Ξέσκισμα από τον Γιάννη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Την περασμένη Τετάρτη έφυγα νωρίς από την δουλειά. Πήγα με μια φίλη μου για καφέ και μετά σπίτι γιατί ήμουν κουρασμένη και χρειαζόμουν ένα μπάνιο να συνέλθω. Να αναφέρω εδώ ότι μένω με τον αδελφό μου ο οποίος είναι μικρότερος από μένα.

Έβγαζα τα ρούχα μου και γέμιζα την μπανιέρα για να μπω μέσα όταν ξαφνικά άκουσα φωνές. Ήταν ο αδελφός μου με τον κολλητό του το Γιάννη. Ο Γιάννης είναι 25 χρονών, ο αδελφός μου 24 και εγώ 28. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατί αυτό γίνεται συνέχεια και συνέχισα να είμαι ξαπλωμένη μέσα στην μπανιέρα.

Το χλιαρό νερό είχε αρχίσει να χαλαρώνει το σώμα μου και έκλεισα τα μάτια, κατέβασα το χέρι μου και έπαιξα λίγο με το μουνάκι μου. Μέσα στην θολούρα και στην κάβλα μου άκουσα μια πόρτα να κλείνει και μια να ανοίγει. Υπέθεσα πως θα έφυγε ο Γιάννης όταν ένιωσα κάποιον μέσα στο μπάνιο. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα τον Γιάννη όρθιο από πάνω μου να με κοιτάζει να παίζω το μουνάκι μου. Κρίμα δεν είναι να το κάνεις μόνη όταν μπορώ να σου το κάνω εγώ και μάλιστα πολύ καλά ?? με ρώτησε. Κόμπλαρα και του ζήτησα να φύγει μην βγάζοντας όμως το χέρι από εκεί που ήταν. Ο Νίκος (ο αδελφός μου) πήγε να πάρει την Γιάννα και θα αργήσει, μου είπε. Σήκω πάνω να σε δω όρθια.

Έτσι καυλωμένη που ήμουν δεν χρειαζόμουν και δεύτερη κουβέντα. Σηκώθηκα όρθια και στάθηκα απέναντί του. Κατέβασε το παντελόνι του και είδα ένα πούτσο σηκωμένο περίπου 15 - 17 πόντους και γύρω στους 7 - 8 πόντους χοντρό ! Τρελλάθηκα.. Έλα μουνάρα μου, μου είπε, κάτσε να σου γλύψω τις βυζάρες. Έχω μεγάλα, τεράστια θα έλεγα βυζιά αλλά είναι πολύ στητά και με μεγάλες ρόγες οι οποίες είχαν γίνει πέτρα από την εικόνα του Γιάννη.

Άρχισε να μου γλύφει δυνατά τις ρώγες και να μου τις δαγκώνει με δύναμη. μετά με έπιασε αγκαλιά και με κόλλησε πάνω του τραβώντας με έξω από την μπανιέρα. Με έστησε στα τέσσερα με τα χέρια στο νιπτήρα και μπήκε με δύναμη μέσα μου. Έβγαλα μια φωνή που πρέπει να με άκουσαν μέχρι την γωνία. Τι τεράστιο καυλί ήταν αυτό !! Άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου με δύναμη και πονούσα τόσο πολύ αλλά τρελαινόμουν, ταυτόχρονα με το δεξί του χέρι έτριβε την κλειτορίδα μου και μου μιλούσε. Σ-αρέσει καυλιάρα μου ε ? σ αρέσει ο πούτσος μου ? βγήκε από μέσα μου με κάθισε στην τουαλέτα και μου τον έβαλε στο στόμα. Ήταν πολύ δύσκολο να το βάλω στο στόμα μου όλο αυτό το πράγμα αλλά έκανα ότι μπορούσα χαϊδεύοντας του τ αρχίδια παράλληλα.

Με σήκωσε και με ξαναέβαλε μέσα στην μπανιέρα. Μπήκε κι αυτός. Σκύψε μου είπε θέλω να στον βάλω στον κώλο. όχι Γιάννη του είπα θα με σκίσεις. να σε σκίσω πουτάνα αυτό δεν θέλεις ? μου είπε έσκυψα και έχυσε στην τρύπα μου baby oil. άνοιξε το νερό και μου είπε κράτα το στην κλειτορίδα σου. Έσκυψα, κρατώντας το νερό να πέφτει με δύναμη στην κλειτορίδα μου και αυτό με ερέθιζε πολύ. Ξαφνικά ένιωσα ένα πόνο που με τρέλανε. Είχε αρχίσει να μπαίνει. Άρχισα να φωνάζω και εκείνος μου τράβαγε τα μαλλιά και έμπαινε όλο και πιο βαθιά. Ο πόνος ήταν αφόρητος αλλά η ευχαρίστηση άλλο τόσο αφόρητη. Πρώτη φορά με γαμούσε τέτοιος τεράστιος πούτσος μπρος και πίσω. Με ξέσκιζε και μ άρεσε τόσο πολύ που έχυνα ασταμάτητα. Μετά από κανένα δεκάλεπτο που ο Γιάννης με είχε ξεσκίσει από τον κώλο τον έβγαλε έξω με γύρισε και έχυσε πάνω στις βυζάρες μου.

Βγήκε από την μπανιέρα μου πέταξε την πετσέτα και μου είπε και τώρα θα σου ξεσκίζω την κολάρα όποτε θέλω. Δεν είπα τίποτα. Είχα χύσει δεν ξέρω πόσες φορές και έτρεμα. Γύρισε την πλάτη του και μου είπε ντύσου θα έρθει ο Νίκος τώρα και δεν θέλω να καταλάβει ότι του έσκισα την αδελφή.

Ντύθηκα και πήγα στο δωμάτιό μου μην μπορώντας να πιστέψω τι απίστευτος πούτσος ήταν αυτός και τι φανταστικό γαμήσι.

Από εκείνο το απόγευμα ο Γιάννης με έχει ξανασκίσει άλλες τρεις φορές με άλλους τρόπους.. πάντα πολύ καλά. Τώρα μου έχει πει ότι θα φέρει και ένα φίλο του να με γαμήσουν μαζί.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")