Πηδώντας τη γυναίκα μου την πόρνη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η γυναίκα μου είναι ένα ωραίο γκομενάκι, 32 ετών, ωραίο σώμα, καυλιάρικο κωλαράκι και στη φάτσα σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Θα σας περιγράψω το χθεσινό μας πήδημα..

Η γυναίκα μου όταν τη γαμάω, της αρέσει να τη λέω πόρνη, πουτάνα, τσούλα κλπ. Γενικώς όμως είναι ήρεμη, δεν προκαλεί και (παραδόξως) δεν ξοδεύει χρήματα. Όχι ότι με νοιάζει και ιδιαίτερα, αλλά να πω την αλήθεια είναι πολύ οικονόμα ως γυναίκα, σε αντίθεση με εμένα που είμαι ο θεός της σπατάλης. Χθες, σε άσχετη χρονική στιγμή και χωρίς κάτι να προϊδεάσει για κάτι τέτοιο, η γαμιόλα για να τον φάει τον πούτσο, μου ζήτησε να της δώσω 150 ευρώ...

-    «Μέσα!», της λέω. «Θέλω όμως όλες τις τρυπούλες σου».

-    «Όλες τις τρυπούλες μου τις δίνω για 300 ευρώ».

-    «Είσαι ακριβή πουτάνα, αλλά χαλάλι. Θα τις γαμάω συνέχεια, όσο αντέξω...»

-    «Όχι όσο αντέξεις. Για δυο ώρες».

-    «Πόσο πάει τσουλάκι το πήδημα για όλο το βράδυ;»

-    «Για σένα 500».

-    «Μέσα. Σε μια ώρα στο κρεβάτι μας».

-    «Το χρήμα προκαταβολικά».

Πουτάνες, όλες. Το όλο σκηνικό μου άρεσε. Ο πούτσος είχε γίνει κάγκελο. Τέτοια συμπεριφορά από τη χαμηλοβλεπούσα γυναίκα μου, δεν περίμενα. Σε μια ώρα περίμενα ολόγυμνος το πουτανάκι μου. Κι εμφανίζεται μπροστά μου μόνο με ένα άσπρο τάνγκα, μη φορώντας τίποτα άλλο. Παίρνει το χρήμα και ξεκινάει ως γνήσια επαγγελματίας. Πιάνει τον πούτσο μου και το χώνει στο στοματάκι της. Το πουτανάκι νόμιζε ότι θα τη λυπηθώ επειδή ήταν γυναίκα μου.

Στο μυαλό μου ήρθαν τα 500 ευρώ, οπότε την άρπαξα από τα μαλλιά και έχωνα τον πούτσο μου στο στόμα της μέχρι το λαρύγγι. Η τσούλα διαμαρτυρήθηκε, οπότε της χώνω δυο μπατσάκια (λίγο την πόνεσα, μου ξέφυγε) και της λέω:

-    «Η κάθε δουλειά θέλει τις θυσίες της...»

Σε πέντε λεπτά τα χύσια ήταν στο λαρύγγι της και την εξανάγκασα με το ζόρι να τα καταπιεί όλα, μέχρι τελευταίας σταγόνας. Μετά από πεντάλεπτη ξεκούραση, την έβαλα να μου κάνει ντούρο τον πούτσο με τη γλωσσίτσα της. Το πορνίδιο πήγε να διαμαρτυρηθεί, αλλά άλλαξε γνώμη όταν είδε την αγριεμένη φάτσα μου. Μέσα στο επόμενο διάστημα, της έσκισα τον κώλο, και όταν λέω της τον έσκισα το εννοώ. Αφού δεν έβαλα ίχνος βαζελίνης που πάντα βάζω πριν επισκεφτώ την στενή τρυπούλα της. Οι κραυγές της ακούστηκαν μέχρι απέναντι, αλλά δε με ένοιαζε.

Μετά από δεκάλεπτο σφυροκόπημα, της έχυσα τον κώλο. Ο πούτσος μου είχε αίμα από τον κώλο της πόρνης μου. Πήγα πλύθηκα και γύρισα, γλείφοντας το ξυρισμένο της μουνί. Μετά από ένα ωραίο γλείψιμο που της έκανα και παρόλο που έκλαιγε συνεχώς από τον πόνο στον κώλο της, της τραβάω έναν πούτσο μέσα στη ξεχειλωμένη μουνάρα της και μετά από αρκετή ώρα τελειώνω μέσα της. Το πουτανάκι νόμιζε ότι τελείωσε το παιχνίδι..

-    «Μέχρι το πρωί είπες παλιοπουτάνα».

-    «Έλα τώρα μωρό μου να κοιμηθούμε…»

-    «Ούτε να το σκεφθείς παλιοπόρνη!»

Έτσι, ανά μιάμιση ώρα έβαζα ξυπνητήρι, της έριχνα ένα δεκάλεπτο σφυροκόπημα είτε στο μουνί, είτε στο στόμα, είτε στον κώλο. Στον κώλο σφάδαζε από τον πόνο.

-    «Έτσι είναι μωρό μου, το χρήμα έχει θυσίες... Σου άρεσε;»

-    «Περισσότερο από ποτέ. Θέλω όμως και καμιά μπάτσα παραπάνω, χωρίς να πονέσω όμως. Καλά;»

Το πρωί ούτε καφέ μου έκανε. Το βράδυ θα της δώσω 1000. Αλλά θα τη σαπίζω στο πήδημα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")