Υποταγή στον ξάδερφό του (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από 3xperimenting
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.60 (5 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Υποταγή στον ξάδερφό του

Με το Βασίλη φτάσαμε στο σπίτι πρώτοι. Χωρίς δεύτερη σκέψη, μπήκαμε μέσα και άρχισε να με φιλάει, ενώ το χέρι του έπαιζε πάνω στο σώμα μου, χαϊδεύοντας το στήθος, τη μέση και το κωλαράκι μου. Με μία έμπειρη κίνηση, έλυσε το σουτιέν του μαγιό, και μία έμπειρη κίνηση, έπιασα τον καυλωμένο πούτσο του.

- Σ' αρέσει ε;… με ρώτησε ενώ χάιδευα το σκληρό καυλί του.

- Είναι τέλειος…

ψιθύρισα, συνεχίζοντας να τον φιλάω στο στόμα.

- Παρ' τον στο στόμα σου.

Δε χρειάστηκε να το ξαναπεί. Σε λίγο ήμουν στα γόνατα και κατέβαζα το μαγιό του, αποκαλύπτοντας ένα χοντρό πούτσο, με τέλειο, μωβ κεφάλι και δύο μεγάλα, καλοξυρισμένα αρχίδια. Τον πήρα στο στόμα μου και άρχισα να ρουφάω με όλη μου την τέχνη και να πνίγομαι οικειοθελώς με το καυλί του.

- Πουτανάκι, πεθαίνεις για πούτσο καριόλα ε; Δε σε γαμάει σωστά ο ξάδερφος;…

με ρωτούσε και έσπρωχνε τον πούτσο του βαθύτερα στο στόμα μου. Πνιγόμουν και με τραβούσε από τα μαλλιά και έπειτα μου κάρφωνε την ψωλάρα του και πάλι. Μου γάμαγε το στόμα και ύστερα με άφηνε να τον γλείψω εγώ, απολαμβάνοντας κάθε εκατοστό της βαριάς ψωλής του. Άφηνα τα χείλη μου να ταξιδέψουν σε όλη την επιφάνεια της και χρησιμοποιούσα την γλώσσα μου για να γλείψω τον κορμό της, όσο μπορούσα στα λίγα περιθώρια που μου άφηνε. Το σάλιο και τα υγρά του που μαζεύονταν στο στόμα μου, τα έφτυνα και πάλι πάνω στον πούτσο του και τον έγλειφα ξανά, κάνοντας το Βασίλη να βογκάει και να μου γαμάει κάθε φορά όλο και δυνατότερα το στόμα. Χαλάρωσα το σαγόνι μου, αφήνοντας το στόμα του στην διάθεσή του κι εκείνος το πηδούσε με τόση λύσσα που το σάλιο μου έτρεχε σε κόμπους στο σαγόνι μου και έσταζε στο στήθος μου. Ένιωθα πόρνη. Και αυτό ήμουν. Και αυτό ήθελα.

Ο Βασίλης ξεφορτώθηκε το μαγιό του, με σήκωσε και με οδήγησε στο σαλόνι, προφανώς για να μη χάνουμε χρόνο (οι κρεβατοκάμαρες, όπως έμαθα μετά, ήταν στον επάνω όροφο). Τράβηξε ένα προφυλακτικό από το σακίδιο του, με κοίταξε, το άνοιξε με τα δόντια και μου το έδωσε.

- Φόρεσέ το μου…

μου είπε και χωρίς δεύτερη σκέψη, πέρασα την καπότα στον ορθωμένο πούτσο του. Και τώρα για να δούμε πώς είσαι. Με τράβηξε κοντά του, παραμέρισε το μαγιό και κάρφωσε το δάχτυλό του μέσα μου. Μια μικρή κραυγή μου ξέφυγε.

- Μούσκεμα είσαι.

- Ναι.

- Θα σε γαμήσω όπως δεν σε έχει γαμήσει ποτέ ο Χαρούλης…

και με μία απότομη κίνηση, με έστησε όρθια, να κρατιέμαι από την πλάτη του καναπέ.

ΑΦΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΗ

Το πρόβλημα ήταν πως ο Βασίλης με ήξερε. Κάθε φορά που έκανε κάποιο σχόλιο για κάποια από τις κοπέλες μου, όχι απλά δεν αντιδρούσα, αλλά τον τροφοδοτούσα κιόλας. Πολλές φορές είχε δει φωτογραφίες τους γυμνές. Το αποκορύφωμα ήταν το καλοκαίρι πριν γνωρίσω την Δήμητρα, όταν, αράζοντας στο σπίτι, τους παίζαμε και με είχε ρωτήσει πώς τον βλέπω. Του είχα πει πολύ δυνατό.

"Και πολύ σκληρό" μου είχε απαντήσει. "Πιάσε". Είχα πιάσει και δεν ξέρω γιατί, είχα τρελαθεί και το πρόσεξε. "Τι σκέφτεσαι;" με ρώτησε. "Να γαμάς κάποια γκόμενα" είχα πει δήθεν αθώα. "Πρέπει να την ξεμουνιάζεις..."

- Κάποια συγκεκριμένη;

- Ξέρω 'γω; Με τέτοια πούτσα, ξάδερφε, όποια θες γαμάς.

- Κι αν θέλω να γαμήσω τη δικιά σου;… με είχε ρωτήσει πονηρά.

- Ε... ξαδέρφια είμαστε.

Στο μεταξύ, του τραβούσα κανονική μαλακία. Σύντομα μου περιέγραφε πώς θα μου την πήδαγε. Με το ένα χέρι έπαιζα την πούτσα του Βασίλη και με το άλλο τη δικιά μου. Τελείωσα πρώτος.

Όταν φτάσαμε με τη Δήμητρα στο νησί, ο πρώτος που σκέφτηκα ήταν ο Βασίλης. Αγχωνόμουν και γούσταρα ταυτόχρονα. Όταν όμως τον συναντήσαμε πρώτη φορά, ενώ κόντεψαν να μου κοπούν τα πόδια, γυρνώντας σπίτι κατάλαβα πόσο με καύλωνε η ιδέα. Και φυσικά ο ξάδερφος δεν είχε ξεχάσει τη συζήτηση. Αντιθέτως, ο άτιμος είχε φροντίσει να φέρει εκεί την κουβέντα με το καλησπέρα σχεδόν.

Την επόμενη ημέρα, με έπιασε χύμα ενώ είχαμε πάει να πάρουμε καφέδες από την καντίνα εκεί κοντά.

- Μεγάλη καύλα το κορίτσι σου, ξάδερφε.

- Βρίσκεις;

- Ναι ρε, την πήδαγα άνετα.

Σκάλωσα.

- Τι; Δεν γουστάρεις; Γιατί κάποτε άλλα έλεγες...

- Όχι ρε. Κομπλέ

- Κομπλέ τι;

- Γουστάρω που γουστάρεις.

- Και τι άλλο γουστάρεις;

- Τι; Θες να σ' το ζητήσω κιόλας;

- Φυσικά ρε! Θα παρακαλάς. Κι εσύ κι εκείνη...

μου απάντησε χαμογελώντας. Εκτός αν κώλωσες.

- Όχι... απάντησα αυθόρμητα. Γουστάρω!

- Τότε άκου πώς θα γίνει...

Και ο Βασίλης ξεκίνησε να μου εξηγεί πώς θέλει να αποπλανήσει και να γαμήσει την κοπέλα μου. Κάπως έτσι είχα βρεθεί να παρκάρω πίσω από το σπίτι του, ενώ ήξερα πως μέσα, κατά πάσα πιθανότητα, ο ξάδερφός μου ήδη πήδαγε το κορίτσι μου και γούσταρα.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 167138