Παγοκολώνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία μου έγινε πριν πέντε χρόνια περίπου.
Την Μαρία, σε σύγκριση με άλλες περιπτώσεις , δεν κουράστηκα και ιδιαίτερα να την ψήσω. Ερωτικά υπονοούμενα δικά μου που αμέσως έγιναν αποδεκτά ήταν το πρώτο στάδιο. Το δεύτερο στάδιο ήταν το κρεβάτι της. Έτσι στα γρήγορα χωρίς υπεκφυγές και τσιριμονιες.

Εμφανισιακα όμορφη κοπέλα, κοντά στα 38 παντρεμένη με δυο παιδάκια με κορμί που υποσχόταν πολλά και πάντα προκλητικό ντύσιμο. ήταν το θηλυκό που γύρευε την περιπέτεια. Στο τέλος κατάλαβα το γιατί.

Το απόγευμα εκείνο στο σπίτι της θα μου μείνει αρνητικά αξέχαστο. Ο σύζυγος της είχε βραδινό ωράριο, πυροσβέστης ων, και με το που έφυγε για τη δουλειά μπούκαρα στο διαμέρισμα της. Τα παιδιά στο φροντιστήριο θα έλειπαν για 3-4 ώρες. Το πεδίο λοιπόν ήταν ελεύθερο.

Με το που μπήκα στο διαμέρισμα της ο ερωτισμός ήταν διάχυτος στην ατμόσφαιρα. Αρωματικά κεριά , χαμηλός φωτισμός και απαλή μουσική προδιέθεταν γαμήσια απίθανα. Όπως στις κινηματογραφικές ταινίες η Μαρία ντυμένη ανάλαφρα και ταυτόχρονα προκλητικά με το κορμί της ημίγυμνο έφερε δυο ποτάκια για περισσότερη χαλάρωση. Σάμπως και τα χρειαζόμουν.

Καθίσαμε στον καναπέ και έγειρε στην αγκαλιά μου προτείνοντας μου αμέσως τα χείλη της. Το φίλημα μας δυνατό με τις γλώσσες μας να εξερευνούν και να μπλέκονται σε κάθε μου ρούφηγμα. Τα χέρια μου εξερεύνησαν όλο το κορμί της και κατέληξαν στο πλούσιο της στήθος παραμερίζοντας το σουτιέν της. Έσκυψα και χάιδεψα με τη γλώσσα μου τις ρώγες της στην αρχή και δαγκώνοντας τις ελαφρά αμέσως μετά. Περίμενα αναστεναγμούς από μέρους της αλλά περιέργως απόλυτη ησυχία. Δεν μου είχε ξανατυχει να φιλήσω και να χαϊδέψω μια γυναίκα στο στήθος χωρίς να έχω ανταπόκριση από μέρους της, Άσε λέω από μέσα μου, μπορεί να θέλει περισσότερη ώρα για να πάρει μπρος.
Άφησα για λίγο το στήθος της και πέρασα το χέρι μου ανάμεσα στους μηρούς της, Την ένιωσα να ανασκιρτά στιγμιαία και προχώρησα βαθύτερα προς το μουνάκι της.

Έφερα ένα γύρω πάνω από το σλιπάκι της προτού της το βγάλω με το ένα μου χέρι ενώ το άλλο κατευθύνθηκε αμέσως προς την κλειτορίδα της. ήταν εκεί και με περίμενε στητή έτοιμη για χαΐδεμα και γλείψιμο. Δεν έχασα καιρό και άρχισα το χαΐδεμα για λίγη ώρα γύρω στα μουνοχειλα της και σκύβοντας πήρα την κλειτορίδα της στο στόμα σε ένα ατελείωτο γλείψιμο- βύζαγμα και με δυο μου δάχτυλα χωμένα στο μουνάκι της να της το γαμάω κανονικά. Πέρασε κανένα πεντάλεπτο και εκτός από ένα ωχ ωχ μέσα μέσα καμία αντίδραση. Κοίταξα προς τα πάνω ενώ συνέχιζα να την γαμάω με τα δυο μου δάκτυλα. είχε τα μάτια κλειστά και δάγκωνε τα χείλη της ενώ τα χέρια της ήταν αφημένα στο πλάι σαν άψυχα.

Έφερα πάλι τις ρώγες της στο στόμα μου και τις πιπίλισα για λίγο. Σου αρέσει μωρό μου? την ρωτάω. Με τα μάτια κλειστά μου απαντάει ένα σκέτο ναι. Θέλεις να σου βάλω την πούτσα μου την ξαναρωτάω. πάλι ένα άψυχο ναι βγήκε από τα χείλη της. Θέλεις να ανέβεις από πάνω της λέω πονηρά, μπας και επιτέλους πάρει λίγη πρωτοβουλία. Αντί απάντησης άνοιξε περισσότερο τα σκέλη της . Βαλε μου τον εσύ καλύτερα. Της τον έβαλα στο μουνάκι και άρχισα να την γαμάω αργά με βαθιές διεισδύσεις επιταχύνοντας όλο και περισσότερο .

Τα ωχ, ωχ έγιναν περισσότερα αλλά καμία άλλη ένδειξη ηδονής. κάθε φορά που έφτανα στο βάθος της μήτρας της έβγαζε ένα ωχ μέχρι το επόμενο κάρφωμα. Της πήρα το χέρι όπως κρεμόταν στο πλάι και το έφερα στην κλειτορίδα της. Χαϊδέψου μαζί μου της είπα και ταυτόχρονα της έχωσα και ένα δάκτυλο στο στενό της κωλαρακι. Υπάκουσε αλλά χαϊδευόταν λες και έκανε αγγαρεία. Όσο για το δάκτυλο στο κωλαρακι λες και δεν υπήρχε. εκεί που άλλες γυναίκες τινάζονται με το να το βάλεις στην άκρη της τρυπούλας τους.

Η όλη κατάσταση συνεχίστηκε για κανένα εικοσάλεπτο με διαρκές σφυροκόπημα του μουνιού της αλλά λες και έκανα έρωτα με μια πλαστική κούκλα. Στα τέσσερα την γαμούσα ακόμα κανένα δεκάλεπτο αλλά πάντα το ίδιο αποτέλεσμα.
Η όλη κατάσταση άρχισε να με αγχώνει. Δοκίμασα τα πάντα, γλείψιμο, χαΐδεμα γαμήσι ... τίποτα αυτή.
ΠΑΓΟΚΟΛΩΝΑ σκέτη.

Στα τέσσερα της άδειασα τα χυσια μου νιώθοντας και πολύ άβολα που δεν έχυσε και εκείνη αλλά δεν θα τα έπαιρνα και μαζί μου. Ανταπόκριση στο δικό μου χύσιμο.? καμία.

Στην αγκαλιά μου αφού ντυθήκαμε ξέσπασε σε κλάματα. Αυτό συμβαίνει πάντα μου είπε με μενα . Δεν τα καταφέρνω να φτάσω σε οργασμό με τίποτε.

Την προέτρεψα να απευθυνθεί σε ειδικό σεξολόγο για να πάρει επαγγελματική βοήθεια. Είναι κρίμα και άδικο έτσι ωραία κοπέλα να μένει ανικανοποίητη. Είναι γι αυτό που ντύνεται πάντοτε προκλητικά. θέλει να αναπληρώνει αυτό που δεν μπορεί στην πραγματικότητα να απολαύσει.

Με την Μαρία χαθήκαμε αφού μετακόμισε σε άλλη πόλη. Ελπίζω να έχει καταφέρει να νιώσει την υπέρτατη ικανοποίηση που προσδοκά και αναζητά στη ζωή της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")