Σχέση μέσω chat

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία προσωπική, πως γνώρισα τη Σοφία, ένα θηλυκό που θα θέλανε πολλοί άντρες να είχανε στο πλευρό τους. Ύψος 1.80, βάρος 60κ ξανθιά με καστανά μάτια.. το καλύτερο σημείο επάνω της το μεγάλο της στήθος.. κάτι που λατρεύω υπερβολικά όπως και οι περισσότεροι άντρες άλλωστε.

Η πρώτη γνωριμία: Μια φυσιολογική μέρα στο γραφείο έκανα chat ψάχνοντας νέες γνωριμίες.. κάπου στο τέλος της λίστας του καναλιού ξεπρόβαλλε η Σοφία με ένα πολύ φυσιολογικό nickname. Είχα κέφια για κουβέντα.. οπότε της μίλησα χωρίς καθυστέρηση.. Μου απάντησε.. από την αρχή υπήρχε η χημεία μεταξύ μας.. υπήρχε μια αύρα.. η οποία εκτυλίχθηκε σε «hot» κουβέντα, μετά από τα κατάλληλα σεξουαλικού περιεχομένου υπονοούμενα.. Αυτό που με έκανε να αισθανθώ την πρώτη έλξη.. ήταν η απάντηση στην ερώτηση: «Από καμπύλες μωρό μου πως πάμε?».. η απάντηση: «Μια χαρά.. δόξα το Θεό».. δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.. »Μπορώ να έχω σε νουμεράκι μια εικόνα?».. η απάντηση μου ήρθε ο ταμπλάς.. »5 μωρό μου».. το χαμόγελο μου έφτασε μέχρι τα αυτιά.. να μην σας πω το »κάτω κεφάλι» που μου έφτασε..

Το στοίχημα: Η γνωριμία συνεχίστηκε και τις άλλες ημέρες.. μιλάγαμε καθημερινά.. ο σκοπός μου ήτανε ένας.. η συνάντηση.. πως όμως θα το πετύχαινα?

Η Σοφία ήτανε γυναίκα παιχνιδιάρα.. γυναίκα με χιούμορ.. πάνω στην κουβέντα μαθαίνω ότι παίζει τάβλι.. onlie τάβλι σε κάποιο γνωστό site παιχνιδιών.. δεν ήθελα πολύ να την προκαλέσω σε μια παρτίδα.. φυσικά δεν μου αρνήθηκε.. όμως τάβλι χωρίς στοίχημα είναι πηγή χωρίς νερό.. Και τι ήτανε το στοίχημα? Ο καφές ή το ποτό.. άλλο που δεν ήθελα.. ο Θεός ήταν μαζί μου γιατί η πρώτη παρτίδα ήταν δικιά μου.. παίξαμε πολλές παρτίδες.. με στοιχήματα.. ένα από τα πιο σημαντικά στοιχήματα που κέρδισα ήταν.. »το κωλαράκι της Σοφίας» εις τριπλούν.. κάτι που κανένας άντρας δεν το είχε πάρει».. τελικά το στοίχημα αυτό δεν «πληρώθηκε» δυστυχώς ποτέ..

Η συνάντηση: Σύντομα ήρθε η μέρα που το πρώτο στοίχημα πληρώθηκε.. και το πρώτο ραντεβού ήταν έτοιμο να πραγματοποιηθεί.. όπως είπα πριν.. υπήρχε ήδη η έλξη.. η «καύλα» πλανιόταν στον αέρα.. είχαμε ανταλλάξει τηλέφωνα.. είχαμε μιλήσει.. είχε ακούσει ο ένας τη φωνή του άλλου.. είχαμε «παίξει ερωτικά» μαζί στο τηλέφωνο.. είχαμε ανταλλάξει φωτογραφίες.. ωστόσο υπήρχε η επιφύλαξη στο τι θα συναντήσουμε..

Ευτυχώς η «τελική πρόβα» δεν μας απογοήτευσε.. συνάντησα όντως τη γυναίκα που είδα στις φώτο.. σε καλύτερη «έκδοση».. και το στήθος υπήρχε εκεί να συνεχίζει να με τρελαίνει.. Η συνάντηση έγινε για καφεδάκι τελικά στον Πειραιά σε ένα όμορφο περιβάλλον.. Μιλήσαμε.. είπαμε ότι δεν είχαμε πει ο ένας για τον άλλον.. τα μάτια μου δεν ξεκόλλησαν από το μπούστο της Σοφίας.. ήθελα να τα ζουλήξω.. προδόθηκα όσο καλά και αν έκρυβα τις ματιές μου.. ήθελα να τις πιάσω το χέρι σαν πρώτη τρυφερή κίνηση.. δεν δυσκολεύτηκα.. υπήρχε το κλίμα το ερωτικό που με βοήθησε.. δεν βιάστηκα όμως να την «ρίξω» στο κρεβάτι από την πρώτη συνάντηση.. Το καφεδάκι έληξε με ένα φιλί στο στόμα..

Το δεύτερο ραντεβού: Στο μυαλό μου είχα πάντα το στήθος της Σοφίας.. με είχε τρελάνει.. ήθελα πολύ να το δω από κοντά.. να το αγγίξω.. να τρίψω τις ρώγες.. να τις πιπιλίσω.. έπρεπε να βρω την κατάλληλη ευκαιρία.. Μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία στο δεύτερο ραντεβού μας.. Βραδάκι.. πήγαμε για ποτάκι.. το ποτάκι εξελίχθηκε σε κάποιο μέρος σκοτεινό με θέα την πόλη μέσα στο αυτοκίνητο μου.. Εκεί εξελίχθηκε η ερωτική μας σχέση.. Τη φίλησα στα χείλη.. στο λαιμό πίσω από τα αυτάκια.. έβαλα τη γλώσσα μου μέσα στα αυτάκια.. το χέρι μου γλίστρησε μέσα από το λευκό πουκάμισο της το οποίο είχε τσιτωθεί από το πελώριο στήθος της.. ήθελα να αγγίξω τις ρώγες της.. να τις πιπιλίσω.. να πραγματοποιήσω τον πόθο μου για τη Σόφη.. ξεκούμπωσα το πουκάμισο.. και το σουτιέν.. το πελώριο στήθος ελευθερώθηκε.. το ζούληξα.. το πιπίλισα.. το ρούφηξα.. το δάγκωσα απαλά.. οι ρώγες πεταχτήκανε όσο δεν γινόταν άλλο από καύλα.. άλλωστε η Σόφη τρελαινότανε όταν κάποιος ασχολιόταν με το στήθος της..

Είχαμε καυλώσει και οι δύο με αυτή τη διαδικασία.. ο πούτσος μου είχε σκληρύνει.. ήθελέ τη δικιά του περιποίηση.. δεν σταμάτησα να παίζω με το στήθος της.. καύλωνα μόνο με την ιδέα ότι το έχω μπροστά μου και παίζω μαζί του.. το χέρι μου είχε κατέβει ανάμεσα στα πόδια της Σόφης.. σε καμιά περίπτωση δεν αντιστάθηκε.. της άνοιξα απαλά τα πόδια της.. παραμέρισα το στρινγκάκι της και ακούμπησα το δάχτυλο μου πάνω στην κλειτορίδα της.. βόγκηξε στο αυτί μου από καύλα στην πρώτη επαφή με την κλειτορίδα.. άρχισα να την τρίβω απαλά.. με αργές.. πότε κυκλικές.. πότε κάθετες κινήσεις.. έσπρωξα το δαχτυλάκι μου μέσα στο μουνάκι της.. το έβγαλα.. το πέρασα από τη γλώσσα μου να γευτώ τα υγρά της.. το σάλιωσα.. και το ξαναέσπρωξα μέσα.. βαθιά.. δεν ήθελε πολύ η Σόφη να τελειώσει.. έχυσε δυνατά.. χωρίς να την γλύψω.. χωρίς να νιώσει το καυλί μου μέσα της.. ήτανε όμως δυνατό συναίσθημα.. σκέτη καύλα.. είχε έρθει η σειρά μου.. ήθελα να νιώσω τα χείλη της πάνω στον πούτσο μου.. δυστυχώς για μένα δεν τα ένιωσα εκείνο το βράδυ.. με χάιδεψε απαλά.. μέχρι να τελειώσω.. στο χέρι της.. άλλωστε ήμουν «έτοιμος».. δεν ήθελα πολύ για να της «δώσω» όλα μου τα χύσια.. καυτά.. πηκτά..

Η μεγάλη «πρώτη» του σεξ: Δεν άργησε να έρθει και αυτή η μέρα.. ποθούσαμε ο ένας τον άλλον.. υπήρχε πάθος.. καύλα.. συνεχώς μιλούσαμε με σεξουαλικά υπονοούμενα.. προετοιμάζοντας την «πρώτη» του σεξ. Πραγματοποιήθηκε σπίτι μου.. εκεί ήπιαμε το ποτάκι μας.. χαλαρώσαμε.. και ήρθε μόνη της η στιγμή που έκανα την πρώτη κίνηση.. θυμάμαι χαρακτηριστικά αυτή τη στιγμή.. σαν τώρα.. όπως καθόμαστε στον καναπέ.. έσκυψα.. τη φίλησα στα χείλη.. ανταποκρίθηκε στο «κάλεσμα» μου.. εύκολα.. σχεδιάζαμε καιρό αυτή τη στιγμή μέσα στο μυαλό μας.. το θέλαμε πολύ.. το χέρι μου πήγε κατευθείαν στο στήθος.. δεν έχασα στιγμή.. για πότε της έβγαλα τα ρούχα.. δεν λέγεται.. γδύθηκα αμέσως μετά.. την αγκάλιασα.. της ψιθύρισα στο αυτάκι.. ότι την θέλω τώρα.. και ίσως θα έπρεπε να πάμε στο δωμάτιο.. χωρίς να φέρει αντίρρηση κατευθύνθηκε στο δωμάτιο.. έμεινα λίγο πίσω να θαυμάσω το κορμί της.. το κωλαράκι της που τόσο ήθελα να «πάρω».. είχε χάσει το στοίχημα.. την ακλούθησα.. την ξάπλωσα στο κρεβάτι.. έσκυψα επάνω της.. άρχισα να την φιλάω σε όλο της το κορμί.. φιλία με γλώσσα.. καυτά.. υγρά.. στα χείλη..

το λαιμό.. τα αυτάκια.. πάλι τα χείλη.. το λαιμό.. της χάιδεψα τα στήθος.. δεν άργησα να κατευθυνθώ προς το στήθος της.. έπαιξα μαζί του πολύ ώρα.. ήθελα να το χορτάσω.. ήξερα επίσης ότι τρέλαινε τη Σόφη.. πιπίλησα τις ρώγες μία μία.. εναλλάξ.. τις ρούφηξα.. τις δάγκωσα απαλά.. τις κατακαύλωσα.. τις ερέθισα όσο δεν πήγαινε άλλο.. σκλήρυναν .. δείγμα ότι έπρεπε να δώσω σημασία και πιο κάτω.. στο μουνάκι.. ένιωθα ότι η Σόφη ήταν έτοιμη να χύσει.. χωρίς πολλές κινήσεις.. »κατέβηκα» στην κοιλίτσα της.. τη έγλυψα γύρω από τον αφαλό.. έχωσα τη γλώσσα μου μέσα στον αφαλό.. τη φίλησα στα πλευρά.. στα μπούτια.. στις γάμπες.. στα δάχτυλα.. ξανά στις γάμπες.. ξανά στα μπούτια.. άνοιξα με τα δάχτυλα μου τα μουνόχειλα της.. ακούμπησα τη γλώσσα μου πάνω στην κλειτορίδα.. βόγκηξε ξανά.. ήτανε «έτοιμη».. άρχισα να την πιπιλάω.. να την ρουφάω.. να την δαγκώνω.. ήδη είχα σπρώξει τα δάχτυλα μου μέσα.. βαθιά στο μουνάκι της.. και την γάμαγα με τα δάχτυλα μου.. όση ώρα έπαιζα με την κλειτορίδα της.. ένιωθα το μουνάκι της να καίει από καύλα.. από ηδονή.. ένιωθα τα υγρά της να «κατεβαίνουν».. είχε έρθει η ώρα να νιώσω τα χύσια της πάνω στη γλώσσα και τα δάχτυλα μου.. ήρθαν καυτά.. με δυνατούς σπασμούς της μήτρας.. και βογκητά της Σόφης..

Βογκητά καύλας και ηδονής.. καύλωσα μόνο με την ιδέα ότι το μωρό μου έχυσε.. είναι το πρώτο πράγμα που αναζητώ όταν κάνω σεξ/έρωτα με μία γυναίκα.. πρώτα να την ικανοποιήσω.. και μετά να ικανοποιηθώ εγώ.. είχε έρθει η δικιά μου ώρα να κάτσω ανάσκελα.. άρχισε να με φιλάει και μένα παντού.. χείλια.. λαιμό.. ρώγες.. έβαλε το χέρι της πάνω στο καυλί μου.. ήταν ήδη πολύ σκληρό και καυλωμένο.. με περίτεχνες απαλές κινήσεις το πήρε στο στόμα της.. η καύλα προσωποποιημένη.. γλωσσίτσα ζεστή.. χείλη καυτά.. να προσπαθούν να «πνίξουν» το καυλί μου μέσα τους.. ήμουν «έτοιμος» μετά από λίγες καυτές κινήσεις της τα έδωσα στο στόμα..

καυτά πηχτά.. δεν τα ρούφηξε αλλά σίγουρα ένιωσε την καύλα μου στο στόμα της.. με γεύτηκε.. και το γουστάραμε πολύ.. ακολούθησε ένα μικρό διάλειμμα.. μικρό γιατί ήμουν έτοιμος για δεύτερο γύρο.. ήθελα να χύσουμε μαζί αυτή τη φορά.. ήθελα να με χύσει πάνω στον πούτσο μου.. έπρεπε όμως να την φτάσω στα όρια.. να την κατακαυλώσω όπως πριν.. οπότε ένα σπέσιαλ γλείψιματακι ήταν ότι έπρεπε.. γλείψιμο στο στήθος ώσπου να καυλώσουν οι ρωγίτσες.. στο μουνάκι.. μέχρι την ώρα που ένιωσα την καύλα της Σόφης να έρχεται.. »ανέβηκα» από πάνω της.. και έσπρωξα το καυλί μου μέσα της.. βαθιά.. στην αρχή αργά αργά.. σταθερά.. και έξω.. και πάλι μέσα.. πιο γρήγορα.. και πιο δυνατά.. να νιώσει την καύλα μου μέσα της.. το μουνάκι της να καίει.. να συσπάται από καύλα.. και να με χύνει.. ασταμάτητα.. όσο εγώ την γαμάω.. δυνατά.. και γρήγορα.. να νιώσω τα χύσια της καυτά πάνω στον πούτσο μου.. να χύνει ασταμάτητα.. τρελά.. να με παρακαλάει να σταματήσω.. αλλά να μην σταματάω.. συνέχεια.. συνέχεια.. και δυνατά.. και πιο δυνατά.. μέχρι να νιώσει και τα δικά μου καυτά υγρά.. πάνω στο στήθος της.. πάνω στις βυζάρες της που τόσο πολύ ποθώ.. εκεί της τα έδωσα όλα.. μμμμμμμμμμμ

Ηταν μια καυτή βραδιά που τη χαρήκαμε και οι δύο πολύ.. όχι η τελευταία.. γιατί ακολούθησαν κι άλλες τέτοιες νύχτες.. δυστυχώς κωλαράκι δεν «πήρα».. το ζήτησα αλλά με ευγένεια απέφευγε.. δεν ήθελα να επιμείνω.. δεν ήθελα να πιέσω καταστάσεις.. κι έμεινα με τον πόθο εκείνου του κώλου..

Πότε τελείωσε: Όλα τα όμορφα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή. Ειδικά όταν πρόκειται για μια παράνομη σχέση που κράτησε 1,5 χρόνο. Έτσι έγινε και με μας., εγώ παντρεμένος, εκείνη ελεύθερη.
Πόσο θα κράταγε αυτή η παράνομη σχέση?
Ώσπου η Σόφη να γνωρίσει κάποιον άντρα ώστε να κάνει μια νορμάλ σχέση..

Έτσι κι έγινε.. από τη μία χαιρόμουνα που έβρισκε άντρα η Σόφη.. από την άλλη ήξερα ότι θα την έχανα.. επίσης ήξερα ότι θα με θυμόταν μόλις χώριζε.. Έτσι κι έγινε για μια μόνο φορά.. και τελευταία μέχρι σήμερα.. όντας χωρισμένη.. και σε κάποιο τηλέφωνό μου δεν αρνήθηκε να ανταποκριθεί.. ήρθε σπίτι.. αργά το βράδυ μετά από βραδινή έξοδο.. και βγάλαμε τα μάτια μας για τελευταία φορά μέχρι σήμερα..

Επειδή μιλάμε ακόμα στο τηλέφωνο.. ελπίζω πάντα για μια συνάντηση μαζί της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")