Πίπα ή χωρισμός;

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μου τηλεφώνησε και ζήτησε να συναντηθούμε οπωσδήποτε. Ήταν φίλη εδώ και πολλά χρόνια και δεν μπορούσα να της χαλάσω το χατήρι, παρόλο που εκείνες τις ημέρες η δουλειά δε μου άφηνε ελεύθερο χρόνο. Αν κι επέμενα να μου πει από το τηλέφωνο τον λόγο που ήθελε να βρεθούμε επειγόντως, δεν είπε λέξη. Το μόνο σχετικό που ανέφερε ήταν το “πρέπει να σε δω, γιατί θα με χωρίσει”, εννοώντας τον γκόμενο, που είχε ψαρέψει σ’ ένα μπαρ, πριν ένα μήνα περίπου.
Η φίλη μου πέρα από πολύ ωραία γυναίκα, ήταν και πολύ καυλιάρα γυναίκα. Χόρευε και ήθελες να την γαμήσεις, περπατούσε και ήθελες να την γαμήσεις, στεκόταν και ήθελες να την γαμήσεις, σε κοιτούσε και… έψαχνες να δεις, αν έχεις καπότες μαζί σου. Όπως όλοι, έτσι κι εγώ ήθελα να την γαμήσω και όταν δεν είχε γκόμενο, ξεκαυλώναμε παρέα.
Με την Τέτα, κάναμε καταπληκτικό κρεβάτι και αν σαν άνθρωποι είχαμε πολύ διαφορετικές απόψεις, στο συγκεκριμένο θέμα υπήρχε απόλυτη ταύτιση. Όμως η Τέτα είχε ένα ελάττωμα, δεν έπαιρνε ποτέ πίπα. Φιλούσε κι έγλυφε παντού, ακόμη και στην κωλοτρυπίδα, πράγμα σπάνιο για γυναίκα, σύμφωνα με τα δικά μου στατιστικά, όμως όσο κι αν τριγύριζε τον πούτσο με φιλιά και γλυψίματα, ούτε μια φορά δεν τον έβαλε στο στόμα της για τσιμπούκι.
Αυτό το θέμα το είχαμε συζητήσει πολλές φορές, αφού πέρα από τα γαμήσια μας, ήμασταν και καλοί φίλοι. Η απάντηση στο ερώτημα “Μα, γιατί δεν μπορείς να κάνεις πίπα;”, ήταν πάντα η ίδια… “Δεν μπορώ ρε μαλάκα, νομίζω πως θα ξεράσω!” Κάποιες φορές μου πέρασε η σκέψη να ζητήσω από την Τέτα να προχωρήσουμε σε μια σχέση, αλλά μόλις σκεφτόμουν το κόλλημα της με τις πίπες, ευθύς ξεκαύλωνα με την ιδέα. Δε μπορούσα να διανοηθώ, πως θα είμαι για μεγάλο διάστημα με μια γυναίκα, που δε θα μ’ αφήνει να της γαμήσω το στόμα. Είναι από τις μεγαλύτερες ηδονές μου, να βλέπω τον πούτσο μου να εξαφανίζεται μέσα σ’ ένα ζεστό στοματάκι, αργά - αργά στην αρχή και όλο και πιο γρήγορα στη συνέχεια και λίγο πριν από το χύσιμο, να βγάζω έξω το καυλί μου και να τα φτύνω πάνω σε μια γλώσσα, που ξεπροβάλλει μέσα από ένα ορθάνοιχτο στόμα.
Το απόγευμα λοιπόν και νωρίτερα απ’ ότι είχαμε συμφωνήσει, η Τέτα χτυπούσε το κουδούνι μου. Ήμουν όμως στο μπάνιο, μόλις είχα σκουπιστεί και μ’ έβρισκε με το ξυράφι στο χέρι. Φωνάζοντας μέσα από το μπάνιο, περίμενα ν΄ακούσω τη φωνή του επισκέπτη μου, αφού δεν ήμουν σίγουρος πως θα είναι η Τέτα. Βγήκα όπως ήμουν γυμνός και της άνοιξα. Με την Τέτα δεν είχα κόλλημα να εμφανιστώ μπροστά της γυμνός, αφού όπως σας είπα, είχαμε παρθεί πολλές φορές.
- Στάσου να τελειώσω το ξύρισμα, της είπα, κι έρχομαι. Περίμενε στο σαλόνι και φτιάξε καφέ ή ότι άλλο προτιμάς.
- Μην αργείς θέλω να σου μιλήσω.
- Ως που να καθίσεις, έφτασα.
Επέστρεψα στο μπάνιο για να τελειώσω με το ξύρισμα κι η Τέτα κατευθύνθηκε στην κουζίνα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως δεν έριξε ούτε μια ματιά στον πούτσο μου! Όταν τελείωσα με το ξύρισμα, πέρασα μια πετσέτα στην μέση μου και βρήκα την Τέτα στο σαλόνι να πίνει την καφέ της και να έχει ετοιμάσει κι έναν για μένα. Χωρίς περιστροφές αναφέρθηκε απευθείας στο πρόβλημα της, που ήταν οι πίπες. Η Τέτα δεν είναι από τις γυναίκες που ερωτεύονται εύκολα και σ΄ αυτό μοιάζαμε. Αλλάζαμε πολύ συχνά κι οι δυο μας ερωτικούς συντρόφους, ο καθένας όμως για διαφορετικούς λόγους. Εγώ τις περισσότερες φορές βαριόμουν εύκολα και η Τέτα επειδή έψαχνε τον τέλειο άντρα και γαμιά.
Αυτή τη φορά όμως η Τέτα ήταν ερωτευμένη, όμως ο Τάσος (ο γκόμενος δηλαδή) της το είχε ξεκαθαρίσει ” ή αρχίζεις τις πίπες ή χωρίζουμε”. Δεν ήταν η πρώτη φορά που άκουσε η φίλη μου αυτή την ατάκα, αλλά συνήθως, δεν νοιαζόταν, “δρόμο” έλεγε και τους έστελνε σπίτι τους. Όμως τώρα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, την είχε δαγκώσει γερά τη λαμαρίνα και έπρεπε να πάρει μια δύσκολη απόφαση: Αυτή τη φορά όμως η Τέτα ήταν ερωτευμένη, όμως ο Τάσος (ο γκόμενος δηλαδή) της το είχε ξεκαθαρίσει ” ή αρχίζεις τις πίπες ή χωρίζουμε”.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που άκουσε η φίλη μου αυτή την ατάκα, αλλά συνήθως, δεν νοιαζόταν, “δρόμο” έλεγε και τους έστελνε σπίτι τους. Όμως τώρα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, την είχε δαγκώσει γερά τη λαμαρίνα και έπρεπε να πάρει μια δύσκολη απόφαση: Πίπα ή Χωρισμός;  Την απόφαση την είχε πάρει ήδη, από τη στιγμή που αποφάσισε να μ’ επισκεφτεί και ήμουν σίγουρος πως αν κάποιος μπορούσε να διαβάσει το μυαλό της την ώρα, που την είχα απέναντί μου, θα έβλεπε με τεράστια, τρομαγμένα γράμματα τη λέξη πίπα.
Κι έπειτα από την εξομολόγησή της είχα καταλάβει, γιατί ήρθε απόψε να με βρει, θα ‘μουν ο πρώτος πούτσος που θα μπούκωνε το στοματάκι της. Μέγιστη τιμή!!! Αφού τελειώσαμε με τα θεωρητικά και φρόντισα να την χαλαρώσω και να της δώσω να καταλάβει, πως μια καλή πίπα μπορεί να καυλώσει εξίσου και τη γυναίκα, όσο και τον άντρα, σκέφτηκα πως θα έπρεπε να περάσουμε στα πρακτικά. Όση ώρα μιλούσαμε για πίπες, καθόμασταν απέναντι… αυτή μαζεμένη, σχεδόν φοβισμένη στον καναπέ κι εγώ αραχτός με τα πόδια ανοικτά στην πολυθρόνα.
-Έλα εδώ κούκλα μου, έλα και θα δεις πως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.
Δεν είπε λέξη, παρά μόνο γλίστρησε από το κάθισμα στο πάτωμα και περπατώντας στα γόνατα, με πλησίαζε. Καθώς ερχόταν στο μέρος μου, ξεδίπλωσα την πετσέτα που έκρυβε τον πούτσο μου και πέρασα το χέρι μου από πάνω του απαλά. Ήταν ακόμη χαλαρός, αλλά ελαφρώς φουσκωμένος από την πιποκουβέντα που είχαμε προηγουμένως και τον ένιωσα να “χτυπάει”, σημάδι πως άρχισε κιόλας να “παίρνει τα πάνω του”. Τον έπιασα με τις άκρες των δακτύλων και τον τίναξα πάνω κάτω μερικές φορές, σαν πινέλο.
-Έλα μωρό μου και μη φοβάσαι, δε δαγκώνει. Θέλει μόνο να του δώσεις ένα φιλάκι. Νομίζω πως του το χρωστάς μετά από τόσα γαμήσια. Δες τον … δες πως σηκώνεται για να σε χαιρετίσει.
Πάλι δεν είπε κουβέντα η Τέτα. Ήρθε γονατιστή και κρατήθηκε από τα γόνατά μου. Με κοιτούσε στα μάτια. Σήκωσα τον πεσμένο πούτσο μου λίγο πιο ψηλά και τον κούνησα, όπως ένα παιχνίδι μπροστά σ’ ένα μωρό, στην προσπάθειά μου να τον κάνω πιο επιθυμητό.
- Έλα, σκύψε να του δώσεις το φιλάκι, που του χρωστάς καύλα μου. Ένα φιλάκι είναι μόνο κι αυτό το έχεις ξανακάνει.
Έριξε το βλέμμα της στον πούτσο μου, επιτέλους!, κι έσκυψε να τον φιλήσει. Ακούμπησε τα χείλη της πολύ απαλά στην άκρη από το πουτσοκέφαλο, που ήταν ακόμη κρυμμένο στο πετσάκι και το φίλησε τρυφερά. Σχεδόν δεν το ένιωσα.
- Ωραία κούκλα μου. Δώσε του τώρα κι ένα ρουφηχτό φιλάκι, για να δείξεις πόσο αγαπάς το καυλί και χάιδεψε τον λίγο και με την γλωσσίτσα σου, όσο τον φιλάς.
Η Τέτα ήταν αρκετά υπάκουη στα ερωτικά μας παιχνίδια κι αφού το είχε πάρει απόφαση να με πιπώσει απόψε, ήμουν σίγουρος πως αργά η γρήγορα θα τον έπαιρνε όλον μέσα. Από μέρους μου, δεν ήθελα να την πιέσω στην αρχή κι επιπλέον μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, ήθελα να προχωράει αργά και ν’ ανεβαίνει σταδιακά η καύλα. Σίγουρα αυτή η πίπα θα ήταν πολύ διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη μέχρι τώρα.
Η όλη διαδικασία νομίζω πως έμοιαζε περισσότερο με πίπα στο μυαλό μου, παρά στο καυλί μου. Από την μεριά της Τέτας δεν μπορούσα να ξέρω τη σκεφτόταν την ώρα που ξεκινούσε την πρώτη της πίπα, αλλά έδειχνε πρόθυμη σε κάθε βήμα παραπέρα. Έπιασα το χέρι της και το έφερα να χουφτώσει το καυλί μου, κάτι που σε άλλες συνθήκες, θα το είχε κάνει από μόνη της, αλλά αυτή τη φορά δεν φαινόταν να παίρνει πρωτοβουλίες. Ήθελα να νιώθει το αίμα που κυλούσε πιο έντονα στον πούτσο μου, καθώς με καύλωνε με το στόμα της.
Για αρκετή ώρα δεν είπα λέξη, την άφησα να ρουφήξει τη μυρωδιά του πούτσου και των αρχιδιών. Αν δεν κάνω λάθος, όταν καυλώνω η περιοχή γύρω από τον πούτσο αποπνέει μια άλλη μυρωδιά, μια οσμή καύλας, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω κι αυτή η μυρωδιά ήθελα να φτάσει βαθειά μέσα στο κεφάλι της και να τη νιώσει, να την αγαπήσει. Περίπου ένα τέταρτο μείναμε σ’ αυτό το στάδιο και είχα την εντύπωση πως τα φιλιά της Τέτας, ήταν πλέον πιο δυνατά και πως τα χείλη της αγκάλιαζαν πιο βαθιά το πουτσοκέφαλο. Ώρα να πάμε πιο κάτω, πιο μέσα, πιο βαθιά.
- Είδες που δεν είναι δύσκολο. Σου αρέσει μωρό μου;
Η Τέτα μούγκρισε σιγανά, σημάδι καύλας, που μου έδειχνε πως είναι σύμφωνη για το επόμενο βήμα. Την χάιδεψα με το έξω μέρος των χεριών στα μάγουλα και πέρασα τα δάχτυλα μου πάνω από τους κροτάφους της κι ανάμεσα στα μαλλιά της. Προχώρησα τις άκρες των δακτύλων μου χαμηλά, πίσω από τ’ αυτιά της, με τις παλάμες μου τώρα ν’ ακουμπούν στους κροτάφους της. Την χούφτωσα απ’ το κεφάλι.
- Ως τώρα σε άφησα να παίζεις μικρή, νομίζω πως ήταν αρκετά. Ώρα να κολυμπήσεις στα βαθιά κι επειδή μόνη σου δεν βλέπω να προχωράς, λέω να σου γαμήσω λίγο το στόμα για να συνηθίσεις.
Σηκώθηκα όρθιος, κρατώντας την απ’ το κεφάλι συνεχώς. Ο πούτσος μου είχε σηκωθεί, αλλά δεν είχε φτάσει ακόμη τις τέρμα καύλες και στεκόταν οριζόντια. Τον έτριψα στα χείλη της Τέτας, κρατώντας το κεφάλι τις ακίνητο.
- Άνοιξε τώρα το στόμα σου, πρέπει να γευτείς πούτσο.
Άνοιξε αργά τα χείλη της, κοιτώντας με στα μάτια. Έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα της, που προχώρησε χωρίς αντίσταση. Μπαινόβγαινα αργά και σταδιακά της τον έχωνα και πιο βαθιά. Δεν ήθελα να την μπουκώσω, γιατί έβλεπα την αγωνία στο βλέμμα της, όπως με κοιτούσε γονατιστή. Πιστεύω πως κάθε φορά που της τον έχωνα, θα φοβόταν μήπως της τον καρφώσω απότομα. Κι εγώ όμως ήθελα, να είναι η απόφαση της Τέτας, η φορά, που θα τον καταπιεί ολόκληρο.
Έβγαλα τον πούτσο μου από το στόμα της και άραξα πάλι στον καναπέ με τα χέρια πίσω από το κεφάλι μου. - Φτάνει το γαμήσι καύλα μου, τώρα πρέπει να αναλάβεις εσύ καθήκοντα και να μου κάνεις μια καλή πίπα, σαν καλή πουτάνα που είσαι. Θέλω να σε ακούσω να μου λες, τι θέλεις να μου κάνεις. Έλα πες το και μη ντρέπεσαι.
- Μ’ έχεις καυλώσει μαλάκα και κοντεύω να χύσω, αλλά πρώτα θα ρουφήξω όλο το καυλί σου και θα χύσεις μέσα μου και μόνο τότε θα τελειώσω κι εγώ.
Όση ώρα της γαμούσα το στόμα, η Τέτα έπαιζε με το μουνάκι της και μάλλον από την ηδονή της πρώτης φοράς, έφτασε γρήγορα λίγο πριν τον οργασμό.
- Έλα τώρα πουτανάκι και με τις καύλες που έχεις, είμαι σίγουρος πως θα ρουφήξεις κάθε πόντο από τον πούτσο μου. Πάρε βαθιά ανάσα κι άρχισε να κατεβαίνεις.
Άκουσα την ανάσα της Τέτας, καθώς γέμιζε μ’ αέρα τα πνευμόνια της κι αφού φύσηξε λίγο από την μύτη, ξεκίνησε να καταπίνει το καυλί μου. Το κατέβαζε πόντο πόντο και άνοιγε διάπλατα το στόμα της κάθε που έπαιρνε λίγο περισσότερο μέσα της.
- Έεεεετσι μωρό μου, τώρα είσαι καλή πουτάνα. Σε λίγο θα τον φας ολόκληρο και τότε θα μ’ αφήσεις να σε δροσίσω με τα καυτά μου χύσια. Έλα κατάπινε κι άλλο, θέλω να σε βλέπω να τον εξαφανίζεις μέσα στο στοματάκι σου. Σε λίγο μωρό μου θα φτάσεις και στ’ αρχίδια.
Καθώς η Τέτα ρουφούσε όλο και βαθύτερα, έβλεπα τα μάτια της να “πετάγονται” και τις φλέβες γύρω από τον λαιμό της να φουσκώνουν, σημάδια πως κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να τον πάρει όλον μέσα. Όμως είχε κάνει την αρχή και ήμουν σίγουρος, πως θα έφτανε μέχρι το τέλος. Την έπιασα από τα μαλλιά και τράβηξα το κεφάλι της προς τα πίσω. Την ελευθέρωσα από τον πούτσο μου και σηκώθηκα όρθιος.
- Άντε, κάτσε να πάρεις μια ανάσα και συνεχίζεις σε λίγο. Δεν είναι και για χόρταση.
Πήγα στην κουζίνα για να πιω λίγο νερό και έφερα και σε κείνη λίγο για να δροσίσει το στόμα της, που πρέπει να είχε ανάψει τόση ώρα.
- Πως σου φάνηκε πουτανάκι, γουστάρεις; Θέλεις να δοκιμάσεις κι άλλο;
- Ναι, πουτσαρά μου, θέλω να μου σκίσεις το στόμα με τον πούτσο σου και να χύσεις μέσα στο στόμα μου.
- Τελικά όλες οι πουτάνες ίδιες είσαστε. Έλα εδώ να συνεχίσεις το κλαρίνο.
Στεκόμουν όρθιος, κάτω από το κάσωμα της πόρτας. Άνοιξα τα πόδια μου και τέντωσα τα χέρια μου προς τα πάνω και πλάι, μέχρι να βρω αντίσταση στα πλαϊνά της πόρτας.
- Τώρα κάνεις παιχνίδι μόνη σου καριόλα. Γλύφε γρήγορα και με δύναμη, χωρίς σταματημό. Θέλω να λιώσει το καβλί μου στο στόμα σου. Κατάλαβες;
Η Τέτα κούνησε το κεφάλι της καταφατικά και προχώρησε προς το μέρος μου με το στόμα ανοικτό. Χωρίς να το κλείσει, ακούμπησε το κεφαλάκι του πούτσου μου και τότε απότομα το πήρε όλο μέσα. Το κράτησε εκεί λίγη ώρα, μέχρι που μου φάνηκε, πως δε μπορούσε ν’ ανασάνει και τότε το πέταξε έξω από το στόμα της. Στάθηκε λίγο και το κοίταξε και μετά με κοίταξε στα μάτια, σαν να ήθελε μια επιβεβαίωση, πως ότι έκανε μέχρι τώρα, το έκανε καλά.
- Μια χαρά τα μας πουτανίτσα, συνέχισε τώρα μέχρι που να χύσω και μη σταματάς, σου είπα.
Έφτυσε, όσο σάλιο είχε μαζέψει στο στόμα της από το γλείψιμο, πάνω στο καυλί μου και μετά το χούφτωσε με το ένα χέρι. Ταυτόχρονα, άρχισε πάλι το ρούφηγμα. Γρήγορα και με δύναμη, αν και άτσαλα κάποιες στιγμές, συνέχισε το έργο της για το επόμενο τέταρτο. Προς το τέλος ρουφούσε με τόσο πάθος, που σχεδόν πονούσε ο πούτσος μου.
Τότε δεν άντεξα άλλο και χωρίς να πω κουβέντα έχυσα. Η Τέτα ένιωσε μια έκρηξη από χύσια μέσα στο μπουκωμένο στόμα της κι ενώ περίμενα πως θα τα φτύσει, εκείνη παραδόξως τα κατάπιε όλα. Δεν άφησε ούτε σταγόνα να πέσει έξω! Όταν καθάρισε για τα καλά τον πούτσο μου και είχε πλέον χαλαρώσει, έπειτα από την εκτόνωση, τον έβγαλε αργά από το στόμα της.
Καθισμένη από ώρα στα γόνατα, δεν σηκώθηκε, έγειρε πίσω κι ακούμπησε της παλάμες της στο πάτωμα.
- Σου άρεσε μωρό μου; μου είπε κι έσκασε ένα χαμόγελο
- Για πρώτη φορά τα πήγες περίφημα κούκλα μου, αλλά νομίζω πως πρέπει να κάνουμε κι άλλη εξάσκηση, αν θέλεις να κρατήσεις τον γκόμενο.
Δεν είπε άλλη λέξη, μέχρι το επόμενο χύσιμο στο στόμα της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")