Γαμώντας την γκόμενα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο Μπάμπης και είμαι είκοσι ετών. Η ιστορία αυτή δεν έχει τίποτα το απίστευτο απλά σας γράφω ένα γαμήσι με την γκόμενα μου.

Ήμουν στην δουλειά (σε ένα φαστ φουντ) και καθάριζα τα τραπέζια αλλά ο πούτσος μου εκείνη την ημέρα δεν έλεγε να με αφήσει σε ησυχία μέχρι που άρχισε να φαίνεται μέσα από το μαύρο τζιν.

Σκεφτόμουν μόνο πως θα σκίσω την Βίκυ όταν θα πάω σπίτι. Σκεφτόμουν το κωλαράκι της, σκεφτόμουν τα βυζιά της, και όλα αυτά μου δημιουργούσαν μια καύλα απίστευτη!

Η Βίκυ, είναι μια ξανθιά καυλίτσα με μπλε μάτια και τσιμπουκόχειλα. Κοντή αλλά απίστευτη στο κρεβάτι! Όταν τελείωσα την δουλειά και έφτασα σπίτι, αμέσως πήρα τηλέφωνο και τον χάιδευα.

Άρχισα να της λέω καυτά πρόστυχα λογάκια. Έτσι ήξερε ότι ήθελα να την γαμήσω… είχα γίνει τούρμπο όταν αποφάσισε να πει:

-    «Άντε μωρό μου, έλα σπίτι μου…»

Εγώ σε χρόνο ρεκόρ έφτασα στο σπίτι της! Η πούτσα μελάτη αλλά όχι πεσμένη. Όταν μπήκα, κατευθείαν της έριξα ένα γλωσσόφιλο κι εκείνη είπε:

-    «Σιγά μωρό μου, με το μαλακό…»

Φορούσε ένα κοντό φουστάκι και ήταν με το σουτιέν… καύλααα!!!»

-    «Κάνε μου μια πίπα!», της είπα.

Εκείνη, αν και παρίστανε την θυμωμένη που χρησιμοποιούσα πρόστυχες λέξεις, γονάτισε και έβγαλε τον πούτσο μου έξω. Τον έγλυψε για αρχή, από πάνω μέχρι τα αρχίδια μου. Εγώ κοίταζα το σουτιέν με τα βυζάκια μέσα και σκλήραινε ο πούτσος μου.

Εκείνη άρχισε να τον ρουφάει. Πρώτα το πουτσοκέφαλο… Μετά της είπα να μου τον ρουφήξει όλον. Εκείνη αν και πνίγηκε, κατάφερε να τον βάλει όλο μέσα! Τι καύλα!!! Δεν έχυσα. Της είπα να σηκωθεί και την έβαλα να καθίσει στον καναπέ με την πλάτη. Εκείνη στηρίχτηκε κι εγώ σήκωσα το φουστάκι της…

Ένα απίστευτο στρινγκάκι χανόταν ανάμεσα σε δύο υπέροχα κωλομεράκια! Γονάτισα και της παραμέρισα το στρινγκ. Το ξυρισμένο μουνάκι της με τρέλανε! Άρχισα να το γλύφω με λύσσα λες και είχε μέλι. Εκείνη βογκούσε από την καύλα.

Εγώ έβαζα και δάχτυλο σε μερικές φάσεις. Σάλιωσα καλά το μουνάκι της και τον έβαλα με γρήγορες κινήσεις. Γαμούσα γρήγορα! Τόση καύλα είχα. Η Βίκυ, πόσες φορές μου είπε:

-    «Πιο σιγά μωρό μου…»

Εγώ δεν σταμάταγα… Την έβλεπα έτσι στηριγμένη στον καναπέ με τον κώλο μπροστά μου και άρχισα να της γλύφω το κωλοτρυπίδι… Η Βίκυ είπε:

-    «Μωρό… Όχι από κώλο πάλι… με πονάει και το ξέρεις».

Εγώ δεν σταμάτησα… Έπαιξα λίγο με την κωλοτρυπίδα της και όταν χαλάρωσε της τον έχωσα και από πίσω. Δύσκολα αλλά μπήκε. Η Βίκυ άρχισε τα «αχ» και τα «δεν θέλω» αλλά εγώ με τέτοιες καύλες δεν σταμάταγα.

Σε κάποια στιγμή που τον συνήθισε βόγκαγε από καύλα… Έχυσα…! Μέσα στην καπότα εννοείται. Μετά της έκανα ένα ωραίο γλυφομούνι και της τα ήπια όλα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")