Μεθυστική θηλυκότητα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν αναφερθώ στη δική μου ιστορία να σου πω ότι είμαι παντρεμένος, 40 χρονών, χωρίς προβλήματα του τύπου, "παραμελημένος" και "σεξουαλικά πεινασμένος".

Θεωρώ ότι ο έρωτας και το σεξ ξεκινάνε απο την καρδιά και την ψυχή και στη συνέχεια κατεβαίνουν χαμηλά.

Μένω στο Ηράκλειο Κρήτης και θα σου περιγράψω μία αληθινή ιστορία που είχαν πριν τέσσερις μήνες.

Σε μία κοινωνική εκδήλωση γνώρισα μιά αιθέρια ύπαρξη. Δεν ήταν η γυναίκα η τρομερά εντυπωσιακή, αλλά απέπνεε μία θηλυκότητα μεθυστική.
Γνωριστήκαμε κουβεντιάσαμε αρκετά... περί ανέμων και υδάτων. Η ώρα είχε πάει 11.30 το βράδυ όταν μου είπε ότι δεν τη συγκινούσε το περιβάλλον και προθυμοποιήθηκα να την πάω στο σπίτι της. Φτάνοντας μου ζήτησε να κατέβω και εγώ για ένα ποτό. Έτσι και έγινε. Βγήκαμε στο σπίτι της και άνοιξε ένα υπέροχο κόκκινο κρασί. Έβαλε μουσική και συνεχίσαμε την κουβέντα.

Χαλαρώσαμε και οι δύο βρεθήκαμε πολύ κοντά και ξαφνικά τα στόματά μας ενώθηκαν. Ήταν μία καταπληκτική στιγμή. Ένα πάθος φοβερό μας είχε κυριεύσει και τους δύο. Άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό και σιγά- σιγά ξεκούμπωσα το πουκάμισο που φορούσε και έλυσα το σουτιέν. Δύο μέτρια αλλά εκπληκτικά στήθη με καυλωμένες ρώγες ήρθαν μπροστά μου. Τις έπαιζα με τη γλώσσα μου και τις δάγκωνα ελαφρά.

Αυτή άρχισε να με απαλλάσει απο τα ρούχα μου. Γδυθήκαμε τελείως και αρχίσαμε ένα τρελό γλύψιμο ο ένας στον άλλο. Κατέβηκα χαμηλά και άρχισα να παίζω με τη γλώσσα μου την κλειτορίδα της. Σαν να την άγγιξε ηλεκτικό ρεύμα. Ένας εκπληκτικός ήχος άρχισε να βγαίνει απο το στόμα της, που πρόδιδε την απόλυτη ηδονή που ένοιωθε. Το μουνί της ήταν ξυρισμένο, με μιά ελαφριά γραμμούλα προς τα πάνω. Δεν ξέρω και εγώ πόση ώρα έμεινα να απολαμβάνω απο το υπέροχο "φρούτο" με την απίστευτη μυρωδιά. Την ένοιωσα να χύνει και οι χυμοί της να πλημμυρίζουν το δωμάτιο.

Γύρισε σιγά και άρχισε να με γλύφει. Έφτασε στη ψολή μου την οποία με ένα βασανιστικό τρόπο την έπαιζε με τη γλώσσα. Όταν την έβαλε όλη στο στόμα της ένοιωσα ότι θα εκραγώ. Μετά απο πέντε λεπτά ένοιωσα να αδειάζουν τα αρχίδια μου. Το είπα και αυτή αφού έβγαλε το στόμα της με βοήθησε να χύσω σπαράζοντας κυριολεκτικά.
Κάναμε ένα ντουζ και γυμνοί καθίσαμε στο καναπέ να καπνίσουμε ένα τσιγάρο.
Μετά απο δέκα λεπτά και αφού γελάσαμε που ξεκινήσαμε έτσι απο το πουθενά, όπως καθόμουν στον καναπέ ήρθε άνοιξε τα πόδια μου και ξεκίνησε μία απίστευτη πίπα, ενώ παράλληλα κοίταζε τα γαλάζια μου μάτια, με ένα χαμόγελο που σε ξεσήκωνε. Αυτό το παιχνίδι κράτησε δεκαπέντε λεπτά και στη συνέχεια ήρθε και κάθησε πάνω μου οδηγώντας την ψολή μου μέσα της.

Άρχισε να κουνάει τη μέση της με ένα φοβερό τρόπο που με έστελνε στα ουράνια. Ήταν ένας εκπληκτικός ερωτικός χορός αυτό που έκανε, ενώ οι κραυγές της ήταν σε χαμηλούς τόνους, και με τέτοιο τρόπο που λες και τραγουδούσε. Δεν ήξερα έαν αυτό που ζούσα ήταν πραγματικότητα ή εάν ήταν ένα τρελό και απίστευτο όνειρο.
Ήταν η απόλυτη ηδονή, χωρίς χυδαιότητες και κραυγές. Ήταν μία υπέροχη στιγμή που μας είχε ανεβάσει και τους δύο στους εφτά ουρανούς.
Σε λίγο σηκώθηκα και την γύρισα στα τέσσερα. Γονάτισε στον καναπέ και μπήκα μέσα της, κινούμενος με αργούς και γρήγορους ρυθμούς.

Όταν ήρθε η ώρα την υπέρτατης ηδονής ξεφύγαμε τελείως. Άρχισε να φωνάζει σε πιό έντονους ρυθμούς να τη σκίσω, να μην σταματήσω πότε. Να μην τελειώσει αυτό που ζούσαμε.

Τελειώσαμε και οι δύο την ίδια ώρα και πέσαμε εξουθενωμένοι στα δροσερό δάπεδο του σπιτιού της. Αυτή η ιστορία κράτησε ακόμη δύο μήνες με απόλυτο σεβασμό ο κάθε ένας στην προσωπική ζωή του άλλου. Ούτε εκείνη, αλλά ούτε εγώ φέραμε ο ένας τον άλλο σε δύσκολη θέση. Ήταν αραβωνιασμένη με ένα άνδρα που έλειπε συχνά απο την Κρήτη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τώρα έχουμε σταματήσει και ζούμε και οι δύο μία φυσιολογική ζωή. Μιλάμε στο τηλέφωνο αλλά είπαμε να σταματήσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Είμαστε δυό πολύ καλοί φίλοι που ανοίγει ο ένας την καρδιά του στον άλλο. Δεν ξέρω τι ,πορεί να γίνει στο μέλλον και εάν θα ξαναζήσουμε τέτοιες έντονες στιγμές.

Αυτό όμως δεν είναι το κυριότερο. Απέκτησα μία πολύ καλή φίλη και γνώρισα ένα υπέροχο άνθρωπο που ξέρει να ζεί και κυρίως να είναι ειλικρινής και εντάξει με τον εαυτό της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")