Τις πήρα όλες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Τα έχω λοιπόν εδώ και δυο περίπου χρόνια με μια καταπληκτική κοπέλα ετών 37 την Βίκυ παντρεμένη, χωρισμένη με ένα κορίτσι της παντρειάς γύρω στα 19. Με τη Βίκυ λοιπόν περνάμε καταπληκτικά από όλες τις απόψεις και κυρίως στον ερωτικό σεξουαλικό τομέα. Η Βίκυ ένα κορίτσι με τέλειο σφιχτό σώμα είναι η προσωποποίηση της καύλας, του αισθησιασμού και της λαγνείας.

Περνάμε ατέλειωτα καλά και οι ερωτικές μας συνευρέσεις είναι αστείρευτες και πολλαπλές. Το τι γαμήσια ρίχνουμε, με τι πάθος και ηδονή είναι αδύνατον να περιγραφτούν.

Ειδικότητα και των δυο μας το αργό και βασανιστικό γλείψιμο. Τα υγρά καυλοδιεγερτικά και ολόγλωσσα φιλία μας φτάνουν στο απόγειο του αισθησιασμού όταν απλώνει μέλι στον σηκωμένο πούτσο μου και μετά μου τον γλείφει από την κορυφή της κεφαλής μέχρι χαμηλά στα πρησμένα αρχίδια μου. Τα γαμήσια πού ακολουθούν σε στάσεις, φαντασία και έμπνευση είναι αδύνατον να περιγραφούν.

Κι ενώ η ζωή μας με τη Βίκυ κύλαγε καταπληκτικά και με ρυθμούς κοινωνικά ήρεμους αλλά ερωτικά ξέφρενους, ξαφνικά μπήκε στη μέση η Ελένη. Η Ελένη λοιπόν είναι η μαμά της Βίκυς χήρα ετών 55. Πολύ όμορφη για την ηλικία της με πολύ καλό σώμα και αρκετά καλά πιασιματάκια. Φίλες όπως ήταν με την κόρη της, της τα έλεγε όλα ότι κάναμε και αγάμητη για καιρό από ότι φαίνεται με καλόβλεπε και ήταν όλο γλύκες μαζί μου.

Μια μέρα λοιπόν πού έλειπε η Βίκυ με φώναξε να τη βοηθήσω να αλλάξει κάτι φωτιστικά στο σαλόνι. Πήραμε μια σκάλα και προθυμοποιήθηκε να ανέβει αυτή απάνω κι εγώ να την κρατάω να μην πέσει. Φορούσε ένα λινό φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ χωρίς σουτιέν πού σκύβοντας επιδεικτικά φανέρωνε κάτι καταπληκτικά βυζιά με τεράστιες θηλές και μεγάλες ρόγες. Ανεβαίνοντας λοιπόν τη σκάλα παρατηρώ από κάτω ότι δεν φορούσε κιλότα και το μουνί της με αραιό τρίχωμα φαινότανε καθαρά και πλέρια.

Αναστατώθηκα τελείως, κοκκίνισα μπορώ να πω, ο πούτσος μου αγρίεψε, μου σηκώθηκε, έγινε πέτρα και μολύβι. Εκείνη φαίνεται πως το κατάλαβε άλλωστε φορούσα σορτσάκι και χωρίς να πει λέξη κατέβηκε κάτω και άρχισε να τρίβεται πάνω μου. Με γέμισε υγρά φιλιά και βάζοντας το χέρι της κάτω από το σορτσάκι μου άρχισε να με μαλακίζει παθιάρικα. Κατεβάζοντας το σορτσάκι μου κάτω και βλέποντας τον πούτσο μου μια κραυγή θαυμασμού, ευτυχίας και απόλαυσης άφησε να της ξεφύγει.

Παίρνοντας τον πούτσο μου στο στόμα της μου έκανε ένα απίθανο τσιμπούκι. Ακολούθησαν δυο γαμήσια πισωκολλητά με τα χύσια μου να αναβλύζουν και να χύνονται μέσα στο μουνί της. Όλα αυτά σιωπηλά και λίγο ένοχα θα έλεγα. Κι ενώ έλεγα ότι αυτό ήταν μια παρένθεση στην καταπληκτική σχέση μου με τη Βίκυ, σε λίγο καιρό μου προέκυψε και η Αννούλα.

Η Αννούλα εξαιρετικό παιδί ετών 19 κόρη της Βίκυς με τέλειες αναλογίες και προσωπάκι αθώο αλλά ηδονοκαυλωτικό. Ποιος διάβολος λοιπό με έβαλε κι ενώ της μπήκα διακριτικά εκείνη κολακεύτηκε και άρχισε να ενδίδει με πονηρά χαμόγελα και υπαινιχτικούς αναστεναγμούς και λόγια.

Μια μέρα παίρνω στο κινητό μου ένα σούπερ σόκιν μήνυμα από την Αννούλα πού με έκανε τούρμπο. Της κλείνω αμέσως ραντεβού να πάμε μια βόλτα στην παραλία με το αυτοκίνητο. Στο δρόμο ήταν όλο γελάκια και όλο χειρονομίες στον πούτσο μου τάχα αθώες.

Φτάνοντας στην παραλία μπαίνουμε σε ένα χωματόδρομο πού μας έβγαλε σε μια παραλία πού δεν υπήρχε ψυχή. Κατεβαίνουμε λοιπόν, η Αννούλα γδύνεται και μένει με ένα θαυμάσιο μαύρο μπικίνι με στρινγκάκι και σουτιέν πού αντί να κρύβει, τόνιζε περισσότερο τα επίμαχα σημεία της. Μπήκαμε στο νερό και αρχίζαμε να παίζουμε πιο πολύ παρά να κολυμπάμε. Έπεφτε πάνω μου. Μου έριχνε νερό και τα λοιπά τάχα αθώα παιγνίδια. Να μη τα πολυλογώ κάποια στιγμή βρεθήκαμε πολύ κοντά και χωρίς να το πολυκαταλάβουμε τα χείλη μας κολλήσανε σε ένα ατέλειωτο κρεσέντο παιγνιδίσματος της γλώσσας.

Βγήκαμε στην ακτή και αφού την έγδυσα τελείως τα χείλη μου εξερευνούσαν το κορμί της. Φτάνοντας στο μουνί της συνέχισα το γλείψιμο αργά, βασανιστικά καυλοδιεγερτικά. Αλλάζοντας θέσεις και εξερευνόντας με τη γλώσσα της το δικό μου κορμί κατέληξε σε ένα καταπληκτικό τσιμπούκι που ο πούτσος μου δεν άντεξε και τα χύσια μου κατέληξαν με χειμαρρώδη ορμή στο αθώο προσωπάκι της. Ακολούθησαν τρία αγγελικά γαμήσια σε φουλ ρυθμούς με ποιητικά γλειψίματα και πολλά φιλιά υγρά και ολόγλωσσα.

Η εμπειρία μου με την Ελένη και την Αννούλα δεν επαναλήφτηκε κατόπιν δικής μου απόφασης και περίσκεψης αφού εκτός των άλλων αν μάθαινε τίποτα η Βίκυ καταλαβαίνεται τι θα γινόταν. Ελπίζω και εύχομαι να μην το μάθει ποτέ γιατί αν μη τι άλλο θα τη στεναχωρούσε αφόρητα κι εγώ με τη Βίκυ περνάω θαυμάσια.

Η εμπειρία μου με την Ελένη και την Αννούλα έδωσαν άλλη διάσταση στη σχέση μου με τη Βίκυ, στην ερωτική και σεξουαλική ζωή μας και τα γαμήσια μας πλέον είναι ένα ξέφρενο κρεσέντο ζωής, χαράς και λαγνείας. Και αφόρητης καύλας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")