Η Iταλίδα με τον γραμματέα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν το καλοκαίρι του 2003 εγώ δούλευα σε ένα μεγάλο γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων σαν γραμματέας.

Η θέση αυτή απαιτούσε να μιλάω συχνά στο τηλέφωνο με τις ξεναγούς οι οποίες μας έδιναν τις κρατήσεις. Μια από αυτές είναι και το κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας μας.

Ιταλίδα ψηλή, μελαχρινή, με μεγάλο στήθος, μακριά ίσια μαλλιά και αρκετά παραπάνω κιλά , ήταν δηλαδή και αυτή (σαν τις κοπέλες από τις 2 προηγούμενες ιστορίες) νταρντάνα.

Με την κοπέλα αυτή κάποια στιγμή κάναμε σχέση. Το πρώτο δεκαπενθήμερο δεν ανέφερα το θέμα του σεξ γιατί ήμουν ακόμα άπειρος και δεν ήξερα πως θα αντιδράσει.

Κάποια στιγμή τυχαίνει και έχουμε και οι δύο ρεπό. Πήγαμε το πρωί για μπάνιο σε μια παραλία γυμνιστών της χερσονήσου μετά πήγαμε για φαγητό και το απόγευμα εγώ είχα να διεκπεραιώσω μια δουλειά οπότε δώσαμε ραντεβού μετά από μερικές ώρες στο σπίτι της, όπως και έγινε. Με το που πήγα σπίτι της είχε σκοτεινιάσει. Είχε αφήσει όλα τα παράθυρα ανοιχτά και μέσα από τις κουρτίνες διέκρινα κεριά να ανάβουν. Μπήκα μέσα δεν ήταν κανείς.
Της φωνάζω.
Ακούω την φωνή της από το μπάνιο να μου λέει να ξαπλώσω στο κρεβάτι να κλείσω τα μάτια και να την περιμένω. Όπως και έκανα. Κάποια στιγμή ένοιωσα το χέρι της να μου ανασηκώνει το κεφάλι και να μου λέει να μην ανοίξω τα μάτια μου και με ένα μαντήλι μου τα δένει. Μου λέει να μην κουνηθώ και νιώθω κάτι κρύο να μου ακουμπάει το καρπό μου ήταν ένα ζευγάρι χειροπέδες (δεν έκανα τίποτα γιατί είχα καταλάβει που το πήγαινε).

Μού τραβάει το χέρι και με δένει στο ξύλο του κρεβατιού. Το ίδιο κάνει και με το άλλο μου χέρι. Είμαι πλέον παραδομένος στα χέρια τις. Μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο να φανεί το στήθος μου (φροντίζω πάντα να είμαι ξυρισμένος σε όλο μου το σώμα) αρχίζει να με φιλάει στο στόμα… να με γλύφει στο λαιμό. και με τα χέρια της μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Μου τα βγάζει και μένω με το σλιπάκι, που μοιάζει με αντίσκηνο, όπως είναι σηκωμένος ο πούτσος μου. Εκείνη την στιγμή βγάζει το κιλοτάκι της και μου το βάζει στο στόμα. Πλέον δεν μπορώ να κινηθώ, δεν μπορώ να μιλήσω.

Αρχίζει να με φιλάει σε όλο μου το σώμα… να με χαϊδεύει με ένα φτερό… να με γλύφει παντού… εγώ να έχω καυλώσει όσο δεν πάει άλλο! Κάποια στιγμή, παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της χωρίς να μου βγάλει το εσώρουχο και αυτό με καύλωσε ακόμα πιο πολύ! Ένιωθα την ζέστη και την υγρασία από το στόμα της αλλά ένοιωθα και την γλώσσα της…

Μετά μου άφησε τον πούτσο και άρχισε να με χαϊδεύει μόνο με το ένα χέρι. Εκείνη την στιγμή κατάλαβα ότι με το άλλο χέρι κάτι έκανε… δεν άργησα να καταλάβω τι έκανε… Είχε πιάσει ένα μεγάλο κερί από αυτά που ήταν δίπλα στο κρεβάτι και έσταζε αργά και αισθησιακά το λιωμένο κερί πάνω στο στήθος μου.

Ο πόνος από το κάψιμό του κεριού ήταν για μένα το κάτι άλλο σε συνδυασμό με το άλλο χέρι τιης που μου χάιδευε τον πούτσο! Είχα φύγει αλλού, σε άλλο επίπεδο καύλας.

Εκείνη άφησε το κερί και με τα δύο χέρια μαζί έσκισε το μποξεράκι που φορούσα και ήρθε αργά αργά, μου φόρεσε ένα προφυλακτικό και ανέβηκε πάνω μου. Κάθισε πάνω στον πρησμένο μου πούτσο. Καθώς κατέβαινε ένοιωσα μια σταγόνα από τα υγρά της να κυλάει πάνω στα αρχίδια μου. Όταν έφτασε στο μέσο του μήκους μου κάθισε απότομα και ο πούτσος μου χώθηκε μονομιάς στο ζεστό μουνάκι της.

Άρχισε να κινείται με γρήγορους ρυθμούς ώσπου άρχισα να νιώθω ότι η λύτρωση μου από το μαρτύριο πλησίαζε.

Τελειώσαμε μαζί και πολύ πολύ δυνατά. Μου έλυσε τα χέρια και τα μάτια και μείναμε αγκαλιά για αρκετή ώρα μέχρι που ήρθε η ώρα για τον δεύτερο γύρο όπου ήταν η σειρά μου να ανταποδώσω όλο αυτό το γλυκό μαρτύριο…

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")