Στο νησί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 27 ετών και αρκετά όμορφη και μου αρέσει πολύ το sex έτσι δεν χάνω ευκαιρία να το απολαμβάνω.

Πριν από 2 χρόνια είχα πάει διακοπές με κάποιες φίλες μου (4 σύνολο) σε ένα νησί άκρως οικογενειακό. Πηγαίναμε για μπάνιο και το μόνο που βλέπαμε ήταν οικογένειες με παιδάκια, κεφτεδάκια και ταπεράκια στην παραλία. Το ξενέρωμα το ίδιο. Εμένα και τις φίλες μου δεν μας ένοιαζε τίποτα πηγαίναμε για μπάνιο μαζί με αυτούς αλλά σαν να ήμασταν στην Μύκονο. String μαγιό και γυμνόστηθες. Όλοι οι κυριούλιδες στην παραλία μας κοιτούσαν και τους έπεφταν τα σάλια. Ακούγαμε τα χίλια όταν οι γυναίκες τους πήγαιναν με τα παιδιά στη θάλασσα.

Την τρίτη μέρα άρχισα να απελπίζομαι με τον τρόπο που κύλαγαν οι μέρες, ώσπου δήλωσα ότι θα έφευγα για κανένα άλλο νησί και όποια ήθελε ας ακολουθούσε. Τη τελευταία μέρα που θα καθόμουν στο νησί πήγαμε σε μια πολύ όμορφη παραλία αλλά σχετικά αργά. Είχαμε ξαπλώσει στις ξαπλώστρες και απολαμβάναμε τον λίγο ήλιο που είχε απομείνει. Έτσι όπως κοιτούσα το μάτι μου έπεσε σε μία αντροπαρέα 4 ατόμων. Μετά από πολύ καιρό στο νησί είδα κάτι που άξιζε. Τα παιδία μας είδαν και άρχισαν κι αυτά να κοιτάνε προς το μέρος μας και να πλησιάζουν. Δεν έχασα την ευκαιρία και μπήκα στην θάλασσα με την μία. Οι φίλες μου έκαναν και αυτές το ίδιο. Αρχίσαμε να μιλάμε με τα παιδιά τα οποία ήταν εμφανίσιμα και κανονίσαμε να βγούμε το βράδυ στο μοναδικό μπαράκι του νησιού. Κατά τις 10:00 το βράδυ σκάμε μύτη στο μπαράκι άκρως προκλητικά ντυμένες. Τα ρούχα ίσα που υπήρχαν. Τα παιδιά ήταν εκεί. Αρχίσαμε να μιλάμε και να πίνουμε την μία τεκίλα μετά την άλλη. Σε κάποια στιγμή έχασα την επαφή με την πραγματικότητα από το πολύ ποτό. Ένα από τα παιδιά προθυμοποιήθηκε να με πάει στο δωμάτιό μου. Εγώ δέχθηκα με χαρά. Στον δρόμο για το σπίτι άρχισε να μου περνάει η πολύ ζαλάδα και να καταλαβαίνω αρκετά. Ο Κώστας έτσι τον έλεγαν δεν με κρατούσε απλά από την μέση για να μην πέσω αλλά με χούφτωνε κανονικά. Το ένα του χέρι είχε περάσει μέσα από το μπλουζάκι και έπαιζε με τα βυζιά μου και μου τσίμπαγε τις ρώγες.

Εγώ είχα υγρανθεί αρκετά αλλά συνέχισα να κάνω την ζαλισμένη και ότι δεν καταλάβαινα. Σιγά σιγά άρχισε να κατεβαίνει το χέρι του όλο και πιο χαμηλά. Τότε μου ανέβασε τη φούστα και έβαλε το χέρι του στο εσώρουχό μου και κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμη και ύγρη. «Ώστε σου αρέσει», τον άκουσα να λέει. Χωρίς άλλο δίνει μία και σκίζει το sting μου. Το μουνί αυτή τη στιγμή ήταν σε κοινή θέα. Δεν άντεξα άλλο να κάνω την μισολιπόθυμη και του πιάνω το πούτσο πάνω από το jean. Είχε καυλώσει αφάνταστα και εμένα μου άρεσε αυτό. Επιτέλους θα αποκτούσε ενδιαφέρον αυτό το νησί. Άρχισα να τον χαϊδεύω πάνω από το jean και να του ανοίγω ένα ένα τα κουμπιά. Αυτό που αντίκρισα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Ένας τεράστιος και χοντρός πούτσος είχε εμφανιστεί μιας και ο Κώστας δεν φορούσε τίποτα μέσα από το jean. Μέσα στην ζαλάδα μου δεν κατάλαβα για πότε άρχισα να τον τσιμπουκώνω. Ευτυχώς στο δρόμο δεν περνούσε ψυχή. (όχι ότι θα με χάλαγε) Τον άκουγα που φώναζε ότι ήταν το καλύτερο τσιμπούκι που του είχαν κάνει ποτέ και ότι ήθελε να τον έχω όλο μέσα στο στόμα μου.

Εγώ άλλο που δεν ήθελα και συνέχισα να του γλύφω και να του ρουφάω πρώτα το πουτσοκέφαλο και μετά να το βάζω όλο μέσα. Δεν άργησε να τελειώσει. Με έχυσε μέσα στο στόμα. Αφού κατάπια και την τελευταία σταγόνα σηκώθηκα. Αρχίσαμε να περπατάμε ξανά προς το δωμάτιο. Ο Κώστας δεν έπαψε να μου έχει ανεβασμένη τη φούστα και να παίζει με το μουνί μου σε κοινή θέα. Εγώ υγρή όσο ποτέ να τον παρακαλάω να σταματήσει αλλά αυτός τίποτα. Έτσι φτάσαμε στο δωμάτιό μου. Δεν ήταν ανάγκη να του κάνω πρόσκληση για να ανέβει πάνω το έκανε από μόνος του. Έξω από την πόρτα και ενώ έψαχνα για τα κλειδιά μου, ο Κώστας που δεν είχε σταματήσει να παίζει με το μουνί μου ξεκουμπώνει το παντελόνι του και μου τον χώνει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ένα ΑΧ βγήκε από το στόμα μου. Ο μεγάλος του πούτσος είχε καρφωθεί μέσα μου και άρχισε να με γαμάει με μανία. Εγώ του έλεγα να σταματήσει γιατί μπορεί να ακουστούμε και να περιμένει να μπούμε μέσα. Δεν με άκουσε και τραβώντας τα μαλλιά μου με έκανε να σκύψω περισσότερο έτσι ώστε να έχει καλύτερη πρόσβαση μέσα μου. Είχα καυλώσει αφάνταστα με τη σκέψη ότι μπορεί κάποιος να ανοίξει τη πόρτα και να με δει να με πηδάει κάποιος σαν σκύλα στην πόρτα. Τα υγρά μου έτρεχαν παντού. Ήθελα να φωνάξω αλλά ο Κώστας μου είχε κλείσε το στόμα. Δεν άντεξα άλλο και άρχισα να χύνω.

«Χύσε παλιό σκύλα, χύσε πάνω στον πούτσο που σου γαμάει το μουνί».

«Χύνω, για σένα καύλα μου, χύνωωωωωωωωωω».

Εκείνη τη στιγμή βγήκε από μέσα μου και μου είπε να ανοίξω την πόρτα έτσι ώστε να συνεχίσουμε μέσα. Πέταξα τα πράγματα από την τσάντα μου για να βρω τα κλειδιά πιο εύκολα. Άνοιξα την πόρτα και μπήκαμε μέσα. Με πήγε στο μπάνιο και άνοιξε το νερό και με έβαλε από κάτω. Μου έσκισε τα ρούχα και άρχισε να με γλύφει παντού. Να μου παίρνει το πιο ωραίο γλυφομούνι. Άρχισα πάλι να έχω σπασμούς από ηδονή. «Σ' αρέσει καύλα μου, σ' αρέσει να σε γαμάω με τη γλώσσα μου; Τώρα θα σε κάνω πάλι να χύσει». Ενώ με έγλυφε μου βάζει το πρώτο δάχτυλο. Είχα ανοίξει αρκετά και έτσι γρήγορα μου έβαλε δεύτερο και τρίτο. Έβαλε μέχρι και τέταρτο. Εγώ στα πρόθυρα της τρέλας. Τον παρακαλούσα να βγει και να με γαμήσει με τον πούτσο του.

«Πριν σε γαμήσω θέλω να με τσιμποκώσεις. Ξέρω ότι σ' αρέσει και γι αυτό το κάνεις καλά. Θέλω να νιώσω τα τσιμπουκόχειλά σου στον πούτσο μου».
Κατέβηκα τον έβαλα στο στόμα μου και με το χέρι μου να του χαϊδεύω τα αρχίδια.

«Ναι έτσι, πάρτον όλο μέσα, είσαι καύλα μωρό μου».
Συνέχισα έτσι για αρκετή ώρα. Όταν είχε ευχαριστηθεί το τσιμπούκωμα με σήκωσε και με έβαλε να κάτσει πάνω του.

«Τώρα κουνήσου πάνω στον πούτσο μου, κάνε με να τελειώσω».
Γαμιόμουν πάνω στο καυλί του σαν τρελή. Δεν άντεξα ούτε εγώ αλλά ούτε κι αυτός για αρκετή ώρα και τελειώσαμε μαζί.

Ο Κώστας σηκώθηκε με ευχαρίστησε γα το γαμήσι που του πρόσφερα και μου είπε ότι θα έφευγε την επόμενη μέρα για το νησί που είχα πει ότι θα πάω και εγώ.

Τελικά φύγαμε μαζί για να συνεχίσουμε τις διακοπές μας με πολύ μα πάρα πολύ γαμήσι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")