Καυλωμένη νεαρή επιστήμονας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Horny ήταν το username πάνω στο οποίο χτύπησα εκείνο το βράδυ. Πίσω από αυτό το Horny βρισκόταν μια πραγματικά καυλωμένη νεαρή επιστήμονας, η οποία δεν ήξερε κι αυτή όπως κι εγώ τι να κάνει με το «πρόβλημα» της εκείνο το βράδυ. Περιγραφή: κανονικό ύψος, λίγο γεματούλα στις επίμαχες περιοχές, μεγάλο στήθος.

Δυο ημέρες μετά συνάντηση σε μπαρ ρεστοράν της περιοχής μας (μέναμε κοντά..) Πρώτη εντύπωση η Horny ήταν πολύ γεματούλα για μένα που είμαι σχετικά λεπτός και κανονικό ύψος (75 κιλά 1.82) με ένα πολύ πεταχτό και ολοστρόγγυλο κώλο και μεγάλο στήθος να τον υποστηρίζει.

Πρόσωπο πολύ γλυκό και καθόλου αμήχανη. Σκέφτομαι ότι: «Δεν βαριέσαι, ας πιούμε ένα ποτό στο μπαρ». Ήπιαμε και ένα, και δυο και τρία ποτά και η συζήτηση άρχισε να έχει ένα φοβερό επίπεδο καθώς ενώ συζητούσαμε για άσχετα και επιστημονικά θέματα, δεν χάναμε ευκαιρία να υπονοούμε σεξ, στάσεις, σκηνικά, φαντασιώσεις.

Εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου πεδίο καθώς χρειάζομαι και επιδιώκω το mind fuck πριν από το πραγματικό, έπαιζα στο πεδίο μου και το καλύτερο στο ίδιο ταμπλό έπαιζε και η Horny με αποτέλεσμα μια ώρα αργότερα να επικοινωνούμε απόλυτα εγκεφαλικά και να αρχίζουμε να αφήνουμε τα επιστημονικά και άσχετα θέματα προκειμένου να επικεντρώσουμε στα ορμονικά που είχαν αρχίσει να μας πιέζουν αβάσταχτα.

Επειδή είχε αρχίσει να έχει αρκετό κόσμο και φασαρία στο μπαρ είχαμε αρχίσει να μιλάμε ο ένας στο αφτί του άλλου προκειμένου να επικοινωνούμε. Δεν έχανα ευκαιρία όταν πλησίαζα στο αυτί της να της λέω πόσο πολύ έχω καυλώσει μαζί της και πόσο θα ήθελα να την πάρω τώρα στην τουαλέτα. Μου απαντούσε με ανάλογο τρόπο βασανίζοντας εμένα, τον εαυτό της και τον καυλωμένο πούτσο μου τον οποίο άγγιζε στιγμιαία, λέγοντας μου ότι έχει πιει αρκετά και θέλει κάπου να στηριχτεί!

Δεν άντεξα... της ζήτησα να πάει αμέσως στην τουαλέτα και να με περιμένει τσιμπώντας μια τόσο σκληρή και καυλωμένη ρώγα που με ξάφνιασε πραγματικά. Μην μπορώντας να αντισταθεί στην στιγμή, έφυγε για πάνω ενώ το βλέμμα μου την ακολούθησε και καρφώθηκε στην κωλάρα της την οποία και κουνούσε προκλητικά γνωρίζοντας ότι την κοιτάω. Δυο λεπτά αργότερα την ακολούθησα και βρέθηκα - ευτυχώς - στον ευρύχωρο προθάλαμο των γυναικείων τουαλετών και αντίκρισα μπροστά μου τέσσερις πόρτες.

Ευτυχώς δεν ήταν καμία άλλη γυναίκα στον προθάλαμο και ψάχνοντας την σωστή πόρτα άκουσα ανεπαίσθητους αναστεναγμούς να έρχονται από την τελευταία. «Παραβιάζοντας» την ανοιχτή πόρτα βρέθηκα μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα καθώς η Horny είχε καθίσει πάνω στο καζανάκι που ξεχείλιζε από την κωλάρα της και χάιδευε ένα καθαρό ροζ μουνάκι με απίστευτα χείλια και μια καυλωμένη κλειτορίδα.

Πρέπει να σας πω ότι καθώς είχε κατεβάσει το τζιν ο κώλος της ήταν σε όλο του το μεγαλείο, αλλά καθώς είχε πολύ σφιχτό σώμα και ήταν πολύ στρογγυλός είχε κάτι το απίστευτα σέξι και προκλητικό. Έσκυψα και πήρα την κλειτορίδα της στο στόμα και άρχισα να την γλείφω ενώ το χέρι μου ελευθέρωνε τον πούτσο μου από τα δεσμά του παντελονιού. Η καύλα μας ήταν απίστευτη η Horny μου έλεγε ότι ποτέ δεν είχε σκεφτεί ότι θα κάνει κάτι τέτοιο. Ενώ τα υγρά της άρχισαν να με πλημυρίζουν.

Την κατέβασα κάτω την έστησα στον τοίχο για να την πάρω πισωκολλητά. Δεν ξέρω πόση ώρα γαμιόμαστε αλλά κάποια στιγμή φρίκαρε και μου είπε να φύγουμε και να γυρίσουμε πίσω στο μπαρ. Τα «μαζέψαμε» και επιστρέψαμε στο μπαρ σε κανονική παράκρουση, αναψοκοκκινισμένοι και παραγγείλαμε ένα γύρο ποτά για να χαλαρώσουμε και να σχεδιάσουμε την επόμενη επίσκεψη μας στην τουαλέτα.

Όπως και έγινε. Μισή ώρα μετά, επιστροφή στην τουαλέτα. Αυτή τη φορά μπήκαμε μαζί και είχα την ευκαιρία να πλασαριστώ πιο καλά στον χώρο. Μπήκα πρώτος και κάθισα στην τουαλέτα και η Horny έπεσε στα γόνατα και μου τον πήρε στο στόμα για την πίπα που χρειαζόμουν. Εγώ της χάιδευα το κεφάλι και τις φοβερές ρώγες, μέχρι που τις απελευθέρωσα από το πουκάμισο και το σουτιέν της. Κοιτάζοντας με και χαμογελώντας τον έβγαλε από το στόμα και άρχισε να τον παίζει μέσα στο στήθος της. Δεν άντεξα...

-    «Χύνω μωρό μου. Χύνω καριόλα μου. Χύνω καύλα μου...», της ψιθύριζα μέσα στο αφτί κι αυτή μου έσφιγγε τα αρχίδια μέχρι να χύσω και να γίνουμε χάλια.

Αποκαμωμένοι έπρεπε να σχεδιάσουμε το σχέδιο απόδρασης από τις τουαλέτες και το μαγαζί, το οποίο μας είχε προφανώς πάρει χαμπάρι κανονικά. Έφυγα πρώτος, κατέβηκα κάτω κουλ και ατάραχος (!!!) και παρήγγειλα ποτά. Πέντε - δέκα λεπτά μετά, ακολούθησε η Horny χαμογελώντας. Μου ζήτησε να φύγουμε γιατί έπρεπε να πάει σε μια φίλη της και θα την έπαιρνε και ο γκόμενος τηλέφωνο.

Μπήκαμε στο αυτοκίνητε της για να με αφήσει στο σπίτι μου που ήταν κοντά και δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε σε άλλο ένα γύρο κάτω από το σπίτι και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το συντομότερο δυνατό. Την επόμενη ημέρα με πήρε και με κάλεσε σε ένα ξενοδοχείο όπου θα βρισκόταν για κάποιο συνέδριο και θα μπορούσαμε να μείνουμε και το βράδυ εκεί. Επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις δεν μου το επέτρεψαν καθώς και τις επόμενες μέρες και τελικά χαθήκαμε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")