Το ζευγάρι και ο φίλος τους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαστε ένα ζευγάρι και ένας πολύ καλός φίλος που έχουμε καλές φιλίες εδώ και 21 χρόνια , και βέβαια μέχρι πρότινος δεν είχαμε σεξουαλική σχέση μαζί του...
Κάποιο βράδυ λοιπόν είχαμε πάει σε ένα μπαράκι που έκανε ένα σαιτ παρτυ.
Εκεί ήτανε ζευγάρια , γυναίκες μόνες, άντρες, όλων τον λογιών για τις επιθυμίες του καθενός, εμείς όπως είπαμε πήγαμε για πλάκα και για ένα ποτό , δεν βάλαμε στο μυαλό μας και ούτε σκεφτήκαμε πονηρά ότι πάμε για περίεργο σκοπό. .
Καθώς καθίσαμε λοιπόν σε ένα τραπέζι, και τα λέγαμε αναμεταξύ μας, και σχολιάζοντας κάποιους και κάποιες.

Σε κάποια στιγμή μας πλησίασε ένα ζευγάρι ευγενικότατο και λέει παιδιά να κάτσουμε μαζί σας, γιατί δεν υπάρχει τραπέζι άλλο , ? και βέβαια τους απαντήσαμε εμείς, μόνο λέει ξέρετε είναι και ένα ακόμα ένα ζευγάρι φιλικό μας. Τους απαντάμε εντάξει πες τους να έρθουν βρε αδελφέ οι κακοί δεν χωράνε , με λίγη καλή θέληση κάτσαμε όλοι μαζί, στο σύνολο 7 άτομα. Λίγο στριμόκωλα αλλά τα καταφέραμε.

Ακούγαμε μουσική και η κάθε παρέα συζητούσε με την δική τους. Σε κάποια στιγμή ο ένας από την άλλη παρέα , έπιασε συζήτηση με εμάς, και έτσι άρχισε μια συζήτηση όλων μας.. πολύ καλά παιδιά φαινόντουσαν με χιούμορ, και πολύ πλάκα. . ανέβηκε το κέφι , μας ρώτησαν παιδιά εσείς ήρθατε για ποτό? η αν σας κάτσει κάτι θα το προχωρήσετε?

Εμείς απαντήσαμε ότι ήρθαμε για ποτό διότι ο φίλος μας ο Παναγιώτης, δεν είναι σε τέτοια φάση ότι δεν έχουμε κάνει ποτέ μαζί κάτι και βέβαια δεν το έχουμε σκεφτεί ποτέ με το μυαλό μας. Είναι ένας καλός οικογενειακός φίλος..
Ο Παναγιώτης με το χιούμορ που διαθέτει λέει στην γυναίκα μου γιατί βρε παιδιά μου κάνατε ποτέ πρόταση και δεν δέχτηκα? Εκεί γελάσαμε όλοι μας.. Τότε η μια γυναίκα από την παρέα, λέει ρε παιδιά πολύ δυνατή μουσική δεν πάμε σπίτι να βάλουμε λίγη απαλή μουσικούλα και να τα πούμε χωρίς να φωνάζουμε? Εδώ βγήκαν τα λαρύγγια μας να μιλάμε δυνατά..

Κοιταχτήκαμε εμείς οι τρεις , και με τρόπο απονήρευτο σηκώσαμε τους ώμους μας και λέμε πάμε.

Πάμε στο πολύ όμορφο σπίτι τους,. Ο Βασίλης έβαλε από ένα ποτό στον καθένα μας. Και το ένα ποτό έφερε το άλλο. Η συζήτηση? γενικού περιεχόμενου, κάπου όμως άρχισε από γενικού περιεχόμενου , να γίνετε πονηρού, συζητούσαμε για παρτουζες, τι εμπειρίες έχει το κάθε ζευγάρι.

Ο φίλος μας ο Παναγιώτης βέβαια, ήταν λίγο δύσκολο να συμμετέχει σε αυτή τη συζήτηση διότι δεν είχε παρευρεθεί με εμάς τουλάχιστον σε κάτι τέτοιο. Κάπου λοιπόν μέσα στο πολύ χαμηλό φωτισμό , ο ένας από το άλλο ζευγάρι άρχισε να χαϊδεύει την γυναίκα του...άρχισε και το άλλο ζευγάρι. Εμείς κοιταχτήκαμε με την γυναίκα μου, με κοίταξε και είδα ότι ήθελε και εκείνη να κάνω κάτι τέτοιο, έβαλα το χέρι μου μέσα από την μπλούζα και έπιασα την ρόγα της ο καημένος ο φίλος μας ο Παναγιώτης όμως που ήτανε μόνος , καθόταν και έβλεπε.

Λέει ο Γιώργος από την άλλη παρέα Παναγιώτη βρεεεεε τι κόβεσαι και κοιτάς ? Μας κουλάρεις έτσι ...έλα κάτσε δίπλα μας. Πήγε άρχισε να τον γλύφει η σύζυγος του Γιώργου και βρεθήκαμε στο τέλος γυμνοί όλοι μας και βρεθήκαμε πολύ κοντά όλοι μάς . Σε κάποια στιγμή οι δυο κυρίες τον άλλων ζευγαριών άφησαν τους άντρες τους και ήρθαν σε εμένα και έτσι η δική μου σύζυγος έμεινε με τους 2 άντρες και τον μόνο τον φίλο μας.

Την έγλυφαν και της το έδιναν στο στόμα. Ο Παναγιώτης ο καημένος καθόταν τώρα συλλογισμένος , και δεν ήξερε τι να κάνει, τότε του κάνω νόημα, και του λέω Παναγιώτη τι κόβεσαι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πήγαινε και εσύ να γίνεις τρίτος, τότε πάει δειλά δειλά και άρχισε να της γλύφει τα μπούτια της γυναίκας μου.

Η σύζυγος μου μόλις τον είδε πήγε να τραβηχτεί, αλλά όμως ήταν τόσο καυλωμένη από τους άλλος δυο που δεν μπορούσε να κάνει καμιά κίνηση. Την άκουσα μόνο που του είπε. Παναγιώτη? ? ? ? Εκείνος δεν μίλησε συνέχισε να της γλύφει τα μπούτια, τότε εκείνη πήρε το κεφάλι του και το έβαλε στην κλειτορίδα της, εκείνος άρχισε να την γλύφει με μια τρομερή μαεστρία.

Σε κάποια στιγμή , ήρθε ο ένας από τους δυο και έκατσε μαζί με εμένα, , και με τις δυο γυναίκες... έτσι έμεινε η γυναίκα μου με τον Παναγιώτη μαζί.
Άκουγα τους αναστεναγμούς της, και έδειχνε ότι το απολαμβάνει τέλεια. Σε μια στιγμή την γυρίζει μπρούμυτα και της το βάζει από πίσω. Οφείλω να ομολογήσω ότι έχει ένα μεγάλο καβλι ο Παναγιώτης και πάω κοντά άρχισα να την χαϊδεύω στο πρόσωπο και να της λέω σου αρέσει μωρό μου? Καυλώνεις?
Εκείνη μέσα από τον πόνο και την καβλα με δυνατή φωνή μου απαντάει ναι καβλωνωωωωωω σκίσε με Παναγιώτη μου έλεγε, πάρε μου όλες τις τρύπες

Αυτή όσο φώναζε τόσο την γάμαγε με μανια ο Παναγιώτης, εκείνη φώναζε ποιο δυνατά ... Τελιωνωωωωωωωωω. Τότε την γύρισε ανάσκελα και την πλησιάζει στο πρόσωπο και του έκανε ρε παιδιά ένα τσιμπούκι που ούτε σε εμένα ποτέ δεν είχε κάνει...

Εκείνος λοιπόν άρχισε να την χύνει στα στήθη φωνάζοντας, ομολογώ ήταν μια από τις ωραιότερες παρτουζες που κάναμε ποτέ, και έτσι από τότε ο Παναγιώτης μπήκε στην παρέα μας, τον βάλαμε στην λίστα της παρτουζας, και βέβαια μπορώ να από ότι ο σεβασμός του απέναντι στην γυναίκα μου είναι ποιο μεγάλος από ότι ήταν πριν, όπως και εκείνη βέβαια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")