Εξετάσεις στα Αγγλικά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Έδινα προφορικές εξετάσεις για Lower σ' ένα ξενοδοχείο της Αθήνας. Ήταν η πρώτη φορά που έδινα εξετάσεις τέτοιου είδους κι είχα οπωσδήποτε κάποιο τρακ, που προσπαθούσα να ξεπεράσω, γιατί σκόπευα να τα ρίξω σε μια γνωστή μου, τη Ρένα, που έδινε επίσης εξετάσεις.

Είχα, λοιπόν προετοιμαστεί και γι’ αυτό. Είχα πάει ξυρισμένος, με άψογη εμφάνιση, προσπαθώντας συνεχώς να ‘μαι κοντά της, μιλώντας τάχα για τα Αγγλικά. Το κακά όμως, ήταν ότι εξεταζόμουν τελευταίος, αυτό θα πει "γκαντεμιά". Σκόπευα να της πω να γυρίσουμε μαζί πίσω, αλλά που να περίμενε αυτή. Έτσι τα σχέδιά μου αναβλήθηκαν.

Όμως, να και μια ευχάριστη νότα στην όλη υπόθεση. Ενώ όλοι οι εξεταστές στα δωμάτια του ξενοδοχείου ήταν καλόγριες και ηλικιωμένοι άντρες, η δικιά μου εξετάστρια ήταν νέα, απ’ ότι μου είχαν πει κάτι παιδιά που τους εξέτασε. Έρχεται η σειρά μου, μπαίνω μέσα και τι να δω; «Παναγιά μου!», αυθόρμητα σκέφτηκα. «Τι γυναίκα είναι αυτή;». Γύρω στα είκοσι τρία, ξανθιά με μακριά σγουρά μαλλιά, γαλανά μάτια και σαρκώδη χείλη. Καθόταν σταυροπόδι σε μια πολυθρόνα, κρατώντας ένα ντοσιέ στα χέρια. Το κόκκινο πουκάμισο και η κοντή, κόκκινη, βελούδινη φούστα που φορούσε ταίριαζαν τέλεια στο ξανθά δέρμα της.

Έμεινα για λίγο να την κοιτάζω έκθαμβος! Με κοίταξε στα μάτια, λέγοντάς μου αγγλικά:

-    «Γεια σου Βασίλη. Είσαι ο τελευταίος».

Με το που κάθισα είχα κιόλας ερεθιστεί. Δικαιολογημένα όμως. Αυτή καθόταν σταυροπόδι, ακριβώς απέναντί μου, κοιτώντας με μ’ ένα αθώο, πουτανίστικο βλέμμα. Αναγκάστηκα να κάτσω κι εγώ σταυροπόδι, για να μη φαίνονται οι "ορδές του Αττίλα" (το παρατσούκλι του οργάνου μου). Μου έκανε διάφορες ερωτήσεις, τις οποίες απαντούσα, κοιτάζοντάς τη στα μάτια. Ύστερα έπιασε γενικές ερωτήσεις, μέχρι που δε θυμάμαι πως, φτάσαμε στο AIDS.

-    «Το φοβάσαι;» με ρώτησε.

-    «Όχι», της απάντησα

-    «Δηλαδή, δε φοβάσαι να κάνεις έρωτα με μια κοπέλα, που δεν ξέρεις;» επέμεινε.

-    «Αν με θέλει...» απάντησα. (Ανέβασε διακριτικά τη φούστα της.)

-    «Σου αρέσω;» συνέχισε.

-    «Ναι, σε βρίσκω πολύ σέξι!» της είπα.

Γέλασε.

-    «Τι συμβαίνει με το παντελόνι σου;» Ρώτησε.

Ο ηλίθιος είχα αλλάξει στάση και φαινόταν ένα μεγάλο φούσκωμα στο παντελόνι μου. Τα ‘χα παίξει.

Σηκώθηκε κι ήρθε δίπλα μου. Με χάιδεψε έξω από το παντελόνι, ενώ οι σφυγμοί μου είχαν πολλαπλασιαστεί. Την αγκάλιασα και τη φίλησα, προσπαθώντας ταυτόχρονα να ξεκουμπώσω το πουκάμισο της. Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Αυτή είχε κιόλας κατεβάσει το φερμουάρ και με χάιδευε απαλά, όλο τέχνη. Μόλις της χάιδεψα κι εγώ το βυζάκι, τινάχτηκε ελαφρά. Σηκωθήκαμε, πηγαίνοντας προς το κρεβάτι. Σε χρόνο μηδέν, είχαμε γδύσει ο ένας τον άλλον. Ήρθε από πάνω μου, και της χάιδευα τον πισινό, ενώ το πραματάκι της τριβόταν πάνω στο παλούκι, τον Αττίλα. Είχα πάρει φωτιά.

Συνεχίσαμε να τριβόμαστε. Σιγά-σιγά με φίλησε στο λαιμό, ύστερα στο στήθος και κατεβαίνοντας άρχισε να με παίρνει "πίπα". Πω! Πω! Τι ήταν αυτό. Ψυχεδέλεια σκέτη. Τραβήχτηκα, όμως, σχετικά γρήγορα, γιατί δεν άντεχα άλλο. Άρχισα να της γλύφω τις ρώγες, ενώ με το ένα μου χέρι έτριβα τη φουντίτσα της, κάνοντάς τη να βογκά και να τινάζεται από ηδονή.

Ήταν πλέον η σειρά μου να της κάνω στοματικό έρωτα. Έτσι, ενώ ήμουν ξαπλωμένος εκείνη κάθισε πάνω ακριβώς στο στόμα μου, κι ενώ της έγλυφα την κλειτορίδα. Κόντευα να σκάσω από ασφυξία. Επιτέλους, σηκώθηκε και κάθισε πάνω στο πέος μου, ενώ εγώ ήμουν σε οριζόντια θέση. Το έβαλε με το χέρι της μέσα στην τρύπα κι εγώ της έτριβα και τα δυο βυζιά, που είχαν γίνει σκληρά σαν πέτρες. Δεν άντεξα για πολύ και έχυσα. Τραβήχτηκε κι αρχίσαμε τα φιλιά.

Ύστερα άρχισε πάλι να με παίρνει στο στόμα της. Συνεχίσαμε, αφού ο Αττίλας ξαναζωντάνεψε σε χρόνο ρεκόρ. Πισωκολλητό, γονατιστό, 69, πλαγιαστό, ότι ήξερα το κάναμε. Ότι δεν ήξερα το έμαθα μαζί της. Είχε πιασίματα τέλεια. Τα μάτια της είχαν μια υπέροχη λαγνεία, καθώς με κοίταζε, μια δίψα για έρωτα.

Η "εξέτασή" μου κράτησε δυόμισι περίπου ώρες. Τότε πλέον, είχαμε χορτάσει σεξ. Η απληστία μας είχε κορεστεί. Ο Αττίλας είχε περάσει μια εξαντλητική μέρα. Ντυθήκαμε και προτού χωριστούμε, αλλάξαμε τηλέφωνα. Είχε έρθει μόλις πριν μια βδομάδα στην Ελλάδα και θα καθόταν μέχρι το τέλος του Ιούνη, για τις εξετάσεις των γραπτών, σαν επιτηρήτρια.

Συναντηθήκαμε κι άλλες φορές, στο σπίτι της, όπου κάναμε έρωτα, μέσα σ’ ένα ερωτικό παραλήρημα από κραυγές ηδονής. Μου έμαθε αρκετά μυστικά του έρωτα, κάνοντάς με να περνάω τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")