Αναστολές τέλος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ένας καλοδιατηρημένος 48αρης παντρεμένος, με δική μου εταιρεία που συνεργάζεται σε κάποιον τομέα με μεγάλη δημόσια υπηρεσία. Στα δύο χρόνια που συνεργάζομαι, ανέπτυξα φιλική σχέση με κάποια διευθύντρια, (Κλειώ - Κ ας πούμε), λίγο μεγαλύτερή μου. Καθαρά για λόγους marketing & διατήρησης επαγγελματικών σχέσεων, βρεθήκαμε λίγες φορές για καφέ μετά την δουλειά σε κεντρικό σημείο & μια φορά για φαγητό. Ακολούθως την κάλεσα και στο σπίτι μου σε τραπέζι που οργάνωσα για συνεργάτες
κλπ. Από τις συζητήσεις μας έμαθα ότι εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται σε διάσταση και από τον τρόπο που κάποια στιγμή μου ανοίχτηκε, κατάλαβα ότι αισθανόταν μόνη. Επειδή είναι από τα μεγαλύτερα στελέχη της υπηρεσίας της και είναι άνθρωπος καριέρας, φροντίζει να είναι μια "καθωσπρέπει" κυρία και σίγουρα δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα για κουτσομπολιό στο περιβάλλον της.

Οι υφιστάμενοί της την σέβονται και την εκτιμούν τόσο για τον χαρακτήρα της όσο και για την εργατικότητά της. Στις κατ' ιδίαν συζητήσεις και με την ικανότητα που πιστεύω ότι έχω να "ζυγίζω χαρακτήρες", διέκρινα ένα άτομο καταπιεσμένο από το απαιτητικό περιβάλλον του.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον γάμο μου. Αντιθέτως είμαι πολύ ευχαριστημένος με την γυναίκα μου (7 χρόνια μικρότερή μου). Βέβαια δεν είμαστε τόσο "ενεργοί" τελευταία, αλλά γενικά δεν έχω παράπονο. Η Κ μου έγινε όμως έμμονη ιδέα. Τον τελευταίο καιρό φανταζόμουν ότι έκανα έρωτα μαζί της ενώ βρισκόμουν με την γυναίκα μου. Αυτό μου έδωσε περισσότερο πάθος, κάτι που της έκανε ευχάριστη εντύπωση και για αυτόν τον λόγο αγόρασε ένα καινούργιο "σεξουαλικό σετάκι", μετά από πολλά χρόνια. Η Κ είχε κολλήσει στο μυαλό μου και όλο εύρισκα ευκαιρία να την συναντώ με πρόσχημα επαγγελματικά θέματα.

Ένα απόγευμα, αργά, ενώ είχαμε βγει για καφέ, δεν κρατήθηκα και την φίλησα απαλά στα χείλη. Πριν προλάβει να αντιδράσει από το ξάφνιασμα, της εκμυστηρεύτηκα τα αισθήματά μου. Κοκάλωσε, κοκκίνισε και με μισόλογα μου είπε ότι και εκείνη με συμπαθεί, αλλά δεν έχει ξανακάνει σχέση με άλλον ...., έχει γνωρίσει και την γυναίκα μου, η θέση της δεν της το επιτρέπει .... κλπ. Χωρίσαμε προβληματισμένοι, χωρίς να πούμε τίποτα άλλο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μετά από δύο ημέρες ήμασταν φιλικοί, αλλά αρκετά τυπικοί. Όταν μιλήσαμε πάλι, με βραχνή φωνή ξέσπασε σε λυγμούς και μου ομολόγησε ότι είχε ημέρες να κοιμηθεί, ότι με σκέπτεται όλο το 24ωρο και γενικά η ζωή της από εκείνο το απόγευμα έχει καταστραφεί. Φαίνεται ότι όσα είχε τόσα χρόνια συμπιέσει, με μια έκρηξη εκτονώθηκαν.

Το ίδιο απόγευμα κιόλας πήγα σπίτι της. Με το που έκλεισε η πόρτα πίσω μου, βρέθηκε στην αγκαλιά μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ήταν τόσο θερμή γυναίκα. Από τα νιάτα μου, είμαι άνδρας βασικά της "μίας, αλλά καλής" φοράς! Εκείνο το απόγευμα ήρθα και δεύτερη σε διάρκεια δύο ωρών. Όπως μου ομολόγησε αργότερα είχε τουλάχιστον τρεις οργασμούς. Όλα αυτά τα χρόνια τραβούσε μαλακία, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, με έναν δονητή που είχε βουτήξει από την αδελφή της.

Διατηρείται πολύ καλά (για την ηλικία της). Έχει πλούσιο στήθος (που αρχίζει λίγο να πέφτει) και ελάχιστα πιασίματα στην μέση και τους γοφούς. Εκείνο όμως που με έχει κυρίως ξετρελάνει μαζί της είναι το ταμπεραμέντο της. Έχουμε σχέση περίπου πέντε μηνών και αρχίζουμε να γνωριζόμαστε καλύτερα. Μου δήλωσε ότι αν και αισθάνεται τύψεις για την γυναίκα μου, η σχέση μας την έχει ανανεώσει, έχει γίνει άλλος άνθρωπος.Την διαβεβαιώνω ότι είμαι υποδειγματικός σύζυγος και ότι δεν κάνουμε σε κανέναν κακό. Τις στιγμές που βρισκόμαστε αγκαλιά συζητούμε πολύ, μαθαίνει ο ένας τι αρέσει στον άλλο κλπ. Δύο από τις φαντασιώσεις που την βοηθούσαν παλαιότερα (με την βοήθεια του δονητή της) για να φθάσει σε οργασμό ήταν :

α. Οδηγώντας σε κάποια ερημικό δρόμο, παθαίνει κάποια βλάβη το αυτοκίνητό της
και αυτοί που προθυμοποιήθηκαν να την βοηθήσουν τελικά την βιάζουν.
& β. Επειδή χρωστούσε πολλά χρήματα σε κάποιον και δεν μπορούσε να τον ξεπληρώσει, αυτός την υποχρέωσε όχι μόνο να του δοθεί, αλλά σε κάποια συγκέντρωση-παρτούζα στο σπίτι του, την παρουσίασε σαν πόρνη, και υποχρεώθηκε να πάει με όλους σχεδόν, άνδρες και γυναίκες!

Με ξάφνιασαν αυτά, γιατί ο χαρακτήρας της δείχνει έναν δυναμικό άνθρωπο που δεν αφήνει να της ξεφύγει η κατάσταση από τα χέρια της.

Την επόμενη λοιπόν φορά που συναντηθήκαμε, της έδεσα τα χέρια στα κάγκελα του κρεβατιού και της συμπεριφέρθηκα βίαια σαν να ήταν το τελευταίο γύναιο. Ανέβηκα επάνω της και με τον πούτσο μου την χαστούκιζα στο πρόσωπο, στα πλούσια στήθη της και την έβριζα. Αντέδρασε σαν παλαβή. Κλαίγοντας με παρακαλούσε να με πάρει στο στόμα της και μετά να την γαμήσω σκληρά σαν παλιοπουτάνα που ήταν (δική της έκφραση). Την έλυσα αφού πρώτα μου υποσχέθηκε ότι θα μου δείξει πως παίζει με τον δονητή της και ταυτόχρονα θα πρέπει να μου περιγράφει την σκηνή που φανταζόταν.

Έδωσε τέτοια παράσταση που δεν κρατήθηκα και έχυσα βλέποντάς την μόνο. Έβαλε τον δονητή στο στόμα της και με το άλλο χέρι έπαιζε βάζοντας δύο-τρία δάκτυλα μέσα. Ακολούθως τράβηξε μαλακία με τον δονητή βάζοντας και δάκτυλο στον κώλο της.

Όση ώρα έπαιζε, μου περιέγραφε την φαντασίωσή της:

"Βρισκόταν μόνη σε ένα ξένο μέρος, ένας βρομιάρης μεσήλικας την απαγάγει (πάλι
απαγωγή) και την βάζει σε ένα δωμάτιο με δύο παιδαράδες (ο ένας αράπης !!!).
Ακολούθως την υποχρεώνει να τους πάρει τσιμπούκι ενώ αυτός παρακολουθεί και αφού
την πήδηξαν εναλλάξ, πλησιάζει και αυτός και την υποχρεώνει να τον πάρει στο στόμα
της. Όλοι μαζί μετά χύνουν στο πρόσωπό της".

Από εκείνη την στιγμή μου μπήκε η ιδέα να ξεπεράσουμε το στάδιο που είχαμε φθάσει και με κάποιο τρόπο να πραγματοποιήσουμε κάποιες από τις φαντασιώσεις της. Αποφάσισα λοιπόν, χωρίς να την ρωτήσω, να ψάξω στο internet για κάτι διαφορετικό. Έκανα επαφή με ένα άλλο ζευγάρι που ισχυριζόταν ότι είχε τέτοιες εμπειρίες, αναλόγου ηλικίας και που από τα λεγόμενά τους μου φάνηκε αρκετά σοβαρό. Την προηγούμενη της ημέρας που κανόνισα την συνάντηση και κάναμε ως συνήθως άγριο σεξ, της το ανακοίνωσα. Θυμωμένη, μου αρνήθηκε την όποια συμμετοχή της σε πιθανή παρτούζα.

Της είπα, ότι έστω και μόνος θα πάω στο ραντεβού γνωριμίας και απλά θα τους ανακοινώσω ότι δεν πετυχαίνει η συνάντηση. Πράγματι συναντήθηκα μαζί τους το επόμενο απόγευμα σε κεντρική καφετέρια. Ο τύπος ήταν πολύ ψηλός και γεμάτος, η γυναίκα του μικροκαμωμένη, μελαχρινή με γυμνασμένη σιλουέτα αλλά με κάπως σκληρά χαρακτηριστικά. Ενώ κάναμε τις αρχικές συστάσεις, την σχετική αμήχανη κουβεντούλα και ετοιμαζόμουν να δικαιολογηθώ για την ακύρωση του σχεδίου, ξαφνικά είδα την
Κ να περνάει αδιάφορα από μπροστά μας κάνοντας την άγνωστη. Την δεύτερη φορά που ξαναπέρασε, κούνησε με νόημα καταφατικά το κεφάλι, δίνοντάς μου το ΟΚ και ακολούθως έφυγε. Ο τύπος τα "έπιασε όλα" και δήλωσε ικανοποιημένος από το παρουσιαστικό της Κ. Τους εξήγησα ότι επειδή είναι η πρώτη φορά είναι τόσο επιφυλακτική. Κανονίσαμε να βρεθούμε σπίτι τους.

Η γυναίκα του μας άνοιξε την πόρτα προκλητικά ντυμένη. Η έκπληξη όμως ήταν πιο μεγάλη όταν μαζί τους ήταν και μια άλλη γυναίκα, 25-30 χρονών, μικροκαμωμένη και αδύνατη, με πολύ μικρό στήθος. Ήταν ένα από τα πρόσωπα με τα οποία συχνά έκαναν τρίο. Έγιναν οι συστάσεις, μοιράστηκαν ποτά, και άρχισε συζήτηση που περιστράφηκε στο sex. Από την αρχή τους δήλωσα ότι η Κ είχε ενδοιασμούς για το εγχείρημα και ένοιωθε μάλλον άβολα. Μας καθησύχασαν και μας είπαν ότι και στο παρελθόν είχαν αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση που όμως εξελίχθηκε πολύ καλά για χρόνια. Μας δήλωσαν μάλιστα
ότι ήσαν επιλεκτικοί στις συναναστροφές τους και πάντα γινόταν χρήση προφυλακτικού για ασφάλεια.

Για του λόγου το αληθές μάλιστα υπήρχαν προφυλακτικά σε ένα τραπεζάκι δίπλα στον καναπέ. Για καμιά ώρα τουλάχιστον η συζήτηση περιστράφηκε σε προηγούμενες εμπειρίες τους με άλλα ζευγάρια ή μόνο άντρες ή γυναίκες και η νεαρή ήταν η τελευταία τους μόνιμη σύντροφός τους. Βαστούσαν μάλιστα και φωτογραφικό αρχείο. Μας έδειξαν άλμπουμ με φωτογραφίες από όργια που είχαν συμμετάσχει. Στις τελευταίες φωτογραφίες διέκρινα και την παρευρισκόμενη νεαρή φίλη, φορώντας μικρή μάσκα στο
πρόσωπο, σε στάση 69 με την οικοδέσποινα, και κάποιον άλλο να την παίρνει από πίσω.

Εμείς είπαμε την ιστορία μας χωρίς πολλές λεπτομέρειες και άρχισαν διακριτικά εκατέρωθεν πιο προσωπικές ερωτήσεις προσπαθώντας να ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα. Η Κ είχε ακουμπήσει επάνω μου σαν να φοβόταν και να ζητούσε προστασία. Ο άλλος περηφανεύτηκε ότι η γυναίκα του ποτέ δεν τον είχε απογοητεύσει και η ειδικότητά της ήταν τα τσιμπούκια. Αυτή χωρίς άλλο, γονάτισε εμπρός του και έβγαλε τον μισοσηκωμένο πούτσο του στο στόμα της γυρίζοντας προς το μέρος μας. Της άρπαξε το κεφάλι από τα μαλλιά και άρχισε να της τρομπάρει το στόμα. Ο πούτσος του ήταν σκουρόχρωμος και σαφώς μεγαλύτερος και χοντρότερος του δικού μου. Η νεαρή έβγαλε τα παπούτσια της και δίπλωσε τα πόδια της στο διπλανό καναπέ που καθόταν, κάνοντας εμφανές την απουσία εσωρούχου.

Αρχίσαμε και εμείς να χαμουρευόμαστε. Με αρκετό δισταγμό με άφησε να της βγάλω το
πουκάμισο και άρχισα να φιλάω τις ρόγες της Κ πάνω από το μαύρο σουτιέν και να χώνω το χέρι μου ανάμεσα στα σφιγμένα μπούτια της. Για να βοηθήσω την κατάσταση και να αυξήσω τον ερεθισμό της άρχιζα να της ψιθυρίζω στο αυτί ότι την φανταζόμουνα στα τέσσερα να μου τραβάει τσιμπούκι και άλλος να της τον χώνει από πίσω. Από τα βογκητά της κατάλαβα ότι οι όποιες αναστολές είχαν απομείνει άρχισαν να υποχωρούν και με άφησε να σηκώσω την φούστα ψηλά και να την παίζω πάνω από μαύρο και άκρως ακριβό εσώρουχο που της είχα κάνει δώρο. Είχε γείρει πίσω το κεφάλι με κλειστά τα μάτια
όταν της απελευθέρωσα τα βαριά της στήθια και την βοήθησα να μείνει μόνο με το μικρό σλιπάκι. Χωρίς να καθυστερήσω και αγνοώντας τους άλλους, πέταξα τα ρούχα μου, γονάτισα μπροστά της πάνω στον καναπέ και άρχισα να τον παίζω στο πρόσωπό της χωρίς να τον χώνω στο στόμα της. Δεν την άφησα να τον πιάσει και της έδωσα μερικά πουτσοσκάμπηλα (όπως ήξερα ότι της άρεσε). Όλη αυτή την ώρα είχε τα μάτια κλειστά.

Εντωμεταξύ και οι άλλοι είχαν βγάλει τα ρούχα τους. Η δε νεαρή έπαιζε μόνη της το ξυρισμένο μουνί της με ένα πλαστικό δονητή σε μορφή πούτσου. Μία τρελή ιδέα μου πέρασε αμέσως από το μυαλό και καθώς η Κ δεν κοιτούσε, της έκανα νόημα να μου δώσει τον δονητή της. Ενώ λοιπόν η Κ (με κλειστά ακόμα μάτια) προσπαθούσε να πάρει τον πούτσο μου στο στόμα της, έβαλα ανάμεσα στα χείλια της τον πλαστικό. Ξαφνιασμένη, άνοιξε τα μάτια της και της ξεκαθάρισα ότι για να συνεχίσουμε θα πρέπει να μου
δείξει πόσο καυλωμένη πουτάνα είναι. Αρνήθηκε, αλλά με το ζόρι της το έβαλα στα χέρι και την άρχισα στα πουτσοσκάμπηλα. Έριξε μία δειλή ματιά γύρω της και αφού έκλεισε πάλι τα μάτια της και έγειρε πίσω το κεφάλι, άρχισε να γλύφει το πλαστικό που πρέπει να είχε ακόμα υγρά από την μικρή. Το έπαιξε λίγο ανάμεσα στο στήθος της και βάζοντας πολύ καυλωτικά ένα δάκτυλο στο στόμα της, άρχισε να το παίζει πάνω από το σλιπάκι. Με το δάκτυλό μου παραμέρισα το λεπτό ύφασμα φανερώνοντας το τριχωτό (αλλά
περιποιημένο) μουνί της που γυάλιζε από τα υγρά. Γλύφοντας ακόμα το ένα δάκτυλο έβαζε και έβγαζε την άκρη του πλαστικού πούτσου που ήταν τουλάχιστον 25-30 εκ. Την παρότρυνα να μας δείξει πόσο καυλιάρα είναι και αυτή ανταποκρίθηκε ανοίγοντας τα μουνόχειλά της και χώνοντας τα 2/3 του δονητή βαθιά μέσα της. Γνώριζα καλά πλέον ότι δεν υπάρχει πισωγύρισμα από το σημείο εκείνο.

Η υπόλοιπη παρέα είχε στην κυριολεξία χαζέψει γιατί όλα έγιναν αρκετά γρήγορα και δεν
περίμεναν ότι εμείς θα προχωρούσαμε τόσο γρήγορα, καθότι πρωτάρηδες! Ο άλλος είχε μείνει έκπληκτος με διάπλατα μάτια γεμάτος καύλα. Όταν μου έκανε νεύμα, με νόημα του έδωσα το ελεύθερο. Δεν έχασε χρόνο, στάθηκε μπροστά της, την χούφτωσε από τα μαλλιά και άρχισε να παίζει τον πούτσο του στο πρόσωπό της λέγοντάς της ότι πρέπει να παίζει με αληθινούς και όχι με ψεύτικους. Η Κ ξαφνιάστηκε από την εξέλιξη αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει γιατί αμέσως μετά άρχισε να της τρομπάρει το στόμα με μανία χώνοντάς τον όσο βαθιά έπαιρνε. Η γυναίκα του πλησίασε, χώθηκε ανάμεσα στα πόδια της και με το ένα χέρι την γαμούσε με τον πλαστικό πούτσο ενώ με το άλλο χούφτωνε τα αρχίδια του δικού της ενώ αυτός στην κυριολεξία γαμούσε την Κ από το στόμα. Αμέσως μετά όμως έσκυψε και άρχισε να της κάνει γλυφομούνι κοιτάζοντάς τους. Δεν συνέχισε για πολύ γιατί ο δικός της τραβήχτηκε, φόρεσε ένα προφυλακτικό και άρχισε να την πηδάει με τόση ορμή που νόμιζα ότι την σκότωνε με τον πούτσο του. Η Κ δάγκωνε ένα δάκτυλο, κούναγε σαν παλαβή το κεφάλι της πέρα δώθε, μούγκριζε και ήρθε σε οργασμό τραβώντας άγρια τις θηλές της με τα δάκτυλα, όπως ήξερα ότι έκανε, έχοντας πάντα κλειστά τα μάτια της.

Εγώ χωρίς να χάσω σκηνή από τα τεκταινόμενα, είχα πλησιάσει την άλλη που τραβούσε μαλακία με τα δάκτυλά της και της τον έδωσα στο στόμα. Δεν άντεξα πολύ και όταν την προειδοποίησα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, αυτή συνέχισε πιο έντονα μέχρι που άδειασα μέσα στο στόμα της χωρίς να χαθεί σταγόνα. Ο άλλος αφού τελείωσε και αυτός, τραβήχτηκε και εξαντλημένος ξάπλωσε στο χαλί. Απευθυνόμενος σε μένα δήλωσε ότι ήταν το καλύτερο γαμήσι που είχε τον τελευταίο χρόνο. Εγώ κάθισα στον καναπέ και πήρα αγκαλιά την Κ που την ένοιωσα να τρέμει ακόμα από την ένταση. Η μικρή ξάπλωσε πλάι στον άλλο, έβγαλε το προφυλακτικό, γύρισε προς το μέρος μας και κοιτώντας μας με πρόστυχο βλέμμα, το δάγκωσε και ρούφηξε όλο το σπέρμα που είχε μαζευτεί, ενώ η άλλη γέλαγε με τα καμώματά της και χαμουρευόταν με τον δικό της. Η μικρή, ράθυμα σηκώθηκε, πλησίασε προς το μέρος μου και έσκυψε να με φιλήσει. Την έσπρωξα μακριά μου μη επιθυμώντας να γευτώ τα χύσια του άλλου.

Ήταν όμως κίνηση αντιπερισπασμού γιατί απότομα γύρισε προς την Κ, την αγκαλιάζει σφικτά και την φιλάει με βία στο στόμα απλώνοντας τα χύσια του άλλου στα χείλη τους και χώνοντας το άλλο χέρι ανάμεσα στα μπούτια της Κ παίζοντας με το μουνί της. Η Κ αντέδρασε και προσπάθησε να απαλλαγεί από την αγκαλιά της, αλλά η άλλη ήταν σε πλεονεκτική θέση και μετά από αρχική αντίδραση αφέθηκε στα χέρια της, παίζοντας γρήγορα με τις γλώσσες τους. Η νεαρή τότε έκανε στην πάντα το ένα πόδι της Κ, χώθηκε ανάμεσα και άρχισαν να κάνουν πλακομούνι. Τελείωσε σε λίγα λεπτά με σπασμούς και βογκητά αγκαλιάζοντας σφιχτά την Κ.

Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοια εξέλιξη. Καθίσαμε ένα τέταρτο περίπου πάλι, χωρίς να λέμε τίποτα. Η άλλη της παρέας με πλησίασε και ναζιάρικα μου παραπονέθηκε ότι ήταν η ριγμένη εκείνης τη συνάντησης και άρχισε να με φιλάει σε όλο το σώμα παίζοντας με τον πούτσο μου προσπαθώντας να τον "αναστήσει". Της εξήγησα ότι ήταν μάλλον νωρίς καθώς είμαι "μίας φοράς", αλλά ευχαρίστως θα συμμετείχα. Τον έβαλε στο στόμα και άρχισε να μου τον γλύφει, ομολογουμένως πολύ επιδέξια, ενώ εγώ έπαιζα με το καλοξυρισμένο μουνί της όπως είχε σκύψει επάνω μου. Η Κ με πλησίασε, ακούμπησε πάνω μου και μου ψιθύρισε στο αυτί ότι η συνάντηση ήταν πέρα από τις προσδοκίες της και ότι ήθελε να την γαμήσω και εγώ, γιατί ήταν πάλι καυλωμένη! Δεν πιστεύω ότι έλεγε ψέματα αλλά πιθανόν να ζήλεψε.

Αυτό σε συνδυασμό με την δουλειά που έκανε η άλλη ανάμεσα στα πόδια μου με έφερε σε πλήρη λειτουργία πάλι, αν και αμφέβαλα κατά πόσο θα μπορούσα σε τόσο σύντομο διάστημα να χύσω πάλι. Έβαλα και τις δύο να καθίσουν στον καναπέ δίπλα δίπλα και προσπάθησα να φορέσω προφυλακτικό. Δεν με άφησε όμως, διαβεβαιώνοντάς με ότι δεν υπάρχει από πλευράς της πρόβλημα και εάν και εγώ ήμουν ΟΚ θα μπορούσα να χύσω μέσα της. Το ρισκάρισα και άρχισα να την πηδάω βίαια όπως και ο άλλος είχε πηδήξει την δικιά μου.

Μετά από λίγο τραβήχτηκα και συνέχισα με την φίλη μου δίπλα της. Άλλαξα αρκετές φορές όταν άρχισε να βογκάει και να μου ζητάει να μην σταματήσω γιατί ήθελε να
νοιώσει τα χύσια μου μέσα της. Το κατάλαβα γιατί αισθάνθηκα τον κόλπο της να με σφίγγει και να ρουφάει τον πούτσο μου. Η Κ γύρισε και άρχισε να της φιλάει τις ρόγες. Δεν άντεξα άλλο και άρχισα να χύνω βαθιά μέσα της ενώ αυτή μούγκριζε "γάμα με, γάμα με". Η αλήθεια είναι ότι πόνεσα από την ένταση αλλά και αυτή με απότομη κίνηση με έσπρωξε μακριά της.

Όση ώρα ήμουν απασχολημένος η μικρή είχε καθίσει πάνω στον άλλο και γαμιότανε από τον κώλο. Ήταν όντως περίεργο αλλά και καυλωτικό να βλέπεις αυτόν τον μεγάλο πούτσο να πηδάει την πίσω πόρτα μιας τόσο μικροκαμωμένης. Αυτή έχυσε πρώτη τραβώντας μαλακία με τα δάκτυλά της και μετά ο άλλος μέσα της. Στενοχωρήθηκα που δεν πρόλαβε η Κ να έρθει και γονάτισα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να γλύφω. Όταν κόντευε να έρθει μου έχωσε το κεφάλι πάνω της δυσκολεύοντας με να αναπνεύσω. Τότε συνέβη και αυτό που λέμε κλου της ιστορίας. Η άλλη που μόλις είχα γαμήσει,
σηκώθηκε και έχωσε το μουνί της που στην κυριολεξία έσταζε, στο πρόσωπο της Κ και την διέταξε να ρουφήξει τα υγρά της. Δεν είχα καλή ορατότητα από το σημείο που ήμουν αλλά κατάλαβα ότι είχε αρχίσει να την ρουφάει λίγο πριν σταματήσει γιατί έχυνε και αυτή. Κανένας από την παρέα δεν είναι πλέον παιδαρέλι και ότι είχε συμβεί ήταν πέρα των δυνάμεών μας. Ήμασταν στην κυριολεξία εξουθενωμένοι.

Αυτόν τον καιρό η Κ βρίσκεται στην Ιταλία και μου είπε ότι ένας Γάλλος στο διπλανό δωμάτιο την πολιορκεί συστηματικά τις τελευταίες ημέρες και βρίσκεται σε δίλλημα πως να αντιδράσει. Την συμβούλεψα να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο. Περιμένω την επιστροφή της να μάθω την εξέλιξη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")