε μια περιοχή της Αθήνας όπου χτίζεται συνεχώς.

Απέναντι μας γινόταν μια νέα πολυκατοικία και δεν γινόταν παρά να βλέπουμε όλους σχεδόν τους εργάτες. Ένα πρωινό καλοκαιριού με αφόρητη ζέστη, βγήκα να απλώσω κάποια ρούχα μου, γιατί οι δικοί μου έλειπαν στο χωριό. Φορούσα ένα κολλητό σορτσάκι, που έκανε το κωλαράκι μου ακόμα πιο προκλητικό και ένα τιραντάκι, σχεδόν διάφανο. Όση ώρα άπλωνα, ένιωθα κάποιον να με παρακολουθεί. Γύρισα και είδα έναν τέλειο άντρα, οικοδόμο, γυμνό από τη μέση και πάνω. Εκπληκτικό κορμί, τέλειες αναλογίες.

Άλλο που δεν ήθελα και εγώ, άρχισα να σκύβω όλο και πιο προκλητικά. Δεν έβγαλε τα μάτια του από πάνω μου. Μπήκα στο σπίτι μου και πήγα κοντά στο παράθυρο, για να με βλέπει, και άρχισα να γδύνομαι και να κάνω πως δεν ήξερα τι ρούχο να φορέσω. Ήταν εκεί απτόητος και με παρακολουθούσε. Με έφτιαξε όσο τίποτα. Παρατήρησα ότι ήταν ο μόνος που έβλεπα στην οικοδομή και μετά θυμήθηκα ότι ήταν Κυριακή.
Ξαφνικά εξαφανίσθηκε και τον είδα στο περίπτερο από κάτω, να αγοράζει κάτι, έτρεξα και κατέβηκα και εγώ, σχεδόν γυμνή, μόνο με το σορτσάκι και το τιραντάκι μου. Ανταλλάξαμε ματιές και χωρίς να πούμε κουβέντα, με ακολούθησε στο σπίτι μου.

Μόλις άνοιξα την πόρτα μου, γύρισα και τον τράβηξα μέσα και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ένιωσα το καυλί του τεράστιο, αλλά και εγώ ήμουν τόσο καυλωμένη που δεν κρατιόμουνα. Μου έσκισε το τιραντάκι και άρχισε να μου πιπιλάει τις ρώγες μου ενώ εγώ του άνοιγα το παντελόνι του. Έβγαλα το καυλί του έξω και το έχωσα μέσα στο στόμα μου, σαν ένα πουτανάκι. Επιτόπου μου κατεβάζει το σορτσάκι και αρχίζει να με γλείφει. Αυτό ήταν, τελείωνα την μια φορά μετά την άλλη. Είχα τέτοια καύλα, που του λέω:

-Πάρε με! Πάρε με! Γάμησε με!!! Σκίσε με!!!

Μου άνοιξε τα πόδια μου και με μια δυνατή κίνηση μου βάζει τον πούτσο του μέσα στο μουνάκι μου και ουρλιάζω από την έκσταση της στιγμής.

-Έτσι, γαμιά μου! Δυνατά!!! Του φωνάζω. Σκίσε μου το μουνάκι! Σκίστο μου!!! Τρέχουν τα χυσάκια μου, σχεδόν κάθε 3-4 διεισδύσεις, και οι φωνές μου ακούγονται δυνατά.

Με γυρίζει στα τέσσερα, και εκεί ακούω για πρώτη φορά μου, την φωνή του.

-Θέλω να σε γαμήσω στα τέσσερα! Μου λέει. Παλιό πουτανάκι!

Και εγώ τρελαίνομαι ακόμα πιο πολύ γιατί ηδονίζομαι να μου μιλάνε πρόστυχα στο γαμήσι. Ενώ μου χώνει την καυλάρα του, μέσα στο μουνάκι μου, προσπαθώ μέσα από τα μουγκρητά μου, να του πω, να συνεχίσει τα προστυχόλογα.
Και άρχισε, τα καριολίτσα, πάρ’τα μωρή πουτανίτσα, είσαι το τσουλί μου…

Ούτε θυμάμαι πόσες φορές έχυσα, αλλά κατάλαβα ότι ήταν έτοιμος να με χύσει και του λέω:

-Τα θέλω στο στόμα, γαμιά μου!

Πνίγηκα από τα χύσια του, αλλά ήθελα να του τα πιω όλα.

Σηκώθηκε, ντύθηκε και χωρίς καν να συστηθούμε, έφυγε. Έμεινα εκεί γυμνή, γαμημένη και γεμάτη σπέρματα στο στόμα, πάνω από μισή ώρα… δεν είχα καν το κουράγιο να σηκωθώ μετά από τόσο έντονο γαμήσι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")