Η Δίαιτα της πίπας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Μπάμπης και είμαι 20 ετών. Είμαι παχουλός και αυτό το αναφέρω γιατί αποτελεί βασικό στοιχείο στην ιστορία, η οποία όσο κουφή και αν μοιάζει είναι αληθινή.

Η Βίκυ (ας πούμε) είναι η κοπέλα μου. Ένα αδύνατο μουνάκι 19 ετών, με καστανά μαλλιά μέχρι την πλάτη, καστανά μάτια, χειλάκια που φιλάνε ωραία και κυρίως που ρουφάνε ακόμα πιο ωραία, κωλαράκι το οποίο ακόμα δεν το έχω πηδήξει (δεν με αφήνει) αλλά μοιάζει στενό, και βυζάκια μεγάλου μεγέθους. Είναι κοντούλα και επίμονη σε ότι και αν θέλει.

Εγώ πάντα είχα πρόβλημα με τα κιλά μου. Πάντα άρχιζα δίαιτα και την σταματούσα αμέσως. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κίνητρο, το οποίο μου το έδωσε η Βίκυ, διαβάστε και θα καταλάβετε. Πήγα σε μια διαιτολόγο να μου δώσει ένα πρόγραμμα, το οποίο δυστυχώς είχε μέσα σαλάτες και ότι άλλο δεν ήθελα να τρώω. Η Βίκυ πάλι είπε:
"Ωχ κατάλαβα θα την σταματήσεις πάλι αλλά... έχω μια ιδέα!"

Στην αρχή νόμιζα ότι θα ήταν τίποτα κουφό όπως το να με δέσει σε καμιά καρέκλα και να με ταΐζει μόνο σαλάτες, γιατί όπως είπα, ήταν επίμονη και κυρίως πάντα πετύχαινε τον σκοπό της.

Οι πρώτες μέρες της δίαιτας κύλησαν καλά. Έφτασαν και οι μέρες της σοκολάτας. Έτσι, είχα αγοράσει μια σοκολάτα και την ακούμπησα στο τραπέζι για να πάω μια στιγμή τουαλέτα…. η κοπέλα μου, που ήρθε αμέσως μετά από μένα (σπίτι μου) την είδε και όταν βγήκε την κρατούσε απειλητικά!

"Τι είναι αυτό;"

Εγώ δεν σκεφτόμουν ούτε μια στιγμή να την κοροϊδέψω.

"Σοκολάτα είναι." Εκείνη είπε:

"Δεν είπαμε θα κάνεις δίαιτα;"

Με παραπονεμένο τόνο, εγώ πάλι της είπα:

"Καθόλου εύκολο… έλα δώσ’ την μου!"

Εκείνη την τράβηξε όπως άπλωσα το χέρι μου να την πάρω και είπε με πονηρό βλέμμα:

"Χμμμ… να σου πω. Έχεις δύο επιλογές: την σοκολάτα ή την δεύτερη επιλογή."

Το έκανε συχνά αυτό για να με δελεάσει, αλλά όποτε διάλεγα την φανερή επιλογή έχανα κάτι καλό συνήθως οπότε λέω την δεύτερη. Με πήρε από το χέρι και πήγαμε στο δωμάτιο.

Χωρίς πολλά πολλά, μου άνοιξε το φερμουάρ και πήρε στο στόμα της όλον τον πούτσο μου. Με έστειλε! Έγλυφε αργά και βασανιστικά, ενώ χάιδευε τα αρχίδια μου… τον ρούφαγε με τρέλα μέσα, και στο τελείωμα, όταν ήμουν έτοιμος να τελειώσω τον ρούφαγε σαν λυσσασμένη γρήγορα! Έχυσα μέσα στο στόμα της (τα έφτυσε σε χαρτί). Ειλικρινά η ιδέα της σοκολάτας, είχε φύγει εντελώς! Τώρα σκεφτόμουν ότι είχα το τέλειο κίνητρο για δίαιτα!

Έτσι, δύο μέρες μετά, επίτηδες τώρα αγόρασα μια δεύτερη σοκολάτα ενω ήξερα ότι θα είναι σπίτι μου, όταν την είδε είπε:

"Πάλι τα ίδια ρε μωρό μου;" Εγώ είπα:

"Ναι" Με κυνικό τόνο ήθελα να νομίζει ότι τέλος η δίαιτα, και μετά είπα:

"Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις επιχειρήματα…"

Εκείνη γέλασε και πήγαμε για δεύτερη φορά στο δωμάτιο. Πήγε να μου κάνει πίπα πάλι αλλά εγώ είπα:

"Α… όχι! Υψηλό το τίμημα! Σεξ θα κάνουμε."

Εκείνη δεν έδειξε να χαλιέται. Εξάλλου, γκόμενά μου ήταν. Έτσι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε λαιμό και μετά στήθος και γδυθήκαμε. Εγώ, καυλωμένος από πριν, δεν χρειάστηκα πολλά πολλά… ανέβηκε πάνω και άρχισε να κάνει κάτι κινήσεις…! Ήθελα να μείνει για πάντα πάνω στον πούτσο μου… τόση ηδονή! Πάνω κάτω με τρέλα! Στηριζόταν πότε πότε στο στήθος μου, αν και δεν την βόλευε αλλά ήξερε ότι με τρέλαινε αυτή η στάση. Τα βυζάκια της ακουμπούσαν στο πρόσωπό μου όπως ήταν σκυφτή και εγώ δεν έχασα ευκαιρία να πιπιλίσω!

Ήταν απίστευτο γαμήσι! Πριν τελειώσω, τον πήρε στο στόμα της και έχυσα με όλη μου την δύναμη! Τα κατάπιε εντελώς, κάτι που δεν έχει ξανακάνει!

Πολύ καλή δίαιτα! Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")