Στο τρένο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πριν αρκετά χρόνια βρισκόμουν σ’ ένα τρένο που πήγαινε Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Εγώ ταξίδευα για Θήβα και ήμουν μόνη μου σε μια δίκλινη κουκέτα. Κανονικά θα έπρεπε να ήμουνα με τον φίλο μου, αλλά τον έπιασα με μια ξενέρωτη το προηγούμενο βράδυ και τον χώρισα.

Ήμουν στις μαύρες μου, το τρένο είχε φτάσει στην Λάρισα και εγώ δεν είχα κλείσει μάτι. Χάζευα απ’ το παράθυρο τον σταθμό όταν κτύπησε η πόρτα. Ήταν ο ελεγκτής και μόλις με είδε μου είπε ότι κάποιο λάθος θα πρέπει να έγινε, γιατί το δεύτερο κρεβάτι το είχαν δώσει σε άντρα. Τότε τον είδα για πρώτη φορά, γύρω στα είκοσι, ψηλός, γεροδεμένος, μάλλον φοιτητής όπως κι εγώ, με μια λέξη κούκλος. Με ρώτησε ο ελεγκτής αν μπορεί να κοιμηθεί στην κουκέτα κι εγώ απάντησα: "Ασφαλώς!".

Ο ελεγκτής μας είπε ότι το μπαρ κλείνει σε λίγα λεπτά και αν θέλουμε κάτι πρέπει να βιαστούμε. Ο κούκλος με ρώτησε αν θέλω κάτι απ’ το μπαρ, του απάντησα όχι κι έφυγε. Φορούσα μόνο ένα διαφανές μπλουζάκι και μια κοντή φουστίτσα, ρούχα ύπνου δηλαδή και κοίταζα έξω απ’ το παράθυρο τον Θεσσαλικό κάμπο. Όλη η διάθεση μου είχε αλλάξει απ’ την στιγμή που τον είδα.

Η μορφή του, η φωνή του είχαν αρχίσει να με φτιάχνουν και έτσι ασυναίσθητα άρχισα να χαϊδεύομαι, πάνω που είχε αρχίσει να υγραίνεται το μουνάκι μου άκουσα την πόρτα να κλείνει. Θεέ μου σκέφτηκα, τόση ώρα η πόρτα ήταν ανοιχτή. Είχα αναψοκοκκινίσει, γύρισα και είδα τον κούκλο να χαμογελάει.

Χωρίς να μου πει τίποτα με πλησίασε με φίλησε και άρχισε να χαϊδεύει το στήθος μου. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να αναστενάξω και έτσι ο κούκλος με πήρε αγκαλιά και μ’ έβαλε στο κρεβάτι. Χωρίς να μου μιλήσει μου έβγαλε την μπλούζα και άρχισε να με φιλάει. Μου πιπίλαγε τις ρώγες μου, μου φίλαγε την κοιλιά και στην συνέχεια όταν έφτασε πιο χαμηλά μου σήκωσε την φούστα, μου έβγαλε την κιλότα και άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι μου. Χρησιμοποιούσε τη γλώσσα με μαεστρία και δεν άργησα να φτάσω σε οργασμό, ενώ έκανα φοβερές προσπάθειες να μην ουρλιάξω και μας πάρει χαμπάρι όλο το τρένο.

Έπειτα γδύθηκε και είδα το όργανο του, μεγάλο και στητό, χωρίς να μου πει κουβέντα το έχωσε στο μουνάκι μου. Αυτή την φορά ούρλιαξα και έβαλε το χέρι του στο στόμα μου χαμογελώντας. Μαεστρικά χωνόταν όλο και πιο βαθειά και έτσι δεν άργησα να ξαναφτάσω σε οργασμό, ενώ αυτός συνέχισε να χαμογελάει και να με πηδάει. Όταν ήταν έτοιμος να χύσει έβγαλε το όργανό του από μέσα μου. Χωρίς να χάσω χρόνο το πήρα στα χέρια μου το έβαλα στα βυζιά μου του το μάλαξα για λίγο και έχυσε πάνω μου. Τότε δεν άντεξε και ούρλιαξε κι αυτός.

Χαμογελώντας κι οι δύο τον ξάπλωσα στο κρεβάτι, πήρα τον πούτσο του και τον έβαλα στο στόμα μου. Άρχισε να βγάζει σιγανές κραυγές και όταν ευχαριστήθηκε γλείψιμο τον έβαλα στο μουνάκι μου. Τώρα είχα το πάνω χέρι, αυτή την φορά εγώ τον πηδούσα ανηλεώς. Φώναζε κι άλλο, ενώ εγώ είχα άλλους δύο οργασμούς. Όταν ήταν έτοιμος να τελειώσει, τον πήρα στο στόμα μου και τέλειωσε στο πρόσωπο μου.

Κόντευα να εξαντληθώ και ξάπλωσα μπρούμυτα, τότε ήρθε από πάνω μου, με έστησε στα τέσσερα και άρχισε να με πηδάει αλύπητα. Ήταν αχόρταγος, όμως κι εγώ αισθανόμουν ότι δεν βρισκόμουν πια στη γη. Οι οργασμοί διαδέχονταν ο ένας τον άλλον, όταν κάποια στιγμή τον παρακάλεσα να σταματήσει. Αυτός συνέχισε να με πηδάει, κάποια στιγμή έβγαλε τον πούτσο του και άδειασε στην πλάτη μου.

Εγώ είχα πάρει φωτιά, δεν μπορούσα ν’ ανασάνω, έτσι σηκώθηκα και πήγα στο παράθυρο ν’ αναπνεύσω. Άνοιξα το παράθυρο και έβγαλα το κεφάλι μου λίγο έξω για να πάρω αέρα. Τότε αισθάνομαι από πίσω μου να έρχεται αυτός και να με φιλάει στον λαιμό, μετά στην πλάτη, μετά σήκωσε την φουστίτσα και άρχισε να φιλάει το κωλαράκι μου. Εγώ δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη, μόνο κραυγές σιγανές έβγαζα.

Στην συνέχεια έτριψε το τεράστιο όργανο του στον κώλο μου και μετά από λίγο το έχωσε στο κωλαράκι μου. Αυτή τη φορά ούρλιαξα από πόνο, ήταν η πρώτη μου φορά, έτσι τον παρακάλεσα να σταματήσει. Αυτός όμως όχι μόνο δεν σταμάταγε αλλά το έχωνε όλο και πιο βαθιά. Το κεφάλι μου ήταν έξω απ’ το παράθυρο και ούρλιαζα όλο και πιο πολύ. Με ξέσκιζε και πόναγα πολύ, όμως σιγά - σιγά ο πόνος έδινε θέση σε μια πρωτόγνωρη ηδονή που όμοια τις δεν είχα ποτέ.

Τώρα οι διαμαρτυρίες μου είχαν γίνει παραινέσεις για να μπει ακόμα πιο βαθιά. Με γαμούσε όλο και πιο βίαια και μου άρεσε όλο και πιο πολύ. Έχυνα ασταμάτητα μέχρι που κάποια στιγμή πλημμύρισε ο κώλος μου απ’ το σπέρμα του. Ούρλιαξε και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Εκείνη την στιγμή είδα απ’ το παράθυρο πολύ γνώριμα μέρη. "Θεέ μου!", φώναξα. "Φτάσαμε στην Θήβα!". Πήρα μια πετσέτα σκουπίστηκα, έβγαλα τη φούστα, φόρεσα την κανονική μου μπλούζα, το μπλουτζίν, ενώ ο άλλος είχε σκάσει στα γέλια.

Το τρένο είχε σταματήσει βούτηξα την βαλίτσα μου και έτρεξα να κατέβω. Πρόλαβα ίσα - ίσα να πηδήξω απ’ το τρένο ενώ αυτό ξεκινούσε να φύγει. Όταν πάτησα στον σταθμό συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα ούτε το όνομα του άγνωστου ούτε το τηλέφωνο του. Άφησα την βαλίτσα και άρχισα να κυνηγώ το τρένο φωνάζοντας του. Αυτός απ’ το παράθυρο κάτι φώναζε αλλά δεν άκουγα.

Σε λίγο το τρένο απομακρύνθηκε κι έμεινα μόνη στον σταθμό. Μέχρι σήμερα δυστυχώς δεν τον έχω ξαναδεί. Ελπίζω να 'ναι καλά και τον ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι και τις πρωτόγνωρες εμπειρίες που μου χάρισε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")