Η νοικάρισσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

To e-mail μου είναι το:

Είχα ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθηνά το οποίο είχα ξενοικιαστο γιατί ο προηγούμενος δεν ήτανε σωστός με τα ενοίκια

Έβαλα λοιπόν αγγελια,περασαν αρκετοι άντρες και γυναίκες αλλά σε μερικούς δεν μου άρεσε η φάτσα και με άλλους δεν τα βρίσκαμε στο ενοίκιο.

Μια μέρα ήρθε μια κοπέλα γύρω στα 25 με καστανόξανθα μαλλιά αρκετά καλή εμφανισιακα και μου είπε πως την ενδιαφέρει το σπίτι και ότι δούλευε σε διαφημιστική εταιρία.

Κανονίσαμε και έκλεισε το σπίτι για να μείνει.

Πήγαινα να πάρω το ενοίκιο κάθε 10 του μήνα της άφηνα περιθώριο λίγες μέρες γιατί είχε κάποιες ανάγκες και μου είχε πει αν μπορώ να την βοηθήσω να μην περνώ την πρώτη του μήνα.

Να πω την αμαρτία μου νοίκιασα το διαμέρισμα σε αυτή την κοπέλα τη Ρένα γιατί μου γυάλισε το μάτι,αλλά ποτέ δεν κατάφερα να μπω μέσα στο διαμέρισμα να μιλήσω μαζί της... μου έδινε το ενοίκιο στην πόρτα και έφευγα.

Μια μέρα κατά της 8 το πρωί χτύπησε το τηλέφωνο μου ήτανε η Ρένα μου είπε ότι είχε βουλώσει η αποχέτευση και δεν έφευγαν τα νερά από την κουζίνα.

Πήρα το αμάξι και πήγα να δω τι γίνετε... .χτύπησα το κουδούνι και εμφανίστηκε το μωράκι με ένα κοντό κόκκινο φουστανάκι και μια άσπρη μλπουζα, μου είπε Βασίλη έλα να δεις δεν τραβάει τα νερα,,,, δεν έκανα κάτι απλά φώναξα ένα συνεργείο να κάνει καθαρισμό ... πλήρωσα το συνεργείο μίση ώρα δουλεία έκανε και φύγανε.

Με ευχαρίστησε η Ρένα και μου είπε να μου κάνει ένα καφεδάκι να πιούμε,,, λεγαμε διάφορα για την δουλεία της , ότι δεν πάει καλά η εταιρία που δουλεύει και αναζητά κάτι πιο καλό.

Εγώ την είχα φάει με τα μάτια όλη την ώρα που μιλάγαμε και έλεγα πως μπορώ να γαμήσω αυτό το όμορφο μουνάκι.

Ετοιμαζόμουν να φύγω μου ... τι χρωστάω Βασίλη 60 ευρω απαντώ,,, 40 έχω να σου δώσω τώρα και τα υπόλοιπα με το ενοίκιο ,οκ απαντώ εγώ εκτός και αν προτιμάς να στο ξεπληρώσω διαφορετικά.

Σκύβει ξαφνικά στο πάτωμα μου τραβάει το φερμουάρ του παντελονιού μου μου βγάζει το καυλί και αρχίσει να μου τον παίρνει στο στόμα αχ τη καύλα .άρχισε να μου σαλιώνει την πούτσα με την γλώσσα και να μου τον παίρνει βαθιά μέσα.,,, αχ τρελά είναι το καυλί σου μου λέει εγώ ανασηκώνω την μπλούζα και χαϊδεύω τα στητά βυζάκια της και της καυλωμένες ρώγες μμμμ αχ ναι μου αρέσει άρχισε να φωνάζει καύλωσε με γλυκέ μου καύλωσε με μμμ μου αρέσει μμμμ μου αρέσει ,,αρχίζω να ανασηκώνω την φούστα της και πιάνο το σφιχτό κωλαράκι της... φορούσε ένα καυλιάρικο κόκκινο στριγκακι μου είχε χωθεί μέσα στα μουνοχειλα... αρχίσω να την χαϊδεύω στο μουνάκι μμμμμ μμμμμ αχ ναι μου αρέσει παίζω με την κλειτορίδα της άρχισε να καυλωνει αρκετά μμμμ αχ ναι έτσι τρίψε το μουνάκι μμμμ αχ ναι έτσι τρίψε μου την μουναρα,,,,τα δάχτυλα μου της παίζουν την κλειτορίδα δυνατά,,,,, αχ ναι έτσι τρελά μου ναι έτσι μου αρέσει... .

Ξαπλώνω στο καναπέ με το καυλί μου παλούκι και έρχεται και καρφώνει το μουνάκι της πάνω στην πούτσα μου ωωωωω αχ ναι ωωωωω αχ ναι γαμιά μου αααααα ωωωωω κάναμε δικιά σου αχ ναι έτσι μωρό μου ξέσκισε με ααχχχχχ ναι πουτσαρά μου ναι έτσι ..κατεβαίνει και ξαπλώνει στο καναπέ... αρχίζω και την γλύφω στης ρώγες ,,,,άρχισαν να γίνονται πέτρες αχ να γλύψε μου τα βυζάκι ναό ααχχχ ωωωχχ ναι έτσι της κάνω ένα τρελό γλυφομουνι με την γλώσσα μου να παίζει γρήγορα πάνω στα μουνοχειλα... ... την Ξαπλώνω ξαφνικά στο καναπέ και βάζω μέσα στο μουσκεμένο μουνάκι της το καυλί μου μπαίνω βαθιά αρχίζουν τα τρελά βογκητά μμμμμμμ ναι τι πουτσαρά έχεις μμμμμ μμμμ ναι μ αχ ναι της σηκώνω τα ποδιά και μπαίνω πιο βαθιά,,,,μμμμμαχ ναι γαμάμε δυνατά ααχχχχχ ναι ξέσκισε μου άρχισε να ουρλιάζει,,την γυρίζω να την πάρω πισοκολητο το καυλί μου μέσα της τα αρχίδια μου να χτυπάνε στα μουνοχειλα να έχει βάλει τα χέρια στο τοίχο και να χτυπητέ στο καυλί μου με δύναμη ναι γαμιά μου ναι ξέσκισε μου με την πουτσαρά σου ναι ναι μου αρέσει που με έχεις ανοίξει το μουνάκι σαν γαρίφαλο ναι πιο βαθιά ναι γάμησε με ναι μου αρέσει μμμμμ αχ ωωωωω αχχχ την γαμώ και την ξεσκίζω ναι όλη μου την δύναμη αχ ναι αχ έλα μωρό μου μου κει να τελειώσουμε μαζί αχχχ ναι αχ μμμμμμαχ αχχχ ναι ωωωωωωω αρχίσαμε να φτάνουμε στο αποκορύφωμα αχχχχ χύνω φωνάζει χυνωωωωωωωωωωωωωω αχ χύνω και εγώ μωρό μου και τραβω το καυλί μου και την χύνω στο κλαράκι της...

Με φίλησε και μου γέλασε τώρα δεν χρωστάω τίποτα... .οκ είπα και της επέτρεψα και τα αλλά 40 εύρο που μου είχε δώσει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")