Η κουνιαδούλα του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ονομάζομαι Τάκης και είμαι 31 ετών είμαι παντρεμένος με μια πολύ ωραία και σέξι γυναίκα και στο κρεβάτι σωστό πουτανάκι αλλά το πρόβλημα μου που αντιμετωπίζω εδώ και 2-3 χρόνια είναι η καύλα που νιώθω για την μικρή αδελφή της γυναίκας μου που είναι σήμερα 24 ετών.

είναι ένα σωστό ηφαίστειο παιδιά με το πιο υπέροχο στήθος που έχω δει και το πιο προκλητικό ντύσιμο που μπορεί να κάνει μια γυναίκα. Η τρέλα μου άρχισε να γίνεται πιο έντονα από το περασμένο καλοκαίρι που τυχαίως την συνάντησα στην παραλία μια μέρα που είχα άδεια και πήγα μόνος μου στην θάλασσα.

Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν την είδα κάνει ηλιοθεραπεία χωρίς το σουτιέν του μαγιό. Ξαφνιάστηκε και η ίδια αλλά με παρακάλεσε να μην πω σε κανένα τίποτε όπως και φυσικά της το υποσχέθηκα και κάθισα και εγώ μαζί της . όταν σηκωθήκαμε να μπούμε στην θάλασσα και διαπίστωσα ότι φορεί στρινγκ μαγιό τρελάθηκα. Μετά από λίγη ώρα βγαίνοντας από την θάλασσα δεν μπορούσα με τίποτα να κρύψω την καύλα μου και ήταν κάτι που και η ίδια το έβλεπε. Και τότε με μια μου λέει από ότι βλέπω πρέπει να έχεις μεγάλα προσόντα , προς στιγμή τα έχασα αλλά τις λέω δεν έχω ξανά καυλώσει τόσο τώρα συνέβηκε από το πόσο σέξι είσαι εσύ .είναι λάθος που μιλούμε για αυτό αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ με καυλώνεις πολύ και τότε ήταν που την ρώτησα αν ήθελε να την αλείψω αντηλιακό και η απάντηση ήταν καταφατική και άρχισα να την αλείβω παντού αλλά όταν περνούσα το χέρι μου από τις ρώγες τις που ήταν πάρα πολύ σκληρές τρελαινόμουν .

Μετά γύρισε μπρούμυτα να την αλείψω από πίσω και όταν έφτασα στον κώλο τις άνοιξε λίγο τα πόδια τις και μου είπε έλα μην ντρέπεσαι άλειψε με παντού και καλά. Περνώντας το χέρι μου από το μουνάκι και διαπιστώνοντας ότι ήταν εντελώς ξυρισμένο δεν μπόρεσα να αντισταθώ και τις έσπρωξα το δάχτυλο μου μέσα όπου με σταματά αμέσως και μου λέει οκ άγγιζε χάιδευε αλλά μην μου βάζεις τίποτα μέσα για να μπορέσουμε να το ελέγξουμε το σεβάσθηκα και συνέχισα να τις χαϊδεύω το μουνάκι τις για λίγο και μετά ξάπλωσα και εγώ και αποκοιμήθηκα για λίγο.

Πέρασε η μέρα στην θάλασσα και φύγαμε . μετά από λίγες μέρες ήρθε σπίτι μας και φορούσε ένα πολύ στενό παντελόνι και ένα πουκαμισάκι που κόντευε να σπάσουν τα κουμπιά από το πολύ στενό που ήταν. Σε κάποια φάση που ήμασταν μόνοι με ρώτησε αν είπα τίποτα στην γυναίκα μου και τις απάντησα όχι βέβαια αλλά σε σκέφτομαι συνεχώς της είπα και έχω ένα μικρό παράπονο ότι δεν μπόρεσα να δω το μουνάκι σου με το μάτι μου μόνο άγγιζα , χαμογέλασε και μου είπε τι να κάνω αν φορούσα φουστιτσα θα στο έδειχνα τώρα αλλά δυστυχώς με το παντελόνι είναι δύσκολο.

Προς το τέλος του καλοκαιριού μια μέρα είχαμε πάει στα πεθερικά μου και μου η κουνιάδα μου θα πήγαινε σε μια φίλη τις και δεν είχε αυτοκίνητο και μου ζήτησε να την πάω αν μπορούσα και φυσικά δεν αρνήθηκα αν και βαριόμουν λίγο γιατί εκεί που είπε ότι είναι το σπίτι τις θα ήθελα γύρω στην 1.5 ώρα να πάω και να επιστρέψω. όταν ετοιμάστηκε και κατέβηκε κάτω με μια κοντή φούστα έπαθα και λέω αξίζει τον κόπο. Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο μου λέει σου αρέσει η φούστα μου και τις απάντησα ναι φυσικά και έβαλα το χέρι μου στα πόδια τις και την χάιδευα τότε αυτή άνοιξε τα πόδια τις λίγο και μου είπε σταματά κάπου το αυτοκίνητο .

Το σταμάτησα και με μια κίνηση άνοιξε τα πόδια τις και μου είπε έλα δες το μουνάκι μου φρέσκο ξυρισμένο , δεν φορούσε εσώρουχο . Τις είπα τι θα πας χωρίς εσώρουχο και μου απάντησε ότι το έχει στην τσάντα τις και βγάζει ένα μικρούλικο στρινγκ από την τσάντα τις και μου το δείχνει. Βάζω το χέρι μου και αρχίζω να τις χαϊδεύω το μουνί τις και το άλλο μου το χέρι στο στήθος τις είχα τρελαθεί από καύλα αλλά πάλι με σταμάτησε και δεν με άφησε να τις βάλω δάχτυλο και τότε τις είπα ξάπλωσε πίσω και άρχισα να τις το φιλώ και τις είπα οκ θα τηρήσω την συμφωνία μας και δεν θα σου βάλω τίποτα μέσα μόνο να στο γλύψω γέλασε και κατέβασε τα χέρια τις άνοιξε τα μουνοχειλα τις και τις το έγλυψα μέχρι να χύσει. Βογκούσε σαν κοινή πουτάνα και τότε τις είπα τώρα σειρά σου να με κάνεις να χύσω στην αρχή δεν δεχόταν αλλά μετά τον πήρε στο στόμα τις και με ξεζούμιζε τότε έβαλα το χέρι μου στο μουνί τις και άρχισα να τις χώνω δάχτυλα μέσα δεν μου το αρνήθηκε και τότε τις είπα θες να σου πω όταν θα χύνω και η απάντηση τις ήταν όχι . παιδιά με ρούφηξε μέχρι σκασμού και τα κατάπιε όλα . Και παρακάλεσε να την ξανά γλύψω και να τις βάζω δάχτυλα να χύσει γιατί ήταν πολύ καυλωμένη έτσι και έγινε .

μετά από αυτό δεν έχει ξαναφήσει να συμβεί κάτι τέτοιο εκτός από μερικά παιχνίδια στο σπίτι χουφτώματα και τέτοια και συμφωνήσαμε να μην ξανακάνουμε κάτι τέτοιο.

Πριν λίγες μέρες μου είπε ότι καυλώνει πολύ όταν την χουφτώνω αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τότε εγώ έβαλα το χέρι μου κάτω από την φούστα τις και τις είπα σου αρέσει γλυκιά μου να πολύ αλλά από εδώ και πέρα θα με αγγίζεις έτσι θα καυλώνω και θα σε σκέφτομαι να μαλακίζομαι. Λυπάμαι πολύ μου λέει αλλά αν ξαναφθάσουμε να με γλείφεις δεν υπάρχει περίπτωση να αντισταθώ από τον να με πάρεις από παντού.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")