Στο καπό του αυτοκινήτου

Δημοσιεύθηκε από 3xperimenting
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (7 Votes)
Εκείνη την στιγμή δεν με ένοιαζε ούτε το παγωμένο μέταλλο, ούτε ο κρύος αέρας που χάιδευε το κωλαράκι μου, ούτε η πίεση που ένιωθα στο στήθος, όπως με πίεζε ο Άντι επάνω στο καπό. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να συνεχίσει να με καρφώνει με τον υπέροχο πούτσο του και να μου ζεσταίνει το κωλαράκι με τα συστηματικά χαστούκια που του έριχνε.

Είχαμε βρεθεί σε μία καβάντζα προς Ελευσίνα. Ήταν άνοιξη, νωρίς το βράδυ και η δεύτερη φορά που βρισκόμασταν με τον Άντι. Μετά την πρώτη εμπειρία, εκείνος έκανε σαν τρελός να με γαμήσει κι εγώ σαν τρελή όταν με γαμούσε. Την πρώτη φορά είχαμε βρεθεί στο σπίτι. Επειδή τα χέρια του έπιαναν, τον είχαμε καλέσει να ρίξει μια ματιά σε κάποια ηλεκτρολογικά (τόσο κλισέ και τόσο σίγουρη επιτυχία. Ειδικά όταν σου σκάει με φόρμα, φανελάκι, με τους μύες και την ψωλάρα του να διαγράφονται καθαρά). Με είχε πάρει στο πάτωμα, με τον Χάρη να τον παίζει όρθιος στον πάγκο της κουζίνας και έπειτα με είχαν πάρει μαζί στο κρεβάτι.

Απόψε, όμως, ήταν το παιχνίδι μας: ο κίνδυνος με άναβε. Η ιδέα του Χάρη ανήμπορου να επέμβει και ταυτόχρονα, τελείως καυλωμένου, με άναβε ακόμα περισσότερο. Είχαμε συνεννοηθεί το σημείο συνάντησης εγώ και ο Άντι και απλά ενημέρωσε τον Χάρη πού να με πάει. Για την ακρίβεια το μήνυμα ήταν αρκετά ξεκάθαρο "Θέλω να φέρεις τη δικιά σου στο Χ σημείο να την γαμήσω". Και σε αυτό το σημείο με γαμούσε πράγματι τώρα, ριγμένη στο καπό του αυτοκινήτου, με το Χάρη θεατή στη θέση του οδηγού. Γαμιόμουν κοιτάζοντας το καυλωμένο πρόσωπό του και την υπέροχη πούτσα του, σχεδόν στο μήκος του Άντι, ίσως λίγο πιο λεπτή, σκληρή όμως και καλοφτιαγμένη και ήξερα πως έσταζε προσπερματικά όσο ο Άντι μου έδινε το δυνατό καυλί του, ανοίγοντας το μουνάκι μου και καρφώνοντάς με βαθιά.

Το κολάν ήταν στους αστραγάλους μου. Το στρινγκάκι μου, γαλάζιο και δαντελένιο, σκισμένο, πεταμένο στο παρμπρίζ. Εκεί το είχε πετάξει ο Άντι, προς την μεριά του Χάρη, και αυτό ήταν το συνθηματικό πως θα με έσκιζε.

Έπειτα με έστησε στα 4 επάνω στο καπό και άρχισε να με γλείφει. Ήμουν τόσο υγρή. Κουνούσα την μέση μου παλεύοντας να νιώσω την γλώσσα του βαθιά, εκεί που επιθυμούσα την πούτσα του. Έγλειφε το μουνί μου, έφτυνε τον κώλο μου και μου έβαζε δάχτυλο. Ήξερα πως θα φάω την πούτσα του από παντού απόψε.

Και δεν άργησε να έρθει. Δεν έχασε χρόνο. Δε με άφησε ούτε να τον γλείψω, παρ' ότι σχεδόν τον παρακάλεσα. Mε έστησε και μπήκε κατευθείαν μέσα μου. Φώναζα σαν πουτάνα και κατέβαζα υγρά. Ο Χάρης τα είχε παίξει. Ο Άντι με κρατούσε από τον ώμο, έβαζε τα δάχτυλά του στο στόμα μου, ή με έπιανε από τα μαλλιά και με τραβούσε επάνω στην πούτσα του κι εγώ η ίδια έσπρωχνα προς τα πίσω, προσπαθώντας να τον πάρω ολόκληρο.

Ύστερα με πίεσε προς τα κάτω, χαμογέλασε στον Άλεξ και χωρίς πολλές περιστροφές, έφτυσε στην τρυπούλα του πάτου μου, την έπαιξε λίγο με το δάχτυλό του να χαλαρώσει και με μία αργή, αλλά μονοκόμματη κίνηση, μπήκε ξανά μέσα μου.

Έτριβα την κλειτορίδα μου όσο με ξεκώλιαζε. Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει και δε με ένοιαζε. Οι οργασμοί μου, μικρότεροι ή μεγαλύτεροι, έρχονταν απανωτά και ανεξέλεγκτα.

- Φώναζε καρgιόλα να ακούσουν όλοι ότι γαμιέσαι!

Στην αρχή φώναζα. Έπειτα βογκούσα. Πλέον δεν είχα δύναμη για τίποτα από αυτά. Ο Άντι με έριξε στα γόνατα, μου βάρεσε μερικά σκαμπίλια με το καυλί του που ήταν πέτρα και μου το έχωσε στο στόμα. Υπάκουα, τον άφησα να με γαμήσει, μέχρι που το σπέρμα του πλημμύρισε το λαιμό μου. Ξεκίνησα να καταπίνω λαίμαργα. Με κρατούσε ακίνητη και μου έδινε τα φλόκια του, όταν όμως τελείωσε, τον έπιασα και τον έγλειψα. Ήταν ο τρόπος μου να πω ευχαριστώ.

Με σήκωσε, με φίλησε στο λαιμό, χαιρέτισε τον Χάρη και έφυγε. Ανασήκωσα όπως-όπως το κολάν μου, μάζεψα το σκισμένο εσώρουχό μου και το πέταξα και μπήκα στο αυτοκίνητο. Ο Χάρης είχε γίνει πραγματικά χάλια, όλα τα χύσια του ήταν πάνω στην επίπεδη κοιλιά του.

- Πώς ήμουν;...

ρώτησα χαϊδεύοντας τα φλόκια με το δάχτυλό μου.

- Καύλα...

μου απάντησε. Χωρίς δεύτερη κουβέντα, φιληθήκαμε.

- Ξέρεις, ήπια τα χύσια του...

τον ενημέρωσα με ένα πονηρό χαμόγελο.

- Ξέρω...

μου απάντησε και φιληθήκαμε πάλι. Προφανώς θα είχαμε συνέχεια και στο σπίτι.
Copyright protected OW ref: 164447