Η τύχη χαμογέλασε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

To e-mail μου είναι το:

Θα διηγηθώ την ιστορία μου όπως έγινε, με αλλαγμένα τα ονόματα φυσικά.
Μέσα Ιουνίου είχαμε πάει με την παρέα μου σε ένα κλαμπάκι της παραλιακής για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε ένα ωραίο βράδυ Παρασκευής. Εκεί που καθόμουνα και μερικοί από την παρέα χόρευαν, είδα ένα πανέμορφο μωρό να ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος και να λικνίζεται στο ρυθμό της μουσικής δίπλα στο μπαρ. Έπαθα πλάκα. Όχι πολύ ψηλή, με μαύρο μακρύ μαλλί, σορτσάκι που διέγραφε τέλεια το πεταχτό κωλαράκι και ένα στήθος λίγο μεγαλύτερο από μια μεγάλη χούφτα.

Το πρόσωπο δε μπορούσα να το διακρίνω καλά εκείνη τη στιγμή. Εκείνη την ώρα έπαθα άλλη μια απογοήτευση σκεπτόμενος πως δεν πρόκειται για άλλη μια φορά να γίνει κάτι λόγω της αναπηρίας μου, αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα συνήλθα (τι άλλο μπορούσα να κάνω) και άρχισα να επιδεικνύω το εύρημα μου στους ελεύθερους φίλους (γιατί ήταν και άλλοι με τις κοπέλες τους).

Χωρίς 2η σκέψη έπεσε το 1ο κέρασμα σε αυτή και την παρέα της (2 αγόρια και 2 κορίτσια). Έδειξε πως το χάρηκε, αφού γύρισε και μας έριξε ένα μεγάλο χαμόγελο. Αυτή τελικά ήταν μόνη της στο κλαμπ, αφού τα 2 αγόρια ήταν με τις κοπέλες. Μετά από λίγο ήρθε και η 2η σειρά από σφηνάκια. Μονομιάς το κατεβάζουν και αυτή στη συνέχεια κάτι ψιθύρισε στο μπάρμαν. Μετά από λίγο καταφθάνουν 3 σφηνάκια (σε εμένα και στους 2 φίλους μου, που κάναμε την κατάσταση). Το πίνουμε και ένας από τους 2 φίλους μου πήγε στο μπάρμαν και του είπε να κεράσει τα επόμενα ποτά τους. Το έκανε και στη συνέχεια γίνεται το αναπάντεχο.

Αφήνει την παρέα της και έρχεται προς το μέρος μας. Μας χαιρετά και λέει «ευχαριστώ πολύ». Αυτή ήταν και η αφορμή για να της πιάσουν την κουβέντα. Τελικά με τον ερχομό της, η εικόνα ολοκληρώθηκε. Είχε ένα πρόσωπο σκέτη γλύκα. Είπα πιάσουν γιατί λόγω της αναπηρίας μου δεν μπορώ να ακουστώ τόσο δυνατά μέσα σε κλαμπ, οπότε υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία.

Οι φίλοι μου ξέρουν πως πρέπει να με πλησιάσουν για να ακουστώ. Συνήθως όταν γνωρίζω κάποιον σε κλαμπ είτε με συστήνουν οι άλλοι και εγώ κουνώ συγκαταβατικά το κεφάλι μου ή με ρωτάνε κάνουν πως το άκουσαν και τελειώνει εκεί (άσκημα και τα 2!). Και τώρα ξεκινάει το ωραίο.

Με το που έρχεται και πιάνουν τη συζήτηση, έπρεπε και να συστηθούμε μετά από λίγο. Ρωτάει το Γιώργο και το Λάμπρο και τελευταίο εμένα. Έδειξε πως πρέπει να αντιδράσει, αφού με την 1η δεν το άκουσε. Έσκυψε κοντά μου της το είπα και εκείνη το δικό της. Μετά αρχίσαμε να μιλάμε και ενώ κατάλαβε την αδυναμία μου, δε με έφτυσε και αυτό ήταν μοναδικό. Μετά από αρκετή ώρα, μου λέει πρέπει να φύγω. Απογοητεύτηκα. Ξαναγυρίζουμε στην πραγματικότητα σκέφτηκα. Αλλά. μου ζητάει το τηλέφωνό μου παίρνω και το δικό της και έφυγε. Οι άλλοι μαλάκες. Ε και τι έγινε σκέφτηκα.

Έφυγα και εγώ σε λίγο και στο δρόμο έρχεται μήνυμα «πέρασα υπέροχα. Τι κάνεις το απόγευμα?» Απάντησα τρελαμένος από χαρά, αλλά και από την άλλη δεν μπορούσα να το πιστέψω πως ήταν τόσο αληθινό. Δώσαμε ραντεβού. Με πηγαίνει ο πατέρας μου στο ραντεβού, άρχισε να περνά η ώρα και αυτή δεν ερχόταν. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ καλό ή κακό.

Φτάνει τέλος πάντων αργοπορημένη μου λέει χίλια συγγνώμη και ζητάει και συγγνώμη από το πατέρα μου. Τελικά με αφήνει και πάμε να κάτσουμε. Καθίσαμε, μου εξήγησε το λόγο που άργησε και αρχίσαμε το μπλα - μπλα. Καθώς μιλάγαμε εγώ τη θαύμαζα από πάνω μέχρι κάτω. Και σκεφτόμουνα και δεν το πίστευα και το κυριότερο είχα αρχίζει να καβλώνω μόνο και μόνο με τη σκέψη, γιατί δεν περίμενα να γίνει και κάτι άλλο. Αλλά θα το έπνιγα ακόμα μια φορά. Εκείνη την ώρα ζήλευα όποιον την είχε γευτεί. Έπρεπε όμως να κάνω υπομονή. Αν και ήθελα πολύ να της πω «με καβλώνεις», αλλά δεν το είχα κάνει ποτέ και δε μπορούσα να το κάνω εκείνη τη στιγμή. Τελικά έμαθα και την ηλικία της. 22, πολύ κοντά στη δική μου.

Η κουβέντα έφτασε κάποια στιγμή και περί σεξ και έρωτα. 1η φορά με ρώτησε κάποιος αν έχω σχέση, με αντιμετώπιζε σαν να είχε τον οποιοδήποτε απέναντί της. Της εξήγησα της Ιωάννας πως ακόμα είμαι παρθένος. Πώς να της πω πως τον τελευταίο καιρό είμαι καβλωμένος σχεδόν όλη την ημέρα και δε μπορώ να βρω ανταπόκριση και τρελαίνομαι. Γέλασε ειρωνικά, με μια δόση ικανοποίησης σαν το χαμόγελο του νικητή. Μετά από αυτό, σηκώνεται για να πάει στην τουαλέτα ρίχνοντας μου ένα χάδι. Ήταν ΤΟ ΧΑΔΙ όλο υποσχέσεις.

Άναψα και ανατρίχιασα ολόκληρος. Αν μπορούσα θα την έπαιρνα στην τουαλέτα. Ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί μέσα στο παντελόνι. Γύρισε και εγώ μέσα στις φαντασιώσεις μου, είπαμε να φύγουμε. Τηλεφωνώ να έρθουν να με πάρουν και κανονίζουμε να βρεθούμε ξανά τη μεθεπόμενο βράδυ. Είχαμε πει να φάμε κάτι και ύστερα ποτό σε κλαμπ. Εκείνη όμως είχε άλλα σχέδια. Εν τω μεταξύ, ωσότου να φθάσει εκείνη η μέρα μιλάγαμε πολύ σε τηλέφωνο και μηνύματα.

Το απόγευμα της ημέρας του ραντεβού με παίρνει και μου λέει «επειδή δεν είμαι πολύ καλά, θες να κάτσουμε σπίτι μου?». «Κανένα πρόβλημα» απάντησα άνετα. Ένα κόκκινο κρασί ήταν απαραίτητο και αφού το πήρα με πήγε σπίτι της ο πατέρας μου. Φθάνω, ανοίγει η πόρτα. Αυτή πολύ απλά ντυμένη, έδειχνε όλο το μεγαλείο της, με μια φόρμα με υποδέχτηκε και είπε στο πατέρα μου πως μπορεί να αργήσω γιατί κάνω καλή παρέα και ήθελε κάποιον εκείνη την ημέρα. Με πηγαίνει προς το σαλόνι και τι ρωτώ τι έπαθε. «τίποτα απολύτως δεν έπαθα.

Απλώς κατάλαβα πως και εσύ αυτό προτιμούσες» . Η κουβέντα της τελείωσε καθήμενη επάνω μου. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Δεν είχα έρθει σε τέτοια κατάσταση ξανά. Το μόνο που βγήκε από το στόμα μου ήταν «φίλα με». Πλησιάζει το κεφάλι της και ακουμπάει τα δικά της χείλια στα δικά μου. Αρχίζει να παίζει μαζί τους και να μου λέει «σου αρέσει» ενώ οι τελευταίες της λέξεις «από τώρα μόνο εσύ θα μιλάς». Και χώνει τη γλώσσα της στο στόμα μου. Φιλιόμασταν παθιασμένα. Με έγλειφε γύρω από τα χείλη μου φτάνοντας και στο λαιμό ενώ φωνάζω «θέλω να σε γαμήσω». Κουνάει αρνητικά το δάχτυλο και μου πιάνει πάνω από το παντελόνι το καβλωμένο πούτσο. Πιάνει το κρασί που είχε ανοίξει για να το πιούμε, αλλά δεν προλάβαμε να το ακουμπήσουμε, και το χύνει επάνω στη μπλούζα της και επάνω στο καβλί μου. Το αφήνει και σηκώνει το κορμί της για να τη γλείψω.

Ξεκινώντας από το λαιμό της, έφθασα στα σφιχτά βυζιά της, γλείφοντας τα πάνω από τη μπλούζα γευόμενος το κρασί. Αυτή αρχίζει να εξερευνάει το κοκαλιάρικο κορμί μου. Την ένοιωσα πως ξαφνιάστηκε από αυτή την αίσθηση αλλά μετά επανήλθε στην ξαναμμένη της διάθεση. Βάζει τα χέρια της μέσα από το πουκάμισο χαϊδεύοντάς με. Κατεβαίνει στο παντελόνι και γρήγορα - γρήγορα ξεκουμπώνει ζώνη και κουμπιά. Το αφήνει έτσι και πιάνει τα χέρια μου (ο πούτσος μου εν τω μεταξύ, ένοιωθα σαν να άρχιζε να παλλόταν. Ήταν μοναδική η αίσθηση!). Τα παίρνει και αφού τα περνάει πάνω από το κορμί της, μου τα κατεβάζει στο μουνί μέσα από τη φόρμα. Ήταν υγρά και ζεστά. Ένοιωθα σαν το μικρό παιδί που κάνει μια ανακάλυψη. Φεύγει από πάνω μου, βγάζει τη βρεγμένη μπλούζα της και τη φόρμα, μένει με το στρινγκάκι και με μια κίνηση μου αφερεί σλιπάκι - παντελόνι.

Και οι 2 σχεδόν γυμνοί. Αυτή με ένα ροζ στρινγκάκι με το λευκό δέρμα και 2 μοναδικά στήθη με ροζ ρώγες και εγώ με ένα βρεγμένο πουκάμισο και ένα καβλωμένο πούτσο να χτυπιέται. Δε μπορούσα να ηρεμήσω.

Μείναμε άπραγοι για λίγα δευτερόλεπτα. Εγώ από τη θέα της θεάς και εκείνη από το χοντρό και μεγάλο καβλί μου (μου το είπε στο τέλος. Δε περίμενε να έχω τέτοιο πράγμα). Μου τον πιάνει, σκύβει και παίρνει όσο χώραγε στο στόμα της. Τον έπαιζε με τη γλώσσα, το ρούφαγε και το μαλάκιζε. Όλα μαζί.
ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Κατακόκκινος. Κάποια στιγμή κατάλαβα πως αυτό ήταν. Μάλλον θα έχυνα. Φωνάζω «έρχεται» και αρχίζει να τον παίζει με μανία. Έγλειφε μπροστά και σιγά - σιγά άρχισε να βγαίνει. Ανοίγει το στόμα και πετάγονται μέσα. Το ξαναβάζει μέσα και τον στραγγίζει, κόντεψε να με ρουφήξει όλον. Κόντεψε να πνιγεί, αλλά εγώ πέταγα στα ουράνια! Σηκώνεται, σκουπίζει κάποια μικρά υπολείμματα γύρω από το στόμα της μου δίνει ένα γλωσσόφιλο (αν και εγώ δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή μετά το τσιμπούκι) και γλείφει τα χείλη της πολύ αισθησιακά.

Σε στάση χαλάρωσης το καβλί μου και αυτή, με σπρώχνει προς την κρεβατοκάμαρα. Μου βγάζει το πουκάμισο και με βοηθά να ξαπλώσω στο υπέρδιπλο κρεβάτι (τρελά πράγματα θα έχουν γίνει εκεί πάνω σκέφτηκα). «Σειρά σου» μου λέει. Δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Βγάζει το μουσκεμένο στρινγκάκι, το πετά στο πουτσο μου, ανεβαίνει επάνω στο στήθος μου, ανοίγει διάπλατα τα λυγισμένα πόδια της και το μουνί της έρχεται στο πρόσωπό μου. Ξυρισμένο, καθαρό και υγρό. Τα βυζιά της στητά πάνω από το κεφάλι μου.

«Μα.» δε προλαβαίνω να πω και κουνώντας τη λεκάνη της φθάνει στο στόμα μου. Δεν γνώριζα (αυτό είναι που λένε, με τη μία στα βαθιά!). Από τεχνικές που είχα δει και πληροφορίες από φίλους, άρχισα κάτι να κάνω. Με γλώσσα άρχισα να γλείφω το μονόχηλα της και να παίζω με όλο της το σύστημα. Αυτή τα τεντώνει και εγώ διεισδύω πιο μέσα. Αρχίζει να τρίβει τη κλειτορίδα της ενώ εγώ προσπαθούσα να τη ψιλοδαγκώσω. Φοβόμουν μην πονέσει. Κατάπια κάποια υγρά. «Τραβήξου» της λέω αφού είχα παίξει εκεί κάτω κάποια λεπτά. Της άρεσε γιατί ένοιωθα πως έτρεμε. Και μετά έρχεται το τελικό χτύπημα. Με το προσφατοαφημένο μου γένι μου αρχίζω να τη χαϊδεύω. Και όσο τη χάιδευα τόσο φτιαχνόταν. Πιάνει το χέρι μου και μαζί με το δικό της μαλάζω το στήθος της. Μεταξύ γενιού και γλώσσας υγρά πλημμύρισαν το στήθος μου και μια φωνή ηδονής βγήκε από τα βάθη της ψυχής της.

Ξαπλώνει δίπλα μου και αρχίζουμε να μιλάμε ενώ εκείνη γλείφει ότι είχε απομείνει επάνω μου. Πολύ ουαου αυτό. Εμένα όμως με έτρωγε γιατί να μου κάνει αυτό το δώρο. Μου εξήγησε πως απλά το ήθελε και δεν υπήρχε περίπτωση εκείνο το βράδυ να έκανε τίποτα αν δεν ήμουν στην παρέα. Τίποτα παραπάνω αν και κάτι έκρυβε. Πάνω στη κουβέντα ο πουτσος μου άρχισε να παίρνει την ανιούσα. Το αντιλήφθηκε αυτή και άρχισε να τον τρίβει. Έτσι όταν έγινε πέτρα και όρθιος σαν κοντάρι, ανοίγει το συρτάρι της, βγάζει προφυλακτικά και μου φορά ένα. Δεν ήθελα κάτι τέτοιο, αλλά ήξερα πως έπρεπε. Το σαλιώνει και ανεβαίνει επάνω του. Με κοιτάει και ρίχνει ένα ναζιάρικο φιλί. Μπαίνει αργά - αργά.

Πονούσε όταν της τον έχωνα. Φτάνει πάτο. Της είπα να ανεβοκατεβαίνει σιγά - σιγά. Κάποια στιγμή χαλάρωσε και τότε ξεκίνησε να πηδά πάνω στο καβλί μου λες και η γυναίκα ήταν κομπρεσέρ. Ένοιωθα πως έχυνα αλλά ήθελα να το απολαύσω μέχρι τέλους. Κρατήθηκα όσο μπορούσα και ενώ αυτή συνέχισε να το απολαμβάνει ένα ααααααααααααα ακούστηκε ταυτόχρονα. Το προφυλακτικό γέμισε από το σπέρμα μου. Αυτή με ένα τεράστιο χαμόγελο ξάπλωσε.

Ξαναπηδηχτήκαμε μια - δυο φορές, αλλά δυστυχώς κώλο δεν πήρα. Δε πειράζει. Κουρασμένοι πια, αποκοιμηθήκαμε. Όταν ξημέρωσε πήραμε τηλέφωνο. Με ένα σφουγγάρι πήρε τα πολλά από πάνω μου. Πήγαμε να βάλουμε το παντελόνι μου και μου τραβάει ένα ρουφηχτό φιλί στα αρχίδια. Το βάλαμε, βάλαμε και το πουκάμισο. Όσο περιμέναμε να έρθει ο πατέρας μου, όλο φιλιόμασταν.

Πήγα να την ευχαριστήσω αλλά το δάχτυλο της μου έκλεισε το στόμα. Δεν είπαμε αν θα ξαναβρεθούμε. Τελικά ήρθε και με βρήκε λίγο χάλια. Αυτό ούτε που με ένοιαζε εκείνη τη στιγμή. Στεναχωριόμουνα που έφευγα από κοντά της. Είχα περάσει μοναδικά και δε ξέρω αν θα το ξαναβρώ. Ούτε ήξερα αν θα την ξανάβλεπα. Φιληθήκαμε λέγοντάς της «είσαι τέλεια». Φύγαμε αλλά εγώ είχα μείνει εκεί.

Μετά ξαναβρεθήκαμε για καφέ αλλά δεν ήταν το ίδιο. Δε κάναμε τίποτα!
Αν το διαβάσεις να ξέρεις ότι έμεινες στην καρδιά μου!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")