Μια νύχτα με τον 34χρονο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Καταρχήν, είμαι δεκαοκτώ χρονών και μένω σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Εδώ και περίπου εννέα μήνες διατηρώ σχέση με έναν πολύ όμορφο τριαντατετράχρονο ο οποίος ήταν και ο "πρώτος" μου. Βρισκόμαστε αραιά και που, όμως μου χαρίζει τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου.

Λοιπόν, ήταν Σάββατο και έβρεχε… ήμουν βόλτα με κάτι φίλες και τον πήρα τηλέφωνο να βρεθούμε. Εκείνος άλλο που δεν ήθελε.

Περνάει και με παίρνει με το αυτοκίνητο και πάμε σε μια ερημιά. Βλέπετε είχε περάσει πολύς καιρός και εγώ δεν άντεχα άλλο. Οπότε μπαίνουμε στα πίσω καθίσματα και αρχίζουμε τα προκαταρκτικά.

Εκείνος μου έβγαλε σιγά - σιγά όλα τα ρούχα ενώ με φιλούσε. Ξεκίνησε να με γλύφει στο λαιμό και να κατεβαίνει στα βυζάκια μου, να γλύφει και να δαγκώνει τις καυλωμένες ρώγες μου και να κατεβαίνει και πιο κάτω… Φτάνει στο ήδη υγρό μουνάκι μου και αρχίζει να με ρουφάει.

Εγώ μόλις με ακούμπησε, κόντεψα να τελειώσω. Συνέχισε να με γλύφει και να με ρουφάει. Μετά έβαλε ένα δάχτυλο και άρχιζε να το βυθίζει αργά και βασανιστικά μέσα μου ενώ εγώ βόγκαγα από την καύλα.

Αφού έχυσα αρκετές φορές τον σπρώχνω αρχίζω να του παίρνω πίπα.
Βόγκαγε και αναστέναζε. Εγώ ήθελα να τον φέρω στα άκρα και να τον κάνω να βρίσει. Έτσι, αφού κόντευε να τελειώσει, μου είπε να σταματήσω και τον ρώτησα:

-    «Γιατί;»

Δεν μου έλεγε όμως. Έτσι, συνέχισα μέχρι που μου είπε:

-    «Θέλω να ξεσκίσω το μουνάκι σου μωρό μου!»

Πρώτη φορά μου μίλησε έτσι κι εγώ κατευθείαν καύλωσα. Έτσι, του απαντάω:

-    «Έλα γαμιά μου, πάρε με. Ξέσκισε με!»

Τότε με ξαπλώνει και σιγά-σιγά γλιστράει μέσα μου…

-    «Ναι μωρό μου, έτσι!» του λέω.

-    «Τι καυτό μουνάκι που έχεις! Σκέτη γλύκα είναι! Θέλω να σε ξεσκίσω! Πω! πω! Σκέτη καύλα! Αχ! Τι γλυκό που είναι… το ξέρεις ότι με ζορίζεις;»

-    «Ναι μωρό μου, πιο δυνατά. Πάρε με. Δικό σου είναι. Γάμα με γαμιά μου! Κάνε με να χύσω. Καυλιάρη μου με τρελαίνεις! Σκίσε με! Εσύ με έχεις μόνο!!!» του έλεγα.

Όταν ερχόμουν σε οργασμό και τελείωνα άρχισα να του φωνάζω:

-    «Ναι! Αχ! Ναι άντρα μου, γαμιά μου!»

-    «Για σένα τελειώνω μωρό μου… για σένα μόνο. Πάρε τα χύσια μου καυλιάρα μου, πάρ’ τα όλα δικά σου!»

Και λέγοντας αυτά, τελείωσε ανάμεσα στα μπούτια μου. Παρόλα αυτά το μουνάκι μου ήθελε κι άλλο αλλά δεν το συνεχίσαμε.

Είναι η πρώτη φορά που γράφω κάτι τέτοιο ελπίζω να σας άρεσε...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")