Σχέση με ένα πορνοστάρ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι μια γυναίκα 38 ετών σήμερα με αρκετά όμορφο και ποθητό σουλούπι. Σεξουαλικά ήμουν ανώριμη αν κρίνω την σημερινή μου κατάσταση. Όλα ξεκίνησαν πριν πέντε χρόνια. Ο Αργύρης ο άντρας μου για να ξεπεράσει τον παραδοσιακό συντηρητισμό μου άρχισε να φέρνει τσόντες για να δούμε τι κάνουνε οι άλλοι. Η αντίδραση μου ήταν αρνητική στην αρχή, δεν έβρισκα και τίποτα δηλαδή να βλέπω να πηδάνε σαν μηχανές γυναίκες που δεχόταν την κατάσταση υποκρινόμενες ότι καυλώνουν.

Ο ερωτισμός δεν υπήρχε ή εγώ δεν την έβλεπα. Μετά τις έβλεπα προσπαθώντας να βρω κάτι που θα με συνεπάρει και θα με καυλώσει. Λίγες φορές έγινε αυτό και περισσότερο με καύλωσε ο άντρας μου και η διάθεση του παρά η ταινία. Η πρώτη φορά που ένοιωσα πραγματική καύλα ήταν στη ταινία "Curse of the Cat Woman" όταν ένας ξανθός άντρας πηδούσε στα όρθια μια κοκκινομάλλα γκόμενα. Είχε κι άλλα γαμήσια ο τύπος και σ όλα έδινε την εντύπωση ότι το ένοιωθε. Ήταν κι η ταινία καλογυρισμένη, το χρώμα, η μουσική, το σενάριο που με φτιάξανε και εκείνο το βράδυ πηδήχτηκα άγρια.

Οι επόμενες μέρες κυλήσανε με γλυκιά ανάμνηση εκείνης της βραδιάς, ώσπου μια βραδιά τον ξανάδα. Πηδούσε με την ίδια ένταση, τον ίδιο οίστρο, το ίδιο πάθος κι οι γκόμενες σκιζότανε και το απολαύναν.

Καύλωσα, όπως καύλωσα έντονα την επόμενη και την μεθεπόμενη φορά όπου την έπεσα στον άντρα μου εκεί επί τόπου. Του την έβγαλα και του την πήρα στο στόμα, τον ρούφηξα και τον πιπίλισα έντονα μέχρι που του τον έκανα σίδερο. Έπεσα στα τέσσερα και του προσέφερα το μουνί μου να το σφυροκοπήσει, εγώ είχα φάτσα την τηλεόραση έβλεπα τον γκόμενο να πηδάει κι εγώ πηδιόμουνα παρέα. Έβαλα τον άνδρα μου κάτω και του έκατσα πάνω. Είχαμε πλησιάσει κοντά στην τηλεόραση, ο
άντρας μου μάλιστα είχε χώσει το κεφάλι του από κάτω.

Εγώ καθώς καρφωνόμουνα πάνω στο άλμπουρο του Αργύρη βρισκόμουνα φάτσα με την οθόνη με το καυλί του τύπου. Παρατήρησα το τεράστιο και θαυμάσιο παπάρι του τύπου να ορθώνεται μπροστά μου κι ήθελα να τον ξεριζώσω από την οθόνη και να τον ρουφήξω μέχρι τον πάτο. Κρατήθηκα από την τηλεόραση κι ασυναίσθητα βρέθηκα να τον χαϊδεύω. Τρελάθηκα στην καύλα και στα κρυφά τον έγλυψα κι όλας. Αυτό με απογείωσε κι έχυσα παρατεταμένα με σπασμούς.

Από εκείνη τη στιγμή αυτό έγινε το ένοχο μυστικό μου. Όσες φορές τον έβλεπα άναβα κανονικά και άγρια. Τα πρωινά που ήμουνα μόνη στο σπίτι άρχισα να παίρνω από το αρχείο του άντρα μου τις ταινίες του τις έβαζα στο βίντεο και μαλακιζόμουνα ασύστολα. Τον γούσταρα, τον ποθούσα, με καύλωνε. Ο τύπος, έμαθα το όνομα του, αλλά εγώ τον λέω Φρόγκι, έπιανε και πιάνει τις γκόμενες και τις λιώνει. Τις ξεσκίζει, τις διαλύει, τις ρουφάει, τις ανοίγει από παντού αλλά τις στέλνει στο τέλος στα άστρα.

Βλέποντας τον άρχισα να χώνω στο μουνί ότι έβρισκα μπροστά μου. Τι αγγούρια, τι καρότα, τι κολοκύθια, τι μελιτζάνες.. . Από τον κώλο δεν γαμιόμουνα κι άντρας μου το χε παράπονο και πόθο κρυφό. Βλέποντας τον Φρόγκι άρχισα σιγά - σιγά να τον ανοίγω και να το φχαριστιέμαι. Όταν τον πρωτόδωσα στον άντρα νόμιζα ότι θα τον πάω στο Δρομοκαίτιο νυχτιάτικα.

Συνέχιζα το μικρό όμορφο κόσμο μου μυστικά μη τολμώντας να μοιραστώ με τον άντρα μου τις ηδονές που ένοιωθα ούτε τις επιθυμίες που προσδοκούσα. Νομίζω ότι αν αποκάλυπτα αυτά που αισθάνομαι στον άντρα και τα συμμεριζόταν θα απογειωνόμουν αν όμως τ απέρριπτε θα κλονιζόταν όλη μου η ζωή. Τόσο η μεταξύ μας σχέση όσο και οι προσωπικές μου βεβαιότητες και ασφάλειες θα
γκρεμιζόταν. Το βάρος της μυστικότητας μεγάλωνε και τελικά μίλησα με την φίλη μου την Μαρίνα. Αυτή βρήκε υπέροχη την ερωτική μου συμπεριφορά, την εξίταρε κιόλας και με προέτρεψε να αγοράσω ένα ακριβές ομοίωμα του καυλιού του Φρόγκι.

Εγώ δεν ήξερα από τέτοια αλλά αυτή μπήκε στο internet, το βρήκε, το παράγγειλε και
της το φέρανε. Εγώ όταν το πήρα σε ένα βελούδινο μαύρο σακουλάκι αισθανόμουν ότι όλοι με κοίταζαν γιατί ήξεραν τι κουβαλάω μέσα στην τσάντα μου.

Ο πούτσος ήταν πράγματι ίδιος με τον αυθεντικό σκέτο καλλιτέχνημα. Τον χάζευα μέρες μέχρι να αποφασίσω να τον πάρω μέσα μου. Εκεί ήταν πράγματι ή τέλεια απόλαυση. Δυσκολεύτηκα τις πρώτες φορές αλλά μετά του πήρα το καλούπι. Μου χάρισε απίστευτες ώρες ηδονής. Τον έγλυφα, τον πιπιλούσα, τον τσιμπούκωνα και τον φώλιαζα μέχρι τ αρχίδια στο πυρωμένο μου μουνάκι. Περνούσα υπέροχα σ αυτή την ηδονική πρωινή μου βάρδια αλλά και το βράδυ είχα γίνει μια γατούλα του σεξ όταν ο καλός μου με καλούσε κοντά του. Η συμπεριφορά μου είχε αλλάξει την έβλεπε, την παρατηρούσε, δεν μπορούσε να την εξηγήσει, αλλά του άρεσε και την αποδεχόταν. Είχα γίνει θετική σε παιχνίδια, θέσεις, ρόλους και καταστάσεις που παλιά ήμουνα πεισματικά αρνητική. Καμιά φορά άμα ρωτούσε ή αναρωτιόταν φωναχτά καλύτερα του απαντούσα στερεότυπα.

""Καυλώνω γιατί κακό είναι;"
""Όχι, όχι, όχι" έτρεχε γρήγορα να κλείσει την συζήτηση για να μην χάσει αυτή την απόλαυση.

Περνούσα όμορφα αλλά η αναμμένη γυναίκα είναι αχόρταγη, είναι ζηλιάρα κι άπληστη. Βλέποντας τον Φρόγκι να πηδά από πίσω όλες τις γκόμενες ένοιωθα μειωμένη που εγώ δεν μπορούσα. Τον έβλεπα τεράστιο και φοβόμουνα. Αλλά η ζήλια είναι μεγάλο σκουλήκι κι έτσι μετά από πολλές προσπάθειες και για πολλές μέρες τον έχωσα στον κώλο μου. Πόνεσα τόσο πολύ που είπα ότι δεν θα το ξανακάνω. Την άλλη φορά όμως το ξανάκανα και ξανά και ξανά μέχρι που ο Φρόγκι μου, ο δικός μου ο Φρόγκι πήρε το καλούπι της τρυπούλας μου και την κυρίευσε.

Από πίσω ο Φρόγκι μου άρεσε περισσότερο γιατί μου άφηνε ελεύθερο το μουνάκι μου για χάδια και τρέλες. Έτσι ήταν κι εκείνο το πρωί. Ξύπνησα, μαχμούρλεψα με τον Φρόγκι, μιας κι ο άντρας μου είχε φύγει στη δουλειά, μετά ήπιαμε καφέ κι ύστερα η καύλα που υπόβοσκε έπρεπε να πραγματωθεί.

Πήρα το σώμα μου ντυμένο μοναχά μ ένα σατέν κοντό κομπινεζάκι, το συρα μέχρι το σαλόνι, τα ακούμπησα στο δάπεδο πλάι στον καναπέ κι έβαλα το βίντεο να παίζει. Ο Φρόγκι στην οθόνη περιδιάβαινε μια πόλη πλάι στο ποτάμι και ύστερα χανόταν στον υπόγειο κι ανέβαινε σ ένα μέγαρο για να συναντήσει την ερωτική του σύντροφο που τον περίμενε παράνομα. Το πάθος από την έλλειψη του χρόνου ξεκίνησε βίαια. Άναψα τσιγάρο κι ασυναίσθητα χάιδεψα τον δικό μου Φρόγκι. Στην οθόνη το γαμήσι γινόταν άγριο κι έντονο ρουφούσε τις τρύπες της με μανία κι αυτή του έπαιρνε τον πούτσο και του τον τραβούσε λες κι ήθελε να του τον ξεριζώσει και να τον κρατήσει για πάντα στο στόμα της.

Οι ρώγες μου άρχισαν να πονούν και κατέβασα τις τιράντες. Το μουνί μου πλημμύρησε διευκολύνοντας την είσοδο του γαμιά μου. Είχα κατακαβλώσει και μ έπιασε μανία να αντιγράψω ότι έβλεπα. Ο Φρόγκι άρχισε να την πηδά από τον κώλο κι ο δικός μου ο γαμιάς στήθηκε στο πάτωμα και του κατσα μέχρι τ αρχίδια. Το μουνάκι μου έτρεχε σαν ποταμός κι όταν στην οθόνη μπήκε ο άντρας της και την πήρανε μαζί με τον Φρόγκι εγώ έχωσα στο μουνί μου διακοσμητικό καλαμπόκι που είχαμε στο σαλόνι κι άρχισα να φωνάζω.

""Καυλώνω Έλα άντρα μου, έλα μωρό μου πήδαμε, έλα Αργύρη αγόρι μου ξέσκισε με μαζί με τον νταβά μου."Φώναζα "Ξεσκίστε με ψωλαράδες μου, ξεσκίστε με γαμιάδες μου..σκίστε με την πουτάνα να ξεκαυλώσω...."
Ούρλιαζα "Πάρτε με, λιώστε με την καυ"........
Η φράση πνίγηκε στο στόμα μου καθώς ο πούτσος μου έφραξε το στόμα.

""Πάρτον πουτάνα" άκουσα την φωνή του Αργύρη που στεκόταν όρθιος μπροστά και μου τον έδινε τσιμπούκι βρίζοντας με. Τα χασα αλλά η καύλα μου με συνέφερε. Συνέχισα την πίπα ενώ ο Φρόγκι πηδούσε τον κώλο μου και ο καλαμποκοδαυλός το μουνί. Μετά το αγόρι μου πέταξε τον δαυλό από το μουνί μου, το έγλυψε με μανία και με έστειλε. Το γλείψιμο έλειπε από την πρωινή ηδονική
τελετουργία μου και με έκανε να χύνω με σπασμούς. Όταν μου τον φόρεσε στο μουνί και με πήρε σάντουιτς με τον Φρόγκι παρέδωσα την φαντασίωση στην πραγματικότητα.

Πηδιόμαστε και γλειφόμαστε επί ώρες ώσπου πέσαμε ξεροί στο πάτωμα κι αποκοιμηθήκαμε.

Ξύπνησα πρώτη και σύρθηκα στο μπάνιο να πλυθώ λίγο. Η αγωνία και το άγχος για την αντίδραση του με κυρίευσαν Πήγα να κάνω ένα καφέ να συνέλθω. Τον ένοιωσα πίσω μου μα δεν γύρισα. Αισθάνθηκα το γλυκό, τρυφερό φιλί στον λαιμό και χαλάρωσα. Τους είχα κερδίσει και τους δύο. Ο χρόνος που ακολούθησε μέχρι σήμερα είναι μια υπέροχη πραγματικότητα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")