Για ένα κινητό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.26 (17 Votes)
Ήμουν γύρω στα 16-17 όταν πήγα για τελευταία χρονιά διακοπές με τους γονείς μου και μερικές φιλικές μας οικογένειες και ζευγάρια! Μεταξύ τους κι ένας ελεύθερος, 35αρης τότε, γυμνασμένος, ηλιοκαμένος, με καταπράσινα μάτια και βλέμμα που κολάζει. Εκτός από αυτόν, ας τον πούμε Αντρέα, η μοναδική μου ασχολία το κινητό μου. Τα μηνύματα έπεφταν βροχή. Οι καύλες στο φουλ. Ένα βράδυ όπως φεύγαμε από ένα ταβερνάκι σε παραδιπλανό χωριό, μου έπεσε το κινητό χωρίς να το καταλάβω. Φτάσαμε στα δωμάτια και πάνω στην καληνύχτα με τους υπόλοιπους το αντιλήφθηκα και φυσικά άρχισα να πρήζω το μπαμπά μου να γυρίσουμε πίσω για να το πάρω. Ο μπαμπάς δεν έδειξε και τόσο μεγάλη προθυμία είναι η αλήθεια κι έτσι προσφέρθηκε ο Αντρέας που δε νύσταζε και τόσο, όπως είπε, να με πάει πίσω στο άλλο χωριό. Στη διαδρομή ψιλό έτρεχε, είχε και σπορ διθέσιο, και μου ανέβασε λιγάκι την αδρεναλίνη. Φτάνουμε στο ταβερνάκι και διαπιστώνω πως κάποιος πρόλαβε και μου το έκλεψε. Κατεβάζω τα μούτρα μου μέχρι το πάτωμα και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Από τη στιγμή που μπήκαμε πήγαινε πολύ σιγά. Μου είπε ότι ήθελε να απολαύσει την πανσέληνο και τη θάλασσα.

Α: τόσο πολύ χαλάστηκες για ένα κινητό;

Ε: δεν είναι το κινητό, είναι που έχασα τις επαφές μου, τα μηνύματα μου κι έπειτα τί θα κάνω όλες τις υπόλοιπες μέρες με τους γέρους;

Α: Ώπα… κάτσε, δηλαδή κι εγώ γέρος σου φαίνομαι;

Ε: Χα, χα, χα, δεν ξέρω, σε 20 χρόνια θα σου πω…

και γυρνάω και του βγάζω την γλώσσα. Τραβάει επιτόπου χειρόφρενο στη μέση του πουθενά κι αρχίζει να με φιλάει. Εγώ έχω σοκαριστεί. Είναι επιθετικός και με την χαλασμένη μου διάθεση ήταν το τελευταίο που ήθελα. Τον σπρώχνω και του λέω να σταματήσει. Για λίγο σταματάει, βγάζει την ζώνη του και βγαίνει έξω από το αμάξι. Έρχεται στην μεριά μου και μου ανοίγει την πόρτα για να βγω, με τραβάει από το χέρι με βγάζει και με στήνει πάνω στο καπό. Έρχεται πίσω μου, μου πιέζει το κωλαράκι με τον καυλωμένο του πούτσο και με φιλάει στον λαιμό ενώ με το ένα χέρι κρατάει τα δικά μου και με το άλλο σε κλάσματα του δευτερολέπτου με πιάνει από τον ώμο και με γυρίζει στο μέρος του! Μου κλείνει το στόμα απευθείας με ένα παθιασμένο φιλί που αυτή τη φορά με καυλώνει τόσο πολύ που χάνω τα λογικά μου. Με πιάνει από τα μαλλιά και με ακινητοποιεί. Συνεχίζει να με φιλάει μέχρι που νιώθει την ανάσα μου να αλλάζει. Ανοίγει το φερμουάρ του παντελονιού του κι όπως με κρατάει πάντα από τα μαλλιά με κατεβάζει κάτω και μου τον δίνει στο στόμα. Τον καρφώνει όλο με την μία μέσα και με πνίγει χωρίς να τον νοιάζει.

Α: Έτσι πουτανάκι μου, όλο το βράδυ σε έβλεπα να στέλνεις μηνύματα και να καυλώνεις και μου πέτρωνες τον πούτσο. Τώρα θα τον φας.

Με γυρνάει ξανά πίσω, μου κατεβάζει το σορτσάκι και χαϊδεύει το μουνάκι μου!

Α: Αυτό είναι που δεν ήθελες; Μόνο που δε στάζει το μουνάκι σου

Μου τραβάει τα μαλλιά και με αναγκάζει να σηκώσω το κεφάλι και να κοιτάξω την πανσέληνο. Εκείνη ακριβώς την στιγμή χάνεται μέσα μου κι αρχίζει να με καρφώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς! Το μουνάκι μου έχει τρελαθεί και ανοιγοκλείνει πάνω στο καυλί του γεμίζοντας τον κάθε φορά που βγαίνει προς τα έξω με μια μικρή λευκή γραμμή παχύρευστα χύσια. Βγάζει τον πούτσο του και παίρνει όσα έχουν τρέξει έξω από το μουνάκι μου με το δάχτυλο του και μου τα δίνει στο στόμα να τα πιω. Σαν υπάκουο πουτανάκι του το καθαρίζω καλά σαν να του παίρνω πίπα στο δάχτυλο Και τον καυλώνω κι άλλο. Με ξανά κατεβάζει κάτω στα γόνατα και μου γαμάει το στόμα σαν να είχε μπροστά του το μουνάκι μου. Σηκώνω το βλέμμα μου να τον κοιτάξω, τα χαρακτηριστικά του έχουν αλλοιωθεί από την καύλα. Με κοίταξε κι εκείνος στα μάτια κι άρχισε να χύνει μια μεγάλη ποσότητα σπέρμα μέσα στο στόμα μου. Μου έπιασε το κεφάλι και μου το κρατούσε προς τα πάνω μέχρι να τα καταπιώ όλα. Μόλις το έκανα άνοιξα το στόμα μου και του το έδειξα. Με σήκωσε και με φίλησε ξανά πιο ήρεμα και πιο απαλά αυτή τη φορά. Σήκωσε το παντελόνι του και έπιασε από την τσέπη του το κινητό μου!

Α: Είδα πόσο το λατρεύεις το κινητό σου μικρή κι όταν σου έπεσε ήμουν σίγουρος πως θα το χρειαστείς…

και μου έκλεισε το μάτι!
Copyright protected OW ref: 165109