Εκδίκηση...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας με λένε Γιώτα και πριν 2 μήνες χώρισα με ένα παιδί που τα είχα 1 χρόνο. Εγώ είμαι 19 και αυτός 22.

Πριν 2 μήνες τον έπιασα να φιλιέται με μια φίλη μου και χωρίσαμε. Από εκείνη τη στιγμή δε μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου την ιδέα να ξεφτιλίσω τον ανδρικό του εγωισμό.

Ήξερα ότι θα τον πείραζε αν φλέρταρα με φίλο του και αυτό ήταν το μοναδικό μου όπλο να τον κάνω να μη μου ξαναμιλήσει.
Ο Αντρέας(πρώην) είχε ένα φίλο τον Δημήτρη που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα αλλά δε τολμούσα να σκεφτώ ερωτικά γιατί δεν είμαι από τις κοπέλες που θα κάνουν φάσεις ενώ έχουν σχέση.

Πριν 2 βδομάδες ο Δημήτρης είχε συγκέντρωση σπίτι του με τα φιλαράκια του και με πήρε τηλέφωνο να πάω και γω να περάσουμε καλά και να θυμηθούμε τα παλιά. Γνωρίζοντας ότι θα είναι εκεί και ο Αντρέας φόρεσα ότι πιο πρόστυχο βρήκα στην ντουλάπα μου. ένα μαύρο κοντό φουστανάκι ένα μπλουζάκι με διάφανο μπούστο και ένα ζευγάρι μπότες μαύρες επίσης μέχρι το γόνατο σχεδόν(όχι τακούνι) έκανα τα μαλλιά μου ανταύγειες και μύτες και ξεκίνησα για το σπίτι του Δημήτρη. Μου είχε πει κατά τις 10 αλλά εγώ όπως πάντα μέχρι να ετοιμαστώ είχε πάει 12.

Φτάνω στο σπίτι και διαπιστώνω ότι ήδη είχαν ξεκινήσει να πίνουν και είχανε φτιάξει ατμόσφαιρα 5 άτομα ήταν όλοι μαζί με τον Αντρέα και ήμουν η μοναδική κοπέλα. όπως το περίμενα με αυτά που φόρεσα προσπαθούσαν όλοι να πιάσουν μια θέση απέναντι μου μήπως δουν τίποτα μέσα από το φουστανάκι μου. Πολύ μου άρεσε αυτή η κατάσταση.

Ένιωθα την αμηχανία τους και πιο πολύ την αμηχανία του Ανδρέα που δε τολμούσε να με κοιτάζει καν.

Σε μια στιγμή ο Δημήτρης πήγε στην κουζίνα να φέρει πάγο . Τον ακολούθησα λέγοντας του ότι κάτι θέλω να του πω. Μόλις μπήκαμε στην κουζίνα εκμεταλλευόμενη την κατάσταση από τα ποτά που είχε πιει τον βάζω να κάτσει στην καρέκλα τον καβαλάω σηκώνω το μπλουζάκι μου και του πιέζω το κεφάλι στο στήθος μου. Χωρίς να χάσει ευκαιρία και αυτός ανοίγει το στόμα και προσπαθεί να βάλει όλο το στήθος μου μέσα ένα με τα χέρια του μου έχει ανασηκώσει το φουστανάκι και παίζει με τις τρύπες μου. είχα ερεθιστεί τόσο πολύ από αυτό που γινόταν που δε με ένοιαζε ότι και να γινόταν. Ο Δημήτρης δε δεν μπορούσε να κρύψει την καύλα του. Ήθελε να με σκίσει και το ένιωθα.

Χωρίς να χάσω χρόνο τον σηκώνω όρθιο του κατεβάζω το παντελόνι γονατίζω μπροστά του και αρχίζω να γλύφω την ψωλή του κοιτώντας τον στα μάτια και βγάζοντας μικρούς αναστεναγμούς. Δεν κρατήθηκε ούτε 5 λεπτά και μου γέμισε το στόμα με το σπέρμα του. Δεν τελειώσαμε ακόμα του λέω έτσι???? Φυσικά και δεν τελειώσαμε μου λέει. Θέλεις να πάμε στο δωμάτιο μου να κλειδώσουμε την πόρτα να μη μας ενοχλήσει κανείς με ρωτάει? όχι του λέω προτιμώ εδώ.

Οκ μου λέει και μου ξαναχώνει την ψωλή του στο στόμα . . .

Ήθελα να τον κάνω να λιποθυμήσει από την καύλα και μετά να τα μάθει όλα ο Ανδρέας. Έβαζα όλες τις γνώσεις μου από τις πορνοταινειες που είχα δει. είχα γονατίσει με τέτοιο τρόπο που να βλέπει από πάνω στημένο το κωλαρακι μου και οι κινήσεις που έκανα για να πάρω την ψωλή του στο στόμα μου ξεκινάγανε από τη μέση μου ενώ η μπλούζα μου είχε κάνει φτερά. ένιωθα την ψωλή του να σπαρταράει στο στόμα μου και αυτό με έκανε να τρελαίνομαι και γω μαζί του.

Του ζήτησα να μου μιλάει γιατί μου αρέσει και αυτός χωρίς να χάσει ευκαιρία με ρώτησε γιατί το κάνω αυτό. . γιατί μου αρέσεις του είπα. . . Μόνο εγώ σου αρέσω? με ρωτάει. . . . Ε όχι βέβαια του λέω . . αλλά εσύ έχεις αυτά που λείπουν του Ανδρέα. . Με τρελαίνει μου λέει που βγάζεις την ψωλή μου από το στόμα σου για να μου απαντάς και μετά ξανακλείνεις τα μάτια και την ξαναπαίρνεις. .

Ενώ μιλάγαμε και παράλληλα του έκανα πίπα ακούω μια φωνή να λέει πίσω μου . .
Άντε ρε μαλάκα τι κανετ. . . . . . . .
Και σταματάει παγωμένος. .

Πλησιάζει γυρνάω λίγο τη μάτια μου χωρίς να βγάλω το πράμα του Ανδρέα από το στόμα μου και βλέπω τον Αλέξη να με κοιτάει με έκπληξη και παράλληλα να τον λούζει κρύος ιδρώτας. . . Θα κάτσεις η θα φύγεις του λέω? Τι να κάτσω να κάνω μου λέει?

Ξαναβάζω το πράμα του Δημήτρη στο στόμα και με το άλλο χέρι αρχίζω να χαϊδεύω το πράμα του Αλέξη πάνω από το παντελόνι. χωρίς να χάσει ευκαιρία και αυτός κατεβάζει το παντελόνι και αρχίζει να τον παίζει δίπλα μου με ένα ύφος σαν να με παρακαλούσε να πάρω και το δικό του πράμα στο στόμα μου.

Σηκώνομε βάζω τον Αλέξη να κάτσει στο πάτωμα πέφτω στα 4 και παίρνω όλο το πράμα του στο στόμα μου ενώ ο Δημήτρης έρχεται πίσω μου μου παραμερίζει το στρινγκ και αρχίζει να με πηδάει με μανία. πρώτη φορά τελείωσα 2 φορές πριν ακόμα μπει μέσα μου άνδρας.

Με γαμούσε με δύναμη ενώ μου τραβούσε διακριτικά τα μαλλιά. Δεν άντεξα άλλο αν συνέχιζαν θα λιποθυμούσα εγώ από την καύλα. θέλω να τελειώσετε στο στόμα μου και οι 2 τους είπα σηκώνονται όρθιοι μπροστά μου εγώ κάθομαι στα γόνατα και τους βάζω να την παίζουνε λίγα εκατοστά από το στόμα μου ενώ εγώ τους χούφτωνα τα κωλαρακια.

Χύνει πρώτος ο Δημήτρης στο πρόσωπο μου και ένα έσταζε το σπέρμα του πάνω στο στήθος μου ο Αλέξης μου πιέζει το κεφάλι και παίρνω όλο το πράμα του μέσα στο στόμα μου και τελειώνει και ακριβώς εκείνη τη στιγμή μπαίνει μέσα ο Ανδρέας και με βλέπει με το πράμα του Αλέξη να με πνίγει και τον Δημήτρη να τρίβει το πράμα του στο στήθος μου ενώ μου κρατούσε το κεφάλι ψηλά από τα μαλλιά για να βλέπει το βλέμμα μου με το πράμα του Αλέξη στο στόμα.

Σηκώνομαι τότε όρθια κοιτάω τον Ανδρέα στα μάτια και του λέω. . . . . . .

Θα μπορούσες να έλειπες και να πήδαγα και τους άλλους 2 που κάθονται μέσα. Είσαι πουτάνα μου λέει. . .
Το ξέρω του λέω. . θέλω να σε γαμήσω και γω τώρα μου λέει. . .
Θα πάω με όλους τους φίλους σου εκτός από σένα του λέω σηκώνομαι ντύνομαι και φεύγω με τον Ανδρέα να μένει και να με κοιτάει σαν χάνος.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")