Το πρωϊνό εκείνο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ώρα είναι 5 δεν έχω κοιμηθεί όλη την νύχτα , το μυαλό μου είναι σε κείνη τι κάνει, που είναι, με ποίον είναι. Αποφασίζω να σηκωθώ από το κρεβάτι δεν έχει νόημα να ξαπλώνω πλέον. Κάνω ένα μπάνιο ντύνομαι και ξεκινάω για το γραφείο. Στην διαδρομή αποφασίζω να περάσω από το σπίτι της μένει μόνη της και σίγουρα δεν περιμένει επίσκεψη αυτή την ώρα. Είχα παει από εκεί και άλλη μια φορά αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να πνίξω τα αισθήματα που νιώθω για αυτήν βλέπετε δεν με παίρνει για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Μάζεψα όσο θάρρος είχα και χτύπησα το κουδούνι της αρκετές φορές μετά από κανένα πεντάλεπτο άκουσα την φωνή της. Ποιος είναι? Εγώ είμαι της απάντησα και σάστισε για λίγο. Τι θες εσύ εδώ τέτοια ώρα? Δεν είχα ύπνο και είπα να περάσω να σε δω τις απάντησα. Είσαι τρελός μου είπε δεν σε ανοίγω είμαι με τα εσώρουχα μου μόνο. Ακόμα καλύτερα της είπα. Τελικά αφού μου ζήτησε να της δώσω 5 λεπτά μου άνοιξε την πόρτα.

Μόλις έφτασα στο διαμέρισμα της με περίμενε στην πόρτα δυστυχώς είχε φορέσει πυτζάμες . Μπήκα μέσα και έκλεισα πίσω μου την πόρτα πριν προλάβει να πει λέξη της έκλεισα το στόμα με ένα φιλί. Δοκίμασε για 2 δευτερόλεπτα να τραβηχτεί από την αγκαλιά μου αλλά κατόπιν με φίλησε με περισσότερο πάθος από ότι είχα φανταστει στα καλύτερα όνειρα μου.

Την οδήγησα στο κρεβάτι και την ξάπλωσα χωρίς να σταματάω λεπτό να την φιλάω είχα την αίσθηση ότι τα χείλη της είχαν μια απίθανη μυρωδιά που δεν είχα ξανασυναντήσει σε γυναίκα. Έβαλα τα χέρια κάτω από την μπλούζα της και άρχισα να χαϊδεύω το στήθος της που τόση ώρα τριβόταν πάνω μου και είχα τρελαθεί από την καύλα, οι ρώγες της είχαν σκληρύνει απίστευτα και χαμήλωσα το κεφάλι μου να τις γευτώ απλά ήταν τέλειες όση ώρα έγλειφα απαλά το στήθος της άρχισε να βογκάει πολύ σιγά και ταυτόχρονα οδήγησε το χέρι της στο φερμουάρ του παντελονιού μου, την βοήθησα να το ανοίξει και αυτή τον πήρε στην χούφτα της και άρχισε να τον παίζει.

Ο πούτσος μου είχε γίνει τεράστιος και αυτή φάνηκε να το απολαμβάνει από τα βογκητά που ακουγόταν πλέον σε όλο το δωμάτιο. Της έβγαλα την μπλούζα και το παντελόνι και έμεινε με ένα πολύ ωραίο μαύρο στρινγακι (άραγε με αυτό κοιμόταν ή κατά βάθος ήξερε τι θα γίνει και είχε ετοιμαστεί?).Ξαναγύρισα να γευτώ τα χείλη της και άρχισα την διαδρομή στο κορμί της για τον τελικό μου προορισμό. Την φιλούσα πότε στο στόμα πότε στον λαιμό και πότε στο στήθος όμως όταν άρχισα να φιλάω και να γλύφω την κοιλίτσα της το σώμα της ανατρίχιασε και μου ζήτησε να κατεβώ στο μουνάκι της το οποίο ήταν απίστευτα υγρό και καυτό. Αφού φίλησα για πολύ ώρα την περιοχή γύρω από αυτό έβαλα την γλώσσα μου βαθιά μέσα της και άρχισε κυριολεκτικά να χτυπιέται στο κρεβάτι. Δεν άντεξε πολύ και μετά από 2 λεπτά ένιωσα ζουμιά να καταφθάνουν στην γλώσσα μου.

Μετά από αυτό με τράβηξε απότομα και ενώσαμε τα χείλη μας για άλλη μια φορά, με έβαλε από κάτω της και νόμιζα ότι είχε έρθει η ώρα να μου ανταποδώσει το παιχνίδι με την γλώσσα της. Έσκυψε πάνω από τον καυλωμένο πούτσο μου και μου έδωσε το μουνάκι της στο πρόσωπο μου άρχισα να την γλύφω πολύ σιγά και αυτή ξεκίνησε το παιχνίδι με τον πούτσο μου δεν ξέρω πόση ώρα ήμασταν σε αυτή την στάση είχα χάσει κάθε επαφή με τον χρόνο και το περιβάλλον μόλις την ένοιωσα να χτυπιέται πάλι δεν άντεξα και άφησα να φύγουν όλα τα ζουμιά που είχα. Τελειώσαμε ταυτόχρονα και καταλήξαμε αγκαλιά να φιλιόμαστε πάλι.

Την είχα αγκαλιά μου ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο και είχε έρθει η ώρα να την κάνω ολοκληρωτικά δικιά μου. Χρειάστηκε απλά μια κίνηση για να μπω μέσα της ανατριχιάσαμε και οι δυο μόλις μπήκα μέσα της αυτή άρχισε να κουνιέται ρυθμικά και με ξάπλωσε στο κρεβάτι, κυριολεκτικά χόρευε έναν αισθησιακό χορό με τον πούτσο μου καρφωμένο μέσα της. Εγώ παρακαλούσα να μην τελειώσει ποτέ αυτή η στιγμή ήταν αν όχι η καλύτερη σίγουρα μια από τις καλύτερες στιγμές που είχα ενωθεί με γυναίκα. Ξάπλωσε πάνω μου και τα κορμιά γίνανε ένα για πολύ ώρα, τελειώσαμε μαζί χωρίς να σταματήσουμε να φιλιόμαστε στιγμή και χωρίς να μιλήσουμε καθίσαμε αγκαλιασμένοι για κάποιες στιγμές που μπορεί να ήταν και ώρες.

Ξέραμε και οι δυο ότι αυτό δεν θα ξαναγινόταν ποτέ και δεν ξεκολλούσαμε ο ένας από τον άλλο. Εγώ συνειδητοποίησα ότι είχα ήδη αργήσει πολύ για το γραφείο, της έδωσα ένα φιλί και της ζήτησα να μην σηκωθεί από το κρεβάτι και να μην πει τίποτα. Σηκώθηκα ντύθηκα και πήγα προς την πόρτα αυτή όντως όλη αυτή την ώρα δεν είχε πει τίποτα, γύρισα την κοίταξα αλλά είχε το βλέμμα της έξω στον δρόμο δεν είπα τίποτα άνοιξα την πόρτα και έφυγα.

Η ιστορία αύτη ακροβατεί ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία του μυαλού μου. Μερικές φορές δεν γίνετε να κάνεις αυτά που πραγματικά θέλεις.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")