Ο Κλαψομούνης και η καυλιάρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αχ μωρό μου... τι σου έκανα και με εγκατέλειψες… και αυτό το μπουκάλι όλο αδειάζει...! Αυτά σκεφτότανε… μέσα σε λίγες ώρες η γυναίκα του τον παράτησε! Λέει τον βαρέθηκε… όλο κλάψα ήταν λέει... ε, και τι να έκανε αφού είχε δύσκολες στιγμές, σε ποιον να ακουμπήσει; Άντρας λέει ήταν να τα έβρισκε μόνος του! Αυτά σκεφτότανε... λίγο πριν τα 30 του γοητευτικός μεν, κλάψας δε.
Βέβαια που να ήξερε... οι αισθήσεις του τον άφησαν. Σωριάσθηκε στο πεζοδρόμιο. Ευτυχώς δε χτύπησε!

-Ωχ το κεφάλι μου… που βρίσκομαι; Όλα άσπρα είναι γύρω…

-Στο λευκό μου δωμάτιο. Απάντησε μια γλυκιά, λίγο ερεθιστική φωνή.

Μέσα στη ζάλη του, στον πονοκέφαλο του, διέκρινε μια απόλυτα ελκυστική φιγούρα... ένα υπέροχο πρόσωπο.

-Τι έγινε…;

-Περίμενε, έρχομαι…

Με ένα μοναδικό αέρα ένα διάφανο baby doll, σηκώθηκε και βγήκε από το δωμάτιο! Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε με ένα καλό πρωινό. Του το σερβίρει στο κρεβάτι. Ένιωθε χαμένος... κάθισε δίπλα του. Τον ρώτησε τι συνέβαινε... στη δεύτερη φράση τον σταμάτησε...!

-Κλαψομούνης του λέει ε;

Τι να πει τώρα εκείνος;

-Άσε… του λέει, θα σε τακτοποιήσω.

Τραβάει από πάνω του τα λευκά σατέν σεντόνια… και με απαλά χάδια και φιλιά κατευθύνεται προς το όργανο του. Δε μπορούσε να το πιστέψει. Το μυαλό του είχε κολλήσει. Απλά απολάμβανε τα χείλια της! Εκείνη ήξερε. Είχε το πάνω χέρι τώρα. Κανείς δε μπορούσε να είναι πιο δυνατός της!

Τον έγλυφε και ανεβοκατέβαινε πάνω κάτω στον πούτσο του με το στόμα της τόσο τέλεια! Πότε τον ρούφαγε… πότε έπαιζε με τη γλώσσα της… Σταμάτησε… σηκώθηκε και άφησε το ρούχο της να πέσει στο πάτωμα αποκαλύπτοντας με αέρα το κορμί της!

Ανέβηκε πάνω του απότομα, άγρια! Τον καβάλησε! Πιάνει τον πούτσο του και το βάζει μέσα της! Με κινήσεις άλλοτε γρήγορες, άλλοτε αργές, τον εξάπτει… τον ερεθίζει! Ξέρει να παίζει με το μουνί της!
Πότε καρφωνόταν με δύναμη πάνω του… πότε πιο αργά… πότε πιο γρήγορα… άρχισε να στριφογυρίζει πάνω στον πούτσο του….

Μέσα σε όλο αυτό το παραλήρημα έρωτα, αυτός ξυπνάει… το μυαλό του δουλεύει. Απλώνει τα χέρια του και συμμετέχει. Σφίγγει το στήθος της και βουτάει τα κωλομέρια της με μανία! Ενστικτωδώς, του φεύγει και μια σφαλιαρίτσα στον πισινό της!
Τώρα νευριάζει! Το αίμα του ανάβει… δε γίνεται έτσι. Την βουτάει και τη γυρνάει. Ανεβαίνει από πάνω της σα λυσσασμένο θηρίο! Ο πούτσος του κινείται μέσα της βίαια. Μπαίνει… βγαίνει… γυρίζει… αλλά κυρίως μένει μέσα της…. μικρές έντονες δυνατές κινήσεις!
Το στόμα του έχει εστιάσει στο λαιμό της που τώρα τον δαγκώνει… το χέρι του κρατάει σφιχτά τα μαλλιά της… μετά το στήθος της… γεύεται… τρώει όλο της το κορμί!

Πιάνει τα πόδια της, τα σηκώνει και μπαίνει άγρια βαθιά μέσα της! Τώρα λέξεις του έρχονται στο μυαλό… θέλει να τη βρίσει… να την μειώσει… \"αυτά σου μπαίνουν πουτάνα ε;\"…. \"σου αρέσει να σε γαμάει άγνωστος ε;\".

Συνεχίζει σε πιο βρώμικα….
-Έτσι σου αρέσει καριόλα ε;;; Θέλεις να σε καρφώνω με τον σκληρό πούτσο μου ε; Θέλεις να σου βάλω και τα αρχίδια μέσα;;; Θέλεις να σε ξεσκίσω;;;;

Εκείνη έχει ερεθιστεί τόσο πολύ πια… τον θέλει συνέχεια μέσα της να τον νιώθει... πονάει και της αρέσει. Της αρέσει τόσο που αρχίζει να φωνάζει από ηδονή.

-Ετσιιιιιι!!! Καύλααααααα!!! Ααααααααχχχχχ!!!! Με πεθαίνεις!!!! Βάλ’τον όλο μέσαααα!!! Δώσ’τον μου όλοοοοοοοοοοοοοο!!! Σκίσε μεεεεεεε!!!!
Θέλει να τελειώσει…. το θέλει τώρα…. αμέσως… τον προκαλεί….

-Ποιο δυνατά δε μπορείς; Χύσε μεεεεεεε!!! Τώραααααααα!!!

Εκείνος νευριάζει… τώρα σχεδόν τη χτυπάει κάθε φορά που εισέρχεται βίαια μέσα της. Στον οργασμό της φωνάζει… τινάζεται… το κορμί της τρέμει... Τελειώνει…

-Χύνωωωωωωω!!! Χύνω καυλιάρηηηηηηηηη!!! Ααααααχχχχ! Αααααααχχχχ!! Αααααααααααααααααααα!

-Χύνωωωωωωω καριόλαααα!!!

Εκείνος, μένει μέσα της ακίνητος. Βγαίνει, σηκώνεται να πάει προς το μπάνιο… τον σταματάει. Άλλωστε είναι ακόμα ερεθισμένος. Γονατίζει μπροστά του και παίρνει τον πούτσο του στα χείλια της... τον σφίγγει στα χείλια της… τον ερεθίζει. Δεν αντέχει… η φωνή του βαραίνει. Σύντομα τελειώνει… της το λέει….

-Χύνωωωωωωω!!! Με πέθανες πουτάναααααα!!! Αααααααχχχχ!!! Πάρ΄τα μωρή καριόλαααααα!!!! Ααααααααααααααχχχχχ!!!

Του χαρίζει ένα από τα καλύτερα τελειώματα που είχε ποτέ του...

-Ααααααχχχχ!!! Ναιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Χύσε μεεεεεεεεε!!!

Έτσι, τελειώνοντας και οι δύο έμειναν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι... παραδωμένοι από την καύλα...

\"Τελικά θα μου πεις τι έπαθες χτες βράδυ και ήσουν χάλια;\" τον ρώτησε…
\"Τίποτα! Καθημερινές μαλακίες... παράτα το...\"

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")