Συναδελφικό ξέσκισμα

Δημοσιεύθηκε από Panos87
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (10 Votes)
Η δουλεία σαν ειδικευόμενος σε ένα νοσοκομείο περιλαμβάνει πολλές ώρες δουλειάς και κυρίως περνάς πάρα πολλές ώρες με τους συναδέλφους σου και οι σχέσεις που αναπτύσσονται είναι κάποιες φορές ιδιαίτερες.

Η Εύα λοιπόν, ήρθε στο νοσοκομείο πριν από ένα χρόνο. 27 χρονών, μαύρο μακρύ μαλλί, μεσαίο στήθος και ένα πολύ ωραίο πεταχτό κωλαράκι γυμναστηρίου. Όλα αυτά συμπληρώνονταν με ένα καυλιάρικο προσωπάκι. Από χαρακτήρα κλασσική κακομαθημένη Θεσσαλονικιά με οικονομική άνεση που κάποιες φορές ήθελες να τη βρίσεις, αλλά γενικά ήταν αρκετά πρόθυμη. Σαν πιο έμπειρος ανέλαβα μα την εκπαίδευση και ήρθαμε αρκετά κοντά.

Τα πειράγματα ήταν καθημερινά και φτάνοντας στο σήμερα έπεφταν και πολλά υπονοούμενα αρκετά πρόστυχα. Είχαμε βγει αρκετές φορές και έξω όπου ήταν και η γυναίκα μου η Νίκη μαζί και βλέποντας την οικειότητα που υπήρχε με ρώτησε αν παίζει κάτι μεταξύ μας και αν μου την έχει πέσει ποτέ. Εδώ να σημειώσω ότι η Εύα είχε ένα γκόμενο με τον όποιον πότε χώριζαν πότε τα ξαναέβρισκαν και δεν ήταν ευχαριστημένη, βέβαια τα είχαν πολύ καιρό και ποτέ δε χώριζαν τελείως.

Τον τελευταίο καιρό είχαν χωρίσει και φαινόταν αρκετά καυλωμένη. Τριβόταν πότε στον ένα ποτέ στον άλλον, φώναζε ότι ήθελε πούτσα. Σε μια εφημερία λοιπόν και ενώ είχε πέσει λίγο η δουλειά, μου λέει "χρειάζομαι μασάζ". Της λέω που;… και μου απάντησε με απόλυτη φυσικότητα "στα πόδια κυρίως". Την κουβέντα διέκοψε το τηλέφωνό της όπου ήταν ο γκόμενος της. Μίλησαν αρκετή ώρα και όταν ξαναγύρισε( αρκετά χαρούμενη) μου λέει:

- Κάτι λέγαμε για ένα μασάζ.

- Πρέπει να πάμε στο εφημερείο

Πήγε πρώτη και μετά από κανένα 5λεπτο πήγα κι εγώ για να μη μας πάρει κανένα μάτι. Τη βρήκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι και μου λέει:

- Θέλω να μου τρίψεις τα πόδια, μην πάει το μυαλό σου παρακάτω γιατί τα ξαναβρήκα με τον Κώστα.

Το πόδια της ήταν τόσο ωραία με ένα ωραίο βυσσινί χρώμα στα νύχια και όσο της έκανα ένα πολύ αισθησιακό μασάζ άρχισε να βαριανασαίνει. Έχωσε το χέρι της μέσα από την ιατρική φόρμα της και άρχισε να τρίβει το μουνάκι της. Πήρα θάρρος και ανέβηκα πιο πάνω και άρχισα σιγά σιγά να βγάζω το κάτω μέρος της φόρμας. Ξεπρόβαλε ένα πολύ ωραίο μαύρο στρινγκάκι με το χεράκι της να συνεχίζει να μαλακίζεται.

Της έγλειψα τα πόδια από τις πατούσες μέχρι πάνω και πριν φτάσω στο μουνί της άρχισε να χύνει σαν τρελή. Φοβήθηκα ότι θα μας ακούσουν. Έπεσα με τα μούτρα και άρχισα να τη γλείφω. Η γεύση της ήταν υπέροχη, τα υγρά της ήταν παντού. Με τράβηξε πάνω και μου κατέβασε το παντελόνι παίρνοντας την πούτσα μου στο στόμα της. Δεν ήταν και μαέστρος αλλά το πάλευε. Μόλις σταμάτησε με έβαλε να ξαπλώσω και ανέβηκε πάνω μου. Πρέπει να είχε καιρό να γαμηθεί αφού είχε πιάσει ένα τρελό ρυθμό και τα υγρά της έτρεχαν στον πούτσο μου. Την έστησα στα 4 και άρχισα να τη σφυροκοπάω αφού αυτό το κωλαράκι με καύλωνε πολύ καιρό τώρα. Το πρόσωπο της είχε πάρει μια πολύ έκφυλη έκφραση καθώς με κοιτούσε όσο την ξέσκιζα. Όταν ήρθε η ώρα να τη χύσω έβγαλε τη μπλούζα της. Τα βυζιά της μεσαία αλλά στητά, με μικρές ρωγίτσες που έβγαζαν μάτι. Την έπαιξε, την έγλειψε και τελικά την έχυσα στα βυζιά της.

Ξαπλώσαμε μαζί στο κρεβάτι γυμνοί και μας πήρε ο ύπνος για κανένα 30λεπτο μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο γιατί είχε έρθει ασθενής και έπρεπε να πάω στα επείγοντα. Με ένα ναζί και καύλα μου λέει:

- Σε πειράζει να μην έρθω; Θα σε περιμένω εδώ γιατί δεν έχω ξεκαυλώσει ακόμα.
Copyright protected OW ref: 169449