Εκδρομές και περιπέτειες (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το πρωινό ήταν ίσως από τα μοναδικά! Μας ξύπνησε η ζέστη και το έντονο φως του ήλιου. Η μέρα χαλαρή... ήρθαν παρέα και μερικά φιλαράκια ακόμα. Η παραλία μέχρι το μεσημέρι είχε γεμίσει από κόσμο. Πανικός παντού. Δεν το περιμέναμε καν ότι στη Μονεμβασιά έχει τόσο κόσμο. Και όμως, σύντομα άρχισε και η μουσική από το πρόχειρο beach bar. Ο κόσμος είχε ξεσηκωθεί. Είχαμε εμείς και ένα στρώμα και ως κλασικοί μαντραχαλάδες κάναμε τις βλακείες μας και τα αίσχη...

Κατά το απογευματάκι και ενώ η ώρα είχε περάσει μια κοπέλα από μια διπλανή παρέα ήρθε και μας ζήτησε το στρώμα να παίξουν με το κρις κραφτ στη θάλασσα. Ήθελαν λέει να την τραβάνε με το στρώμα. Γελάσαμε και της το δώσαμε. Την ίδια την παρατηρούσαμε από το μεσημέρι που είχαν έρθει. Οι υπόλοιποι που είχαν έρθει για παρέα αποφάσισαν να πάνε να βρουν δωμάτια καθώς δεν τους άρεσε να κοιμούνται στην παραλία. Εμείς καθίσαμε. Γνωριστήκαμε αργότερα με την παρέα. Έκαναν και εκείνοι camping ελεύθερο αλλά λίγο πιο πέρα.

Εμείς βαριόμασταν τελικά να στήσουμε πάλι σκηνή και αποφασίσαμε ότι θα αράξουμε παραλία πάλι. Αποφασίσαμε να πάμε όλοι μαζί στην πόλη για καμιά βόλτα. Κανονίσαμε να βρεθούμε εκεί. Καμιά δυο ωρίτσες αργότερα βολτάραμε όλοι στη Μονεμβασιά. Γύρω στις μία και κουρασμένοι από το περπάτημα και τη μέρα, επιστρέψαμε στην παραλία. Δυο κοπέλες, ανάμεσα τους και η πρώτη, και ένα αγόρι από την άλλη παρέα ήρθαν μαζί μας στην παραλία.

Καθίσαμε και συζητάγαμε σε ένα κάπως ρομαντικό κλίμα. Με τη Μαρία σα να ταιριάζαμε πιο πολύ και έτσι κάπως μιλάγαμε πιο πολύ μεταξύ μας και πιο ψιθυριστά, σαν να μη θέλουμε να μας ακούσουν. Η Μαρία ήταν είχε λεπτή φιγούρα πολύ ελκυστική και γλυκό προσωπάκι. Σγουρό μακρύ ξανθό μαλλί. Δυο υπέροχα καφετιά μάτια που συναγωνίζονταν και τα καλύτερα γαλάζια. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε κατά μήκος της παραλίας, καθώς το φως του γεμάτου φεγγαριού έκανε τη νύχτα σχεδόν μέρα.

Προχωρήσαμε αρκετά, αποφασίσαμε να καθίσουμε λίγο στην άμμο. Η θάλασσα έδειχνε τόσο γαλήνια και ωραία που ορμήξαμε να την ταράξουμε. Βουτήξαμε μαζί, με τα εσώρουχα, έτσι και αλλιώς δε μας έβλεπε κανείς. Ούτε που κατάλαβα πως βρέθηκε στην αγκαλιά μου και εγώ στη δικιά της. Τα φιλιά δροσερά γευστικά και αλμυρά από το αλάτι της θάλασσας, τα κορμιά θερμά ζεσταίνουν το ένα το άλλο.

Βγαίνουμε λίγο προς τα έξω και συνεχίζουμε τα φιλιά. Το πάθος μας ανάβει κι άλλο πιο πολύ. Είναι από πάνω μου τώρα. Η φιγούρα της όμορφη σκιά διαγράφεται από το έντονο φως του φεγγαριού. Βγάζει τα εσώρουχα της και το δικό μου, κατεβαίνοντας πιο χαμηλά. Τη νιώθω εκεί χαμηλά να με ανάβει. Την τραβώ πάνω και γυρίζουμε μπρούμυτα. Κατεβαίνοντας κάτω καταλαβαίνω πως νιώθει. Η γεύση της κλειτορίδας είναι τόσο υπέροχη. Γύρω-γύρω, πάνω-κάτω μέσα της η γλώσσα. Ανεβαίνω…

-    «Σε θέλω τώρα!», μου ψιθυρίζει.

Πιάνει τον πούτσο μου με τα δυο της χέρια και τον τραβάει μέσα της.

Μπαίνω αργά-αργά. Οι κινήσεις ρυθμικές αργές. Η αρχή είναι ρομαντική ήρεμη και ερεθιστική. Παρακάλια για πιο γρήγορα… πιο δυνατά. Όχι όμως… το μαρτύριο είναι πιο καλό… πιο τέλειο. Ανοίγει απότομα τα μάτια της σα να έχει νευριάσει και ξαφνικά βρίσκεται από πάνω. Κυριαρχεί. Κουνάει τη μέση της κυκλικά, πάνω-κάτω, μπρος - πίσω έντονα. Πιάνω τα μαλλιά της και κρατιέμαι. Με κοιτάει λες και με μισεί… πιέζει τα νύχια της πάνω στο στήθος που ακουμπάει. Κάποια στιγμή σηκώνει το ένα της πόδι το περνάει από πάνω μου και γυρίζει πλάτη χωρίς να βγει.

Αυτή η αίσθηση του μουνιού να γυρίζει πάνω στον πούτσο μου, είναι μοναδική! Νιώθεις κάθε κύτταρο να διεγείρεται. Την κρατώ από τη μέση σφιχτά και οδηγώ τις κινήσεις της. Πάει πιο χαμηλά. Η ανατομία τώρα τη βοηθά να ερεθίζεται όλο και πιο πολύ εκεί που επιθυμεί. Λίγο μετά ξαναγυρνάει. Πατάει τώρα κανονικά και ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο μου.

-    «Τελειώνωωωωω!!!», φωνάζει.

Ο πούτσος μου έχει σφιχτεί…. πνίγεται μέσα στο μουνί της. Είναι τόσο έντονο, τόσο ερεθιστικό. Το τελείωμα είναι ταυτόχρονο... χύσαμε και οι δύο μαζί φωνάζοντας!!!


Η ζέστη και το έντονο φως του ήλιου μας ξύπνησε αγκαλιά. Λίγο αργότερα γυρίσαμε πίσω στα παιδιά. Αντικρίσαμε αυτό που δε περιμέναμε. Κάποιοι άλλοι είχανε περάσει το ίδιο καλά. Μόλις ειδωθήκαμε κοιταχτήκαμε οι μεν και οι δε για ελάχιστα και λυθήκαμε στο γέλιο...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")