Παίρνοντας μάτι τη γυναίκα μου

Δημοσιεύθηκε από tasire
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.29 (19 Votes)
Με τη γυναίκα μου την Ειρήνη γενικά μας αρέσει να πειραματιζόμαστε κι αυτό κρατάει την ερωτική μας ζωή ζωντανή μετά από 11 χρόνια γάμου.

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι, σε μια ερημική παραλία ενός νησιού.

Είχε αρχίσει να σουρουπώνει κι οι λιγοστοί λουόμενοι έφευγαν. Στο τέλος είχαμε μείνει μόνο εμείς κι ένας τύπος μόνος του, ξαπλωμένος στην πετσέτα του, ανάσκελα, λίγο πιο κάτω. Περιττό να πω ότι όλοι κάναμε γυμνισμό, άντρες και γυναίκες, άλλωστε η παραλία προσφερόταν. Ήταν τελείως απομονωμένη.

Η γυναίκα μου όλη την ημέρα κοίταζε τον τύπο που ήταν δίπλα μας. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν καλοφτιαγμένος, ψηλός, 1.90, γυμνασμένος, ηλιοκαμένος και πολύ προικισμένος. Είχα καταλάβει ότι το πουτανάκι μου τον γούσταρε και ήθελε να γαμηθεί μαζί του. Όταν κατάλαβε ότι είχαμε μείνει μόνοι στην παραλία, μου λέει:

- Θέλω να με γαμήσει αυτός ο τύπος, αλλά αυτή τη φορά θέλω να είμαι μόνη μου. Εσύ θέλω να φύγεις κι απλά να μας βλέπεις να γαμιόμαστε!

Σκηνοθετήσαμε ένα καβγαδάκι, να μαζέψω εγώ τα πράγματά μου, να φύγω, δήθεν θυμωμένος και να κρυφτώ πίσω από κάτι θάμνους και να τους βλέπω να γαμιούνται. Έτσι κι έγινε.

Τσακωθήκαμε πολύ δυνατά ώστε να μας ακούσει ο τύπος. Έφυγα και κρύφτηκα πίσω απ’ τους θάμνους στο μονοπάτι για να τους παίρνω μάτι. Μετά από λίγο το πουτανάκι μου σηκώθηκε, πήρε τσιγάρο και πήγε στον τύπο δήθεν να του ζητήσει φωτιά. Όπως ήταν φυσικό, έπιασαν την κουβέντα αλλά εγώ δε μπορούσα ν’ ακούω τι λένε και δεν είχε και νόημα άλλωστε.

Σε λίγο βλέπω τη δικιά μου ν’ απλώνει το χέρι της και ν’ αρχίζει να χαϊδεύει τον πούτσο του. Αυτό ήταν. Ο τύπος ξάπλωσε κι άρχισε να απολαμβάνει το παίξιμο.

Αφού τον καύλωσε καλά, πράγμα που έγινε γρήγορα, ο τύπος την αρπάζει απ’ το μαλλί και με μια απότομη κίνηση της κατεβάζει το κεφάλι και της χώνει τον πούτσο του στο στόμα της. Η πουτάνα άρχισε να τον ρουφάει με λύσσα. Εγώ είχα καυλώσει αφόρητα. Τον έβγαλα έξω κι άρχισα να τον παίζω αργά-αργά για να μη χύσω αμέσως. Η δικιά μου τον τσιμπούκωνε πολύ άγρια.

Ο τύπος ήταν ζόρικος. Της έριχνε πουτσοσκάμπιλα, την έπιανε απ’ το μαλλί, της σήκωνε το κεφάλι και της έριχνε δυνατά χαστούκια στα μάγουλα και στα βυζιά της.

Μετά από λίγο σηκώθηκε όρθιος, την έστησε στα 4, της χούφτωσε τα κωλομέρια, της τα άνοιξε και με μια απότομη κίνηση της τον κάρφωσε στη μουνάρα της. Άρχισε να τη γαμάει γρήγορα και δυνατά ενώ της έριχνε χαστούκια στα κωλομέρια της. Η δικιά μου το απολάμβανε, αν και δεν άκουγα τις φωνές της. Σε λίγο κατάλαβα ότι αντιδρούσε και είδα ότι ο τύπος της είχε βάλει κωλοδάχτυλο.

Μερικά δυνατά χαστούκια στα κωλομέρια τη συνέφεραν και σε λίγο έφαγε και 2ο κωλοδάχτυλο, χωρίς ν’ αντιδράσει καθόλου αυτή τη φορά. Το είχε πάρει απόφαση φαίνεται ότι θα την γαμούσε απ’ τον κώλο και πήγαινε γυρεύοντας. Κι όντως, μετά από λίγο, όταν ένιωσε ότι ήταν έτοιμος, βγαίνει απ’ το μουνί της, χουφτώνει τον πούτσο του, της τον ακουμπά στην κωλοτρυπίδα κι αρχίζει να τον χώνει μέσα στον κώλο της.

Στην αρχή η δικιά μου φάνηκε να ζορίζεται, αλλά όταν μπήκε για τα καλά μέσα της, άρχισε να γαμιέται σαν τρελή. Την ξέσκιζε απ’ τον κώλο και τότε άρχισα ν’ ακούω τις κραυγές της. Όπως ήταν φυσικό, ο τύπος δεν άντεξε για πολύ και σε λίγο ήταν έτοιμος να τη χύσει.

Βγαίνει απ’ την κωλοτρυπίδα της, την πιάνει απ’ το μαλλί και τη φέρνει γονατιστή μπροστά στον πούτσο του ενώ τον έπαιζε με το άλλο χέρι του. Το πουτανάκι του έγλειφε τ’ αρχίδια και πολύ σύντομα ο τύπος άρχισε να τη χύνει παντού. Στο πρόσωπο, στα μαλλιά, στα βυζιά. Την γέμισε με τα χύσια του.

Βλέποντας αυτό το σκηνικό, δεν άντεξα κι έχυσα κι εγώ.
Copyright protected OW ref: 166298