Η γυναίκα μου κι εγώ (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με τη Βέρα (Βερονίκη), την γυναίκα μου, είμαστε μαζί 25 ολόκληρα χρόνια. Από το 1982. Τα 22 απ’ αυτά, παντρεμένοι. Γνωριστήκαμε όταν εγώ ήμουν τότε δευτεροετής φοιτητής στο πολυτεχνείο, κι εκείνη στην τελευταία τάξη του Λυκείου.

Ήταν ένα πανέμορφο ψηλό κορίτσι, συνεσταλμένο κι ανοιχτόκαρδο, με δυο υπέροχα καστανά μάτια και με μια αθώα πονηριά στο βλέμμα, που σου υποσχόταν τα πάντα αλλά και τίποτε, με φιλήδονα χείλη, στενή μέση, εξαιρετικά ανεπτυγμένο στήθος, καταπληκτικά οπίσθια, κάτω από τα οποία άρχιζαν τα ατελείωτα πόδια της. Μπορώ να πω, ότι την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά!

Δεν αργήσαμε να δημιουργήσουμε μια τρυφερή σχέση, που μήνα με τον μήνα έδενε, κι έδειχνε ότι θα κατέληγε σε γάμο. Κάτι που έγινε λίγα χρόνια αργότερα. Όλο αυτό το διάστημα, μέχρι τους αρραβώνες μας, δεν είχαμε καμία σεξουαλική επαφή, πέρα από απλά χάδια στα υπέροχα πόδια της, κυρίως μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα μου, από το οποίο μέχρι τότε, είχαν περάσει πολλά όμορφα μουνάκια, που όμως σταματούσαν μόλις άγγιζα το βαμβακερό βρακάκι της, που σημειωτέον, ποτέ δεν το βρήκα στεγνό! Πολλές φορές την είχα ρωτήσει πως μπορεί και αρνείται το σεξ, ενώ είναι προφανές ότι είναι πραγματικό «ηφαίστειο»! Η απάντηση που μου έδινε ήταν πάντα ίδια. Στερεότυπη.

-    «Θέλω να φτάσω στην πρώτη νύχτα του γάμου μου, παρθένα…»

Αποφάσισα να σεβαστώ την επιθυμία της αυτή, κι αυτό γιατί σε καμία περίπτωση την Βέρα δεν την είδα σαν μια ακόμη ερωτική περιπέτεια, αν και ο πόθος μου για το υπέροχο κορμί της, ήταν τόσο μεγάλος, που κάθε φορά μετά το ραντεβού μας, μη μπορώντας να βγάλω από τη μνήμη μου τις ρώγες του στήθους της, που πετάγονταν σκληρές κι αγέρωχες από τα δαντελωτά της σουτιέν προκειμένου να τις πάρω ανάμεσα στα χείλη μου, έσβηνα τον πόθο μου με μια ονειρεμένη μαλακία…

Παρόλα αυτά, οι συζητήσεις μας γύρω από το σεξ, ήταν εντελώς ελεύθερες, δείγμα ότι στο σπίτι της, στην οικογένειά της το σεξ δεν ήταν ταμπού, κάτι που με είχε εντυπωσιάσει, σε σημείο που αρκετές φορές, βλέποντας τον ερεθισμό μου, δεν δίστασε να μου τον πάρει στο στόμα της, προσφέροντάς μου μια σχετική ικανοποίηση, χωρίς ποτέ να χύσω. Οφείλω να ομολογήσω ότι, παρά την μικρή της ηλικία, την έλλειψη προηγούμενων σχέσεων και την απειρία της, ήταν πολύ καλή σ’ αυτό και το απολάμβανε. Όταν μετά από καιρό, της επισήμανα ότι είναι πολύ καλή στο στοματικό, κάτι που πολύ μεγαλύτερες κι έμπειρες γυναίκες δεν τα καταφέρνουν, πήρα την εξής καταπληκτική απάντηση:

-    «Πριν δυο χρόνια, πρέπει να ήταν μέσα Ιουλίου, μια νύχτα γύρω στις δυο, που δεν μπορούσα να κλείσω μάτι από την πολλή ζέστη, αν και ήμουν εντελώς γυμνή γιατί είχα ανάψει, σηκώθηκα να πιω νερό. Η κουζίνα μας έχει μια μπαλκονόπορτα από την οποία μπορείς να δεις σχεδόν ολόκληρο τον κήπο. Η πανσέληνος που υπήρχε, φώτιζε αρκετά και διέκρινα στις ξαπλώστρες του κήπου τους γονείς μου. Τίποτε το περίεργο μέχρι εδώ, αφού συνηθίζουν να πίνουν το ποτάκι τους τα καλοκαιρινά βράδια στον κήπο.

»Πολλές φορές μάλιστα, έχουν για συντροφιά τους, ένα ζευγάρι, που μένει στο απέναντι σπίτι, που κι αυτοί έχουν μια κόρη ένα χρόνο μεγαλύτερη από μένα και μαζί περνάμε αρκετές από τις ελεύθερες ώρες μας, κι έχουν φιλικές σχέσεις αρκετά χρόνια. Παρατήρησα λοιπόν ότι ήταν και οι δυο γυμνοί. Βέβαια οι γονείς μου στο σπίτι συνηθίζουν να κυκλοφορούν πολύ ελαφρά ντυμένοι, ο μπαμπάς με το σλιπάκι του και η μαμά με τα εσώρουχα ή μ’ ένα baby doll και χωρίς σουτιέν.

»Ξαφνικά βλέπω τη μαμά μου να σηκώνεται από την ξαπλώστρα της και να σκύβει πάνω από το πουλί του μπαμπά, που ήταν ξαπλωμένος στην άλλη ξαπλώστρα. Αν και την είχα δει πολλές φορές να τον χαϊδεύει παίζοντας βέβαια, αυτή τη φορά έκπληκτη την είδα να το βάζει στο στόμα της. Αν και ξέρω για τον στοματικό έρωτα και μάλιστα ότι αρέσει πολύ στους άνδρες. Είχα δει στοματικό σε φωτογραφίες και κάποιο βίντεο που είχαν ξεχάσει στο σπίτι, ζωντανά όμως έβλεπα για πρώτη φορά. Μου έκανε εντύπωση ότι σχεδόν αμέσως το πουλί του μπαμπά έγινε πολύ μεγάλο και παρόλα αυτά η μαμά το εξαφάνιζε ολόκληρο μέσα στο στόμα της! Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα και περίμενα την ευκαιρία να την ρωτήσω για την τεχνική της συγκεκριμένης πράξης, τι νιώθει εκείνη, τι ο άνδρας κι αν υπάρχουν κίνδυνοι. Κι αυτό, γιατί με τους γονείς μου συζητάμε ανοιχτά τα πάντα…»

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")