Ταξί για Γλυφάδα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ιούνιος, 2004. Ώρα 15.00, Λεωφ. Μεσογείων, στην Αγ. Παρασκευή. Απεγνωσμένη αναζήτηση για ταξί. Ζέστη αφόρητη. Προορισμός Γλυφάδα. Φοράω άσπρη φούστα μέχρι το γόνατο και πουκαμισάκι κοντομάνικο. Σταματάει ένα που έχει έναν νεαρό στο πίσω κάθισμα και έναν ωραίο οδηγό στο μπροστινό! Ο νεαρός πήγαινε στο 401 οπότε και θα συνεχίζαμε για Γλυφάδα.

Η κίνηση ήταν έντονη. Η συζήτηση που είχαν ήταν για σεξουαλικές εμπειρίες και μόλις μπήκα, κάθισα μπροστά, με κοίταξαν διστακτικά και προσπαθούσαν να αποφασίσουν αν θα συνέχιζαν ή όχι. Ο ταξιτζής ήταν γύρω στα 35 και ο επιβάτης γύρω στα 25. Ο επιβάτης συνέχισε να περιγράφει αναλυτικά και με μια πολύ όμορφη φωνή μια εμπειρία που είχε, μέρα μεσημέρι, στη τουαλέτα του γραφείου του.

Και ο ταξιτζής απάντησε ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Καλό το έβρισκε, αλλά δεν πίστευε ότι μπορεί να συμβεί, και ομολόγησε αμήχανα ότι η πιο extreme εμπειρία που είχε ήταν να το κάνει στην παραλία με την τότε κοπέλα του και ενώ εγώ περίμενα με κομμένη ανάσα τις λεπτομέρειες, δεν το συνέχισε. Ο επιβάτης γέλασε και ανακοίνωσε ότι αυτός το έκανε για πρώτη φορά στην παραλία όταν ήταν 16 και δεν έχει τίποτα το extreme αυτή η φάση και βάλθηκε να περιγράφει το τότε σκηνικό. Εγώ σιώπησα, αλλά είχα αναστατωθεί με όλα αυτά που άκουγα.

Ο επιβάτης έσκυψε προς τα αριστερά μου και μου ζήτησε να μοιραστώ μαζί τους μια δική μου extreme φάση και την ώρα που το έλεγε αυτό ένιωθα την ανάσα του στο λαιμό μου και ταυτόχρονα ο ταξιτζής που άλλαξε ταχύτητα ακούμπησε το πόδι μου λίγο πάνω από το γόνατο με το πίσω μέρος της παλάμης του. Έλιωσα. Λίγο η ζέστη, λίγο η συζήτηση, λίγο η ανάσα στο λαιμό μου, λίγο το άγγιγμα στο πόδι. Φούντωσα, καύλωσα.

Κούνησα αρνητικά το κεφάλι, και έβγαλα έναν ήχο που έμοιαζε με όχι. Ο επιβάτης επέμενε. Εγώ είχα ερεθιστεί. Το μυαλό μου έφτιαχνε εικόνες με εμένα, τον ταξιτζή και τον συνεπιβάτη! Το εσώρουχό μου είχε αρχίσει να μουσκεύει! Ο ταξιτζής είπε στον επιβάτη να μην επιμένει. Ο επιβάτης είπε να μην είμαστε τόσο πουριτανοί. Ευτυχώς (ή δυστυχώς, θα σας γελάσω!) εκεί κάπου φτάσαμε στο 401 και ο τύπος κατέβηκε. Ο ταξιτζής άρχισε να απολογείται.

Εγώ ήμουν αναστατωμένη ευχάριστα και αποφάσισα ότι θα μου άρεσε να έχει μια extreme εμπειρία ο ταξιτζής και να ικανοποιηθώ και εγώ. Ήταν ιδιαίτερα ελκυστικός και σε ταξί δεν είχα κάνει ποτέ κάτι! Τον ρώτησα γιατί πίστευε ότι δεν δέχτηκα να περιγράψω μια εμπειρία μου. Αυτός πολύ ευγενικά είπε γιατί είναι δικαίωμά μου. Εγώ τότε με βραχνή φωνή του είπα ότι δεν το έκανα, γιατί είχα ερεθιστεί τόσο πολύ που δεν μπορούσα να μιλήσω. Με ρώτησε με έκπληξη από τι ερεθίστηκα.

Εγώ άρχισα να του λέω με βραχνή φωνή τι με ερέθισε από τις περιγραφές του επιβάτη και ταυτόχρονα σήκωσα τη φούστα μου πιο ψηλά. Έμεινε άφωνος και κοίταζε. Του είπα παραπονιάρικα ότι δεν περιέγραψε την εμπειρία του στην παραλία. Και του ζήτησα να το κάνει. Αυτός κοίταγε μια το δρόμο και μια εμένα σα να μην πίστευε στα μάτια του. Άρχισε να περιγράφει. Δεν το είχε ξανακάνει, φαινόταν. Ήταν λιγάκι...άγαρμπος! Το ένα μου χέρι χάιδευε τα πόδια μου και ανέβαινε προς τα πάνω. Ο ταξιτζής είχε αρχίσει να ερεθίζεται.

Μου ζήτησε να σηκώσω τη φούστα μου κι άλλο. Τη σήκωνα πόντο-πόντο. Τον ρώτησα προκλητικά αν του άρεσε αυτό που έβλεπε. Απάντησε ναι, και τα μάτια του ήταν καρφωμένα στο σκοτεινό σημείο ψηλά ανάμεσα στα πόδια μου και τη φούστα μου. Καιγόμουν. Το χέρι μου βρήκε το δρόμο του και τριβόμουν πάνω από το εσώρουχό μου.

Άρχισε να μου μιλάει. Μου έδινε το ρυθμό που ήθελε να χαϊδευτώ, αυτό φαινόταν ότι το είχε ξανακάνει! Με πρόσταζε πότε να χαϊδευτώ και πόσο έντονα, δεν μου επέτρεπε να περάσω το χέρι μου κάτω από το εσώρουχο. Με διέταξε να σταματήσω. Τον κοίταξα, κοίταξα το παντελόνι του. Άπλωσα το χέρι μου και τον έπιασα πάνω από το παντελόνι. Ήταν ιδιαίτερα σκληρός. Βόγκηξε.

Με είπε πουτανίτσα και αυτό με ερέθισε. Έχανα τον έλεγχο. Τον έτριβα πάνω από το παντελόνι και με το άλλο μου χέρι χαϊδευόμουν πάνω από το εσώρουχο. Δεν με άφηνε να αγγιχτώ περισσότερο. Είχα ανοίξει τα πόδια μου όσο μπορούσα. Οι γοφοί μου είχαν βρει το ρυθμό τους. Μου ζήτησε να τον ξεκουμπώσω. Αρνήθηκα αφού δεν με άφηνε να χαϊδευτώ κάτω από το εσώρουχό μου.

Με γρήγορες κινήσεις έβγαλα το σουτιέν μου και το πέταξα στη τσάντα μου. Το στήθος μου ήταν ερεθισμένο. Είχε καρφώσει τα μάτια του στο στήθος μου. Τον παρακάλεσα να με αγγίξει. Είχα χάσει κάθε έλεγχο. Απόρησα πως οδηγούσε τόση ώρα. Γέλασε βραχνά και παραδέχτηκε ότι ήμασταν τυχεροί! Τον παρακάλαγα σχεδόν κλαίγοντας από καύλα να με αφήσει να χαϊδευτώ ή ακόμα καλύτερα να με χαϊδέψει αυτός. Ταυτόχρονα κοίταγα ανήσυχη τα γύρω αυτοκίνητα, μην τυχόν μας πάρουν χαμπάρι.

Ένιωθα μια απίστευτη ανάγκη να πηδηχτώ. Αποφάσισα να τον δυσκολέψω. Σήκωσα τη φούστα μου τελείως και έβγαλα το εσώρουχό μου. Με έβλεπε να το κατεβάζω και δεν πίστευε στα μάτια του! «Απαθέστατη» έπιασα και το σουτιέν, τα δίπλωσα τακτικά και τα έβαλα μέσα στην τσάντα μου την οποία και έβαλα στο πίσω κάθισμα. Είχε καρφώσει το βλέμμα του ανάμεσα στα πόδια μου.

Εκεί κοντέψαμε να πάρουμε σβάρνα ένα περίπτερο στην Αργυρούπολη! Ήμουν γυμνή από τη μέση και κάτω και με πόδια κλειστά, απίστευτα ερεθισμένη και αυτός αμίλητος βγάζει αλάρμ και σταματάει δεξιά, πάνω στην Αργυρουπόλεως. Κοίταζε έντονα, ανάμεσα στα πόδια μου. Με φωνή που μόλις ακουγόταν με ρώτησε αν το έχω όλο ξυρισμένο.

Τον προκάλεσα να απλώσει το χέρι του να δει. Και η δική μου φωνή ήταν βραχνή. Τα πόδια μου παρέμεναν ερμητικά κλειστά και το φούσκωμα στο παντελόνι του μαρτυρούσε ότι η ιδέα να είναι άτριχο τον τρέλαινε. Συνεχίζοντας να κοιτάει ανάμεσα στα πόδια μου με ρώτησε που θέλω να πάμε. Είχα 3 επιλογές, ξενοδοχείο στο Ελληνικό, αυτοκίνητο στους πρόποδες του βουνού ή σπίτι του στα Ιλίσια.

Άνοιξα ελαφρά τα πόδια μου για να εισπράξω ένα βογκητό από πλευράς. Του είπα εκτός από αυτοκίνητο να διαλέξει αυτός. Αποφάσισε ότι το ξενοδοχείο ήταν πιο κοντά. Οδηγούσε πια σαν τρελός. Με ξαναρώτησε την ώρα που πάρκαρε αν το έχω όλο ξυρισμένο. Δεν του απάντησα και κατέβασα τη φούστα μου. Βόγκηξε και μου ζήτησε να ανοίξω τα πόδια μου να δει πριν κατέβουμε. Αρνήθηκα και βγήκα από το ταξί.

Μπήκαμε στο ξενοδοχείο, περπάταγα μπροστά του και στη reception πίεσα τους γοφούς μου πάνω στον καβάλο του. Μούγκρισε σχεδόν στο αυτί μου ότι θα το μετάνιωνα σε λίγα λεπτά αυτό που έκανα. Πλήρωσε, πήραμε το κλειδί, μπήκαμε στο δωμάτιο, με έσπρωξε δυνατά, και βρέθηκα μπρούμυτα στο κρεβάτι. Μου είπε να μη τολμήσω να κουνηθώ. Τον άκουσα να ξεκουμπώνει το παντελόνι του και να γδύνεται.

Μου τράβηξε τα πόδια κάτω από το κρεβάτι μέχρι τα γόνατά μου να ακουμπήσουν στο πάτωμα, μου σήκωσε τη φούστα και μου άνοιξε τα πόδια. Άκουγα την ανάσα του. Όταν διαπίστωσε αυτό που αρνιόμουν να του πω βόγκηξε και ένιωσα το βογκητό του πάνω στο μουνάκι μου. Άρχισε να με γλείφει, έχυσα ακαριαία. Την ώρα που τελείωνα έβαλε με δύναμη ένα δάχτυλο μέσα μου και ένα από πίσω... Ούρλιαξα. Ήταν ένας απίστευτος οργασμός.

Πριν προλάβω να πάρω ανάσα με γύρισε ανάσκελα. Ήταν γονατισμένος στο πάτωμα, γυμνός, ανάμεσα στα πόδια μου, αλλά δεν ένιωθε αμήχανα. Μου το χάιδευε τρυφερά και γλυκά αλλά ταυτόχρονα μου μίλαγε πρόστυχα και αυτό με ερέθιζε πάλι. Μου έλεγε ότι είμαι μια μικρή πουτάνα και ότι τον καυλώνω πολύ. Οι κουβέντες του και το χέρι του με τρέλαιναν. Του ζήτησα να μπει, είχα ανάγκη να τον νιώσω μέσα μου. Άρχισε πάλι να με γλείφει.

Σταμάτησε και μου ζήτησε να βγάλω το πουκάμισο. Συνέχισε να με γλείφει. όταν ένιωσε ότι είμαι έτοιμη να τελειώσω σταμάτησε. Μου έβγαλε τη φούστα. Το δάχτυλό του άρχισε να παίζει με την πίσω τρυπούλα πιο απαλά αυτή τη φορά. Βογκούσα. Κατέβασα το χέρι μου να αγγιχτώ. Δεν με άφησε. Έβαλε το στόμα του μπροστά και το δάχτυλό του από πίσω, ένιωθα να λιώνω, το δάχτυλό του, εκεί από πίσω που έπαιζε, έσπρωχνε, πίεζε, έμπαινε αμυδρά, έβγαινε, με αποτελείωσε. Ήρθα σε έναν ακόμα πιο εκρηκτικό δεύτερο οργασμό.

Ανέβηκε στο κρεβάτι, ένιωθα τον ερεθισμό του πάνω μου και άπλωσα το χέρι μου. Δε με άφησε. Μου είπε ότι θα έχυνε ακαριαία αν τον άγγιζα. Ήμουν σε μια κατάσταση συνεχούς καύλας. Του είπα ότι πρέπει να μπει μέσα μου για να χαλαρώσω. Γέλασε και με ρώτησε που ήμουν κρυμμένη τόσο καιρό.

Με έβαλε να γυρίσω μπρούμυτα και να γονατίσω πάνω στο κρεβάτι. Ακούμπησα το κεφάλι μου στα χέρια μου και αυτός πήρε θέση από πίσω μου. Πίστευα ότι θα μπει μέσα μου και η προοπτική να τον νιώσω μέσα μου με εκτόξευε. Πάλι όμως με εξέπληξε. Ένιωσα τη γλώσσα του στο μουνάκι μου ακόμα μια φορά. Δήλωσε ότι του άρεσε η γεύση μου. Πρώτη φορά μου το έλεγαν αυτό. Η γλώσσα του πήγε και πιο πίσω. Σε διαδρομές δύσκολες και πολύ - πολύ ερεθιστικές.

Είχα χάσει τον έλεγχο. Βογκούσα, φώναζα, τον απειλούσα, ένιωθα να διαλύομαι. Αυτός απτόητος. Είχε αντοχή, του το αναγνωρίζω. Με γύρισε πάλι ανάσκελα. Είχα έναν άντρα, ανάμεσα στα πόδια μου, που ήξερε και του άρεσε να χρησιμοποιεί τη γλώσσα του και που έδειχνε διάθεση να με κάνει να τελειώσω άπειρες φορές.

Τον έπιασα απροετοίμαστο όταν τον έσπρωξα απότομα και ανέβηκα από πάνω του. Η ανάσα του ήταν βαριά και η δική μου λαχανιασμένη. Του ζήτησα να μην κουνηθεί. Τον έπιασα και τον έβαλα μέσα μου. Βογκούσε και μου έλεγε ότι δεν αντέχει. Οι διαστάσεις του ήταν παραπάνω από... ικανοποιητικές! Τον παρακάλεσα να κρατήσει λιγάκι ακόμα. Είχα τα χέρια μου στους ώμους του και οι γοφοί μου έκαναν το δικό τους παιχνίδι. Δυστυχώς τελείωσε πολύ γρήγορα. Τον κοίταξα παραπονεμένη. Γέλασε και μου είπε ότι αν του έδινα 15 λεπτά θα μπορούσαμε να το επαναλάβουμε, καλύτερα.

Μπήκαμε μαζί στο μπάνιο αλλά ο περιορισμένος χώρος του ντους δεν επέτρεπε πολλά παιχνίδια. Γυρίσαμε στο δωμάτιο. Αν και η ανατομία του δεν έδειχνε ιδιαίτερα σημεία ανάκαμψης, ο ίδιος έδειχνε ιδιαίτερα ορεξάτος να ασχοληθεί μαζί μου. Τον ξετρέλαινε ιδιαίτερα το ιδιαίτερό μου σημείο που ήταν άτριχο και όπως δήλωσε πολύ ορεκτικό για να το ξαναεπισκεφτεί η γλώσσα του. Τον ρώτησα αν θα με αφήσει να τον πάρω στο στόμα μου. Με κοίταξε έκπληκτος.

Τον έσπρωξα πίσω και έσκυψα. Το μέλος του απόκτησε γρήγορα την πραγματική του διάσταση μέσα στο στόμα μου. Πολύ μου αρέσει να έχω έναν άντρα στο στόμα μου. Με ξετρελαίνει η αίσθηση. Τον κοίταξα στα μάτια και τον ρώτησα αν θέλει να μπει μέσα μου. Με τράβηξε πάνω του και τον έβαλε μέσα μου. Αχ, τι θεϊκή αίσθηση. Όταν άρχισα να κουνιέμαι τον ρώτησα αν θέλει να μπει από πίσω.

Με ρώτησε με... δέος αν το εννοούσα. Του έγνεψα καταφατικά καθώς ένιωθα έναν ακόμη οργασμό να έρχεται. Έπιασε το στήθος μου με το ένα χέρι και με το άλλο βρήκε το μαγικό μου κουμπάκι εκεί χαμηλά. Σωριάστηκα πάνω του. Αυτός κρατιόταν. Βγήκε από μέσα μου ακόμα πιο σκληρός από ότι μπήκε.

Με γύρισε μπρούμυτα, αυτή τη φορά δεν είχα καμία αμφιβολία για το τι θα ακολουθούσε. Γονάτισα και άνοιξα τα πόδια μου, πάλι με εξέπληξε, αφού ένιωσα πάλι το στόμα και τη γλώσσα του. Με άπειρη υπομονή βάλθηκε να με τρελάνει. Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Του φώναζα να μπει μέσα μου, να με σκίσει, βογκούσα, ούρλιαζα, η γλώσσα του με διέλυε. Σχεδόν έκλαιγα, τον ήθελα να μπει, βασανιζόμουν, ένιωθα ότι σαν να είχα πυρετό.

Έβαλε το δάχτυλό του, κουνιόμουν σαν τρελή πάνω στο δάχτυλό του. Μου είπε ότι δεν το πίστευε ότι είμαι πάλι τόσο ερεθισμένη και ότι θα μπορούσε να με κάνει πάλι να τελειώσω, ακόμα και αν δεν μπει μέσα μου. Τον παρακάλεσα να μπει. Τον απείλησα, τον ικέτεψα, και όταν τον ένιωσα επιτέλους να πιέζει το ερεθισμένο του όργανο από πίσω μου, ένιωσα ότι θα διαλυθώ από τον ερεθισμό.

Πίεζε και έμπαινε σιγά - σιγά, δεν θυμάμαι ποιος βογκούσε περισσότερο. Ξαφνικά και ενώ ήταν όλος μέσα μου άρχισε να μου μιλάει βρώμικα. Δεν πίστευα ότι μπορούσα να ερεθιστώ περισσότερο, και όμως συνέβη. Πρώτη φορά με ερέθιζε τέτοιο λεξιλόγιο. Ήρθα, ακόμα μια φορά.

Σταμάτησε για λίγο να κουνιέται, ήταν μέσα μου και εγώ προσπαθούσα να βρω την ανάσα μου. Κόλλησε στην πλάτη μου, με δάγκωσε στη βάση του λαιμού και με ρώτησε αν θέλω να σταματήσει ή να με «βοηθήσει» λίγο για να συνεχίσω. Του είπα να αποφασίσει αν θέλει να τελειώσει μέσα μου, πίσω ή στο στόμα μου.

Η δήλωσή μου αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να τον νιώθω να σκληραίνει κι άλλο και ένα νέο χείμαρρο από πρόστυχα λόγια συνοδευόμενα από 2-3 δυνατές ξυλιές στα οπίσθια που με εξέπληξαν και με ερέθισαν. Του είπα ότι δεν με είχαν «δείρει» ποτέ έτσι και ότι μου άρεσε η αίσθηση, και αυτός βάλθηκε να μου αποδείξει τι έχανα τόσο καιρό. Κουνιόταν και με χτύπαγε με το χέρι του.

Έλιωνα, χανόμουνα, βόγκαγα, ούρλιαζα, και αυτός άντεχε, άντεχε πολύ. Τον ένιωθα να έρχεται. Τελειώσαμε σχεδόν ταυτόχρονα. Σωριάστηκε πάνω μου. Βόγκηξε ότι τον εξόντωσα και δεν έχει κουράγιο να κουνήσει. Του είπα να μείνει εκεί όσο θέλει.

Τσούλησε στο πλάι, ένιωθα το σώμα του. Γύρισα το κεφάλι. Κοιταζόμασταν. Του είπα ότι είναι μια καλή στιγμή να συστηθούμε. Τα έχασε! Δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι δεν είχαμε πει ούτε τα ονόματά μας. Ανταλλάξαμε ονόματα και τηλέφωνα.

Με έχει «πάρει» από τότε αρκετές φορές. Τώρα πια το έχω κάνει και σε ταξί! Προχτές ομολόγησε ότι είμαι ότι πιο extreme του έχει συμβεί στη σεξουαλική του ζωή.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")