Τον θέλω

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Τον θέλω

Μιλάω με έναν μέσω ιντερνετ εδώ και ένα χρόνο. Τον έχω ερωτευτεί άσχημα αλλά μου το παίζει δύσκολος.

Μου έχει σκίσει το μυαλό, υποφέρω από καύλα κάθε φορά που του μιλάω - μιλάμε πια και στο τηλέφωνο, τα έχουμε πει και από κοντά αλλά δε λέει να μου κάτσει ακόμα. Του έχω στείλει γυμνές φωτογραφίες μου, με το χέρι ανάμεσα στα πόδια μου , ξέρω ότι κι εγώ του έχω σκίσει το μυαλό αλλά γουστάρει να με κάνει να υποφέρω.

Πριν από ένα χρόνο πήγα σε ένα πάρτυ, και με το που μπήκα στο σπίτι είδα έναν τύπο που του έμοιαζε. Ψηλός, ανοιχτόχρωμος με καλή σωματική διάπλαση. Νιώθω ότι με το που με βλέπει γουστάρει και αποφασίζω με τη μία ότι εγώ αυτό τον άντρα θα τον πάρω.

Δεν μου είναι και δύσκολο να καυλώσω έναν άντρα. Είμαι 165 με ωραίο χαμόγελο, μεγάλα βυζιά, μακριά μαλλιά και πεταχτή κωλάρα. Ζουμερή αλλά όχι χοντρή.

Στις πέντε το πρωί τον πήγαμε σπίτι με την κολλητή μου. Με ρώτησε αν θα ανέβω και του απάντησα πως δεν θέλω να ξυπνήσω σε άγνωστο περιβάλλον και πως προτιμώ να έρθει σπίτι μου. Δεν περίμενε να είμαι τόσο χύμα γιατί όλη νύχτα το έπαιζα δύσκολη για να τον καυλώσω όσο μπορώ. Οι κινήσεις μου του έδειχναν πως τον θέλω αλλά τα λόγια μου όχι.

Ανεβήκαμε στο σπίτι μου. Με έγδυσε αμέσως και έχωσε το πρόσωπο του ανάμεσα στα βυζιά μου, μουγκρίζοντας από καύλα και λέγοντας πως το φόρεμα που φορούσα τον έκανε να νομίζει πως τα βυζιά μου είναι μικρότερα.

Εγώ ήμουν μές την καύλα γιατί φαντασιωνόμουν πως πηδιόμουν με τον άλλο. Οπότε ότι και αν μου ζητούσε αυτός θα του το έδινα. Με ανέβασε στην πλάτη του καναπέ, μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να με γαμάει με τη γλώσσα του. Εγώ έτρεμα από καύλα και κατέβηκα αμέσως για να βάλω την ψωλή του στο στόμα μου. Δεν μπόρεσα να τον γλύψω, ανυπόμονα το έχωσα όλο στο στόμα μου και έκανα αυτό που έχει καυλώσει τρελά όποιον άντρα έχω πάρει. Το παίρνω όλο μέσα, σφίγγω τα χείλη μου στη βάση του και περιστρέφω τη γλώσσα μου μέσα στο στόμα μου.

Έπαθε πλάκα αλλά δεν ήθελε να χύσει στο στόμα μου - στο κάτω κάτω το έπαιζα και δύσκολη όλη νύχτα. Με έστησε στα τέσσερα, με κάρφωσε απότομα και άρχισε να με χτυπάει στα μπράτσα, στον κώλο και να μου τραβάει τα μαλλιά. Παραπονέθηκα πως πονούσα. Μου απάντησε "Εκδικήσου" και έχωσε στο στόμα μου το μεσαίο του δάχτυλο. Το δάγκωσα με όλη μου τη δύναμη και αντί να φωνάξει άρχισε να με γαμάει όλο και πιο σκληρά, όλο και πιο δυνατά.

Είχε πιει και θα αργούσε να χύσει. Με βούτηξε από τα μαλλιά και με ανάγκασε να τον τσιμπουκώσω πάλι. Χώθηκε τόσο βαθιά στο στόμα μου που νόμισα πως θα καταπιώ και τα αρχίδια του.

Με το ένα χέρι ανεβοκατέβαζε το κεφάλι μου στην ψωλή του και με το άλλο μοου χτυπούσε τον κώλο. Όταν άρχισε να χαλαρώνει τα χτυπήματα ήξερα πως είχε τρελαθεί από την καύλα. Ούτως ή άλλως το μουνί μου έσταζε και μένα οπότε έκατσα πάνω του άνετα και άρχισα να ανεβοκατεβαίνω γρήγορα για να τον τρελάνουν και τα βυζιά μου που χτυπούσαν μεταξύ τους από το κούνημα. Χύσαμε ταυτόχρονα.

Με γάμησε άλλες τρεις φορές μέσα σε τρεις ώρες. Κάθε δικό του χύσιμο εμένα μου έδινε δύο οργασμούς. Τέτοια καύλα είχα, διπλή, μία για αυτόν τον ίδιο που μου προέκυψε τρελός γαμιάς και μία για τον άλλο, την μεγάλη μου καύλα που ακόμα και τώρα που γράφω την ιστορία, τον σκέφτομαι και νιώθω τις ρώγες μου να με πονάνε από το τσίτωμα.

Με αυτόν τον τύπο μιλάμε ακόμα. Είναι με μια κοπέλα τώρα, αλλά θέλει να ξαναβρεθούμε γιατί του έχει μείνει απωθημένο που δε μου γάμησε τον κώλο.

Η μεγάλη μου καύλα διαβάζει μαζί σας αυτή την ιστορία τώρα για να δει τι είμαι ικανή να κάνω για πάρτη του. Του έχω στείλει το όνομα της ιστορίας και το λινκ της σελίδας.

Θα μου κάτσει;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")