Στο πάρκο

Δημοσιεύθηκε από XarisK89
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.63 (4 Votes)
Είχε γείρει στο μαξιλάρι του κρεβατιού και είχε κλείσει τα μάτια του. Το άρωμά της γέμιζε τα πνευμόνια του. Αν και λίγες ώρες πριν είχαν βρεθεί, δε μπορούσε να τη βγάλει από το μυαλό του. Την ησυχία του σκοταδιού τράνταξε ο ήχος του κινητού του. Γύρισε έπιασε τη συσκευή και διάβασε το μήνυμα που είχε λάβει. "Μου λείπεις ήδη και σε θέλω πολύ", του έγραφε. Αναστέναξε. Ήθελε να της απαντήσει. Πριν προλάβει να το σκεφτεί ένα δεύτερο μήνυμα από εκείνη. "Είμαι ακόμη έξω με τις φίλες μου αλλά δεν αντέχω να μη σε σκέφτομαι".

Ανασηκώθηκε από το κρεβάτι και της έστειλε το μήνυμα. Της έγραψε, " Σε ένα τέταρτο στο παρκάκι μας.". Φόρεσε μια φόρμα και ένα φουτεράκι. Βγήκε στο δρόμο, ο καιρός ήταν ωραίος για την εποχή. Άνοιξη τα πάντα είχαν αρχίσει να ανθίζουν. Κατευθύνθηκε προς το παρκάκι και την περίμενε. Την είδε να έρχεται από μακριά. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα και λευκές πλατφόρμες. Μια ζακετούλα ήταν περασμένη στους ώμους της. Τον πλησίασε και πήγε να τον φιλήσει. Τη σταμάτησε. Έσκυψε στο αυτί της και της ψιθύρισε " Βγάλε το εσώρουχό σου τώρα!". Εκείνη τον κοίταξε και δαγκώθηκε. Του έπιασε το χέρι και το έβαλα ανάμεσα στα πόδια της κάτω από το φόρεμά της λέγοντάς του "Δε φοράω καυλιάρη μου, το έβγαλα πριν φύγω από το μαγαζί".

Ήξερε πως ήταν καυλωμένος αλλά αυτή η κίνησή της τον έκανε πιο σκληρό. Την τράβηξε από το λαιμό χωρίς να τραβήξει το χέρι του από το μουνί της ,το οποίο ήδη είχε δεχτεί δύο δάχτυλά του ενώ ήταν υγρό και καυτό. Την φίλησε με πάθος. Το χέρι της χώθηκε μέσα από τη φόρμα του και έπιασε τον ανδρισμό του και αργά άρχισε να τον τρίβει. "Σε θέλω " του ψιθύρισε ενώ τους δάγκωνε τον λαιμό του. Τραβήχτηκαν στο σκοτεινό σημείο, στο παγκάκι πίσω από τους θάμνους όπου δε θα φαίνονταν. Κάθισε αυτός στο παγκάκι και τράβηξε τη φόρμα όπου εμφανίστηκε ο σκληρός του πούτσος. "Φτύσ' τον και σάλιωσε τον καλά" της είπε "Σήμερα θα τον έχεις μέσα σου". Εκείνη κάθισε δίπλα του στο παγκάκι κι με μια κίνηση τον άρπαξε και τύλιξε τα χείλη της γύρω του. Μετά από μερικά γλειψίματα τον έφτυσε και άφησε σάλιο πάνω του. Τον άκουγε που βογκούσε και την έκανε να γουστάρει που του προκαλεί όλα αυτά.

"Φτάνει καυλιάρα μου, σε θέλω τώρα" της είπε. Αμέσως δεν έχασε χρόνο και τον καβάλησε. Η αίσθηση του καυτού μουνιού της με το δροσερό πούτσο του, τους έκανε να χάσουν κάθε επαφή. Τον καβαλούσε και εκείνος είχε τα χέρια του στον κώλο της όπου την χαστούκιζε ή την κάρφωνε πιο δυνατά πάνω του. Κοιτιόντουσαν στα μάτια και έβγαζαν φωτιές. Ασυνάρτητες κουβέντες και λόγια έδειχναν πως το απολάμβαναν. Η ένταση που κουνιόταν πάνω του ήταν σημάδι πως φτάνει στην κορύφωση. Λίγο πριν τελειώσουν του φώναξε "Χύνω τον πούτσο σου μωρό μου, χύσε μαζί μου, χύσε μέσα μου" και τον κρατούσε από το λαιμό. Μαζί τελείωσαν δυνατά και εξουθενωμένη έπεσε στην αγκαλιά του. Εκείνος την κράτησε και τη χάιδευε ενώ προσπαθούσαν να βρουν τις ανάσες τους. Τα υγρά τους κυλούσαν από το μουνί της πάνω στον πούτσο του και στα αρχίδια του. Μετά από λίγο σηκώθηκε από πάνω του και πήρε ξανά την πούτσα του στο στόμα της καθαρίζοντας τη. Συμμαζεύτηκαν όπως-όπως και ξεκίνησαν για το σπίτι του. Εκεί θα συνέχιζαν μέχρι το πρωί να πηδιούνται ατελείωτα.
Copyright protected OW ref: 167382