Ακούγοντας τη να γαμιέται με άλλον

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας...
Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να σας γράψω κι εγώ μια ιστορία, μονό που θα πρέπει να ξέρετε είναι αληθινή και δεν έχει σχέση με καμιά ιστορία μαϊμού και ο λόγος που θα την δημοσιεύσω, είναι για να γνωρίζουν ορισμένα ζευγάρια τι γίνετε με τις διάφορες φαντασίες και τ’ αποτελέσματα τους. Με την Καίτη είμαστε παντρεμένοι 10 χρόνια, εγώ 39 η Καίτη 32 και όλα μια χαρά στη ζωή μας, έχουμε και 2 παιδιά και περνάμε πολύ καλά, δουλεύουμε και η δυο μας, η Καίτη στο δημόσιο, εγώ σε μεγάλη επιχείρηση.
Πριν από 3 χρόνια είχα στο σπίτι μου υπολογιστή και έκανα διαφορές δουλειές με την βοήθεια του, με τον καιρό άρχισα να κάνω chat με το mirc και αλλά προγράμματα. Μια μέρα η γυναίκα μου ζήτησε ν’ ανοίγει τον υπολογιστή, για να περνά η ώρα της όταν θα λείπω από το σπίτι. Συμφώνησα και μετά από μέρες, μου είπε γελώντας, πως γνώρισε κάποιον στο mirc. Τότε έβαλα στο μυαλό μου την γνωριμία και την ρώτησα, αν θα ήθελε να βρεθεί με τον τύπο. Μου είπε, όχι φυσικά, κι ότι μονό πλακά έκανε και τίποτα περισσότερο και πιστεύω πως πράγματι έλεγε αλήθεια.
Εμένα όμως η φάση άρχισε να μου αρέσει κι άρχισα να την φαντάζομαι, να την γαμάει κάποιος άλλος και μου άρεσε πολύ η σκέψη. Της έλεγα συνέχεια, ότι δεν θα με πείραζε να πήγαινε με άλλον, αλλά δεν ήθελε να το ακούει. Κάποιες φορές την ώρα που κάναμε έρωτα, μου έκανε το κέφι και μου έλεγε πως θα πήγαινε ευχαρίστως με άλλον. Την παρακαλούσα λοιπόν συνέχεια, να βρει κάποιον να τη γαμάει, αρκεί όμως να μου το έλεγε . Όμως η Καίτη μου ζητούσε μην της λέω τέτοια και ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει. Πέρασε ο καιρός κι εγώ συνέχισα τα ιδία στο κρεβάτι, επέμενα να βρει κάποιον να γαμηθεί.
Ένα πρωί, ενώ ήμουν στη δουλειά, χτυπά το κινητό μου και βλέπω στην οθόνη, πως με καλεί η Καίτη. Το ανοίγω και λέω, έλα μωρό μου, αλλά δεν ακούω τίποτα, παρά μόνο κάτι θορύβους και κάποια φωνή, χωρίς να μπορώ να καταλαβαίνω τίποτα στην αρχή. Μετά όμως, την ακούω να μιλά με κάποιον και να λένε διάφορα. Έπειτα άκουσα να μιλάνε για το μπάνιο, σχετικά με το ποιος θα μπει πρώτος. Τότε άρχισα να τρελαίνομαι, ήθελα να την σκοτώσω εκείνη τη στιγμή, όμως δεν έκλεισα το τηλέφωνο, περίμενα.
Άκουσα, που βγήκαν από το μπάνιο και μετά ο Χρίστος, έτσι τον έλεγαν, άρχισε μάλλον να την χαϊδεύει και να τη γλύφει. Άκουσα να λέει, πως ήταν πολύ καυλωμένη κι έτσι κι εγώ άρχισα και καυλώνω. Σηκώθηκα, έκλεισα την πόρτα του γραφείου μου κι άρχισα να τον παίζω σαν τρελό. Την άκουσα ν’ αναστενάζει και κατάλαβα, πως άρχισε να την γαμάει και έχυσα χωρίς σταματημό. Αυτό κράτησε 1 ώρα, την γαμούσε και μετά μου έκλεισε ξαφνικά το τηλέφωνο. Φαντάζομαι πως πρέπει να συνέχισαν το γαμήσι . Σηκώθηκα και πήγα σπίτι και την περίμενα.
Όταν ήρθε την είδα κατακόκκινη στο πρόσωπο και κουρασμένη την πήγα στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί της είπα πως ήξερα τι έκανε και μου απάντησε πως εγώ φταίω, επειδή της το ζητούσα συνέχεια. Τότε της έβγαλα αμέσως το παντελόνι και της έσκισα το στρίνγκ. Άρχισα να της γλείφω το μουνί σαν τρελός, είχα τρελαθεί από την καύλα και της ζήτησα όταν θα πήγαινε πάλι μαζί του, να μου κάνει αναπάντητη και να την έπαιρνα εγώ και να άφηνε ανοιχτή τη γραμμή στο κινητό. Μου υποσχέθηκε ότι αυτό θα κάνει κι έτσι από τότε όποτε γαμιέται, με παίρνει και τα ακούω.
Όλα λοιπόν ξεκίνησαν από την δίκια μου πίεση και τώρα γαμιέται με άλλον, αλλά δεν με έχει παρά να πάρει τηλέφωνο και να την ακούσω. Έτσι την βρίσκω και χύνω κάθε φορά.
Θέλω να μου απαντήσετε και να μου πείτε, εάν υπάρχει κάποιος με τα ιδία γούστα και εάν σε κάποιον συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Ακόμη θέλω την γνώμη σας. Είμαι ανώμαλος; Πέστε μου σας παρακαλώ, δε θέλω να σταματήσει αυτό το παιχνίδι, θέλω να συνεχίσει και να την ακούω, όταν τη γαμάνε άλλοι.

Περιμένω σχόλια...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")