Ευχάριστη έκπληξη (ξεπαρθένιασμα)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Έντεκα χρόνια έχουμε που μετακομίσαμε στη πολυκατοικία μας. Από τότε είχα μια φαντασίωση με το γιο του διαχειριστή, μιλάμε για κατά πολύ μεγαλύτερό μου. Το μουνί μου γινόταν καυτό και υγρό όταν τον φανταζόμουν. Πολλές φορές τύχαινε να με στείλουν να πληρώσω τα κοινόχρηστα (άλλο που δεν ήθελα εγώ), ωστόσο ποτέ δεν ήμουν ηλίθια και γι’ αυτό δεν περίμενα τίποτα.


Μια μέρα, ήταν καλοκαίρι.. Φορούσα ένα κοντό σορτσάκι και ψηλή όπως είμαι που πήγαινε πολύ, ένα αμάνικο τοπ. Γύριζα από το περίπτερο και ανεβαίνοντας τα σκαλιά τον άκουσα να με φωνάζει. Πάω εκεί και μου λέει αν μπορούσα να τον βοηθήσω να ταξινομήσει κάτι φακέλους (ξέχασα να πω ότι έχει λογιστικό γραφείο στο ισόγειο). Δέχτηκα μιας και όλοι είχαν φύγει και κανείς δε με περίμενε στο σπίτι.

Μπήκα μέσα και μου είπε να καθίσω. Μου πρόσφερε πορτοκαλάδα να πιω. Έπειτα μου έδειξε μια στοίβα χαρτιών σ’ ένα χαμηλό ράφι, που έπρεπε να τα βάλω στο πιο ψηλό ράφι. Για να μη σκύβω, λύγιζα τα γόνατά μου να πιάσω τα χαρτιά, όμως αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολο. Έτσι συνέχισα τη δουλειά σκύβοντας αλλά πολύ γρήγορα.

Σε λίγα λεπτά τον ένιωθα από πίσω μου. Είχε κολλήσει πάνω μου έσπρωχνε τάχα να τακτοποιήσει τα βιβλία πιο πάνω, όμως ένιωθα το φούσκωμα στο παντελόνι του και σε κάποια στιγμή γλίστρησε (κατά λάθος και καλά), και έπεσε πάνω μου καθώς το χέρι του πήγε κάτω απ’ τα πόδια μου. Ένιωθα τρελά καυλωμένη και ήθελα σαν τρελή να του πάρω τσιμπούκι. Δεν είχα καθαρό μυαλό κι ίσως έκανα γκάφα. Τέλος πάντων, έφυγα και πήγα σπίτι, αλλά ποτέ δεν το έβγαλα απ’ το μυαλό μου.

Δεν τον έβλεπα για πολύ καιρό και είχα ψιλοξενερώσει. Έτσι μια μέρα, είχα ξεχάσει τα κλειδιά μου και πάλι δεν ήταν κάποιος να μου ανοίξει. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να περιμένω. Σε μια απρόσμενη στιγμή, βγήκε και με ρώτησε γιατί είμαι έξω με τόση ζέστη. Του είπα το λόγο και αυτός μου πρότεινε να μπω κι εγώ δέχτηκα.

Καθόμουν απέναντι του, στο γραφείο του και δεν θυμάμαι γιατί κοίταξα κάτω και το θέαμα που αντίκρισα με ερέθισε πολύ. Ο πούτσος του σε στύση! Έπεσα κάτω και άρχισα να τον βάζω στο στόμα μου. Καθώς τον κρατούσα από τη βάση, έγλειφα το κεφάλι, έπαιζα με τη γλώσσα μου σ’ όλο το μήκος του πούτσου. τουλάχιστον 25εκ. καυλωμένος!

Μετά άρχισα το τσιμπούκι, τον έβαλα όλο μέσα και ρούφαγα με μανία. Καθόλη τη διάρκεια αυτός χάιδευε το κεφάλι μου λέγοντας πως έτσι είναι τα καλά κορίτσια. μετά, όταν πλησίαζε η ώρα να χύσει, άρχισε να μου λέει: «πιες το γαλατάκι σου μικρό μου. πιες το όλο. όλο. έτσι μπράβο.» και έχυσε στο λαρύγγι μου. στο στόμα. στα χείλη μου.

Μετά, με πήρε απότομα από τη μέση και μου έβγαλε την μπλούζα. άνοιξε το σορτς μου (άλλο απ’ αυτό που φορούσα την προηγούμενη φορά), με κάθισε πάνω του και έσκυβε να μου χαϊδέψει τα πόδια καθώς η πούτσα του ήθελε να μπει μέσα μου. Έβαλε το χέρι του στο μουνί μου κι άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα μου. εγώ να ουρλιάζω και να χύνω.

Μετά έβγαλε το παντελόνι. έβαλε μια καπότα και με έστησε στον τοίχο. άρχισε να με γλείφει καθώς πίεζα το κεφάλι του. Έβαλε το κεφάλι της πούτσας του πάνω στα μουνόχειλα μου και δάγκωνε τις καυλωμένες ρώγες μου. Σταμάτησε ξαφνικά και με ρώτησε αν ήθελα να ξεπαρθενιαστώ. Του είπα πως όχι και τράβηξε τη λεκάνη μου απότομα. Ούρλιαξα από ηδονή και πόνο. Αυτός άρχισε να με γαμάει δυνατά! Πονούσα, αλλά μου άρεσε.

Με γαμούσε πολλή ώρα. Μετά, με έβαλε στα τέσσερα και μου τον ξαναέχωσε στο μουνί τραβώντας με απ’ τα μαλλιά. Απορώ πως δεν είχε ξεκαυλώσει! Μετά μου τον έχωσε στο κώλο καθώς με κρατούσε από το στήθος. Έχυσε και βγήκε από μέσα μου. Έμεινε ανάσκελα κι εγώ σηκώθηκα. Πήγα στο μπάνιο να πλυθώ, γιατί είχα αίματα παντού!

Έκανα δεν έκανα μισή ώρα να πλυθώ και να συνέλθω. Όταν μπήκα μέσα με περίμενε με έναν φίλο του. Από ότι ήδη καταλάβατε ακολούθησε άγρια παρτούζα. Με πήραν από παντού! Μια καθόμουν στον πούτσο του και ο φίλος του με έπαιρνε από κώλο, μια του έπαιρνα πίπα κι άλλος μου το έβαζε στο μουνί.

Ακόμα το θυμάμαι το πρώτο μου γαμήσι σαν χθες. Από τότε με πηδούσε τακτικά και τώρα καμιά φορά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")