Μια Ελληνιδα στην Αγγλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το όνομα μου είναι Κάτια, είμαι 23 και μένω Αγγλία εδώ και 5 χρόνια περίπου από τότε που ήρθα εδώ για σπουδές. Τώρα το καλοκαιράκι θα κατεβώ και στην πατρίδα κάποια στιγμή για διακοπές, η καταγωγή μου είναι από τον νομό Θεσσαλονίκης.

Δεν λέω οκ καλή η Ελλάδα μας αλλά ακόμη σε κάποια πράγματα είμαστε πολύ πίσω και ιδιαίτερα στα ταμπού και κολλήματα που υπάρχουν πάνω στο σεξ.

Εδώ λοιπόν έχω ζήσει πραγματικά φοβερές εμπειρίες, με άντρες αλλά και με γυναίκες.. Καμία όμως δεν ήταν ελληνίδα μέχρι στιγμής .

Θα σας πω ένα μοναδικό σκηνικό που μου έτυχε μ ένα παιδί που είχα γνωρίσει στην σχολή μου και είχαμε θα έλεγα μια free σχέση και μου έμαθε πολλά πάνω στο σεξ και να μην κολλάω σε τίποτα.

Ήταν ένα εμφανίσιμο παιδί μαύρος μιγάς και από την πρώτη στιγμή γούσταρα φοβερά μαζί του.. Είχε έναν τρόπο να μου βγάζει τις ποιο τρελές φαντασιώσεις μου αφού φυσικά του είχα πει ότι μ αρέσει ο έρωτας και με άντρες αλλά και με κοπέλες.

Μετά από καιρό και αφού με είχε εξιτάρει φοβερά με όλα αυτά που μου έλεγε κάθε φορά που το κάναμε, κανόνισε και πήγαμε ένα ταξιδάκι σε μια κοντινή πόλη όπου έμενε ένας φίλος του με την κοπέλα του. Θα μας φιλοξενούσαν εκεί στο διαμέρισμα τους. Εγώ αν και το έπαιζα άνετη από μέσα μου είχα φοβερή αγωνία και σκεφτόμουν πολύ τι θα γίνει πως θα γίνει κλπ.

Με τα πολλά λοιπόν γνωριστήκαμε με τα παιδιά, ο φίλος του μαύρος, ψηλός και αδύνατος και η κοπέλα ήταν αγγλίδα μέτρια στο ύψος αλλά αρκετά σέξι θα έλεγα, και οι 2 μεγαλύτεροι σε ηλικία από μένα. Αφού είπαμε διάφορα και είχαμε ήδη πιει τα ποτά μας, βλέπω τον δικό μου να πλησιάζει την άλλη κοπέλα και αρχίζει να την χαϊδεύει παντού αλλά παράλληλα με κοιτούσε.. Με κοιτούσε στα μάτια, ήταν σαν να μου λέει έλα εδώ μαζί μας.. Εκεί κόλλησα η αλήθεια αλλά μου άρεσε, υπήρχε μια πολύ ερωτική διάθεση.

Ο δικός μου με τον φίλο του άρχισαν να γδύνουν την κοπέλα και να την φιλάνε και μου είπαν να καθίσω και να βλέπω μόνο.. Την ξάπλωσαν και την έγλειφαν παντού.. Ζήλευα μ αυτό που έβλεπα και είχα ανάψει φοβερά ήμουν μούσκεμα.. Αυτή άρχισε να κάνει πίπα στον δικό μου και ο άλλος την έγλειφε το μουνί, η σκύλα το απολάμβανε το έβλεπα στο πρόσωπο της.. Σε λίγο άλλαξαν θέσεις και τώρα ο δικός μου την έγλειφε και αυτή πίπωνε το τεράστιο παπάρι του γκόμενου της.. Το ήθελα και γω πολύ.. Εκεί ήταν που σε κάποια φάση γύρισε αυτή προς εμένα και μου είπε θα έρθεις? Δεν ήθελα πολύ δεν άντεχα άλλο, όπως ήμουν ακόμη ντυμένη τους πλησίασα έπεσα στα γόνατα και άρχισα και γω μαζί τις να πιπώνω αυτό το τεράστιο παπαρι που είχε ο τύπος πραγματικά είχα τρελαθεί από την καβλα! Από κει και πέρα έγινε πραγματικά χαμός, ξεσκιστήκαμε στην κυριολεξία, μας πήραν από παντού.. Αν και ήταν αρκετά ζόρικη εμπειρία με τόσο μεγάλο πόνεσα αρκετά, αλλά γούσταρα σαν τρελή!

Αυτό ήταν και η αρχή της εμπειρίας μου με γυναίκα και μετά ακολούθησαν πολλά ακόμη σκηνικά με αυτό το ζευγάρι αλλά και μόνο με τον φίλο του και κάποιες άλλες..

Έχω ακόμη επικοινωνία μαζί τους και βρισκόμαστε όποτε μπορούμε. Τώρα αυτό το διάστημα είμαι free αλλά όλο και κάτι γίνετε από γνωριμίες, άλλωστε εδώ στην Αγγλία είναι πολύ εύκολο δεν υπάρχουν κολλήματα και πραγματικά έχω γνωρίσει πολλούς άντρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο που χαίρονται τον έρωτα σε όλες τις μορφές..

Δυστυχώς όμως όπως είπα και στην αρχή δεν έτυχε να γνωρίσω κάποια ελληνίδα και να κάνουμε κάτι μαζί αν και θα το ήθελα πολύ κάποια στιγμή να γίνει..

Πριν 3 χρόνια είχα επικοινωνία με μια φοβερή κοπέλα από Σαντορίνη και δυστυχώς χαθήκαμε τώρα, εγώ είχα πάει για μεταπτυχιακό Αμερική και αυτή πρέπει να άλλαξε τηλ. Και ε-μειλ, την λένε Βούλα και πραγματικά θα χαρώ πολύ αν τύχει και διαβάσει την σελίδα να επικοινωνήσει αμέσως μαζί μου!:)

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")