Με την πελάτισσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Δουλεύω σε ένα χώρο οπού έρχομαι καθημερινά σε επαφή με παρά πολλούς ανθρώπους όλων των φύλων και ηλικιών. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο εντυπωσιακότερος άνδρας του κόσμου, αλλά έχω και εγώ τα χαρίσματά μου.
1,86 ύψος, 80 κιλά γαλάζια ματιά, καστανά κοντά μαλλιά, και ίσως αυτά τράβηξαν την πελάτισσα ώστε να μου δώσει λίγο περισσότερη σημασία από την κανονική.

Εγώ λόγω κατάστασης (αρραβωνιασμένος) δίσταζα, αλλά η εμφάνιση της (1.65, κορμάρα λόγω ρυθμικής και βόλεϊ, απίστευτο τσουποτο κωλαράκι που έκανε όλους όσους την έβλεπαν να καρφώνονται πάνω του, δυο μεγάλα εκφραστικά μελί ματιά και κόκκινο μαλλί) και ο τρόπος που με πλησίασε με έκαναν να υποκύψω.

Ξεκινήσαμε με SMS άκρως αισθησιακά και καυλωτικά, συνεχίσαμε με ΜΜS και όταν πλέον δεν αντέχαμε άλλο, και βρήκα και εγώ τρόπο να ξεφύγω συνέβη το μοιραίο.

Συναντηθήκαμε ένα απόγευμα μετά την δουλειά και πήγαμε κατευθείαν σε ξενοδοχείο . Είμαστε τόσο καυλωμένοι που έχουμε ξεκινήσει κα γλωσσοφιλα και τα χαμουρεματα από το ασανσέρ. Μπαίνοντας στο δωμάτιο την πιάνω απαλά από το πρόσωπο και κολλάω τα χείλη μου στα δικά της προσπαθώντας να είμαι όσο τον δυνατόν πιο τρυφερός. Κολλάει το κορμί της πάνω μου και την αισθάνομαι να τρέμει.

Έχεις άγχος της λέω:
Εσύ δεν έχεις; μου απαντάει
Έχω!
Γιατί:
Γιατί θέλω όσο τίποτα να σε ικανοποιήσω.

Αυτό ήτανε με. Με πετάει στο κρεβάτι και ανεβαίνει από πάνω μου. Ακουμπάει το μουνάκι της πάνω στο πούτσο μου που έχει αρχίσει να παίρνει την ανιούσα και με φιλάει σε όλο το πρόσωπο. Αρχίζω να της χαιδευω το κωλαράκι ενώ εκείνη κουνιέται πάνω μου. Με μια απότομη κίνηση της βγάζω την μπλούζα και της ξεκουμπώνω το σουτιέν και επιτέλους έχω τα βυζάκια της στο στόμα μου.

Την νιώθω να βαριανασαίνει και να τρέμει από καβλα. Συνεχίζω το γλείψιμο και το δάγκωμα στις ρώγες που έχουν γίνει πέτρα από την καβλα όταν ξαφνικά με σταματάει και αρχίζει να μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο. Με γλείφει παντού στο λαιμό, στο στήθος στη κοιλιά ενώ με το χέρι της παίζει τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι. Δεν αντέχω άλλο. Βγάζω το παντελόνι και παθαίνει σοκ. Δεν φοράω τίποτα από μέσα και πλέον έχει τον πούτσο μου όρθιο μπροστά της. Τον αρπάζει και αρχίζει να παίζει μαζί του πότε με την γλώσσα, πότε με τα χέρια και πότε και με τα δυο μαζί. Η καβλα μου είναι απίστευτη γιατί το πουτανακι ήξερε να χρησιμοποιεί πολύ καλά τη γλώσσα και το στόμα.

Αφού συνεχίστηκε αυτό για κανα 5λεπτο και την έχω αφήσει μόνο με το string, την σηκώνω και της λέω : Τώρα η σειρά μου!! Την γυρνάω από κάτω και Αρχίζω να την γλείφω παντού και να δαγκώνω τις ρώγες της ενώ ο πούτσος μου τρίβεται πάνω στο μουνάκι της. Κατεβαίνω σιγά σιγά προς τα κάτω και Αρχίζω να την γλείφω σε όλη την περιφέρεια εκτός από το μουνάκι της. Μάταια μου τραβάει το κεφάλι προς το μουνί της. Δεν ήταν ώρα ακόμα. Της σηκώνω τα πόδια και της φιλάω γλείφοντας τα δάκτυλα, την γάμπα.

Έχει αρπάξει τον πούτσο μου και τον τραβάει τόσο δυνατά, σαν να θέλει να τον ξεριζώσει, κοιτώντας με στα μάτια με ένα βλέμμα σαν να μου λέει σκίσε με , σε παρακαλώ.

Επιτέλους κατεβαίνω στο μουνάκι της. Τραβάω το string που περιττό να πω ότι έσταζε από τα υγρά της και ξεκινάω μόνο με τη γλώσσα να παίζω με τα μουνοχειλα της. Δαγκώνω απαλά και ρουφάω την κλειτορίδα της και νιώθω τα πόδια της να μου σφίγγουν το κεφάλι. Συνέχισα για λίγο έτσι όταν ξαφνικά το στόμα μου πλημμύρισε χυμούς. Βάζω τη γλώσσα μου μέσα στο μουνάκι της και στη κυριολεξία μου έδωσε να πιω τα υγρά της. Τα κατάπια και σηκώνω το κεφάλι μου. Την βλέπω να έχει κλείσει τα μάτια και να έχει μια έκφραση ικανοποίησης στο πρόσωπο..

Φοράω γρήγορα το προφυλακτικό και βασανιστικά αργά Αρχίζω να μπαίνω μέσα της. Με το που ακούμπησε ο πούτσος μου στο μουνάκι της έσπρωξε την λεκάνη της για να μπω βαθιά μέσα. Όχι όμως. Αργά αργά μπαίνω και όταν πλέον έχει μπει όλος μέσα σπρώχνω με δύναμη. Σαν να μας πέρασε ηλεκτρικό ρεύμα ξεκινήσαμε να κουνιόμαστε και η δυο τόσο παθιασμένα σαν να είναι η πρώτη φορά που κάναμε έρωτα. Φιλιόμαστε παντού αγκαλιαζόμαστε , χαϊδευόμαστε, δαγκώνουμε ο ένας τον άλλο. Την γαμάω όσο καλύτερα μπορώ Βγαίνοντας ολόκληρος έξω και μπαίνοντας με δύναμη καθώς το μουνάκι της έχει ανοίξει και γλιστράει πολύ.

Αφού συνεχίσαμε για αρκετή ώρα με συνεχή εναλλαγή ρυθμού, την φέρνω από πάνω μου και πλέον τον έχει όλο (18εκ.) μέσα της.
Κουνιέται με μανια ενώ της τσιμπάω τις ρώγες. Σκύβει πάνω μου με φιλάει με πάθος.
Έχει ξεφύγει είναι αλλού!!
Μην αντέχοντας άλλο φωνάζω: Χύνω καβλα μου χύνω!!! Και εγώ μωρό μου μου απαντάει και νιώθω το σπέρμα μου να πετάγεται με δύναμη μέσα της.

Αφού πλέον έχουμε τελειώσει και η δυο καθόμαστε λίγο αγκαλιά και με κοιτάει με ένα βλέμμα ικανοποίησης και απόλαυσης. Πηγαίνουμε στο μπάνιο και αρχίζουμε να τρίβουμε ο ένας τον άλλο. Ξαναγυρνάμε στο δωμάτιο και κάνουμε ένα τσιγάρο να ηρεμήσουμε. Εγώ όμως το θέαμα που έβλεπα με έφτιαχνε πολύ και Αρχίζω να χαιδευω την πούτσα μου. Το παίρνει χαμπάρι και έρχεται κοντά μου. Σπρώχνει το χέρι μου και αρχίζει να με χαϊδεύει. Φιλιόμαστε ξανά και ξανά και χαϊδευόμαστε παντού. Πλέον εγώ είμαι πάλι σε ανάταση και εκείνη πάλι μούσκεμα.

Τώρα όμως της λέω θα σε πάρω στα 4. Είναι η αγαπημένη μου στάση.

Ναι μωρό μου και εμένα μου αρέσει να νιώσω το καβλι σου στο μουνάκι μου από πίσω.!!!

Τον χώνω αργά αργά και ξεκινάμε ένα γαμήσι που όμοιο του είχα καιρό να κάνω. Αφού για 10 λεπτά την έχω στα 4 και την γαμάω με όλους τους πιθανούς τρόπους, ξανατελειωνω και τραβιέμαι και όπως είναι στα 4 της γλείφω το μουνάκι και ήπια πάλι τους χυμούς της.

Ξεθεωμένοι πλέον και μην έχοντας άλλο χρόνο στην διάθεση μου, κάνουμε ένα μπάνιο και φεύγουμε .

Τελικά όπως κατάλαβα στη συνέχεια η πιτσιρίκα (22 εγώ 32) κόλλησε μαζί μου, αλλά εγώ δεν έχω πολλά περιθώρια. Ήταν όμως μια πολύ καλή εμπειρία και για τους δυο μας και με κάθε ευκαιρία με ευχαριστεί για όλα, όπως γράφει στα μηνύματα της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")