Ιδιαίτερα μαθηματικών

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ως φοιτητής προσπαθούσα να βρω ένα τρόπο να βγάλω κάποια έξτρα χρήματα. Τότε ήταν που ένας φίλος πρότεινε να ψάξω να βρω κάποια ιδιαίτερα που ήταν γρήγορα και εύκολα χρήματα.

Το θεώρησα καλή ιδέα αφού οι γνώσεις μου σε φυσική, χημεία και μαθηματικά είναι ιδιαίτερα προχωρημένες και δεν θα χρειαζόμουν σχεδόν καμία προετοιμασία από το σπίτι. Τους δυο πρώτους μήνες είχα βρει κανα δυο μαθητές γυμνασίου και δε συνέβαινε τίποτα το συγκλονιστικό. Τότε ήταν που ένας γνωστός με παρακάλεσε να πάρω τηλέφωνο και να αναλάβω ένα παιδί πρώτης λυκείου που προσπαθούσε να περάσει την τάξη. Μου είπε μάλιστα πως είναι ιδιαίτερα ευκατάστατη οικογένεια, οπότε θα μπορούσα να ανεβάσω και λίγο την τιμή.

Πήγα λοιπόν την πρώτη μέρα στην Πετρούπολη όπου ήταν το σπίτι και με υποδέχτηκαν πατέρας και γιος.
Ήξεραν ότι ήμουν πολύ καλός στη διδασκαλία και με παρακάλεσαν να κάνω το παν για να περάσει το παιδί την τάξη. Ο πατέρας μου έταξε ένα αρκετά μεγάλο ποσό μπόνους αν το πετύχαινα. Είχαμε μπροστά μας κανα δυο μήνες, οπότε έπρεπε τα μαθήματα να γίνονται εντατικά, οπότε και συμφωνήσαμε να πηγαίνω σχεδόν καθημερινά. Περιττό να σας πω ότι το παιδί θα μπορούσε κάλλιστα να συγκριθεί με τελειόφοιτο νηπιαγωγείου στις γνώσεις. . .

Οι μέρες περνούσαν ανιαρά και συνήθως όταν γινόταν το μάθημα στο σπίτι δεν υπήρχε κανείς άλλος εκεί. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι ήταν διαζευγμένο ζευγάρι. Τότε μια μέρα που χτύπησα το κουδούνι για το καθιερωμένο μάθημα, άνοιξε την πόρτα μια γυναίκα γύρω στα 40, με κόκκινο ίσιο μαλλί, πολύ κομψή και περιποιημένη και απίστευτα μάτια. Μου συστήθηκε ως Μαρία η μητέρα του Γιώργου, του μαθητή που έκανα μάθημα. Ήταν πολύ φιλική και ευγενική και πάνω από όλα κυρία.
Δε σας κρύβω ότι έκανα αυθόρμητα κάποιες πονηρές σκέψεις, άλλα μου έφυγαν αμέσως γιατί δε μου έδωσε καμία αφορμή να τις συνεχίσω. Μετά το τέλος του μαθήματος μάλιστα συζητήσαμε κανα τεταρτάκι για την πορεία του Γιώργου και δεν της έκρυψα ότι ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά θα κάναμε ότι μπορούσαμε. Χαιρετηθήκαμε και έφυγα αποφεύγοντας να την κοιτάω στα μάτια γιατί με έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση.

Τις επόμενες μέρες η Μαρία ήταν αυτή που πάντα μου άνοιγε την πόρτα και σιγά σιγά άρχισε να μου γίνεται μεγάλη εμμονή, σε σημείο να παρακαλάω να τελειώσει ο Γιώργος τις εξετάσεις να μην την ξαναδώ. . .

Κάποια μέρα λοιπόν και ενώ ο μαθητής μου ήταν ανεπίδεκτος μαθήσεως, με εκνεύρισε τόσο πολύ που του έβαλα τις φωνές. Του βάζω να λύσει καναδυο ασκήσεις και βγαίνω έξω να κάνω ένα τσιγάρο να καλμάρω. Τότε περνάει μπροστά μου η Μαρία που μόλις είχε βγει από το μπάνιο, τυλιγμένη με το μπουρνούζι της, γιατί φυσικά δεν περίμενε να με δει έξω.
-Σε άκουσα, μου λέει που του έβαλες τις φωνές και το χάρηκα! Τον έχουμε αφήσει πολύ λάσκα το Γιώργο και μας έχει πάρει τον αέρα. Είναι και μοναχοπαίδι βλέπεις και του έχουμε αδυναμία. Μακάρι να του φώναζε και ο σύζυγος έτσι καμιά φορά. . .
Ασυναίσθητα τα μάτια μου έπεσαν πάνω στο άνοιγμα ανάμεσα στα στήθη της και ακαριαία χαμήλωσα το βλέμμα μου. Οι γάμπες της ήταν απίστευτες! Θα τις ζήλευε και εικοσάχρονη. Φαίνονταν τόσο λείες σαν να τις είχε μόλις αποτριχώσει και να είχε βάλει baby oil. . .
-Ναι θα κάνω ότι μπορώ, απάντησα κοφτά, έκανα μια τελευταία τζούρα από το τσιγάρο μου και έφυγα κακήν κακώς για το δωμάτιο. Προσπάθησα να συνεφέρω τον εαυτό γιατί ήμουν σίγουρος ότι με τη μαλακία που είχα κάνει με είχε καταλάβει. Κάθε μέρα που περνούσε συζητούσαμε όλο και περισσότερο και έβλεπα ότι μέρα με τη μέρα εμφανιζόταν μπροστά μου όλο και πιο προσεγμένη και διακριτικά προκλητική.

Μέχρι λοιπόν που φτάσαμε στην τελευταία βδομάδα και ο μικρός τελικά είχε ελπίδες να περάσει την τάξη. Πηγαίνοντας λοιπόν κατά τις 17:00 στο σπίτι μου άνοιξε η Μαρία και φάνηκε να εκπλήσσεται που με έβλεπε.
-Καλά, τι θες εσύ εδώ; Δε σου είπε ο Γιώργος ότι το μάθημα δε θα γίνει γιατί πήγε στο χωριό με τον πατέρα του;
-Όχι, δε μου είπε τίποτα. Πότε γυρνάει αλήθεια; Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και είναι κρίμα να χάνει τα μαθήματα τώρα στο τέλος.

Πολύ ευγενικά με προσκάλεσε μέσα για ένα καφέ μιας και έκανα τον κόπο και πήγα. Φυσικά δεν αρνήθηκα και στο μυαλό μου άρχισαν να στριφογυρνάνε πάλι οι πιο τρελές ιδέες. Η Μαρία φορούσε μια φούστα μέχρι το γόνατο, και ένα μπλουζάκι με σχετικά ανοιχτό ντεκολτέ. Έφερε τον καφέ και έκατσε απέναντι μου. Αφού εξαντλήσαμε τα του σχολείου, η συζήτηση άρχισε να περιστρέφεται γύρω από μένα.

Μιλούσαμε για τη φοιτητική ζωή, τα πάρτυ και το πόσο απελευθερωμένη είναι πλέον η νεολαία, ενώ έβγαζε ένα παράπονο που στην εποχή της τα πράγματα ήταν αυστηρά και η ίδια συντηρητική. .
-Εγώ πιστεύω Μαρία ότι δεν είναι θέμα εποχής ούτε ηλικίας για κάποιον άνθρωπο να περάσει καλά και να κάνει το κάτι παραπάνω που πάντα ονειρευόταν. Τη στιγμή αυτή τα βλέμματα μας διασταυρώθηκαν και ήταν λες και τα μάτια μας συνέχισαν τη φράση μου. Από την ταραχή γύρισε το φλιτζάνι μου και χύθηκε λίγος καφές στο χαλί.

-Μην αγχώνεσαι μου λέει, κάτσε να φέρω κάτι να το καθαρίσω! Γύρισε ύστερα από λίγο με ένα πανί και άρχισε να το καθαρίζει. Τα μάτια μου όπως είχε σκύψει μπροστά μου ήταν καρφωμένα στο στήθος της και ένιωθα τον πούτσο μου έτοιμο να εκραγεί. Αυτή δεν ξέρω τι κατάλαβε και γυρνώντας τα μάτια της προς τα πάνω μου λέει. -Δεν πιστεύω να μου ξέφυγε τίποτα; Της δείχνω ένα μικρό λεκέ στο παντελόνι μου χωρίς να το πολυσκεφτώ και χαμογελάω. Τότε αυτή κάνει τη μεγάλη κίνηση. Γυρνάει το πανί από την άλλη και αρχίζει να τρίβει απαλά το παντελόνι μου, ενώ πλέον τα μάτια της ήταν καρφωμένα στο φούσκωμα του παντελονιού μου.
-Και λίγο πιο πάνω της λέω παίζοντας τα όλα για όλα. Αυτή συνεχίζει να τρίβει το λεκέ και ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά προς τον πούτσο μου και αρχίζει να πιέζει το φούσκωμα του παντελονιού μου.
-Εδώ μάλλον ο λεκές είναι βαθύς και ίσως χρειαστεί να το βγάλεις για να το καθαρίσω. Χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκουμπώνω το παντελόνι μου, το βγάζω και πάω πάλι να κάτσω.

Τότε κατεβάζει το μποξεράκι μου και τον παίρνει στο στόμα της. Πιάνω το κεφάλι της και της δίνω ρυθμό. Από την κάβλα δεν άντεχα άλλο και ήμουνα έτοιμος να τελειώσω. -Χύνω. . . ! πρόλαβα να πω και τον πήρε πιο βαθιά αδειάζοντας όλο το σπέρμα μου βαθιά στο λαρύγγι της. Την τραβάω προς τα πάνω και περνάω τα χέρια μου κάτω από τη φούστα της χουφτώνοντας τα κωλομέρια της. Έρχεται και κάθεται πάνω μου και βγάζω το μπλουζάκι της .
Το στήθος της ήταν καταπληκτικό! Όπως έχει τα πόδια της γύρω από τη μέση μου, σηκώνομαι όρθιος και την κολλάω στον τοίχο. Παραμερίζω το στρινγκάκι της και βάζω ένα δάχτυλο στο μουσκεμένο μουνάκι της. Έβγαλε μια κραυγούλα καύλας. Ο πούτσος μου δεν άργησε να ξυπνήσει και με μια κίνηση μπαίνω βαθιά μέσα της. Την πηδούσα όρθια στον τοίχο και από την κάβλα έπεφταν πράγματα από το έπιπλο δίπλα.

Την γυρνάω απότομα πλάτη, χαμηλώνει τον κορμό της και με τις παλάμες της ακουμπούσε στον τοίχο. Την παίρνω πισωκολλητά και αρχίζει να ουρλιάζει. . Χούφτωνα τα βυζιά της και οι ρώγες της ήταν έτοιμες να εκραγούν. Δεν ξέρω πόσες φορές είχε τελειώσει αλλά ήταν σε παραλήρημα γιατί έλεγε ασυνάρτητες λέξεις. Δεν άργησα να τελειώσω πάλι βαθιά μέσα της και πέσαμε και οι δυο εξαντλημένοι στο χαλί. -Τελικά είχα δίκιο ότι περνάει πολύ καλά η νεολαία, μου είπε και πεθάναμε στο γέλιο. . . Μέχρι να τελειώσουν τα ιδιαίτερα πηδηχτήκαμε όσες φορές καταφέραμε και μάλιστα μια φορά ενώ ο μικρός έλυνε ασκήσεις.

Το θετικό είναι ότι κατάφερε να περάσει την τάξη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")