Με τον άγνωστο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η τελευταία φορά που είχα κάνει σεξ ήταν το καλοκαίρι. Από τότε τίποτα κυρίως γιατί διάβαζα μανιωδώς για το πανεπιστήμιο.

Την Παρασκευή που μας πέρασε αφού τελείωσα με όλα αυτά για εκείνη την ημέρα, πήγα σε ένα κινηματογράφο για να δω μια ταινία μόνη μου και να ξεσκάσω πριν γυρίσω σπίτι. Επέλεξα αμερικάνικο B movie θρίλερ, πλήρωσα και κάθισα στην θέση μου. Η αίθουσα ήταν άδεια, εγώ και άλλα δέκα με δεκαπέντε άτομα.

Πριν ξεκινήσει το έργο ένας άντρας ήρθε και έκατσε δίπλα μου. Ήταν ψηλός, γεροδεμένος, κοντοκουρεμένος με καραφλίτσα και με γένια τριών ημερών, ενώ από ηλικία μου έριχνε δέκα χρόνια. Ένιωσα άβολα που έκατσε δίπλα μου με όλες τις θέσεις κενές στη σειρά, αλλά ταυτόχρονα κολακεύτηκα γιατί κάθε άλλο από αδιάφορος μου ήταν.

Το έργο ξεκίνησε χωρίς άλλες παρενέργειες και το παρακολουθούσα με ενδιαφέρον, αν και δεν έπαψα να αισθάνομαι την διακριτική του παρουσία δίπλα μου. Σε κάποια φάση της ταινίας είχε και μια σκηνή με σεξ που έδειχνε πολλά και κράταγε κάπως περισσότερο. Ίδρωσα από την ντροπή… δεν ξέρω το γιατί… αυτός ο τύπος με είχε κάνει να ντρέπομαι.

Κόλλησα τα μάτια μπροστά για να μην τον βλέπω αλλά τελικά δεν άντεξα και κοίταξα δίπλα μου. Είχε μια εμφανέστατη στύση που δεν έκανε τίποτα για να την κρύψει ώστε να με βγάλει από την δύσκολη θέση, βάζοντας το ένα πόδι πάνω στο άλλο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Η σκηνή δεν έλεγε να τελειώσει… η κοπέλα ήταν σε θέση πισωκολλητό και ενώ τον έτρωγε, κουνιόνταν τα στήθη της.

Είχα δει τέτοιες σκηνές και άλλοτε, ακόμα και με τον πατέρα μου δίπλα και δεν είχα πρόβλημα, αλλά τώρα έβριζα από μέσα μου και ήθελα να τελειώνει. Ενώ τα βογκητά της κοπέλας δυνάμωναν, ένιωσα το χέρι του τύπου πίσω από το κεφάλι μου να χαϊδεύει μπράτσο μου.

Το πήρα πιο ψύχραιμα από ότι θα περίμενα (δεν άρχισα να τον βρίζω ή να τον χαστουκίζω), απλά δεν έκανα τίποτα. Χάιδεψε τα στήθη μου πάνω από την μπλούζα μου κι εγώ ανταποκρίθηκα με τις ρώγες μου να σκληραίνουν. Τράβηξε το χέρι του και το έχωσε ανάμεσα στα ντυμένα με παντελόνι τζιν πόδια μου.

Δεν προσπάθησα να τον σταματήσω.. αντίθετα βολεύτηκα στην θέση μου, άνοιξα τα πόδια μου και τον άφησα να με χαϊδεύει και να με τρίβει. (Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως τον άφησα να το κάνει αλλά η αλήθεια είναι ότι τον άφησα ).

Όταν με είχε καυλώσει αρκετά με το χέρι του έφερε το δικό μου στον σκεπασμένο πούτσο του και με άφησε να τον χαϊδέψω κι εγώ. Εγώ είχα μείνει να τον χαϊδεύω και αν δεν μου μιλούσε, θα το έκανα μέχρι το τέλος της ταινίας. Τον άκουσα με φόβο γιατί ήξερα τι θα μου έλεγε. Μου είπε στο αφτί να πάω στις γυναικείες τουαλέτες και να περιμένω να έρθει σε πέντε λεπτά να με βρει και με κοίταζε με ένα ύφος σαν να ήξερε ότι θα το έκανα και είχε δίκιο.

Πήγα στις τουαλέτες. Ήταν πολύ διακριτικά τοποθετημένες στο κτίριο και δίπλα ακριβώς από τις αντρικές. Μπήκα μέσα και επέλεξα την τελευταία καμπίνα μακριά από την πόρτα για να μην ακουγόμαστε, σκέφτηκα και αηδίασα με αυτή μου την σκέψη. Έκλεισα την πόρτα και περίμενα όρθια με αγωνία. Να γδυνόμουν; Να κατέβαζα το παντελόνι μου;

Ήθελα να φύγω αλλά δεν έκανα βήμα και τελικά κατέβασα το καπάκι της τουαλέτας, έκατσα και περίμενα. Άκουσα την πόρτα να ανοίγει και να κλείνει και βήματα μέχρι την καμπίνα. Χτύπησε η πόρτα της καμπίνας και εγώ είπα: «Άλλος!». Είδα ένα αντρικό χέρι να την σπρώχνει και κατάλαβα ότι ήταν αυτός. Μπήκε μέσα και έκλεισε την πόρτα πίσω του.

Ήξερε τι ήθελε και δεν έχασε χρόνο… με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει και να με χουφτώνει παντού. Ήταν πολύ καυλωμένος κι εγώ το ίδιο, αλλά του είπα ότι εγώ δεν ήμουν καμιά πουτάνα και δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο. Αν δεν το έλεγα αυτό θα έσκαγα. Με γύρισε να κοιτάω στον τοίχο, μου έλυσε το παντελόνι και το κατέβασε μαζί με το βρακάκι μου.

Χούφτωσε το μουνί μου, αυτή την φορά την γυμνή του σάρκα και με έκανε να αναστενάξω από ηδονή ίσως πιο δυνατά από ότι ήθελα. Όσο κατέβαζε και τα δικά του ρούχα και φόραγε καπότα μου είπε ότι επειδή θα με γάμαγε στις τουαλέτες αυτό δεν με έκανε πουτάνα απλά ήταν ένα γρήγορο γαμήσι και για τους δύο μας. Πριν μου τον χώσει μου είπε:

-    «Δεν πιστεύω να είσαι παρθένα…;»

Κι εγώ απάντησα «Όχι!», πάλι πιο δυνατά από ότι ήθελα. Στην αρχή μόνο αυτός έκανε παιχνίδι. Δεν είχε τεράστια πούτσα αλλά ήταν βαρβάτος και μου έδινε να καταλάβω. Εγώ απλώς καθόμουν ακίνητη με τα χέρια στον τοίχο, σε μια στάση σαν αυτές που βάζουν τους ύποπτους για να τους κάνουν έλεγχο οι αστυνομικοί, μόνο που εγώ είχα το βρακί μου κατεβασμένο και έναν πούτσο να μπαινοβγαίνει στο μουνί μου.

Όσο πέρναγε η ώρα άρχισα να χαλαρώνω και να συμμετέχω περισσότερο. Πήρα το ένα χέρι από τον τοίχο και άρχισα να χαϊδεύω τα κωλομάγουλα μου, αλλά και τον πούτσο του όσο τον έφτανα καθώς άνοιγε τα μουνόχειλα μου...

-    «Σ’ αρέσει τώρα μουνάρα μου; Εε;», μου είπε και με τράβηξε από τους γοφούς για να με φέρει σε κανονική στάση πισωκολλητό.

Ακούμπησα πάνω στο καπάκι της τουαλέτας και αφέθηκα να απολαμβάνω τις ψωλιές του. Όταν έσκυβε μπροστά μου έλεγε προστυχόλογα στο αφτί, πόσο του άρεσε να με γαμάει και πόσο στενό ένιωθε το μουνί μου. Αλλά και εγώ δεν πήγαινα πίσω.. του απαντούσα ότι με ξέσκιζε και να με κάνει την πουτάνα του.

Λίγο πριν χύσω με κάρφωνε με τόση δύναμη που συνειδητοποίησα ότι τα βυζιά μου κουνιούνταν όπως της ηθοποιού. Γύρισα το κεφάλι μου προς τα πίσω και είπα:

-    «Χύνω η πουτάνα, χύνω!!!»

Ο οργασμός μου ήταν γρήγορος και δυνατός. Όταν είχα χύσει γύρισα και κωλοκάθισα πάνω στην λεκάνη και χάιδεψα το μουνί μου, η πούτσα του είχε γλιστρήσει έξω από το μουνί μου σαν όνειρο. Όταν γύρισα προς το μέρος του η πούτσα του ήταν στο ύψος του προσώπου μου ακόμα σκληρή μέσα στην καπότα.

-    «Δεν τέλειωσες ακόμα;», τον ρώτησα.

«Όχι…», μου έγνεψε. Έπιασα την καπότα και την έβγαλα για να δω την πρησμένη πούτσα του.

-    «Χύσε με πάνω στα βυζιά πουτσαρά μου!», του είπα.

Και με το ένα χέρι σήκωσα την μπλούζα μου και με το άλλο άρχισα να παίζω την πούτσα του. Με τα ελεύθερα χέρια του γύμνωσε τα βυζιά μου από το σουτιέν μου και μου χάιδευε τα μαλλιά.

Σε αντίθεση με εμένα, το ψωλόχυμα του έπεσε επάνω μου χωρίς προειδοποίηση και σε τόσο μεγάλες ποσότητες που φοβήθηκα ότι θα μούσκευε ακόμα και τα χοντρά μου ρούχα (σε αυτό βασιζόμουν ότι δεν θα με καταλάβαιναν σπίτι). Οι τελευταίες σταγόνες έπεσαν στο πάτωμα. Άφησα την πούτσα και άλειψα το καυτό σπέρμα παντού για να στεγνώσει πιο γρήγορα. Δεν είχαν περάσει ούτε δεκαπέντε λεπτά από την στιγμή που ξεκινήσαμε…

Όσο ντυνόμασταν έπιασα τον εαυτό μου να του γυρνάει πλάτη και να τραβάω το κιλοτάκι μου επάνω όσο πιο γρήγορα μπορώ για να μην δει το μουνί μου. Ένιωθα ντροπή να με καταλαμβάνει ξανά για έναν άνθρωπο που πριν ένα λεπτό του τον έπαιζα και τον άφηνα να ρίξει την μαλακία του επάνω μου. Αφού τον φυγάδευσα από τις γυναικείες τουαλέτες, αυτός γύρισε στην αίθουσα κι εγώ έφυγα.

Μόλις έφτασα στο σπίτι έβγαλα όλα τα ρούχα και αφού τα ψέκασα με αποσμητικό και άρωμα για να κόψω όποια μυρωδιά, άδραξα την ευκαιρία, μιας και έλειπαν οι γονείς μου, για να μείνω ολόγυμνη με το με το ψωλόχυμα του επάνω μου για λίγη ώρα πριν κάνω μπάνιο…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")