Ηλικιωμένα ζευγάρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Κώστα και είμαι 67 χρ. Και τη γυναίκα μου Άννα 65χρ. Είναι 1.60 65 κιλά, με κάτασπρα μαλλιά και κάτασπρο μουνί, πεσμένα μεγάλα βυζιά. Έχουμε κάνει σχεδόν τα πάντα στο σεξ. Αυτό που δεν είχαμε δοκιμάσει ακόμη ήταν μια παρτούζα με άλλο ζευγάρι.

Το θέλαμε πολύ, αλλά δεν έτυχε μέχρι το καλοκαίρι που πέρασε. Φιλοξενούσαμε σπίτι μας στο χωριό ένα άλλο ζευγάρι φίλους. Ο Γιάννης 65 και η Μαρία 64 μελαχρινή με άσπρα μαλλιά και αυτή και πεσμένα βυζιά και αυτή.

Περνούσαμε ωραία! Με τα ωραία φαγητά μας, τα καλαμπούρια μας και άλλα. Ένα βράδυ, μιλούσαμε για παλιές περιπέτειες μας και πίναμε το κρασάκι μας. Όπως καθόταν η γυναίκα μου δίπλα στον Γιάννη, ένιωσε το πόδι του να της το ακουμπάει στο δικό της. Εγώ είδα τη φάση αλλά έκανα ότι δεν κατάλαβα τίποτα. Επειδή μιλούσαμε ανοιχτά, σηκώνω το ποτήρι μου και σκουντάω το δικό του και λέω:

-Άντε στην υγειά μας και καλό..... Στον.... Μας.
Οι γυναίκες μας κοιταχτήκανε με απορία και γέλασαν. Πετάγεται η δικιά μου και λέει:

-Άμα μπορείτε!!!
-Θα δοκιμάσουμε! Της λέω εγώ.

-Και που θα τα βρείτε αυτά που λες; Μου λέει.

-Έχουμε εσάς. Θέλουμε καλύτερες;

Την αγκάλιασα και τη φίλησα. Αυτή μπήκε στο νόημα. Εξάλλου, ένιωθε το χέρι του Γιάννη κάτω από το τραπέζι να προχωράει πιο βαθιά. Το είχε φτάσει στο βρακί της.

Μια φαντασίωση που είχαμε από χρόνια, έβλεπα ότι θα γινόταν απόψε πραγματικότητα. Βάζω και εγώ το πόδι μου κάτω από τα πόδια της Μαρίας. Αυτή έσπρωξε πιο πολύ το δικό της να έρθει προς το δικό μου. Βάζω το χέρι μου και της πιάνω τα πόδια. Της τα χάιδευα απαλά.

Σε λίγο, από ένα υπόκωφο αναστεναγμό που άκουσα από τη γυναίκα μου, κατάλαβα ότι της είχε πιάσει το μουνί ο Γιάννης. Άρχισα να καυλώνω. Αγκαλιάζω τη Μαρία και άρχισα τάχα να την παλεύω. Της πιάνω τα βυζιά της και κολλάω τα χείλια μου στο λαιμό της. Αναστέναξε και αυτή.

Τώρα δε μιλούσαμε πια… Τα χέρια μας δούλευαν πάνω και κάτω από το τραπέζι. Σαν να είμαστε συνεννοημένοι αρχίσαμε να τις φιλάμε και να τις χουφτώνουμε στα ίσια. Ο Γιάννης αρχίζει και ξεκουμπώνει το φόρεμα της γυναίκας μου. Της βγάζει με ήρεμο τρόπο το σουτιέν της και αρχίζει να της γλείφει τις ρώγες της.
Βλέπω τη γυναίκα μου να βάζει το χέρι της μέσα στο σορτς του Γιάννη και να του χαϊδεύει την πούτσα του. Σηκώνεται ο Γιάννης όρθιος και κατεβάζει το σορτς του. Ξεπρόβαλλε μια ψωλάρα πάνω από 20 εκ. Ήταν πολύ καυλωμένος. Πιάνει την Άννα από τα μαλλιά και τη σπρώχνει στην ψωλάρα του και της φωνάζει:

-Πάρε τον όλο στο στόμα σου καριόλα!

Αρχίζει η δικιά μου και του τον γλύφει και μετά τον χώνει όλο στο στόμα της αναστενάζοντας. Ο Γιάννης της τρίβει τα βυζιά και μετά την παίρνει βίαια και την πετάει στον καναπέ. Της σκίζει το βρακί της. Βλέπω την άσπρη τριχωτή μουνάρα της να έχει ανοίξει. Σκύβει ο Γιάννης και αρχίζει να της κάνει γλυφομούνι. Ούρλιαζε η δικιά μου.

-Θα σε γαμήσω πουτάνα τώρα!

Είπε και της ακούμπησε την ψωλάρα του στη μουνότρυπα της. Τον βάζει μέσα απότομα και αρχίζει να την γαμάει σαν έφηβος.

-Χύσε μου μέσα!!!

Φώναζε αυτή. Ο Γιάννης όσο τη γαμούσε, κοίταζε τι έκανα εγώ με τη δικιά του. Την είχα γδύσει και την είχα στήσει στα τέσσερα και της τον είχα καρφώσει από πίσω και την πηδούσα άγρια. Είχαμε λυσσάξει και οι τέσσερεις!

-Να της χύσουμε μέσα!!! Φωνάζω εγώ και ο ιδρώτας έτρεχε.

-Ναιιιιιιιι!!! Φωνάζει και ο Γιάννης και δεν πρόλαβα να το πω και φωνάζει πάλι: -Χυνωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Γαμιόλα! Κωλόγριαααααααααααα! Στη μουνάρα σουυυυυυυυυυυυ!

Το χύσιμο του ακολούθησε το δικό μου μέσα στον κώλο της γυναίκας του. Ήταν ένα από τα χυσίματα που είχα πολλά χρόνια να κάνω. Με είχε καυλώσει πολύ το κεράτωμα που έκανε η γυναίκα μου μπροστά μου.

Τα άλλα βράδια, στρώσαμε στο πάτωμα και κοιμόμασταν όλοι μαζί. Ζήσαμε στα γεράματα μας αξέχαστες στιγμές ηδονής και απόλαυσης. Ποτέ δεν είναι αργά φίλοι μου. Απολαύστε το σεξ όσο και όπως μπορείτε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")