Αν έχεις τύχη ...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με θεωρούν ιδιαίτερα ανοιχτόκαρδο και δεν χάνω ευκαιρία να κάνω συνεχώς νέες γνωριμίες, ιδιαίτερα δε όταν υπάρχει η προοπτική και της σεξουαλικής σχέσης.

Είμαι λίγο πιο πάνω από τα 30 και γνωρίστηκα με τη Κ σε ένα γραφείο ενός κοινού μας φίλου που είχαμε πάει και οι δύο για κάποιες δουλειές.

Αυτή στα 49 (κατά δήλωσή της) αλλά εγώ ακόμη (μετά από ένα χρόνο) δεν το πιστεύω. Θα έλεγα ότι έχει το κορμί 40άρας. Κοντό ξανθό αγορίστικο μαλλί, σώμα κανονικό γύρω στο 1,60 με κοιλίτσα σχεδόν επίπεδη αν και μητέρα εδώ και 19 χρόνια. Όμως το κα(υ)λύτερο είναι το στήθος της. Βαρύ, μεστό, σχεδόν στη θέση του, με προκλητικές ρώγες που με τη σκέψη τους και μόνο, νιώθω ότι θα σκίσω το παντελόνι μου.

Εκείνο το απόγευμα φορούσε κοντή φούστα, ψηλές μπότες (το φετίχ μου), ένα συντηρητικό top και μια γουνίτσα λευκή. Στο μυαλό μου ήρθαν πολλές σκέψεις αλλά, ώς συνήθως, λέω στον εαυτό μου ότι δεν έχω ελπίδες. Λοιπόν εκεί αποδίδω την επιτυχία μου... Όταν δεν το σκέφτεσαι... τελικά γίνεται.

Αφού χώθηκα κανονικά μεν, ευγενικά δε, μαθαίνω μάλιστα ότι είναι χωρισμένη και παρατήρησα ότι με «έπαιζε» με μαεστρία. Αφήσαμε υπονοούμενα, αλλάξαμε τηλέφωνα με τη δικαιολογία ότι θα μιλήσουμε για δουλειές. Πήγα σπίτι μου πολύ ερεθισμένος.
Πέρασαν 20 ημέρες χωρίς τηλέφωνο.
Δεν ήθελα να πάρω, για να μην φανώ ότι τη παρακαλάω, εξάλλου θα την πήγαινα αλλού τη κουβέντα μόνο και μόνο με τις σκέψεις εκείνης της βραδιάς.

Με πήρε όμως η ίδια ένα πρωι στη δουλειά.
Πάμε για ποτάκι σήμερα ;
Δεν ξέρω, έχω κάτι ραντεβού, θα προσπαθήσω (η επιθυμία με έπνιγε...).
ΟΚ, θα μπορέσω τελικά, και το ραντεβού ορίστηκε στη Γλυφάδα.
Πήγαμε για ποτό, και ήταν άψογη.

Η κουβέντα πήγε από γενικά σε πολύ ειδικά θέματα, το ποτό και η μουσική βοηθούσαν.
Μπότες, δικτυωτό καλσόν, φουστάκι, μπούστο πλούσιο και δυο χείλια υγρά.
Φεύγουμε για ξενοδοχείο, η καρδιά μου κάνει σαν τρελή, η καύλα μου υγραίνει το boxeraki μου.
Με το που στρίβω σε ένα στενό, σχεδόν με καβαλάει στη θέση του οδηγού. Το στήθος της δεν δυσκολεύεται να ξεχειλίσει και ρουφάω τις ρώγες της. Με αρπάζει πάνω από το παντελόνι και αφήνει ένα επιφώνημα απόλυτης καύλας.

Μου πιάνει το χέρι και το οδηγεί ανάμεσα στα πόδια της. Η υγρασία της είχε απλωθεί παντού. Το μουνάκι της βελούδινο, καλοξυρισμένο, άψογο. Έχεις ξαναχαιδέψει τέτοιο μουνάκι, με ρωτάει. Τί να πώ ; Έχω βουλιάξει μέσα στο μπούστο της και απολαμβάνω.
Όλο το αίμα του κορμιού κατεβαίνει ανάμεσα στα πόδια μου όταν με γυμνώνει και με παίρνει στο στόμα της. Παίρνουμε δύο αναπνοές και σταματάμε σε ξενοδοχείο της παραλιακής.
Εκεί ο ρυθμός έπεσε.
Κάθησε στο κρεβάτι, άνοιξε ελαφρά τα πόδια της, να βλέπω το εσωτερικό των μηρών της. Με τράβηξε προς το μέρος της και με αργές κινήσεις μου κατέβασε το παντελόνι και με πήρε στο στόμα της αργά, βασανιστικά.
Απόλαυση σας λέω.
Για να μην τελειώσω αμέσως την έσπρωξα απαλά. Με στεναχώρησε αυτό που έκανα αλλά έπρεπε να τη φροντίσω και εγώ. Εξάλλου ήταν καθήκον μου να της χαρίσω τη ηδονή που μου πρόσφερε απλόχερα Το φρεσκοξυρισμένο της μουνάκι, υγρό και ζουμερό παραδόθηκε στη γλώσσα μου.

Σας λέω απλά ότι δύσκολα μια γυναίκα ξεχνάει τη γλώσσα μου διότι το κάνω με υπερβολική ευχαρίστηση.
Με ερεθίζει η στιγμή που τελειώνει στο στόμα μου ενώ σχηματίζονται μικρές σταγόνες ιδρώτα ανάμεσα στα στήθη της. Μας άκουσε μάλλον όλο το ξενοδοχείο. Έκανε σαν τρελή από τη καύλα λέγοντας μου να σταματήσω. Γιατί να το έκανα ;; Αφού της άρεσε τόσο
πολύ, εγώ περιόρισα το ρυθμό για να επανέλθει σιγά σιγά στη πραγματικότητα.

Όπως είμαι γονατιστός, έχω χαλαρώσει λίγο και σταγόνες σπέρματος εμφανίζονται, στάζει το κορμί μου, δεν μπορεί να κρατήσει μέσα του τα υγρά που έχει συσσωρεύσει ανάμεσα στα πόδια μου.
Αφού συνέρχεται, με οδηγει στο να ξαπλώσω άνετα στο κρεβάτι ανάσκελα. Κουλουριάζεται στα πόδια μου, δεν με ακουμπάει καθόλου παρά μόνο με το στόμα. Τρελένεται στην όψη των πρώτων υγρών μου και με γλύφει με μαεστρία ενώ παίζει τη βάση του αντικειμένου του πόθου της. Κοντεύει να σπάσει το κεφάλι μου, ο ρυθμός αυξάνει, είναι καθηγήτρια, ξέρει τι κάνει και πώς να σε φέρει ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση.

Όταν αυτή αποφασίζει, με μια περίτεχνη ενέργεια μου δίνει το σύνθημα. Τέτοιο τελείωμα είχα ξεχάσει πως ήταν. Εγώ άδειαζα με σπασμούς το ζεστό μου σπέρμα, και αυτή σαν να μην γινόταν τίποτε. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του οργασμού μου. Με είχε ακινητοποιήσει ανάμεσα στα χείλη της και ρουφούσε με απαλές κινήσεις ότι τις έδινα.
Και τις έδωσα πολύ, πάρα πολύ.
Μετά από ένα τσιγάρο, εγώ είμουν ακόμα έκπληκτος από τη μεγάλη τύχη μου.
Με το βλέμμα της και τις κινήσεις της με έκανε να σκληρήνω και πάλι.
Έχω όμως πει ήδη πολλά.
Προσπάθησα να σας περιγράψω την ευχαρίστηση που μου πρόσφερε και όχι απαραίτητα τις πράξεις μας. Αυτές είναι λίγο πολύ γνωστές. Υπήρχε όμως το κάτι άλλο σε εκείνη τη πρώτη επαφή μας. Χωρίς να γνωριζόμαστε κάναμε ακριβώς αυτό που είχαμε στα όνειρά μας σαν το ιδεατό sex.

Τώρα που τα έγραψα φέρνοντας στο μυαλό μου τα γεγονότα με στεναχωρεί το γεγονός ότι έχουν περάσει μήνες από τη τελευταία φορά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")