Ολονυχτία με την εύσωμη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν αρκετά χρόνια όταν ήμουν γύρω στα 28-29 και ακόμα στην τρελή χαρά και τα γκάζια είχα κάνει μέσω μιας φίλης μου μια γνωριμία με μια κοπέλα από άλλη πόλη.

Ήταν 2-3 χρόνια μικρότερη από μένα αλλά δεν φαινόταν αυτό... Το αντίθετο θα έλεγα. Ήταν μια συμπαθητική φάτσα με μακριά καστανά μαλλιά, γελαστή και πολύ ξύπνια. Αυτό όμως που με τρέλαινε επάνω της ήταν τα κυβικά της! Τεράστια βυζιά, μια κοιλάρα από κάτω και χοντρά μπούτια. Ο δε κώλος της ήταν πελώριος αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα με την εμφάνισή της αφού γενικά ήταν πολύ πρόσχαρη.

Ένα απόγευμα λοιπόν επισκέφθηκε τη φίλη μου στην πόλη μας και βρεθήκαμε αρκετοί σε μια ταβέρνα και καταλήξαμε σε ένα μπαρ με άφθονο αλκοόλ μέσα μας να παίζει κι αυτό το ρόλο του!

Στο μπαρ λοιπόν σε κάποια φάση μέσα στα γέλια και τα ψιλοπειράγματα φεύγω για τουαλέτα. Στην επιστροφή περνάω πίσω από τη φιλοξενούμενη και της αφήνω ένα φιλί στο λαιμό. Η ατμόσφαιρα ευνοούσε και 2-3 κινήσεις παραπάνω οπότε σε μια φάση όπως καθόμασταν στο μπαρ με αγγίζει στο στήθος και αυτόματα με φιλάει στο στόμα.

Οι υπόλοιποι είτε διαλύθηκαν είτε μας έκαναν πλάτες πάντως μετά από μερικά πολύ ερεθιστικά φιλιά και χάδια ήμασταν έτοιμοι για πίσω... . Εδώ πλέον η σύνθεση της ομάδας άλλαξε χωρίς σχόλια απ τους υπόλοιπους και έφυγα μαζί με την νταρντανούλα για το σπίτι μου. Ανυπομονούσα να δω και να χαϊδέψω ένα τόσο μεγάλο κορμί!

Στο σπίτι την έριξα στο κρεβάτι μου και τριβόμουν ολόκληρος επάνω της. Ακόμα δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τον όγκο του σώματός της. Της έβγαλα το παντελόνι κι άρχισα να φιλάω τα πόδια της από χαμηλά μέχρι που ανηφόρισα και συνάντησα τα μπούτια της. Σε άλλους δεν θα άρεσε το θέαμα, εμένα όμως με ενθουσιάζει αυτή η εικόνα σε γυναίκα. Τα μπούτια της λοιπόν ήταν χοντρά και πλαδαρά με αρκετή κυτταρίτιδα και σχεδόν ακουμπούσαν μεταξύ τους όσο κι αν προσπαθούσε να τα ανοίγει! Προσπάθησα να της βγάλω το βρακί και τα κατάφερα και με τη δική της βοήθεια γιατί τα περίσσια κρέατα ήταν πολλά! ! !

Το μουνί της ήταν μπροστά μου τώρα τριχωτό και μούσκεμα. Μόλις άγγιξα τα χείλη της τραντάχτηκε και άρχισαν τα δυνατότερα βογκητά. Ανέβηκα πιο πάνω και της σήκωσα τη μπλούζα. Ένα τεράστιο σουτιέν κάλυπτε δυο βυζάρες πελώριες. Άρχισα να τα μαλάζω πάνω από το σουτιέν της -κάτι που με ερεθίζει παρα πολύ! - ώσπου μόνη της το ξεκούμπωσε και μου πρόσφερε τις βυζάρες της. Δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλες ρώγες! ! ! Ήταν καφέ, τεράστιες και σκληρές.

Άρχισα να τις ρουφάω και να τις πιπιλάω μαλάζοντας όσο μπορούσα τις μπαλονάρες της... Με μια της κίνηση με γύρισε στο πλευρό και με ξάπλωσε ανάσκελα. Έσκυψε πάνω μου και έτριψα τα βυζιά της στον πούτσο μου. Λίγο ακόμα αν το συνέχιζε αυτό θα μπορούσα να χύσω μόνο βλέποντάς την. Κατέβηκε πιο κάτω και μου τον πήρε στο στόμα της. Με έσφιγγε με τα χείλη της με μεγάλη τέχνη! Επειδή καταλάβαινα ότι δεν αντέχω άλλο της λέω να ξαπλώσει ανάσκελα επειδή με ηρεμεί αυτή η στάση και αντέχω περισσότερο. Έβαλα ένα προφυλακτικό (οπότε κέρδισα λίγο χρόνο απόλαυσης ακόμα! ) κι αυτή έπιασε τον πούτσο μου και τον οδήγησε μέσα της. Καθώς μπαινόβγαινα μέσα στο μουνί της ένιωθα να με κοντράρει η φουσκωτή κοιλιά της και ερεθιζόμουν ακόμα πιο πολύ!

Ύστερα από λίγο το γυρίσαμε στο πισωκολλητό. Εκεί ήταν Η απόλαυση ειδικά γι' αυτήν που είναι η αγαπημένη της στάση. Την είχα μπροστά μου βλέποντας έναν τεράστιο κώλο, χουφτώνοντας τα μπαλόνια της αλλά και την κοιλιά της που ακουμπούσε στα σεντόνια. Εγώ την ήθελα να ρθει να καθήσει κι από πάνω αλλά δεν άντεχα. Μου λέει «κι εγώ δεν αντέχω, έλα χύνω, χύνωωωωω» και τελείωσα μέσα στο μουνί της βλέποντας την πλάτη της.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε μέχρι το ξημέρωμα και την άφησα να κοιμάται ως το μεσημέρι. Εγώ σηκώθηκα όχι επειδή είμαι κανένας ήρωας (μάλλον αρχιτεμπέλαρος είμαι! ) απλά δούλευα και πρόλαβα ίσα ίσα μισή ωρίτσα ύπνου...

Όπως καταλαβαίνετε στη δουλειά μου ήμουν ερείπιο εκείνο το πρωί.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")