Η Βαρβάρα δεν χόρταινε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Κατ' αρχάς θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο για την ιστοσελίδα που εμμέσως, αλλά μετά βεβαιότητας, αναπτερώνει τη σεξουαλική φαντασία και δίνει τροφή για νέες περιπέτειες στους αναγνώστες. Εδώ και αρκετούς μήνες διαβάζω τις ιστορίες που δημοσιεύονται, αποτελώντας μία όαση διαφυγής από την καθημερινότητα, το άγχος και τα προβλήματά. Έτσι πήρα κι εγώ την απόφαση να σας εξιστορήσω μία ερωτική περιπέτειά μου που συνέβη πριν από αρκετά χρόνια, κάνοντας διακοπές σε ένα όμορφο νησί του Ιονίου.

Αναφορικά με τον εαυτό μου είμαι 1,80 ψηλός, μελαχροινός με μαύρα μάτια και όπως κοινώς λέγεται με ηδονικά σαρκώδη χείλη. Για να μην περιαυτολογώ τον Αύγουστο του εν λόγω χρονικού διαστήματος βρισκόμουν με έναν φίλο για διακοπές.

Οι μέρες κυλούσαν ευχάριστα. Το πρωί για πρωινό και φραπέ και στη συνέχεια παραλία, κάνοντας ηλιοθεραπεία, θαυμάζοντας τις λουόμενες και απολαμβάνοντας το χάιδεμα και την αφή των κυμάτων. Το βράδυ πηγαίναμε για φαγητό και στη συνέχεια σε ένα μπαράκι στην παραλία. Περιττό να αναφέρω ότι το μικρό της ηλικίας μου αλλά και ο ντροπαλός χαρακτήρας με έκανε να έχω δυσκολίες στο να προσεγγίσω μία από τις γκόμενες, κατά βάση πολύ μεγαλύτερές μου, που βρίσκονταν στο μπαράκι. Το μόνο θαρραλαίο που αποτολμούσα ήταν να κολλάω το βλέμμα μου, κι αυτό μόνο στα μάτια, προσπαθώντας να ανιχνεύσω μία ενδεχόμενη ανταπόκριση. Έτσι και γινόταν σχεδόν κάθε μέρα μέχρι τη συγκεκριμένη:

Ετοιμαζόμαστε με το Δημήτρη, έτσι έλεγαν το φίλο μου, να πάμε και πάλι στο μπαράκι. Είχα να πάω με γυναίκα αρκετό χρονικό διάστημα και ο ερεθισμός μου ήταν στα ύψη. Αισθανόμουν με τον παραμικρό οπτικό, ακουστικό ή οποιαδήποτε άλλης υφής ερεθισμό, τον πούτσο μου να διογκώνεται και τα αρχίδια μου να φουσκώνουν, να πρίζονται και να κοχλάζουν. Το ίδιο και τη μέρα που βγήκαμε.

Φορούσα ένα μαύρο μεταξωτό πουκάμισο και παντελόνι με το κοντό τότε μαλλί ελαφρώς ζελαρισμένο. Μπαίνουμε στο μπαράκι το οποίο ήταν γεμάτο, ρίχνουμε μία εξωνυχιστική ματιά γύρω μας προς ανίχνευση του χώρου αλλά και του γυναικείου πληθυσμού και προχωρούμε στον υπαίθριο μέρος αυτού. Τα λεπτά της ώρας περνούσαν και ακόμη δεν είχαμε παραγγείλει κάτι να πιούμε λόγω της κοσμοσυρροής. Μου λέει ο Δημήτρης: Αλέξη πήγαινε να πάρεις κάτι από το μπαρ! Εντάξει, του απαντώ και προσπαθώ να περπατήσω μέσα στο πλήθος στριμωγμένος, και σε κάθε επαφή του πούτσου μου με γυναικείο σώμα η κάβλα μου ανέβαινε στα ύψη. Εκεί που επιτέλους είχα κατορθώσει να πλησιάσω στην μπάρα του μπαρ, γυρνάει και πέφτει απότομα επάνω μου μία ψηλή ξανθιά καλλονή.

Έχασε την ισορροπία της φεύγοντας από την μπάρα του μπαρ και το μόνο που μου απόμεινε να κάνω για να μην πέσει ήταν να την πάρω στην αγκαλιά μου, πιάνοντάς την από τη μέση. Τη στιγμή εκείνη ήταν σαν να με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Ένοιωσα το πλούσιο, γεμάτο στήθος της να πιέζεται πάνω στο στέρνο μου και την αναπνοή της στο αφτί μου. Προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να μη δείξω την ταραχή, γεγονός που δε στέφθηκε από επιτυχία. Η γυναίκα βρήκε γρήγορα την ισορροπία της, μου είπε ευχαριστώ και αναχώρησε.

Κρίμα, σκέφτηκα και πήγα στο μπαρμαν, έδωσα τις παραγγελίες, πήρα τα ποτά και πάλι το μαρτυρικό δρόμο της επιστροφής. Φτάνω στο εξωτερικό σημείο του μπαρ, όπου καθόταν ο Δημήτρης, πίνουμε το ποτό μας και σιγά-σιγά το κέφι αρχίζει να ανεβαίνει. Όλη την ώρα είχα γυρίσει το βλέμμα μου και γύρευα απεγνωσμένα, μήπως δω την ξανθιά καλλονή. Μάταια όμως. Γυρίζω το χέρι μου να πάρω το σκαμπό που βρισκόταν στα αριστερά μου και νιώθω ξαφνικά ότι δεν ακουμπώ το σκληρό υλικό του σκαμπό αλλά μία απαλή επιδερμίδα ενός γυναικείου ποδιού. Γυρίζω ξαφνιασμένος, αλλά και ευρισκόμενος σε δύσκολη θέση να ζητήσω συγνώμη από την κυρία και βλέπω να κάθεται στο σκαμπό η ξανθιά καλλονή. Πριν προλάβω να αρθρώσω λέξη μου χαμογελά και μου συσήνεται:

Λέγομαι Βαρβάρα μου λέει, έχοντας ένα λάγνο βλέμμα και η φωνή της το νάζι που έχει μία καβλιάρα γυναίκα. Αλέξης της λέω και εκεί αρχίσαμε τη συζήτηση, τα γέλια, το χέρι μου να περνάει από τη μέση της, το δικό της να ακουμπά το στέρνο μου, τα δάχτυλά μου να ακουμπούν απαλά, κρατώντας το ποτό, τυχαία τη ρόγα του στήθους της, ενώ ο πούτσος μου είχε διογκωθεί προεξέχοντας επικίνδυνα από το μεταξωτό παντελόνι. Γενικά η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ερωτική. Πάμε να πάρουμε δύο ποτά μου λέει. Και δεν πάμε, της απαντώ. Πηγαίνουμε πλέον με άνεση στο μπαρ, ο κόσμος είχε αραιώσει μια και η ώρα είχε πάει τέσσερις. Παραγγέλνει μία βότκα για μένα και ένα Β52 με πάγο για την ίδια. Πληρώνω, παίρνει το ποτό της και γυρίζει προς το μέρος μου να επιστρέψουμε στην παρέα.

Για δεύτερη φορά πέφτει με το ποτό επάνω μου το οποίο χύνεται στο κολλητό της φουστάνι. Ένιωσα δις άβολα. Περίμενε, μου λέει, πηγαίνω για λίγο στην τουαλέτα και έρχομαι. Εγώ πήγα στην παρέα, όπου ο φίλος μου ήταν απασχολημένος με τη φίλη της Βαρβάρας. Μετά από πέντε λεπτά επιστρέφει και μου λέει ότι πρέπει να πάει στο διαμέρισμά της να αλλάξει. Να σε συνοδεύσω, τη ρώτησα, σκεπτόμενος ότι αποτελεί ίσως μοναδική ευκαιρία να βρεθούμε μόνοι. Εννοείται, μου λέει με ένα ναζιάρικο, πολλά υποσχόμενο ύφος. Γυρίζουμε σε λίγο, λέω στο Δημήτρη, που κατάλαβε τι παίζεται και βγαίνουμε από το μαγαζί. Όπως περπατούσαμε και λέγαμε διάφορα της στιγμής, άπλωσα το χέρι μου κι έπιασα τη στενή της μέση. Γύρισε και με κοίταξε με ένα λοξό βλέμμα, μιδίασε και κόλλησε περισσότερο το σώμα της πάνω μου.

Επιτέλους φτάσαμε στο σπίτι όπου έμενε. Θέλεις να ανεβώ ή να σε περιμένω, ρώτησα αφελώς. Και φυσικά πρέπει να ανεβείς μου λέει, δε θέλω να δώσω δικαίωμα στους ενοίκους.... Πατώντας στις μήτες των ποδιών μας και χωρίς φασαρία ανεβήκαμε, ξεκλείδωσε και μπήκαμε στο διαμέρισμα. Προχώρησε προς την ντουλάπα της, γύρισε και με κοίταξε με το πάντα φιλήδονο βλέμμα της, ενώ εγώ για πρώτη φορά παρατηρούσα το καλοσχηματισμένο με καμπύλες σώμα της και σκεφτόμουν ότι ονειρεύομαι. Ξαφνικά γυρίζει προς το μέρος μου και με πλησιάζει λυκνίζοντας το κορμί της. Τα δάκτυλά της πιάνουν το φερμουάρ του φουστανιού και το ξεκουμπώνουν σιγά-σιγά. Το βλέμμα της καρφώθηκε στα μάτια μου κατεβαίνοντας σταδιακά ανάμεσα στα σκέλια, στον καβλωμένο πούτσο μου. Άνοιξε ηδονικά το στόμα και περιέφερε κυκλικά τη γλώσσα, υγραίνοτας τα χείλη της. Το στόμα μου είχε στεγνώσει και με δυσκολία ανέπνεα.

Παραμερίζει τις δαντέλες και το φουστάνι πέφτει στο πάτωμα. Η θέα του γυμνού κορμιού της και ο πόθος μου να το γευτώ έφτασαν στο αποκορύφωμα. Τα μακριά ξανθιά μαλλιά της χάιδευαν την πλάτη της, η μέση της καμπυλωτή και τα στήθη της μεγάλα, στητά, οι ροδαλές θηλές της διογκωμένες από την κάβλα και η ρόγες της τεντωμένες. Το μουνάκι μόλις που καλυπτόταν ακόμη από ένα πάλλευκο διαπερατό στρίνγκ απ΄όπου διέκρινα ότι ήταν εξ ολοκλήρου ξυρισμένο. Σηκώθηκα, την έπιασα από τη μέση και άρχισα να τη φιλάω με πάθος. Οι γλώσσες μας μπερδεύτηκαν, η μία ρουφούσε την άλλη, άρχισα να χαιδεύω το στήθος της και να νιώθω όλη την ανατριχίλα που διαπερνούσε το κορμί της. ?ρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισό μου, ανοίγει τη ζώνη του παντελονιού μου και περνά το χέρι της μέσα από το σλιπάκι.

Μου πιάνει τον πούτσο και τον πετάει έξω. Με κοιτάει στα μάτια, ενώ η γλώσσα της γεύεται τον πούτσο μου. Τον πέρνει όλον μέσα και με αργές κινήσεις αρχίζει να μου τον τσιμπουκώνει, τη στιγμή που η άλλη της παλάμη έπιασε τα αρχίδια μου, τα πίεζε και τα χάιδευε.
Αρχισα να χάνω το έδαφος κάτω από τα πόδια, τα αρχίδια μου κόχλαζαν, ο πουτσοκέφαλός είχε πριστεί και ένοιωθα το σπέρμα μου να ανεβαίνει. Προσπάθησα να την απωθήσω, όμως η Βαρβάρα κάβλωσε ακόμη περισσότερο, άρχισε να τον πέρνει όλον μέσα μέχρι τα αρχίδια και με πιο γρήγορους ρυθμούς. Θα χύσω μωρό μου, της φώναξα. Τα πνικτά βογγητά της κάβλα της ακούγονταν στο χώρο, ενώ τα χύσια μου εκτοξεύονταν με δύναμη στο στόμα της, τα οποία κατάπιε αχόρταγα. Βγάζει τον πούτσο από το στόμα της, με κοιτάει και συνέχισε το τσιμπούκι. Εκεί ήταν που πέθανα. Δεν άντεχα, αλλά η Μπάρμπαρα συνέχιζε κι άρχισε να χαιδεύει πάνω από το στριγκάκι το μουνάκι της. Ατέλειωτη ηδονή.

Τη σηκώνω και τη ρίχνω στο κρεβάτι. ?φησέ με να σε περιποιηθώ της λέω. Η γλώσσα μου άρχισε να γλείφει το λαιμό της και τους λοβούς των αφτιών της. Τα χέρια μου χάιδευαν απαλά το στήθος της. Η κάβλα της ήταν τόσο μεγάλη που σπαρταρούσε πάνω στο κρεβάτι. Τέντωνε τους γοβούς της, σήκωνε τη λεκάνι και με εκλυπαρούσε να τη γαμήσω. Η γλώσσα μου τώρα κατέβηκε στο στήθος της. Με την κορυφή της έγλειφα ανεπαίσθητα τη θηλή της, χωρίς να ακουμπώ τις ρόγες της. Με την παλάμη του χεριού μου τράβηξα και διόγκωσα ακόμη περισσότερο τη θηλή της που έγλειφα με κυκλικές κινήσεις. Ανοίγω το στόμα μου και βάζω ολόκληρη τη θηλή της και τη ρόγα της στο στόμα. Τη ρουφάω, η γλώσσα μου πιέζει τη ρόγα της και τη δαγκώνω ελαφρά. Τα βογγητά της κάβλα της είχαν γίνει πιο έντονα. Το όλο σκηνικό έκανε τον πούτσο μου να καβλώσει και πάλι. Το χέρι μου κατέβηκε στο μουνί της. Το ακουμπώ και γίνομαι μούσκεμα από τα υγρά της, ενώ η ίδια τινάζεται. Παίρνω τα πόδια της, τα σηκώνω ψηλά, σκύβω και παραμερίζω το στριγκάκι. Με τα δύο δάκτυλα ανοίγω τα πρισμένα μουνόχειλά της και τα υγρά κυλάνε στη γλώσσα μου. Ανοίγω το στόμα μου και βάζω το ένα μουνόχειλο μέσα μου, το περιεργάζομαι το ρουφάω, ενώ νιώθω την μουνότρυπά της να συσπάται συνεχώς.

Θέλω να με γαμήσεις με ηκετεύει. Όμως η γεύση των υγρών της δε με αφήνει, γλείφω την κλειτορίδα της, ενώ δύο δάχτυλά μου μπαίνουν στο μουνί της. Συσπάται, με πιέζει, φωνάζει από κάβλα. Πιάνω τον πούτσο μου και τον ακουμπώ πάνω στο μουνί της. Τον τρίβω στα μουνόχειλά της. Η Βαρβάρα τέντωνε τα σεντόνια και δάγκωνε τα χείλη της, ενώ γαμούσα σιγά- σιγά το ξυρισμένο μουνάκι της. Οι ρυθμοί μας αυξήθηκαν. Πλέον την γαμούσα έντονα, δυνατά. Σκίσε με φώναξε. Γάμα μου το μουνί, ξέσκισέ με την πουτάνα, ξέσκισε το τσουλί σου. Με τα δύο μου χέρια την πιάνω από τον κώλο της, την ανασηκώνω και της βάζω απότομα ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της. Σφάδαζε από ηδονή, ενόσω ο πούτσος μου γαμούσε το καταρρακτώδες μουνάκι και το δάχτυλό μου τον κώλο της.

Ξαφνικά τεντώνεται προς τα μπρος, με το χέρι της βγάζει τον πούτσο από το μουνί και τον οδηγεί στην κωλοτρυπίδα της. Γάμα μου τον κώλο, πάρε με από πίσω, θέλω να τον νοιώσω μέχρι τη βάση του. Με μία απαλή, αλλά δυνατή κίνηση ο πούτσος μου ανοίγει την κωλοτρυπίδα της και εισέρχεται στον κώλο της. Σφάδαζε από ηδονή, κάβλα. Τα υγρά του μουνιού της έτρεχαν στα δάχτυλά μου όλο και περισσότερα. Οι κινήσεις μου έγιναν πιο γρήγορες, ένιωθα ότι σε λίγο θα έχυνε. Άρχισε να χύνει, βρίζοντάς με: Παλιοπούστη χύνω για πάρτι σου, χύνω από τον κώλο, με έσκισες. Και πάνω στο ντελίριο ηδονής, φτάνει στο αποκορύφωμα βογγόντας και φωνάζοντας, πράγμα που με κάβλωσε τόσο πολύ, που μαζί με το σφίξιμο της κωλοτρυπίδας της πάνω στον πούτσο μου δεν μπόρεσα άλλο να κρατηθώ και εκτόξευσα τα χύσια μου στον κώλο της, φωνάζοντας από υπέρτατη κάβλα.

Τις υπόλοιπες μέρες των διακοπών ξεσκιστήκαμε κυριολεκτικά. Γαμιόμασταν συνεχώς, ανενδοίαστα και σε διάφορα μέρη. Μετά τις διακοπές την έχασα. Βαρβάρα, όπου κι αν είσαι να περνάς καλά και να χαίρεσαι τη ζωή και τον έρωτα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")