Με τους δυο φίλους του άντρα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας! Είμαι η Μαίρη. Έγινε κάτι πριν μια εβδομάδα περίπου και πήρα το θάρρος για δεύτερη φορά να γράψω. Θέλω να σας πω επίσης, ότι ο άντρας μου δεν το ξέρει... ακόμα.

Ήταν Δευτέρα.. ο άντρας μου έλειπε ήτανε σε κάτι σεμινάρια στην Αθήνα για την δουλειά του, όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ήτανε ο φίλος μας ο Νίκος. Ήθελε να φέρει το laptop του άντρα μου που το είχε κάνει set up... Κάτι τέτοιο. Μου είπε ότι είναι μαζί με τον Τάκη και έρχονται να τον αφήσουν. Τους είπα να κάτσουνε να πιούμε ένα καφεδάκι γιατί είχα βαρεθεί μόνη μου. Έκατσαν.

Φορούσα μια φορμίτσα ροζ ψιλοδιάφανη που διαγράφονταν το μαύρο στρινγκάκι και μια μπλουζίτσα λευκή. Λέγαμε διάφορα ώσπου η κουβέντα ήρθε σε εκείνη την μέρα. Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν ψάχνομαι πολύ, αλλά μου αρέσουν οι ιστορίες της μιας μέρας και οι ιστορίες της τρέλας. Καθώς μου λέγανε για το πως τους άρεσε πολύ εκείνη η φάση εγώ άρχιζα να ντρέπομαι, αλλά και να ερεθίζομαι ταυτόχρονα! Κάποια στιγμή αρχίσανε να λένε ότι πρέπει να το επαναλάβουμε και κάτι τέτοια. Εγώ τους άκουγα και έλεγα αοριστίες. Ο Νίκος τότε με πλησίασε, μου έσκασε ένα φιλί στο στόμα και είπε:

-    «Αυτό το προσωπάκι δεν μπορεί να το γεύεται μόνο ένας…»

Γέλασα. Αμέσως ήρθε ο Τάκης δίπλα μου, χούφτωσε το μουνάκι μου και είπε:

-    «Αυτό το σωματάκι δε μπορεί να το γεύεται μόνο ένας…»

Εγώ σάστισα και είπα:

-    «Εντάξει παιδιά! Φτάνει η πλάκα».

-    «Έλα τώρα, μη μας κάνεις την δύσκολη. Αφού σου άρεσε το γαμησάκι βρε Μαίρη. Έλα να την βρούμε. Δε θα τον πειράξει τον άντρα σου…», μου λέγανε και οι δυο μαζί.

-    «Όχι... Όχι...», άρχισα να τους λέω και πήγα να απομακρυνθώ.

-    «Δε νομίζω…», μου λέει ο Νίκος και με πιάνει από τη μέση.

Με ρίχνει να κάτσω στα γόνατα του και πιάνοντας με αγκαλιά, αρχίζει να με φιλάει στο λαιμό και να μου χουφτώνει το στήθος μου... Αντιστεκόμουν και του έλεγα:

-    «Όχι... Όχι…», αλλά με την φωνή μου να είναι τόσο ερεθιστική, ώστε να σημαίνει ναι... Ναι.

Τότε με πετάει στο πάτωμα και κάνει νόημα στον Τάκη να σηκωθεί κι αυτός και κοιτάζοντας εμένα να λέει:

-    «Τι θέλεις ε; Για πες; Αφού γουστάρεις…»

-    «Εντάξει!», τους κάνω. «Θα σας πάρω μια πιπούλα καυλιάρηδες... Αλλά μέχρι εκεί».

-    «Σήκω στα γόνατα σου και αρχίνα μας γλείφεις. Θα σε κάνουμε ευτυχισμένη σήμερα. Θα σε κάνουμε σκλαβάκι μας. Θα παρακαλάς να ερχόμαστε κάθε μέρα...»

Σηκώθηκα και άρχισα να τους ξεκουμπώνω τα παντελόνια. Είχανε καυλώσει και οι δύο πολύ. Τους έκανα να χύσουν μέσα σε λίγα λεπτά φωνάζοντας και λέγοντας διάφορα.

-    «Τώρα αρχίζει το πάρτι!», λέει ο Νίκος.

-    «Ναι! Ναι!», απαντά ο Τάκης.

-    «Τώρα τέλος παιδιά!», τους κάνω εγώ.

Και πριν προλάβω να τελειώσω τη λέξη μου, με ξαπλώνουν στο πάτωμα, μου βγάζουν τη φόρμα με γρήγορες κινήσεις και μου έγλειφαν τρελά και οι δύο το μουνί μου.

-    «Σταματήστε!», τους έλεγα. «Ως εδώ! Δε θέλω… μηηηηηη!!!», φώναζα.

Για λίγο όμως, μια και σε λίγο είχα ζαλιστεί από την καύλα… Μου έγλειφαν και οι δύο το μουνάκι μου, μου έβαζαν τα δάχτυλα τους μέσα μου, μου τα έφερναν και τα έγλειφα… είχα χάσει τον έλεγχο. Ξαφνικά, βρέθηκα να είμαι από πάνω τους ξαπλωμένη και να τους γλείφω ξανά και κάποια στιγμή να έχω δύο πούτσους μέσα στο στόμα μου. Δεν ήξερα τι έκανα...

Με σηκώσανε. Ο Τάκης με πήρε αγκαλιά και κάτσαμε στον καναπέ. Εγώ από πάνω του. Μου πηδούσε πλέον το μουνάκι μου... Είχα παραδοθεί... Με πηδούσε με δύναμη. Ο Νίκος έπαιζε τον πούτσο του και τον έβαζε στο στόμα μου που και που... Ο Τάκης, όταν ήτανε έτοιμος να χύσει με αφήνει. Πέφτω κάτω και τότε και οι δύο ήρθανε από πάνω μου και παίζοντας τους πούτσους τους χύνανε πάνω μου... Για μένα όπως λέγανε και το εννοούσανε.

-    «Σήκω και γλείφε!», αρχίσανε να λένε και οι δύο.

Το έκανα ασυναίσθητα πλέον... Δεν καταλάβαινα και πολλά. Η καύλα μου ήτανε τεράστια.

-    «Θέλω να σου σκίσω το κωλαράκι! Λέει ο Νίκος.

-    «Όχι! Του κάνω. Αυτό όχι, δε γίνεται!», φώναξα όσο μπορούσα, καθώς μου βάζανε μία τον ένα πούτσο στο στόμα μου, μία τον άλλο.

-    «Σκάσε Μαιρούλα και γλείφε! Θα το ξεσκίσουμε το κωλαράκι σου!»

Πήγα να σηκωθώ, αλλά με πιάνει ο Νίκος και γυρίζοντας με κυριολεκτικά, με πετάει κάτω και αρχίζει να μου χτυπάει το κωλαράκι μου. Ερεθιζόμουν κι άλλο... πονούσα λίγο... και αντιστεκόμουν...

-    «Τούρλωσε το κωλαράκι σου μωρό να το σκίσω! Έλα… φέρε την κωλάρα σου να την ξεσκίσω!», λέει ο Νίκος.

-    «Αν μπορείς πήδα το έτσι, όπως είναι!», του λέω.

-    «Αααα! Θέλει παιχνιδάκια το πουτανάκι;»

Και πέφτει από πάνω μου και βάζει κατευθείαν τον πούτσο του μέσα στο κωλαράκι μου. Βόγκηξα, ούρλιαξα, λιποθύμησα περίπου από καύλα, από ηδονή, από πόνο. Τον έχωνε όλο και πιο βαθιά, όλο και πιο γρήγορα. Είχα παραλύσει. Με αγκάλιασε από τη μέση και με γύρισε ανάποδα. Ο πούτσος του παρέμεινε μέσα στο κωλαράκι μου. Τώρα ήτανε αυτός από κάτω. Πονούσα σε αυτή την στάση και τον παρακαλούσα να με γυρίσει. Συνέχιζε... με είχε ξεσκίσει. Είχα ανοίξει ολόκληρη.

Ο Τάκης βλέποντας με έτσι, πέφτει από πάνω μας και χώνει στο μουνί μου την πούτσα του. Είχα δύο πούτσους μέσα μου να με γαμάνε με μανία, με δύναμη. Να με έχουν κάνει σαν πουτάνα να αισθάνομαι...

-    «Έλα καύλα μας! Έλα… μέσα στο κωλαράκι σου θα χύσω. Θα σε γεμίσω με τα χύσια μου καριολάκι μας!»,  έλεγε ο Νίκος.

Δεν με είχανε ξαναχύσει μέσα στο κωλαράκι μου...

-    «Μη… όχι…», προσπάθησα να πω.

Ήταν αργά όμως... Το έκανε… έχυσε στην κωλάρα μου φωνάζοντας. Μετά από λίγο σηκώθηκε και ο Τάκης, με έπιασε από τα μαλλιά, έχωσε την πούτσα του μέσα στο στόμα μου και γαμώντας το όλο και πιο γρήγορα, έχυσε μέσα του. Κόντεψα να πνιγώ αλλά δεν καταλάβαινα και πολλά όπως ήμουνα...

Τα παιδιά φύγανε γρήγορα. Τους περίμεναν και οι φίλες τους να βγούνε βόλτα. Δε νομίζω να άντεξαν κάτι άλλο. Αυτή ήτανε η ιστοριούλα - περιπέτεια μου και πολύ θα ήθελα να ακούσω καμιά γνώμη. Από γυναίκες πιο πολύ θα ήθελα και καμιά συμβουλή.

Φιλιά σε όλους από δυο και πάνω...