Μια φαντασίωση της

Δημοσιεύθηκε από tasire
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.64 (11 Votes)
Θα σας εξιστορήσω μια φαντασίωσή της που μου τη διηγήθηκε πριν μερικές μέρες.

Όλο το βράδυ έβλεπε στον ύπνο της πως έκανε άγριο σεξ με τον καινούργιο μας γείτονα. Αυτόν τον κούκλο του διπλανού διαμερίσματος που δεν της είχε πει ποτέ τίποτα παραπάνω από ένα γεια σου. Τον έβλεπε να την αρπάζει με τα γυμνασμένα μπράτσα του, να την υποχρεώνει να σκύψει και να κοιτάζει το μουνί της. Να γονατίζει κι αφού τη χαϊδέψει απαλά με τα χέρια του, ν’ ακουμπάει με τη γλώσσα του το υγρό και καυτό μουνί της. Μετά να σηκώνεται και να τρίβει πάνω της το τεράστιο καυλί του. Να την πιάνει απ’ τη μέση και να μπαίνει μέσα της από πίσω. Κι αυτή να πονάει αλλά ταυτόχρονα να τρελαίνεται από ηδονή. Να βογκάει και να ουρλιάζει, να νιώθει μια έκρηξη μέσα της και να καυλώνει πάρα πολύ.

Όταν ξύπνησε, ένιωθε μια υγρασία στο μουνί της. Έβαλε το χέρι μέσα στο κιλοτάκι και χάιδεψε το μουνί της. Έβαλε το δάχτυλο της όλο μέσα στον κόλπο της και μετά μου το έδωσε και το έγλειψα.

Δεν άντεχε άλλο. Τον ήθελε σαν τρελή. Όλο της το σώμα είχε καυλώσει. Ήθελε να γλείψει το καυλί του που πάντα φαινόταν τεράστιο μέσα στο παντελόνι του και να τον πάρει στον κώλο της. Ήθελε να την ξεσκίσει και να δοκιμάσει μαζί του όλες τις φαντασιώσεις της. Το αποφάσισε. Θα τον έπαιρνε τηλέφωνο και θα του έλεγε να έρθει για καφέ. Συμφώνησα κι εγώ και την προέτρεψα. Σε λιγότερο από 1 ώρα, ο παίδαρος έπινε καφέ μαζί της. Εκείνη, ντυμένη με μια αραχνοΰφαντη νυχτικιά, του έδειχνε με κάθε δυνατό τρόπο ότι θέλει να τη ρίξει κάτω και να την γαμήσει απ’ όλες τις τρύπες της. Κι αυτός όμως δεν έμενε αμέτοχος. Δεν έπαιρνε τα μάτια του απ’ τα πλούσια βυζιά της που οι ρώγες τους είχαν ερεθιστεί. Και τότε, τελείως αναπάντεχα, της ζήτησε να του δείξει το σπίτι μας. Αφού του έδειξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε όλα αλλά δωμάτια, έφτασαν και στην κρεβατοκάμαρα.

- Θες αυτό που φαντάζομαι; Τη ρωτάει πονηρά.

- Τι φαντάζεσαι μωρό μου ότι φαντάζομαι; Ρωτάει αυτή όλο νάζι.

- Θες να σε ρίξω στο κρεβάτι καύλα μου και να σε ξεσκίσω; Και ήδη το χέρι του χάιδευε το υγρό μουνί της.

- Όχι. Αυτό που θέλω είναι να με πάρεις εδώ και τώρα. Στο κρεβάτι, στην κουζίνα, στο πάτωμα. Θέλω να με κάνεις να νιώσω γυναίκα. Θέλω να με κάνεις να νιώσω πουτάνα. Θέλω να με τρελάνεις, αγόρι μου. Να με ξεσκίσεις!

Δε χρειάστηκε φυσικά να του πει τίποτα άλλο. Σε κλάσματα δευτερόλεπτου είχε μείνει μόνο με το κιλοτάκι της. Του χάιδευε το καυλί, που δεν είχε κάνει λάθος, ήταν πράγματι τεράστιο. Του κατέβασε το παντελόνι κι άρχισε να γλείφει το μεγάλο καυλί του. Αυτός βογκούσε και της κρατούσε το κεφάλι.

Σε μια στιγμή τη σήκωσε και την έριξε στο κρεβάτι. Έπιασε το κιλοτάκι με τα χέρια του και το έσκισε, καυλώνοντας τη ακόμη περισσότερο. Φέρνοντας το υγρό ύφασμα στο στόμα του, το ακούμπησε με τη γλώσσα του και βόγκηξε. Έσκυψε κι ακούμπησε την γλώσσα του στο μουνί της.

- Μ… μυρίζεις θαυμάσια…

της είπε ερεθισμένος. Αφού της έγλυψε επιδέξια το μουνί της, συνέχισε με την κλειτορίδα. Εκείνη βογκούσε σαν τρελή. Έσκουζε από ηδονή. Του φώναζε:

- Δεν αντέχω άλλο! Γάμα με! Ξέσκισέ με!

Εκείνος τη σήκωσε και την πήρε στα πόδια του. Καθώς της έγλειφε τα βυζιά με τις ροδοκόκκινες ρόγες, μπήκε μέσα στο υγρό μουνί της. Τον είχε καυλώσει πολύ η πουτάνα. Όσο για εκείνη, πρώτη φορά ένιωθε τέτοια ηδονή. Πρώτη φορά έμπαινε μέσα της ένα τόσο μεγάλο καυλί. Το δικό μου είναι το μισό και μικρότερο απ’ του νεαρού. Ο οργασμός της, όπως ήταν φυσικό, δεν άργησε να έρθει. Εκείνος την ξανάριξε στο κρεβάτι και της ψιθύρισε:

- Να σε ξεσκίσω δε θες; Τώρα θα δεις μωρή πουτάνα τι θα πάθεις! Θα τον νιώσεις βαθιά μέσα στον κώλο σου!

Στηρίζοντας το βάρος του στα χέρια του, μπήκε μέσα στην στενή κωλοτρυπίδα της. Καθώς μπαινόβγαινε μέσα της, εκείνη πέθαινε απ’ τον πόνο και βόγκαγε απ’ την ηδονή. Βγαίνοντας από μέσα της, μπήκε από κάτω της και της έγλειφε το υγρό μουνί της. Αυτή του έπαιρνε ένα θαυμάσιο τσιμπούκι. Έχυσαν μαζί. Αυτή έτρεμε απ’ τον οργασμό της κι αυτός έβγαλε ποτάμια σπέρματος μέσα στα σαρκώδη χείλια της και τα κατάπιε όλα με μεγάλη δυσκολία.

Μετά απ’ όλο αυτό το γαμήσι που της πρόσφερε, εξαντλημένοι καθώς ήταν, αποκοιμήθηκαν αγκαλιά.
Copyright protected OW ref: 163173