Πέρα απο κάθε προσδοκία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η παρακάτω ιστορία έγινε λίγες μέρες πριν όπου εγώ και μια φίλη μου είχαμε πάει διακοπές. Οι μέρες κυλούσαν ανιαρά μέχρι που γνώρισα κάποιον.

Τον γνώρισα ένα βράδυ όπου βρισκόμασταν σε ένα club με πλησίασε και πιάσαμε την κουβέντα, στην συνέχεια χορεύαμε συνέχεια όλο και πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Η βραδιά τέλειωσε με παθιασμένα φιλιά και δίνοντας μου τον αριθμό του κινητού μου ώστε να συναντηθούμε.

Το επόμενο μεσημέρι ενώ κοιμόμουν εκείνος μου τηλεφωνούσε συνέχεια. Η επιμονή του και η καύλα του όπως φάνηκε μεγάλη. Κάποια στιγμή απάντησα και μου είπε ότι το μεσημέρι δεν ξέρει που θα πάει αλλά αν ήταν να συναντιόμασταν το βράδυ. . μόνοι μας.

Αλλά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι τυχαία συναντηθήκαμε στο ίδιο club το μεσημέρι. Ήρθε με χαιρέτησε, αλλά τίποτα παραπάνω. Στην συνέχεια ενώ κατευθυνόμουν στις τουαλέτες ήταν και αυτός εκεί, μου λέει που πας? Του κάνω. . κάτω! Με πιάνει και με φιλάει, τρίβοντας το μουνάκι μου ταυτόχρονα.
Κόσμος ήταν γύρω μας αλλά δεν καταλάβανε τίποτα και αν ναι δεν θα υπήρχε παρεξήγηση λόγω μέρους.

Μετά κατεβήκαμε κάτω στις τουαλέτες περιμέναμε για λίγο ώσπου να φύγουν κάποια άτομα και μπήκαμε στην πρώτη τουαλέτα που άδειασε. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε συνέχεια, εκείνος συνέχιζε να με χαϊδεύει. Παρεμπιπτόντως το άτομο ήταν κούκλος.

Άρχισα και εγώ να τον χουφτώνω πάνω από το μαγιό του και να του τον παίζω. Πρώτη φορά έκανα κάτι με κάποιον στην ουσία τόσο άγνωστο αλλά αυτή η ιδέα με καύλωνε περισσότερο.
Ξεκούμπωσε το πάνω μέρος του μαγιού μου. Και άρχισε να μου γλύφει τις ρώγες μου μανία. . μου ενώ παράλληλα με χτυπούσε στα μπούτια και στα κωλομέρια μου. Αν και στην αρχή δεν μου άρεσε αλλά στην συνέχεια του ζητούσα και άλλο. Μου ζήτησε αν ήθελε να μου γλύψει το μουνάκι μου, του είπα όχι. . εγώ θέλω να σε γλύψω πρώτη, γονάτισα και άρχισα να του τον γλείφω με μανία. . τον έπαιρνα βαθιά στο στόμα μου, στην συνέχεια μου είπε ότι ήθελε να με πάρει τώρα.

Στην συνέχεια έγλυψε και αυτός το μουνάκι μου, το έκανε τέλεια αλλά όχι για πολύ αφού ήθελε να με γαμήσει. Έβγαλε ένα προφυλακτικό από την τσέπη του μαγιού του, έβγαλε το μαγιό του και το έβαλε στο μεγάλο του και καυλωμένο του πούτσο. Έκατσε στην τουαλέτα και εγώ τον καβάλησα, πρώτη φορά με γάμησαν τόσο καλά.

Ανεβοκατέβαινα απάνω του με μανία, με βάραγε που και που αλλά μου άρεσε τρελά. Στην συνέχεια όπως ήμασταν με σήκωσε και με κόλλησε στον τοίχο έσφιξα τα πόδια μου γύρω του και συνέχιζε να με γαμάει με μανία. Εγώ προσπαθούσα να μην φωνάζω γιατί θα μας άκουγαν αν και να μας άκουγαν δεν με ενδιέφερα.

Ζούσα την στιγμή όσο πιο έντονα γινόταν, μετά που είπε ψιθυριστά στο αυτί στήσου στα 4 να σε πάρω εγώ χωρίς δεύτερη κουβέντα στήθηκα, μπήκε στο υγρό μουνάκι μου με μανία.
Με γαμούσε δυνατά μέχρι που τέλειωσα . . . με ρώτησε που θα ήθελα να με χύσει, του είπα όπου θες. Με γονάτισε και μου τον έδωσε στο στόμα. . όσο τον πίπωνα μου είπε να σταματήσω και μου ζήτησε να του γλύφω μόνο τα αρχίδια του. Αυτό και έκανα μέχρι που με έχυσε στο στήθος μου.

Τα μαζέψαμε και βγήκαμε έξω σαν να μην συμβαίνει τίποτα ζεσταμένοι και ιδρωμένοι. Αλλά δεν τέλειωσαν όλα εδώ.

Την επόμενη μέρα κανονίσαμε και πήγαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενα μετά από ένα ποτάκι σε ένα γνωστό μπαρ. Πήγαμε μαζί καθίσαμε και πιάσαμε την κουβέντα, όλο το κλίμα ήταν άψογο, μετά από κάποια αστεία και μέσα στα γέλια μας ανταλλάσσαμε πεταχτά φιλιά. Μου έβγαλε την μπλούζα, πέταξα της γόβες μου και ξάπλωσα.

Γδύθηκε και ήρθε από πάνω μου, μου έβγαλε το παντελόνι και το στρινγκάκι μου, σηκώθηκε και άρχισα πάλι να τον παίρνω στον στόμα μου με μανία. Μου είπε να σταματήσω με ξάπλωσε και άρχισε να με φιλάει αργά και βασανιστικά από το λαιμό μου μέχρι το μουνάκι μου, εκεί συνέχιζε να κάνει αυτό που έκανε τη προηγούμενη μέρα αλλά για περισσότερη ώρα, κάποια στιγμή σταμάτησε και μου είπε . . θες να με νιώσεις όπως χθες?

Κούνησα το κεφάλι μου καταφατικά μπήκε μέσα μου και άρχισε να με γαμάει σιγά σιγά όπως μου αρέσει, ξαφνικά άρχισε πολύ πιο γρήγορα και του είπα να σταματήσει επειδή πονούσα, μου είπε ότι και εκείνου αργά του αρέσει αλλά για εμένα το έκανε.

Ενώ με γαμούσε όπως ήξερε εκείνος. Σταμάτησε και μου στήσου όπως μου αρέσει! Αυτό και έκανα, στήθηκα και ένιωσα τον μεγάλο του πούτσο βαθιά στο πολύ υγρό γατάκι μου. Μου έλεγε συνέχεια πόσο καύλα είμαι και ότι έχει τρελαθεί.

Συνέχιζε να με γαμάει, εγώ είχα αγκαλιάσει το μαξιλάρι, το έσφιγγα και το δάγκωνα συνέχεια. . . μέχρι που τέλειωσα με κραυγές και ουρλιαχτά καύλας, βγήκε από μέσα μου.

Τον ξαναέβαλα στο στόμα μου μέχρι που τέλειωσε για ακόμη μια φορά πάνω στα βυζάκια μου. Έγλυψε μερικά από το στήθος μου και με φίλησε ώστε να τα γευτώ. Τον αποχαιρέτησα. . . από τότε δεν έχουμε ξανασυναντηθεί αλλά θα το θυμάμαι για πολύ καιρό.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")