Με την χωρισμένη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θα σας πω και εγώ μια ιστορία που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι. Ήταν Σάββατο βράδυ και είχα κανονίσει με 2 φιλαράκια για ποτάκι. Βγήκαμε κατά της 11:30 και πήγαμε σε ένα παραλιακό μαγαζάκι. Ήταν ήσυχα χωρίς πολύ βαβούρα και από κόσμο όχι και το καλύτερο.

Εκεί που είχαμε σκυλοβαρεθεί σκάνε μύτη 2 υπέροχα μωρά. Και ναι για καλή μας τύχη ήρθανε και έκατσαν δίπλα μας. Να μην τα πολυλογώ πιάσαμε τη κουβέντα και γίναμε μια παρέα. Με την Ε. . . φάνηκε ότι υπήρχε συνεννόηση. Στην αρχή μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων αλλά σιγά σιγά με τα ποτά άρχισε να λύνεται η γλώσσα.
Η Ε. . ήταν 1,65 ένα προσωπάκι αγγελικό με λίγα <<γραμμάρια>> παραπάνω(άλλωστε γυναικα χωρίς πιασίματα δεν έχει νόημα) 26 χρονών. Πρόσφατα χωρισμένη από ένα μαλάκα(έτσι τον αποκαλούσε). Η κουβέντα σιγά σιγά άρχισε να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα μου έλεγε ότι αυτός δεν την πρόσεχε δεν τη πηδούσε και γενικά χαραμιζόταν.

Μετά από αρκετά ποτά αποφασίσαμε να φύγουμε. Εκεί βέβαια προσφέρθηκα να την πάω εγώ με το αμάξι μου(είχαμε πάει 2 αυτοκίνητα). Πήρε πιο πέρα τη φίλη της κάτι είπαν χαμογέλασαν και ήρθε στο αμάξι για να φύγουμε. Στο αμάξι είχε σηκώσει τη φούστα ίσα ίσα για να αφήνει πράγματα στη φαντασία. Αλλά άμα είναι να σε θέλει τελικά.

Οι γονείς της έλειπαν για διακοπές και έτσι μου πρότεινε να ανέβω για ένα τελευταίο ποτό! Στο ασανσέρ έρχεται και μου λέει στο αυτί:κάτι μου έλεγε ότι θα τελείωνε πολύ ωραία αυτή η βραδιά. Δεν ήθελα τίποτε άλλο. Την αρπάζω τη φιλάω και αρχίζω να παίζω με τη γλώσσα της. Μπήκαμε στο σπίτι της καυλωμένοι και οι 2.

Την πέταξα στο καναπέ και με κοίταζε με ένα πρόστυχο βλέμμα σαν να μου έλεγε γάμησε με τώρα. Όπως ήταν ξαπλωμένη άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισο της λέγοντας μου:έτσι θα κάτσεις μωρό μου? Έβγαλα τα ρούχα μου σε χρόνο μηδέν! Είχε μείνει με το σουτιέν της και το μαύρο της κορδόνι. Πήγα δίπλα της της έβγαλα το σουτιέν και άρχιζα να παίζω με τα βυζιά της. Μικρομεσαία θα τα χαρακτήριζα αλλά με 2 τεράστιες ρώγες. Την άκουγα που ανάσαινε βαρεία καθώς τις ρουφούσα τις ρώγες και είχε πιάσει τη ψωλή μου και τη χάιδευε. Όπως ήμασταν μου λέει σήκω θέλω να τον πάρω στο στόμα μου.

Σηκώνομαι και αρχίζει μία πίπα επαγγελματική μπορώ να πω. Μαεστρία! Με το άλλο της χέρι της χάιδευε το μουνάκι της. Το θέαμα με έκανε να θέλω να τελειώσω. Την τραβάω και της λέω όχι έτσι καύλα μου. Όπως ήταν καθιστή της σηκώνω τα πόδια ψηλά πέφτει η πλάτη της πίσω της βγάζω το κορδόνι και εμφανίζεται μπροστά μου ένα φρεσκοξυρισμένο και μουσκεμένο μουνάκι άλλο πράγμα.

Είχε περάσει τα πόδια της στους ώμους μου και εγώ σκυφτός να παίζω με τη γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου. Γυρίζει και μου λέει δεν αντέχω άλλο! Αλλά όχι εδώ στο κρεβάτι μου. Ξαπλώνει γυρίζει στα 4 σκύβει το κεφάλι της και μου αφήνει σε κοινή θέα τον υπέροχο κώλο της λέγοντας μου έτσι θέλω να με πάρεις. Ήμουν έτοιμος να χύσω! Μπήκα πάρα πολύ εύκολα και άρχισα να τη γαμάω σα λυσσασμένος.

Άρχισε να λέει τα δικά της. Έτσι γάμα με πιο δυνατά. Σκίσε με τη πουτάνα. Ναι ναι χύνωωωωωω. . και άλλα τέτοια κοσμητικά. Δεν άργησα να τελειώσω και εγώ! Το κατάλαβε γύρισε και τον πήρε όλο στο στόμα της. Άρχισα να χύνω σαν τρελός. Είχα Κανά 20μερο να γαμήσω και έβγαλα μπόλικο πράγμα. Δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη!

Έπεσα στο κρεβάτι και με ρωτάει με απορία:Τι αυτό ήταν??? Και σκύβει και αρχίζει πάλι να γλύφει το καυλί μου το οποίο δεν άργησε να σηκωθεί. αυτή τη φορά ήταν από πάνω μου. Ανεβοκατέβαινε σαν τρελή. Πρέπει να έχυσε άλλες 2 φορές λέγοντας κάτι ακαταλαβίστικα.

Σε κάποια φάση την γυρνάω πάλι στα 4 τη γαμούσα αλλά άρχισα να παίζω με τη κωλοτρυπίδα της. Μάλλον την είχε εξασκήσει αρκετά(κάτι το οποίο μου το είπε μετά) γιατί δεν δυσκολεύτηκα και πολύ να μπω. Όσο τη γαμούσα από το κώλο έπαιζε με το μουνάκι της και δεν ξέρω πόσες φορές έχυσε λέγοντας τα κλασικά γάμα με τη πουτάνα σου και όλα αυτά που λένε οι γυναίκες.

Έχυσα με δύναμη στη πλάτης της αφού της είχα ανοίξει για τα καλά τη σούφρα της.

Εξαντλημένοι σηκωθήκαμε κάναμε μπανάκι φάγαμε και κοιμηθήκαμε μαζί. Με την Ε μείναμε μαζί 6 μήνες και όντως ήταν υπέροχα.

Να είναι καλά όπου και να αν είναι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")