Η επιδειξίας σύζυγος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι στα σαράντα παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα επιδειξία και τη βρίσκω όταν δείχνει το όμορφο σώμα της. Δυστυχώς δεν μ’ αφήνει να βγάλω φωτογραφίες πια γιατί πριν δυο χρόνια έστειλα φωτογραφίες της σε κάποιους φίλους στο ίντερνετ και ξαφνικά βρέθηκαν σε πολλά site. Τσαντίστηκε που το μυστικό μας βγήκε στη φόρα και συμφωνήσαμε όχι πια φωτογραφίες.

Με ξετρελαίνει όταν ντύνεται σέξι, κοντή φούστα, βαθύ ντεκολτέ, κάλτσες και ζαρτιέρες, καμιά φορά χωρίς να φοράει κιλοτάκι και βρίσκει ευκαιρίες να σκύβει ή να ανοίγει τα πόδια της και να δείχνει τα μπούτια της, πολλές φορές και τον υπέροχο κώλο της σε άλλους άντρες. Λεωφορεία, καφετέριες με πατάρι κλπ., είναι τα αγαπημένα μας μέρη για να δείχνεται.

Παρακάτω γράφω κάνα δυο περιστατικά μας, πείτε μου αν κι εσείς κάνετε παραπλήσια πράγματα.

Μια φορά πήγαμε σε μια καφετέρια που η στριφτή σκάλα για το πατάρι πέρναγε πάνω από κάνα δυο τραπεζάκια με νεαρούς. Εγώ έκανα ότι έψαχνα για την τουαλέτα και η γυναίκα μου που φορούσε μια κοντή καλοκαιρινή φουστίτσα (σχεδόν σαν του τένις) χωρίς κιλοτάκι.

Άρχισε να ανεβαίνει τη σκάλα κοιτάζοντάς με, τάχα περιμένοντας με να ανέβω. Όταν ήταν σχεδόν στη μέση της σκάλας, της είπα δυνατά να περιμένει και ότι έρχομαι σε ένα λεπτό. Έκανα ότι έψαχνα για την τουαλέτα, πέρασα από κάτω από την σκάλα και κοίταξα επάνω.

Η γυναίκα μου στεκόταν με το ένα πόδι στο ένα σκαλί και το άλλο στο επόμενο. Έβλεπα τα μπούτια και τον κώλο της και ακόμα μπορούσα να ξεχωρίσω τη σχισμή του μουνιού της! Της μίλησα πάλι για να τραβήξω την προσοχή των νεαρών σ’ αυτήν και είδα έναν που κοίταξε επάνω. Στα σίγουρα είδε μέχρι το μουνί της γυναίκας μου και κόλλησε το βλέμμα του επάνω της.

Η γλύκα μου το είδε και άρχισε να στηρίζεται πότε στο ένα πόδι πότε στο άλλο, τάχα από ανυπομονησία… Αυτό είχε σαν συνέπεια να βλέπουμε τα μπουτάκια της και το μουνάκι της να ανοιγοκλείνουν! Σε λίγο πήγα επάνω μαζί της, καθίσαμε λίγο και καταλήξαμε στο αυτοκίνητο να πηδιόμαστε σε ένα κοντινό δασάκι..

Μια άλλη φορά, παρόμοια ντυμένη, πήγαμε μαζί να αγοράσει παπούτσια λίγο πριν κλείσουν τα καταστήματα. Φαντάζεστε τη χαρά μου όταν σε ένα άδειο κατάστημα ένας μεσήλικας πωλητής της έφερε ό,τι ζήτησε και η γυναίκα μου σήκωσε το πόδι της για να της προβάρει τις ψηλές, μέχρι το γόνατο, μπότες.

Ήμουν καθισμένος πίσω από τον πωλητή και έβλεπα ότι έβλεπε.. Η γυναίκα μου άνοιξε τα πόδια της λίγο και σήκωσε το δεξί της πόδι δείχνοντας το πάνω μέρος των μαύρων καλτσών και τις ζαρτιέρες της που έκαναν αντίθεση με τα κάτασπρα μπούτια της.

Ο πωλητής δεν ξεκόλλαγε τα μάτια του από τα μπούτια της. Για να τον "διευκολύνει" να της βάλει τη μπότα, άνοιξε τα πόδια της και το γλυκό της ξυρισμένο μουνάκι ήταν πια σε άπλετη θέα από τον πωλητή κι από μένα.

Με κοίταξε στα μάτια, της έγνεψα «Ναι» και άνοιξε κι άλλο τα μπούτια της ενώ σήκωσε το δεξί της πόδι.

-    «Βρίσκει στην κάλτσα…», λέει του πωλητή. «Μπορείτε να την στρώσετε; Αλλιώς δεν μπαίνει…»

Ο πωλητής κατακόκκινος πια αφήνει τη μισοφορεμένη μπότα και άρχισε να στρώνει την κάλτσα της γυναίκας μου. Την τράβηξε επάνω, την ίσιωσε, και δειλά – δειλά, έβαλε τα χέρια του πιο ψηλά να την ισιώσει από πάνω. Η γυναίκα μου μετακινήθηκε στην καρέκλα για να τον βοηθήσει και αυτό έδειξε ακόμα πιο πολύ την γλυκιά της σχισμή που ήταν πια καυλωμένη και ορθάνοιχτη.

Αποτριχωμένη τελείως, δεν είχε τίποτα να κρύβει το άνοιγμα του μουνιού της και από κάνα δυο μέτρα απόσταση μπορούσα να δω τα μουνοχειλάκια της και την κλειτορίδα της. Ήξερα ότι ο πωλητής έβλεπε το ροζ του κόλπου της και έτσι κοντά που ήταν μύριζε το μουνάκι της που γυάλιζε με τα υγρά του.

Έβλεπα τη γυναίκα μου να συσπά τους μυς στα ανοιχτά μπούτια της και να στριφογυρίζει λίγο στην καρέκλα και ήξερα ότι έτσι αυνανιζόταν μπροστά στα μάτια μου και στα μάτια του πωλητή! Αυτός είχε κολλήσει με τα χέρια του πάνω από το γόνατό της να ισιώνει την κάλτσα με τις ώρες, ενώ η γυναικούλα μου με τα πόδια ορθάνοιχτα πια και το ένα πόδι στον αέρα να συσπάει και ανοιγοκλείνει ελαφρά τα μπούτια της, και να κάνει τα χειλάκια του μουνιού της να συσπώνται.

Ευτυχώς που ήταν αργά, είμαστε στο βάθος του άδειου μαγαζιού και δεν υπήρχε κανείς γύρω.. Οι κινήσεις της την έκαναν να κάθεται στην άκρη της καρέκλας, είχε σχεδόν αγκαλιάσει τον πωλητή με τα μπούτια της και έτσι όπως τα ανοιγόκλεινε άρχισα να φαίνεται και ο κώλος της.

Πάω δίπλα στον πωλητή και του λέω σιγά:

-    «Πάω να προσέχω. Βάλε της χέρι και γλύψε την αν σ’ αρέσει…»

Πήγα ένα βήμα πίσω κι αυτός δεν πίστευε στην τύχη του! Τον είδα που αγκάλιασε τα μπούτια της γυναίκας μου, φέρνει το κεφάλι του κοντά και τον βλέπω να της γλύφει το μουνί πάνω - κάτω, να πηγαίνει μέχρι την τρυπούλα του κώλου της και μετά να χώνει το κεφάλι του στα μπούτια της. Ήξερα ότι η γλώσσα του ήταν βαθιά μέσα στον κόλπο της.

Η γυναίκα μου δεν κρατιόταν, την είδα να σφίγγει το κεφάλι του μέσα στα μπούτια της και να συσπάει όλο το κορμί της μερικές φορές, έχυνε ποτάμια η γλυκιά μου. Ο πωλητής τραβάει μια στιγμή το πρόσωπό του να δει το μουνί της που ήταν τώρα γεμάτο από τα υγρά της, που έτρεχαν κάτω μέσα στον κώλο της.

Μη μπορώντας να κρατηθεί, ξαναπέφτει στο μουνάκι της και άρχισε να γλύφει τα υγρά της μέχρι που το στέγνωσε και σήκωσε το κεφάλι του να πάρει ανάσα.

Η γυναίκα μου ήταν πολύ εξουθενωμένη για να σηκωθεί αμέσως, έμεινε για λίγο έτσι όπως ήταν, η κοντή φούστα σηκωμένη στη μέση της, τα μπούτια της ορθάνοιχτα, το γλυκό της αποτριχωμένο μουνάκι σε πλήρη θέα, ακόμα γυάλιζε από τα υγρά του και το γλύψιμο το πωλητή.

Εννοείται ότι αγοράσαμε τις μπότες(!) και φύγαμε χαρούμενοι. Ο πωλητής δεν πίστευε την τύχη του και ελπίζω να είχε γυναίκα να τον περιμένει και να την έκανε εξίσου χαρούμενη μετά το γλύψιμο που έκανε στην δική μου γυναίκα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")